Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Εξήγηση γιατί δεν αντιδρούμε!

Εξήγηση γιατί δεν αντιδρούμε αν και μας τάραξαν στα μνημόνια αν και έχουμε 600.000 λουκέτα, 1.500.000 ανέργους, λαθρομετανάστες κλπ. Μας κατηγορούν ότι είμαστε τεμπέληδες και άνθρωποι του καναπέ. Ας δώσω μια εξήγηση γιατί ο Έλληνας έπεσε τόσο χαμηλά.
Ξέρουμε ότι ο εγκέφαλος του ανθρώπου παράγει συχνότητες. Θα πείτε που το ξέρουμε; Απάντηση το ξέρουν οι γιατροί που κάνουν εγκεφαλογράφημα σε ένα άτομο. Ξέρουν ότι ο εγκέφαλος του ανθρώπου παράγει συχνότητες από 0,5- 60 Ηz. Ο εγκέφαλος όμως δέχεται και αυτές τις συχνότητες και επηρεάζετε αναλόγως την ένταση. Υπόψη αυτές οι συχνότητες είναι υποσυχνοτητες δηλ. δεν τις ακούμε. 

Χωρίζονται δε στις ακόλουθες κατηγορίες:
1) ΔΕΛΤΑ * 0,5 Hz - 4 Hz *Βαθύς ύπνος.
2) ΘΗΤΑ * 4 Hz - 8 Hz *Πρώτο στάδιο ύπνου.
3) ΑΛΦΑ * 8 Hz - 14 Hz *Ηρεμία με συνεχή ετοιμότητα.
4) ΒΗΤΑ * 14 Hz - 60 Hz *Πλήρης εγρήγορση και μεγάλη συγκέντρωση του νου.

Έχοντας αυτά ως δεδομένα οι κυβερνώντες με δορυφόρους και επίγεια μέσα, μας φλομώνουν με την ανάλογη συχνότητα. Για τα επίγεια μέσα ξέρω μόνο στην Αθήνα δεν μπόρεσα να βρω Κατερίνη και Θεσσαλονίκη. Αλλά άλλη φορά θα γράψω για τα επίγεια μέσα. Εκτός από τις κεραίες των κινητών τηλεφώνων τηλεοράσεων ραδιόφωνων κλπ υπάρχουν και κατασκευές όπως παλε ντε σπορ κλπ. Μην παραξενεύεστε αν τα αναλύσω, πιστεύω θα πειστείτε. Τίποτα δεν κάνουν δημόσιο έργο στην τύχη . Ως και την γέφυρα Ρίου Αντιρρίου την κατασκεύασαν επίτηδες με αυτό το σχήμα. Εμείς ο πόπολο κοιμόμαστε ανάλογα με την ένταση των συχνοτήτων που μας στέλνουν. Γι αυτό δεν αντιδράμε. Γι αυτό πιάνουμε καναπέ. Χάθηκε η ορμή η ζωντάνια και από την νεολαία. Πάντα νοιώθουμε λίγο κουρασμένοι.

Δείτε επίσης:




Πηγή: