Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν από ιούς; Του Κων/νου Μουρούτη

Επιμέλεια-Εκπόνηση,
Κων/νος Μουρούτης
Οι άνθρωποι πεθαίνουν από τον Έμπολα, ή το κοινό κρυολόγημα ή μήπως στην πραγματικότητα πεθαίνουν από κάτι άλλο; Αν κοιτάξουμε βαθιά την ανθρώπινη κατάσταση μπορούμε να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα και να καθοδηγήσουμε ευφυή προγράμματα θεραπείας για να σωθούν περισσότερες ζωές από ότι το δυτικό ιατρικό κατεστημένο έχει προγραμματίσει. Είναι ακριβώς επειδή η σύγχρονη ιατρική δεν έχει καμία νόμιμη ή έξυπνη θεραπεία για τους ιούς που τόσοι πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν από πρόωρο θάνατο.


Για την ιατρική το έδαφος (η υποκείμενη κατάσταση και η υγεία του σώματος) μετρά από λίγο έως τίποτα και αυτός είναι ο λόγος που σπάνια ακούμε στον Τύπο γι 'αυτό, αν και πιο κάτω θα διαβάσετε μια νέα έρευνα που έδειξε πόσο άσχημα καταστρέφουμε το περιβάλλον μας, και κατά συνέπεια τον εαυτό μας, με τα φαρμακευτικά προϊόντα και τα φυτοφάρμακα που απελευθερώνονται στη βιόσφαιρα μας.
Το έδαφος εκφράζει την ιατρική σοφία που είναι γνωστή στους σοφότερους γιατρούς. Ακόμα και ο Louis Pasteur στο νεκροκρέβατό του, υποχώρησε από την εμμονή του με τα μικρόβια και παραδέχθηκε ότι και το έδαφος μετράει σε κάτι. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι γιατροί ακόμη και οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν και δεν ανησυχούν για το έδαφος, συνεχίζουν να εκθέτουν τον εαυτό τους και τα παιδιά τους σε επιβλαβείς ρύπους που πιάνουν επάνω τους και εκπλήσσονται όταν αρρωσταίνουν με έναν ιό. Σε γενικές γραμμές οι απολύτως υγιείς άνθρωποι δεν αρρωσταίνουν με ιογενείς λοιμώξεις.
Η Huffington Post γράφει, "Το ίδιο το γεγονός ότι η εποχή της γρίπης έχει γίνει τόσο ρουτίνα που μπορεί να φαίνεται σαν ένας λόγος για να την υποβιβάσουν. Ήπιες περιπτώσεις επιφέρουν συμπτώματα που είναι παρόμοια με κρυολογήματα ή άλλες δευτερεύουσες ασθένειες, κάνοντάς τη να φαίνετε μικρότερη από μία μεγαλύτερη κατάσταση. Αλλά αυτός ο τρόπος σκέψης θα μπορούσε να είναι επικίνδυνος, ειδικά αν εσείς ή κάποιος στο σπίτι σας είναι ευαίσθητος στις χειρότερες συνέπειες του ιού. Τέτοιοι άνθρωποι είναι συμπεριλαμβάνοντας και τα μικρά παιδιά, τους ηλικιωμένους, τις έγκυες γυναίκες και τα άτομα με προβλήματα υγείας, όπως άσθμα, διαβήτη και καρδιακή νόσο. "Το σώμα σας θα είναι ευαίσθητο εάν μολύνεται με την τοξικότητα και τις διατροφικές ελλείψεις ξεκινώντας με την πιο βασική διατροφική ανεπάρκεια που υπάρχει που είναι το οξυγόνο. Όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση με τις διατροφικές ελλείψεις (είναι ασφαλές να πούμε ότι πάνω από το 90% του πληθυσμού επηρεάζεται) και από την έκθεση σε τοξικές ουσίες (σχεδόν 100%) Οι αξιωματούχοι της δυτικής ιατρικής είναι κουφοί, βουβοί και τυφλοί και αυτός είναι ο λόγος που βλάπτουν περισσότερο απ’ ότι μπορούν να βοηθήσουν.
Ένας από τους πιο βασικούς συντελεστές για μια υγιή βάση είναι το επίπεδο οξυγόνου ενός σώματος, που συμβαίνει να είναι εξαρτώμενο από την κατάσταση του διοξειδίου του άνθρακα. Για να αρχίσουμε, πάρτε ένα παιδί που αναπνέει πολύ γρήγορα, έχει ήδη τεθεί σε κίνδυνο η φυσιολογία του επειδή εκπνέει πάρα πολύ CO2. Το χαμηλό CO2 οδηγεί σε μείωση της παροχής οξυγόνου στους ιστούς. Οι ιστοί του σώματος δεν αρέσκονται στα αποτελέσματα της υποξίας και αυτό συμπεριλαμβάνει και το ανοσοποιητικό σύστημα. Θεσπίστε έναν ιό, κοινό ή όχι, και θα έχετε επιπλοκές όχι όμως ένα παιδί με υψηλό επίπεδο οξυγόνου.
Ο Δρ Jerry Tennant γράφει, «Καθώς τα επίπεδα του οξυγόνου συνεχίζουν να πέφτουν, μπορεί να πάθετε λοιμώξεις. Κάθε ένας από εμάς περιέχει περίπου ένα τρισεκατομμύριο "ζωύφια". Καταστέλλονται όταν υπάρχει οξυγόνο. Ωστόσο, όπως πέφτει το οξυγόνο, τα "ζωύφια" ξυπνούν και θέλουν να έχουν το γεύμα τους θέλουν να έχουν εσάς για γεύμα. Δεδομένου ότι δεν έχουν δόντια να πάρουν μια μπουκιά από τα κύτταρα σας, βάζουν τα πεπτικά τους ένζυμα να διαλύσουν τα κύτταρά σας. Όπως καταναλώνουν τα κύτταρα σας, εσείς αρρωσταίνετε.
Ένας από τους βασικούς λόγους που το διττανθρακικό νάτριο ένα τόσο καλό φάρμακο είναι γιατί βελτιώνει σχεδόν αμέσως την κατάσταση του οξυγόνου μέσω της αύξησης του CO2 και τις διττανθρακικές συγκεντρώσεις στο αίμα.
Τα αιμοφόρα αγγεία διαστέλλονται με το αυξημένο διττανθρακικό και το CO2 επιτρέπει να ρέει περισσότερο αίμα. Επίσης, η καμπύλη αποσύνδεσης του οξυγόνου κινείται ευνοϊκά. Το διττανθρακικό νάτριο έσωσε ζωές το 1918 κατά τη διάρκεια της Ισπανικής πανδημίας της γρίπης και θα γίνει και πάλι φέτος, αν οι άνθρωποι μάθουν γι 'αυτό.
Το επίπεδο ενυδάτωσης είναι επίσης σημαντικό, κρίσιμο στην πραγματικότητα για οποιοδήποτε τύπο γρίπης. Η αφυδάτωση, η οποία είναι η κατάσταση πολλών παιδιών και ενηλίκων σήμερα, προκαλεί χρόνια φλεγμονή. Η αφυδάτωση, η χρόνια φλεγμονή και το χαμηλό οξυγόνο είναι μια ισχυρή πρόσκληση για τους ιούς να εγκατασταθούν στα κύτταρά μας. Εδώ έχουμε το βασικό έδαφος, το οποίο είτε προσκαλεί τον ιό μέσα από την φυσιολογική ευπάθεια ή τον αποκρούει γρήγορα, λόγω της φυσιολογικής υγείας.

Αιφνίδιος θάνατος μέσω καρδιακής ανακοπής
Δυστυχώς για όλους μας σήμερα, δεν σταματά εδώ. Η ιστορία αρχίζει μόνο με τα πιο βασικά στοιχεία. Έχετε ακούσει ποτέ ένα γιατρό να πει ότι ένα άτομο πέθανε από ανεπάρκεια μαγνησίου; Λόγω της έλλειψης μαγνησίου ο καρδιακός μυς μπορεί να αναπτύξει ένα σπασμό ή μία κράμπα και σταματά να χτυπά. Οι περισσότεροι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των ιατρών, δεν το ξέρουν, αλλά χωρίς επαρκή μαγνήσιο πεθαίνουμε. Όταν κάποιος πεθαίνει από καρδιακή προσβολή, οι γιατροί ποτέ δεν λένε "Πέθανε από ανεπάρκεια μαγνησίου." Η Αλλοπαθητική ιατρική έχει σχεδιαστεί για να αγνοεί την πραγματική αίτια του θανάτου και της ασθένειας.
O Chernow et al. σε μια μελέτη των μετεγχειρητικών ασθενών ICU διαπίστωσε ότι το ποσοστό θνησιμότητας μειώθηκε από 41% σε 13% για τους ασθενείς χωρίς υπομαγνησιαιμία (χαμηλά επίπεδα μαγνησίου). Μια μελέτη δέκα ετών με 2.182 άνδρες στην Ουαλία διαπίστωσε ότι οι διατροφικές δίαιτες με χαμηλό μαγνήσιο είχαν 50% υψηλότερο κίνδυνο αιφνίδιου θανάτου από καρδιακές προσβολές από εκείνους που τρώνε το ένα τρίτο περισσότερο μαγνήσιο. [1] Η έλλειψη του μαγνησίου επιτρέπει να προκύψουν ασταθή ηλεκτρικά ερεθίσματα στην καρδιά, [2], δημιουργώντας ανωμαλίες στον καρδιακό ρυθμό. [3] Στην πραγματικότητα, μεγάλο μέρος της έρευνας για το μαγνήσιο όλα αυτά τα χρόνια έχει επικεντρωθεί στην χορήγηση του κατά τη διάρκεια της καρδιακής προσβολής για τη μείωση του θανάτου από τους μοιραίους καρδιακούς ρυθμούς. [4]
Αυτό το ίδιο μοτίβο επαναλαμβάνεται με την έλλειψη από πολλά άλλα μέταλλα και θρεπτικά στοιχεία. Η έλλειψη ιωδίου στη διατροφή των ανθρώπων τους κάνει να κάθονται σαν πάπιες, για τις ζημιές που προκλήθηκαν από το ραδιενεργό ιώδιο που απελευθερώθηκε σε τεράστιες ποσότητες από την Φουκουσίμα, αλλά η CDC δεν θέλει να ξέρετε για το υψηλό ποσοστό των ανεπαρκειών ιωδίου στο κοινό ούτε και για την αύξηση του επιπέδου της ακτινοβολίας που μας επηρεάζει όλους.
Οι Οδοντίατροι δηλητηρίαζαν τους ασθενείς τους με σφραγίσματα υδραργύρου για ενάμιση αιώνα, αυτό οδηγεί σε νευρολογικές παθήσεις, τον καρκίνο και το θάνατο. Οι παιδίατροι μόνοι τους βάζουν την ένεση υδραργύρου στα παιδιά με τα εμβόλια της γρίπης κάθε χρόνο. Προσθέστε το φθόριο και χλώριο στο νερό, την τεράστια ποσότητα των ρύπων στον αέρα σε όλες τις μεγάλες πόλεις, και την πλημμύρα των συντηρητικών και υπολειμμάτων των φυτοφαρμάκων στην προμήθεια των τροφίμων. Ακούς ποτέ στις ειδήσεις ότι κάποιος πεθαίνει από τη ρύπανση του αέρα ή από τα σφραγίσματα υδραργύρου;

Τα δηλητήρια σκοτώνουν
Περισσότερο από το ήμισυ των σπονδυλωτών ζώων του κόσμου έχουν εξαφανιστεί μεταξύ των ετών 1970 και 2010. (Κατά την ίδια περίοδο, ο ανθρώπινος πληθυσμός σχεδόν διπλασιάστηκε.) Ο κόσμος της φύσης είναι υπό διωγμό και αυτό στρέφετε άμεσα πίσω σε μας. Τελικά η επιστήμη ξυπνάει, τεράστιες ποσότητες φυτοφαρμάκων ψεκάζονται στη τροφή μας (ειδικά στη Βόρεια Αμερική) που δεν έχει μόνο συνδεθεί με την ανθρώπινη ασθένεια, αλλά και με ένα μαζικό θάνατο στον παγκόσμιο πληθυσμό των μελισσών, η οποία απειλεί τη μελλοντική ευτυχία και υγεία, επειδή πολλές καλλιέργειες εξαρτώνται από τις μέλισσες.
Μια νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, που δημοσιεύτηκε στο τεύχος Ιουνίου του Δελτίου της Εντομολογίας βάζει το καρφί στο φέρετρο, τα νεονικοτινοειδή σκοτώνουν τις μέλισσες με γεωμετρική πρόοδο και είναι η άμεση αιτία του φαινομένου με επισήμανση ως διαταραχή κατάρρευσης της αποικίας (CCD).[5] Τα νεονικοτινοειδή είναι τα παγκοσμίως πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα εντομοκτόνα, χάρη στην πιο φιλική μας επιχείρηση, όπως η Monsanto, που δεν τους νοιάζει ποιος θα πεθάνει όσο μπορούν να παράγουν και να πωλούν τα δηλητήρια τους. Πεθαίνουν οι άνθρωποι από την συνεχή έκθεσή τους σε φυτοφάρμακα;
Ισχυρά φαρμακευτικά προϊόντα κατακλύζουν το περιβάλλον μέσω των λυμάτων των ανθρώπων και των ζώων, θα μπορούσε να είναι η κρυφή αιτία της παγκόσμιας κρίσης για την άγρια ζωή, σύμφωνα με νέα έρευνα. Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι η παγκόσμια χρήση των φαρμάκων, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να έχουν βιολογική δράση με χαμηλές συγκεντρώσεις, αυξάνεται ραγδαία. Μια νέα μελέτη, με επικεφαλής τον Karen Kidd στο Πανεπιστήμιο του New Brunswick, έδειξε συνθετικό οιστρογόνο που χρησιμοποιείται στο χάπι ελέγχου των γεννήσεων ότι όχι μόνο αφανίστηκαν ψαράκια χοντροκέφαλοι σε λίμνες που χρησιμοποιούνται για πειράματα στο Οντάριο, αλλά επίσης έχει διαταράξει σοβαρά ολόκληρο το οικοσύστημα.
Ο γενικός πληθυσμός φυσικά έχει συμβιβαστεί. Ακόμα και οι σχετικά υγιείς άνθρωποι περπατούν σαν ωρολογιακές βόμβες και εκπλήσσονται όταν αρρωσταίνουν με μια διάγνωση καρκίνου, που τελικά τους σκοτώνει. Οι περισσότεροι έχουν διατροφικές τρύπες μίλια πλάτους μέσα στο σώμα τους και είναι πλημμυρισμένοι με τοξίνες που είναι ακόμα πιο επικίνδυνες στα χαμηλότερα επίπεδα. Στη συνέχεια, προσθέστε το αυξανόμενο στρες που οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται σήμερα για πολλούς λόγους και έχουμε μια καταστροφική συνταγή που λίγο έχει να κάνει με τους κοινούς ιούς.

Θάνατος από μόλυνση ακτινοβολίας
Δεν είμαι σίγουρος αν κάποιος στο βόρειο ημισφαίριο και σήμερα θα μπορούσε να ονομάζεται υγιής μετά τη Φουκουσίμα. Οι περισσότεροι είναι γνώστες του γεγονότος ότι λόγω της Φουκουσίμα, τα ψάρια της γης γίνονται μη βρώσιμα και τα ρεύματα του ωκεανού καθώς και οι άνεμοι που επικρατούν μεταφέρουν θανατηφόρα ακτινοβολία και το τελικό αποτέλεσμα είναι η μείωση του προσδόκιμου ζωής της επόμενης γενιάς.
Επιπλέον, η ραδιενέργεια έχει κάνει τον δρόμο της στον κύκλο διαπνοής [6], το οποίο σημαίνει ότι τις καλλιέργειες τις ραβδοσκόπησαν με θανατηφόρα ακτινοβολία. Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που γίνεται ακόμη πιο αποχαυνωτικό μπροστά στις διατροφικές ελλείψεις που αποδυναμώνουν το άτομο καθιστώντας το ακόμη πιο ευαίσθητο και ευάλωτο στην έκθεση της ακτινοβολίας.
Οι άνθρωποι αρχίζουν να αποκαλούν Φουκουσίμα ένα γεγονός εξαφάνισης επειδή κανείς και τίποτα δεν μπορεί να κάνει για να σταματήσει την απελευθέρωση της ακτινοβολίας από το πυρηνικό εργοστάσιο. Θα είναι πάντα καθηλωμένο εκεί. Επειδή κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τη Φουκουσίμα, και ως εκ τούτου η αδιάκοπη δηλητηρίαση πρώτα του βόρειου Ειρηνικού, στη συνέχεια, από το βόρειο ημισφαίριο, τελικά προς τα κάτω προς το νότο, η ακτινοβολία θα είναι αμείλικτη. Χρόνο με το χρόνο θα είναι ένας αόρατος τυφώνας ανέμων των τοξικών ακτινοβολίας. Φανταστείτε το ανοσοποιητικό μας σύστημα που τελικά φθείρεται και έχετε την εικόνα του τι θα συμβεί όταν ένας απλός ιός μας χτυπά την πόρτα.
Είναι μια τραγική ντροπή που η ανθρωπότητα τελικά αντιμετωπίζει το γεγονός ότι ενδεχομένως οι κυβερνήσεις τους δεν κάνουν τίποτα για να σταματήσουν την Φουκουσίμα από περαιτέρω μόλυνση ολόκληρης της γης, επειδή δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να γίνει. Είμαστε κυριολεκτικά μέσα στο ποτάμι χωρίς ένα κουπί. Ότι έγινε, έγινε και φαίνεται ότι είμαστε ανίσχυροι να αποτρέψουμε μια άλλη πυρηνική τραγωδία που ενδεχομένως θα συμβεί.

Τα εμβόλια και ο υδράργυρος σκοτώνουν
Η πηγή των θανάτων από τη γρίπη είναι από τα ίδια τα εμβόλια. Κάθε χρόνο, το ιατρικό κατεστημένο επιτίθεται εναντίον του κοινού με ένα τοξικό εμβόλιο που έχει νευροτοξικό υδράργυρο και άλλες επιβλαβείς χημικές ουσίες και ότι εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα χρόνο με το χρόνο. Το εμβόλιο κατά της γρίπης, για μερικούς ανθρώπους, είναι τοξική προσβολή που διασπά την υγεία των ανθρώπων και μερικές φορές ακόμα και τη ζωή τους.
Εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στις ΗΠΑ βάζουν 48 τόνους υδραργύρου ετησίως στην ατμόσφαιρα μέσα από την καύση του άνθρακα. Η Κίνα αναβλύζει 600 τόνους υδραργύρου στην ατμόσφαιρα κάθε χρόνο, αντιπροσωπεύοντας ένα μεγάλο μέρος των μη-φυσικών εκπομπών στον κόσμου. Πεθαίνει κάποιος από αυτή τη μαζική μόλυνση; Μερικοί ιατρικοί επιστήμονες συνδέουν τη γρίπη με τον υδράργυρο όπως γίνεται η μόλυνση υδραργύρου με τον καρκίνο.
