Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ - Όσον άφορα τον Μπολσεβικισμόν...

Το 1920, Ο Χένρι Φορντ δημοσίευσε τα Πρωτόκολλα στην εφημερίδα του The Dearborn Independent και τον επόμενο χρόνο, τα ανέφερε ως στοιχεία μιας απειλής δηλώνοντας: «Η μόνη δήλωση που επιθυμώ να κάνω για τα πρωτόκολλα, είναι ότι ταιριάζουν με αυτά που συμβαίνουν. Είναι δέκα έξι ετών και ταιριάζουν στην παγκόσμια κατάσταση μέχρι αυτή την περίοδο».............................
-ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ


-Αφού έχουσι περισυλλέξει τον χρυσόν και καταλάβει εις χείρας των τα κυριώτερα όργανα του Τύπου, επετέθησαν κατά των μοναρχών, διότι ούτοι είναι «μία ανωτέρα δύναμις, πλήρης αυταπαρνήσεως και διατεθειμένη επομένως να υπερασπίζη πάν ό,τι είναι ασθενές».
-Δια τούτο οι Ιουδαίοι έχουσι πανταχού διευκολύνει την.........
υποκατάστασιν του δημοκρατικού πολιτεύματος εις τα μοναρχικά τοιούτα.
-Όσον άφορα τον Μπολσεβικισμόν, οι Ιουδαίοι της Ρωσίας δεν αρνούνται, ότι είναι οι υπεύθυνοι αυτουργοί αυτού.
-Εις εφημερίδα της Charkow, δημοσιευομένην εις Yeddisk, Der Kommunist, ο Ισραηλίτης Μ. Kohen, έγραφε την 12ην Απριλίου του 1919 «Δύναται τις να είπη άνευ υπερβολής, ότι η μεγάλη ρωσική κοινωνική επανάστασις, υπήρξεν ........ έργον των Ιουδαίων και ούτοι όχι μόνον κατηύθυναν την υπόθεσιν, αλλά και έλαβον εις χείρας των το ζήτημα των Σοβιέτ.
-Δυνάμεθα να είμεθα ήσυχοι ημείς οι Ιουδαίοι, εφ’ όσον η υπέρτατη διεύθυνσις του ερυθρού στρατού θα είναι εις χείρας .........του Λέοντ. Τρότσκι» [Le Peril – maconique, par Mgr Jouin, σελ. 144].

Fileas:
Απο την καλη φιλη: Katerina EP Paxinou!!!

Δείτε επίσης:



Πηγή: