Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ: ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ

Ντειβιντ Ροκφελλερ:
<<Ειμαστε στα προθυρα της παγκοσμιας μεταμορφωσης και το μονο που χρειαζομαστε ειναι μια σωστη και μεγαλη κριση και τα εθνη θα δεχτουν........... την Νεα Ταξη Πραγματων.

-Ανθρωποι,κυβερνησεις και οικονομιες ολοι θα εξυπηρετουν τις αναγκες των τραπεζων και των επιχειρησεων μας.

-Στοχος μας ειναι η μεσαια ταξη [???] θα υπαρχει η χαμηλοτερη αγραμματη εργατικη ταξη, μεσω της οποιας θα εξασφαλισουμε τον πλουτο και την εξουσια μας>>.

-Το ιδρυμα βρισκεται στις ΗΠΑ και μαζι με αλλους οικονομικους μεγιστανες εβραιους τραπεζιτες εχουν σε ομολογα δολαριου Αμερικης πανω-κατω το ποσον των δεκα πεντακις εκτομμυριων.

-Ο χρυσος,τα πολυτιμα μεταλλα και λιθοι που ειχαν για αντικρυσμα τα ομολογα αυτα..... εχουν εξαφανιστει και η αγορα βρισκεται κυριολεκτικα στον αερα.[???]

-Επισης απο τις αρχες του 20ου αιωνα ειναι ο μεγαλυτερος χρηματοδοτης της ιατρικης φαρμακευτικης ιατρικης σε ΗΠΑ - ΑΓΓΛΙΑ,σκοπος δε ειναι να μαθουν οι φοιτητες ιατρικης να υποστηριζουν την μαζικη καταναλωση χημικων φαρμακων στους ανθρωπους και οσοι γιατροι θεραπευουν με βοτανα να κατηγορουνται για.... τσαρλατανισμο.

-Πληροφορια στον τυπο των ΗΠΑ λεει οτι σε συνεργασια με αλλα ιδρυματα και με τον Παγκοσμιο Οργανισμο Υγειας [???] προσπαθουν να αναπτυξουν εμβολιο αντιγονιμοτητας και στειρωσης [???] και επισης ψαχνουν αλλο εμβολιο που να προκαλει ορμονικες διαταραχες ωστε να παρουσιαζουν οι ανθρωποι ομοφυλικες τασεις.!!!
ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ!!!