Σύμφωνα με το World Wildlife Fund το 1929 η παραγωγή στο κόσμο ήταν 1 εκατομμύριο τόνοι χημικών και φαρμακευτικών προϊόντων σε ένα χρόνο. Σήμερα, ο αριθμός αυτός ανέβηκε σε 400 εκατομμύρια τόνους. Έχετε ακούσει κανέναν θάνατο από αυτό;
Πριν από την χιονοστιβάδα ακτινοβολίας στη Φουκουσίμα πάνω στον κόσμο, ερευνητές από το Northeastern Ecosystem Research Cooperative είχε καταγράψει αυξημένα επίπεδα υδραργύρου σε μη υδρόβια και σε ψάρια και ζώα που δεν τρώγονται, συμπεριλαμβανομένων των ωδικών πτηνών που ζουν στη βουνοκορφή των δασών του βορειοανατολικού τμήματος των Ηνωμένων Πολιτειών. Η έκταση του υδραργύρου μέσα στο περιβάλλον μας είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι φανταζόμασταν ποτέ," είπε ο Felice Stadler της National Wildlife Federation. Η πιο ανησυχητική ανακάλυψη για τους ερευνητές ήταν ο υδράργυρος που βρέθηκε στο αίμα των ωδικών πτηνών. Τα δεδομένα για τα ωδικά πτηνά δείχνουν ότι ο μεθυλοϋδράργυρος επίσης σχηματίζεται σε πιο ξηρές δασώδεις περιοχές, και θέτουν νέα ερωτήματα σχετικά με την έκταση των περιβαλλοντικών ζημιών. Τα πουλιά παρουσίασαν τα ακόλουθα προβλήματα από μη υδρόβια περιβαλλοντική έκθεση στον υδράργυρο:
Λιγότερη παραγωγή αυγών, λιγότερη αναπαραγωγική επιτυχία, οι απόγονοι ανταποκρίνονται λιγότερο στις κλήσεις της μητέρας, μειωμένη επιβίωση των νεοσσών, καθώς και μείωση του όγκου των αυγών, σε κίνδυνο η εμβρυϊκή ανάπτυξη, λιγότερη πιθανότητα να κυνηγήσουν, αναζητούν σκιά, λιγότερος χρόνος πετάγματος, περπατήματος ή για την ιεραρχία. Υπερβολική αντίδραση σε ερεθίσματα τρόμου. Βλάβες στον εγκέφαλο, εκφύλιση του νωτιαίου μυελού, δυσλειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος, τρέμουλο, δυσκολία να πετούν, να στέκονται και να περπατούν, αδυναμία στο συντονισμό και την κίνηση των μυών, μειωμένη κατανάλωση τροφής, επίσης έχει παρατηρηθεί απώλεια βάρους και προοδευτική αδυναμία στα φτερά και τα πόδια.
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία για να καταλάβουμε ότι αυτό που συμβαίνει σε αυτά τα ωδικά πτηνά συμβαίνει και στα παιδιά μας. Τίποτα από αυτά δεν έχει αναφερθεί ποτέ, αλλά κάθε χρόνος που περνάει βλέπουμε την αύξηση βιοσυσσώρευσης του υδραργύρου. Συνεχίζουν να καίνε τον άνθρακας και τώρα έχει προστεθεί και η ακτινοβολία της Φουκουσίμα στην συσσώρευση χημικών και βαρέων τοξικών μετάλλων που είναι πλέον μέρος της ζωής του καθενός μας. Εάν φέτος πεθάνουν πενήντα εκατομμύρια άνθρωποι από τη γρίπη όπως έχουν προβλέψει, από τι πραγματικά θα πεθάνουν;
Το Swedish Chemicals Inspectorate αναφέρει ότι τα «επίπεδα υδραργύρου αυξάνονται κατά περίπου 0,5% ετησίως στο ανώτερο στρώμα των δασικών εδαφών της και η νότια Σουηδία είναι ήδη πάνω από τα επίπεδα τα οποία έχει αποδειχθεί ότι επηρεάζουν την βιολογική διαδικασία και τους μικροοργανισμούς του εδάφους." [7] Χρόνο με το χρόνο εμείς οι ίδιοι δηλητηριαζόμαστε και τα παιδιά μας είναι τα πλέον ευάλωτα. Πώς μπορεί να αναμένουμε από αυτούς να μην πεθάνουν από τέτοια δηλητηρίαση;
