Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Τους χάζεψαν οι Ρώσοι τους Νατοϊκούς…Έχουμε καύσιμα ακόμη και για Επιχειρήσεις!

Τους χάζεψαν τους Νατοϊκούς οι Ρώσοι αφού πρώτα  ΗΠΑ και ΝΑΤΟ  πίεσαν ασφυκτικά τους Ισπανούς να αρνηθούν τον ανεφοδιασμό της Ρώσικης Αρμάδας…
«Το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας δεν έχει αποστείλει καμία αίτηση προς τις ισπανικές αρχές για τον ελλιμενισμό του “Ναύαρχος Κουζνέτσοφ” στο ισπανικό λιμάνι της Θέουτα» ανέφερε  ο Αντιστράτηγος Igor Konashenkov.
H Ρωσική αρμάδα είναι πλήρως ικανή να πραγματοποιήσει τη σειρά των αποστολών της αυτόνομα, λέγοντας πως δεν υπήρξε ποτέ αίτημα για ανεφοδιασμό παρά μόνο για επίσκεψη των σκαφών εκεί.


Πολλοί δεν το γνωρίζουν αλλά η Αρμάδα συνοδεύεται και από  Ρωσικό σκάφος ανεφοδιασμού!!

«Μετά τον διάπλου των Στενών του Γιβραλτάρ το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ήθελε να κάνει μια  επίσκεψη καλής θέλησης ορισμένων σκαφών στο λιμάνι της Θέουτα  της Ισπανίας με την άδεια των Ισπανικών Αρχών!
Νωρίτερα, η ισπανική εφημερίδα El Mundo αποκάλυψε  ότι η ναυτική Αρμάδα  με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο Ναύαρχος Kuznetsov είχε ήδη περάσει μέσα από τα Στενά του Γιβραλτάρ με κατεύθυνση προς την ανατολική Μεσόγειο.
«Η Ρωσική Πρεσβεία στη Μαδρίτη μόλις μας ενημέρωσε ότι αποσύρει την αίτηση για άδεια για ενδιάμεσες στάσεις για τα πλοία αυτά και τις ενδιάμεσες  επισκέψεις , πηγές του  Υπουργείου Εξωτερικών της Ισπανίας ανέφεραν  στο Reuters.
  Σύμφωνα πάντως  με τον Ρώσο Στρατηγό  η Μαδρίτη ειδοποίησε τη Μόσχα μέσω της Πρεσβείας της , ότι δέχθηκε μεγάλες πιέσεις από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ για να αρνηθεί μια τέτοια επίσκεψη στα Λιμάνια της!

Σχόλιο Πάντως οι Ρώσοι τα κατάφεραν να χαζέψουν Βρετανούς και Αμερικανούς ….Ακόμη θα γελάνε στη Μόσχα!




Πηγή: