Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Δείτε τι μπορεί να κάνει ένα αυτοκίνητο Tesla με αυτόνομη ικανότητα οδήγησης (Βίντεο)

Τα οχήματα θα είναι εξοπλισμένα με ένα σύστημα που τροφοδοτείται από έναν υπολογιστή Nvidia που επιτυγχάνει 12 τρισεκατομμύρια πράξεις ανά δευτερόλεπτο, ουσιαστικά ένα υπερυπολογιστή σε ένα αυτοκίνητο.
Όλα τα αυτοκίνητα Tesla «από εδώ και στο εξής» θα κατασκευάζονται με πλήρη αυτόνομη ικανότητα οδήγησης ανακοίνωσε χθες ο Elon Musk.


Τώρα, για να αποδείξουν ακριβώς την τεχνολογία που αναπτύσσουν και είναι σε θέση να κάνει, η Tesla έχει κυκλοφορήσει ένα εντυπωσιακό βίντεο που αποδεικνύουν πως δουλεύει το σύστημα τους.
Το βίντεο δείχνει το όχημα κάποιου στην Καλιφόρνια, να οδηγεί σε ένα πολυσύχναστο δρόμο, σε ένα χώρο στάθμευσης, και να πραγματοποιεί και παρκάρισμα.
Ο Musk ισχυρίστηκε ότι η τεχνολογία θα τους επιτρέψει σύντομα «την πλήρη αυτονομία σε όλη τη διαδρομή από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη», λέγοντας ότι αυτό θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την ανάγκη να κάνουν οτιδήποτε οι επιβάτες.»
Στο βίντεο κάποιος είναι στη θέση του οδηγού, αλλά η εταιρεία τόνισε αυτό ήταν για νομικούς λόγους και ο οδηγός δεν οδηγεί το αυτοκίνητο.





Πηγή:
© Αποκάλυψη