Τα στοιχεία δείχνουν ότι τα μέτρια επίπεδα υδραργύρου που χορηγούνται κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 8 εβδομάδων μπορεί να επηρεάσουν δυσμενώς την ακεραιότητα των μιτοχονδριακών μεμβρανών. [8] Όταν κάποιος πεθαίνει και έχει ένα σώμα γεμάτο παραβιασμένες μιτοχονδριακές μεμβράνες, από τι πεθαίνει αυτός;
Οι παρατεταμένες επιδράσεις της χαμηλής ποιότητας συγκέντωσης των τοξικών ουσιών εξαρτώνται από την ευαισθησία του κάθε ατόμου », λέει ο καθηγητής IM Trakhtenberg από την πρώην Σοβιετική Ένωση. "Θειόλη δηλητήρια, ιδιαίτερα ο υδράργυρος και οι ενώσεις του, αντιδρώντας με τις ομάδες SH των πρωτεϊνών θα οδηγήσουν στην χαμηλή δραστηριότητα των διαφόρων ενζύμων που περιέχουν ομάδες σουλφυδρύλ. Αυτό παράγει μια σειρά από διαταραχές στη λειτουργική δραστηριότητα πολλών οργάνων και των ιστών του οργανισμού," είπε ο Δρ Trakhtenberg.
Σύμφωνα με τη Huffington Post, «Τα ακόμα καλύτερα νέα είναι ότι για να πάρεις τη γρίπη είναι εξαιρετικά αποτρέψιμο μέσω του εμβολιασμού. Τα εμβόλια της γρίπης, τα οποία αλλάζουν κάθε χρόνο με βάση την εκτίμηση των επιστημόνων για το ποιοι ιοί της γρίπης είναι πιο πιθανό να εξαπλωθούν, αποδείχτηκαν αποτελεσματικά, αν ήταν ατελή. "Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο εμβολίων πετάει δισεκατομμύρια δολάρια πληρώνοντας για όλες τις ζημιές από αυτές τις ατέλειες.

Συμπέρασμα
"Η τοξικολογία αποφεύγεται από τα ιατρικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως η πανούκλα. Χωρίς τοξικολογία, η διανοητική, επιστημονική ίντριγκα της ιολογίας είναι χαμένη. Χωρίς τοξικολογία,η ιολογία είναι μια απλή παγίδα του νου, ένα παράσιτο, ένας ιός του μυαλό-, "γράφει ο Jim West, ο οποίος έχει μαζέψει βουνά από πληροφορίες σχετικά με αυτό το εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα.

Δείτε επίσης:

"Εμβολιασμοί. Ωφελούν ή βλάπτουν; - Ομιλία του Γεράσιμου Στουραίτη στην Κρήτη για την ασφάλεια των εμβολίων."



[1] http://www.mgwater.com/marxneut.shtml
[2] Eisenberg MJ. Magnesium deficiency and cardiac arrhythmias. NY State J Med. 1986 Mar;86(3):133-6.
[3] Purvis JR, Movahed A. Magnesium disorders and cardiovascular diseases. Clin Cardiol. 1992 Aug;15(8):556-68.
[4] Smetana R, Stuhlinger HG, Kiss K, Glogar DH. Intravenous magnesium sulphate in acute myocardial infarction—is the answer “MAGIC”? Magnes Res. 2003 Mar;16(1):65-9.
[5] Sub-lethal exposure to neonicotinoids impaired honey bees winterization before proceeding to colony collapse disorder; Chensheng LU et al; Bulletin of Insectology 67 (1): 125-130, 2014; http://www.bulletinofinsectology.org/…/vol67-2014-125-130lu…
[6] διαδικασία όπου το νερό που περιέχεται σε υγρή μορφή στα φυτά μετατρέπεται σε ατμό και απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα.
[7] Kemi Report. Mercury – Investigation of a general ban. Report by the Swedish Chemicals Inspectorate. 3.1

[8] The effects of mercury ingestion on hepatic mitochondrial membranes of chicks. Poult Sci. 1976 Nov;55(6):2280-4.


Πηγή:
quantumhealing.gr