Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Η Μεγάλη ΜΠΙΖΝΑ με τις ΜΚΟ! Ποιον ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ;..

Σύμφωνα με πληροφορίες στις επόμενες μέρες αναμένονται αποκαλύψεις που αφορούν το σκοτεινό ρόλο των ΜΚΟ, όχι μόνο των ξένων αλλά και των ελληνικών. Τα μέλη των ΜΚΟ αυτών εμφανίζονται ως αλληλέγγυοι στους ‘πρόσφυγες’ και στην Ελλάδα και στην Τουρκία.


Σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας οι αλληλέγγυοι στην Τουρκία, επικοινωνούν με τους ‘συναδέλφους’ τους στην Ελλάδα και ενημερώνουν τους ‘πρόσφυγες’ για το πόσοι, πότε και πώς θα περάσουν το Αιγαίο, στα νησιά μας.

Την ίδια μάλιστα στιγμή, παραμένουν δέκτες αυξημένης χρηματοδότησης από την Ύπατη Αρμοστεία και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για ανθρωπιστικούς λόγους (ως προκάλυμμα) στην ουσία όμως ως διακινητές ανθρώπων.

Σημειώνεται πως τα 2/3 των ΜΚΟ είναι με ‘ξένη σημαία’. Αυτές οι οργανώσεις γίνονται αποδέκτες των μεγαλύτερου μέρους του φαινομενολογικά εικονικού πακτωλού χρημάτων που ρέουν προς την Ελλάδα. Οπότε και τα ‘επαναπατρίζουν’ στις αρχικές πηγές, συγκρατώντας μέρος τους για εαυτούς και αλλήλους στυγνούς κερδοσκόπους πάνω στον ανθρώπινο πόνο και αγωνία.

Η μπίζνα (για να το πούμε λαϊκά) είναι τεράστια. Παίρνουν χρήματα για άλλο έργο, από αυτό για το οποίο το λαμβάνουν, κρατάνε ένα μέρος για να διακινήσουν τον κόσμο και ξαναστέλνουν τα χρήματα πίσω στις χώρες προέλευσης.

Το άλλο 1/3 των ΜΚΟ που είναι ελληνικές, ερευνάται αν είναι όντως ελληνικές ή αν κρύβονται αλλότρια συμφέροντα από πίσω.

Σε κάθε περίπτωση η έρευνα ασχολείται και με το οικονομικό και με το εθνικό συμφέρον. Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε αποτελέσματα.



Πηγή: