Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2001 ΣΤΙΣ 10 Η ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ 1ο ΚΑΙ 2ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ.
Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 9 ΠΑΡΑ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟ -ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Ο ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.
ΕΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ.

ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΛΙΓΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ - ΕΙΠΕ ΟΤΙ:
<< ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ >>.

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ.
ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΜΠΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΥΡΓΟ;;
Ο ΔΕ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΜΠΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΓΟΙ.
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;;
ΔΙΟΤΙ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΙ Roththild ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ NESARA Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΛΛΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΤΑΝ Η ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΦΟΡΤΩΝΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΗΣ Federal Reserve......
ΔΡ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ E.N.D.
(6-8-2013)
Δείτε επίσης:

"ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ N.E.S.A.R.A. - Ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΗΣ" (ΗΧΗΤΙΚΟ)Πηγή:
Ελληνίδα Θεοδώρα
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