Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ "ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ" (Βίντεο)

Λέγεται πως βρίσκεται σε τροχιά περί τον πλανήτη μας εδώ και 13.000 χρόνια! Ο "Μαύρος Ιππότης" επίσης λέγεται πως ανήκει στους Αρκτουριανούς και είναι συνδεδεμένος με το ασύλληπτης τεχνολογίας αστροσκάφος "Αθηνά" που επίσης τους ανήκει..


Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ "ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ"
Ο μυστηριώδης δορυφόρος "Black Knight" έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης για πολλά χρόνια. Πολλοί πιστεύουν ότι το παράξενο αυτό αντικείμενο που έχει τοποθετηθεί σε πολική τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας, είναι στην πραγματικότητα ένα διαστημικό απόβλητο, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι ο αινιγματικός τεχνητός δορυφόρος είναι στην πραγματικότητα ένας εξωγήινος δορυφόρος, που κάποιοι τον έστειλαν στη Γη για να παρακολουθεί την ανθρωπότητα.

Οι υπηρεσίες που τον παρακολουθούν σε όλο τον κόσμο μαζεύουν ραδιοσήματα του για πάνω από 50 χρόνια τώρα. Ο παράξενος δορυφόρος έχει αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον πολλών κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Κίνας και φήμες λένε ότι ο μέγας Νίκολα Τέσλα ήταν ένας από τους πρώτους που είχε υποκλέψει σήματα από αυτόν τον "εξωγήινο" δορυφόρο
Οι αστρονόμοι από το 1930 σε όλο τον κόσμο έχουν υποβάλει εκθέσεις για τα παράξενα ραδιοσήματα που υποτίθεται ότι προέρχονται από τον "Black Knight". Η "St. Louis Dispatch" έγραψε για τον δορυφόρο στις 14 Μαΐου 1954 και το περιοδικό "Time" έγραψε γι 'αυτόν στις 7 Μαρτίου 1960.
Η Gruman Aircraft Corporation έδειξε ενδιαφέρον για τον υποτιθέμενο εξωγήινο δορυφόρο. Στις 3 Σεπτεμβρίου 1960, επτά μήνες μετά τον δορυφορικό εντοπισμό του για πρώτη φορά από ραντάρ, μια κάμερα παρακολούθησης στο εργοστάσιο της στο Long Island, πήρε μια φωτογραφία του "Black Knight". Από εκείνο το σημείο οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ξεκίνησαν την αναγνώριση του αντικειμένου αυτού στον ουρανό, το οποίο φαίνεται σαν ένα κόκκινο φως που κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα σε σύγκριση με άλλους δορυφόρους σε τροχιά από την ανατολή προς την δύση.

Περισσότερα ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο12 (Α΄ ΜΕΡΟΣ) του ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ


Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