Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ «ΜΥΣΤΙΚΟ» ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ (2 βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Είτε είστε οπαδοί της νομιμοποιήσης είτε είστε οπαδοί τις απαγόρευσης της κάνναβης, πρέπει να ξέρετε ότι η ιατρική και η θεραπευτική της άξιας ήταν γνώστη από την εποχή τον Φαραώ. Υπάρχουν ιατρικές έρευνες που επιβεβαιώνουν ότι η κάνναβης έχει θεραπευτικές ιδιότητες σε πολλές ασθένειες , όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας, καρκίνος, χρόνιοι πονοκέφαλοι και άλλα.



Δύστυχώς αυτό το ιαματικό φυτό επί χρόνια έχει προβληθεί διεθνώς σαν ένα επικίνδυνο ναρκωτικό και αυτό μάλλον σκόπιμα από το διεθνές κύκλωμα τον φαρμακευτικών εταιριών και έτσι δεν είναι νομικά δυνατή η ευρεία χρήση του για θεραπευτικούς σκοπούς.
Το εντυπωσιακό είναι πώς το φυτό αυτό αναπτύσσεται πολύ εύκολα ακόμη και σε αυτοσχέδιες γλάστρες, προσφέροντας έτσι μεγάλες δυνατότητες για την εύκολη ιαματική αξιοποιήση του.


Επίσης είναι γνωστό πώς σπόροι της κάνναβης χρησιμοποιούνται ευρέως σε ζωοτροφές, και όσο πάει επιτρέπεται όλο και περισσότερο η χρήση του για έρευνες πάνω σε ασθενείς με σκοπό την θεραπεία τους.
Μετά από τέτοιες έρευνες διαπίστωσαν ότι η χρήση του φέρνει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε περίπτωσεις επιληψίας, σχιζοφρένιας , και ψυχικών ασθενειών.
Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται τα καρκινογόνα κύτταρα και πώς η επέμβαση του ελαίου από κάννάβη τα εξοντώνει με θεαματικό τρόπο.
Στο επόμενο βίντεο έχουμε μια χαρακτηριστική συγκεκριμένη περίπτωση από ένα ηλικιωμένο ζευγάρι όπου ένας άντρας, που είναι γύρο στα 70 και νόμιζαν ότι έπασχε από πνευμονία αλλά τελικά βρήκαν ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο που επηρέαζε και άλλες λειτουργίες του σώματος. Σαν μια ειδική περίπτωση και επειδή ο ίδιος αρνήθηκε οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή, οι ιατροί επέτρεψαν να κάνει χρήση κάνναβης συσκευασμένη σε κάψουλες. Το αποτέλεσμα σε λίγες εβδομάδες από τότε που άρχισε να παίρνει τις κάψουλες ήταν πραγματικά καταπληκτικό. Σαν συμπλήρωμα επίσης είχε χρησιμοποιήσει για την θεραπεία του και λάδι από κάνναβη που το έπαιρνε από το στόμα του.


Πέρα από αυτό το παράδειγμα έχουν καταγραφεί και πολλές άλλες ιατρικές περίπτωσεις που θεωρούνταν ανίατες από την κλασική ιατρική αλλά με την χρήση της φυτικής κάνναβης υπήρξαν πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το πρόβλημα είναι όπως το προαναφέραμε ότι υπάρχει νομικό κόλλημα για την θεραπευτική αξιοποίηση της κάνναβης που θεωρείται επικίνδυνο ναρκωτικό όπως το επικαλούνται οι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρίες για να πολεμήσουν κάθε δυνατότητα καθαρά ιατρικής χρήσεως της.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ


Δείτε επίσης:

"Η Αλήθεια για την Κάνναβη - Αυτά που δεν σας λένε"







Πηγή:
nikosxeiladakis.gr