Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

"Ο χρόνος των «αριστερών» απατεώνων τελείωσε…"

«Ηλίθιοι δήμιοι! Η "τάξη" σας είναι χτισμένη πάνω στην άμμο. Η επανάσταση αύριο "θα υψώσει τη βροντερή φωνή της ως τους ουρανούς". Τρομαγμένοι θ' ακούσετε το νικητήριο της σάλπισμα: - Ήμουν, είμαι και θα είμαι».
(Ρόζα Λούξεμπουργκ)
Τρομαγμένη η «αριστερή» κυβέρνηση μπροστά στο καθολικό ξέσπασμα της λαϊκής ΟΡΓΗΣ.
ΟΛΗ η Ελλάδα με αιχμή τους εξεγερμένους αγρότες υψώνει τη βροντερή φωνή της εναντίον της ΦΡΙΚΗΣ που σπέρνουν τα ανδρείκελα της «αριστερής» ΑΠΑΤΗΣ…

Από παντού ακούγεται το σάλπισμα της ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ…

"Οι αγρότες των Μεσογείων έσπασαν την απαγόρευση της αστυνομίας και διαδήλωσαν στο αεροδρόμιο - ΚΑΛΟΥΝ όλους τους αγρότες και τους πολίτες Κυριακή 31/1, 6μμ να συμετεχουν στο μπλόκο μέχρι τις 9μμ και κατόπιν λαϊκό γλέντι με κρασί κερασμένο απο τους ίδιους!"

Σήμερα δώσαμε ένα δείγμα του τι εννοούμε όταν λέμε ότι ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ούτε οι απαγορεύσεις, ούτε η αστυνομία ούτε τα επικοινωνιακά κόλπα της κυβέρνησης.
Παρά την απαγόρευση της προγραμματισμένης μας αυτοκινητοπορείας από την αστυνομία και τον αποκλεισμό που επιχείρησαν να μας κάνουν, φράζοντας το δρόμο με περιπολικά, περίπου 40 αγροτικά αυτοκίνητα με ελιγμό μέσα από παράδρομους και χωράφια αιφνιδιάσαμε την αστυνομία και βρεθήκαμε στο δρόμο του αεροδρομίου πίσω από το φραγμό της.

"15 πράγματα που δεν κάνουν οι ψυχικά ώριμοι άνθρωποι"

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί παράγοντες και σε πολλά επίπεδα οι οποίοι επηρεάζουν το κατά πόσον αισθανόμαστε επιτυχημένοι, πλήρεις και ευτυχείς, αλλά θεωρώ ότι ο σημαντικότερος από αυτούς είναι ο βαθμός της δικής μας συναισθηματικής ωρίμανσης. Η συναισθηματική ωριμότητα προσφέρει σταθερότητα, ψυχική δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Βίντεο Αποκαλύπτει την απάτη με τα στημένα παιχνίδια στα πορνοκάναλα

Απίστευτο και όμως αληθινό!
Η γυναίκα που κερδίζει τα δώρα σε όλες τις ελληνικές εκπομπές.
Σύμπτωση; Γυναίκα τηλεθεάτρια κερδίζει σε όλες τις ελληνικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Και τι δεν έχει πάρει σε δώρα; Τι τηλέφωνα, τι ταξίδια, τι κουζίνες, τι τραπεζαρίες…. Ολόκληρο νοικοκυριό στήνει και κάτι παραπάνω.

"“Θύμωσε” η Γερμανία: Η Ρώμη αρνείται να άρει τα εμπόδια στη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας"

Η κυβέρνηση της Γερμανίας θα θεσπίσει νέους περιορισμούς στο δικαίωμα του ασύλου ώστε να μειωθεί η μαζική εισροή προσφύγων στην επικράτεια της χώρας, ενώ παράλληλα προσπαθεί να επιτύχει την άρση των εμποδίων που θέτει η κυβέρνηση της Ιταλίας — και επέμεινε να θέτει ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι — για τη χορήγηση οικονομικής βοήθειας από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην Τουρκία, ένα ζήτημα το οποίο το Βερολίνο θεωρεί κρίσιμο.

"ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΘΕΩΝ"

Και πάλιν οι φυγάδες από τον Ωρίωνα πρωτοπορούν:

Η Ισλανδική ένωση Asatruarfelagid, η οποία διευθύνεται από τον αρχιερέα Hilmar Orn Hilmarsson, προωθεί την λατρεία των παλαιών Σκανδιναβών θεών και αφού έθεσε επαρκή κεφάλαια και έλαβε άδεια από την κυβέρνηση, θα κατασκευάσει τον πρώτο τέτοιο Ναό.

Παράγοντες που προκαλούν καρκίνο και βρίσκονται στο φαγητό μας. Οι αφλατοξίνες και η καρκινογόνος δράση

Σήμερα είναι γενικώς αποδεκτό, ότι τα 2/3 έως και τα 4/5 των κακοηθών νεοπλασιών του ανθρώπου οφείλονται σε παράγοντες του περιβάλλοντος. Σύμφωνα με σύγχρονες έρευνες, παράγοντες της διατροφής ευθύνονται για τα 50% των κακοηθών νεοπλασμάτων και για πάνω από το 1/3 των καρκίνων στους άντρες. Ο προσδιορισμός του ρόλου που διαδραματίζουν οι παράγοντες διατροφής στη διαδικασία της καρκινογένεσης είναι δυσχερής. Η πορεία που διανύεται από την έναρξη της νεοπλασματικής εκτροπής μέχρι τις κλινικές εκδηλώσεις της νόσου είναι μακρά. Εξάλλου, οι διαιτητικοί παράγοντες δε δρουν πάντοτε μεμονωμένα, αλλά αποκτούν καρκινογόνες ιδιότητες σε συνεργασία με άλλους παράγοντες ή κάτω από ορισμένες συνθήκες.

"Καταρρέει η αμερικανική οικονομία παρασύροντας τον πλανήτη" (Βίντεο)



"Στάση εργασίας στις συγκοινωνίες στις 2 και 4 Φεβρουαρίου"

Οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας θα προχωρήσουν σε στάσεις εργασίας την Τρίτη 2 και την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου ημέρα Πανελλαδικής ΑπεργίαςΤην Τρίτη, λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από τις 11.00 έως τις 16.00.

Μέχρι πρόσφατα κανείς δεν γνώριζε ότι υπήρχε αυτός ο 2.000 ετών Ελληνικός θησαυρός… (Βίντεο)

Είναι πραγματικά συγκλονιστικό το γεγονός, ότι κάποια πράγματα έχουν διατηρηθεί για τόσα χιλιάδες χρόνια. Τα μουσεία όλου του κόσμου είναι γεμάτα από απίστευτα αρχαία αντικείμενα, τα οποία κάθε φορά που τα κοιτάμε κάνουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν.
Ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά δυσάρεστο το γεγονός, ότι χιλιάδες κομμάτια τέχνης, ιστορίας και τεχνολογίας έχουν χαθεί, εξαιτίας πολέμων ή φυσικών καταστροφών.
Κάποια κομμάτια, όμως, καταφέρνουν να ξεφύγουν από την φθορά του χρόνου και τις καταστροφές και εμφανίζονται μπροστά μας χιλιάδες χρόνια μετά.

Τροφές και ποτά που καταστρέφουν τις αρθρώσεις σου

Δείτε ποιες τροφές πρέπει να αποφεύγετε για να προστατεύσετε τις αρθρώσεις σας.


1. Τυρί
Μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Brigham and Women’s Hospital της Βοστώνης υπέδειξε ότι το τυρί μπορεί να επιταχύνει την εξέλιξη της οστεοαρθρίτιδας, πιθανώς λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας αρκετών ειδών τυριού σε λιπαρά.

""Πήγαινε σχολείο, βρες δουλειά, ταίριαξε στο σύστημα": Η παραφροσύνη που ζούμε" (animation)

Το School of Life (Σχολείο της Ζωής) στόχο έχει να βοηθήσει τους ανθρώπους στην ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης μέσω του πολιτισμού.


Το animation "The Sanity of Madness" (Η Λογική της Τρέλας), που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το School of Life, παρουσιάζει την παραφροσύνη της ζωής των ανθρώπων, οι οποίοι αναγκάζονται να ζουν πάνω από τα όριά τους για να ταιριάξουν στο σύστημα.


"Το βίντεο που ενοχλούσε: Όταν η Μαλβίνα τα έχωνε στον Σημίτη για τα Ίμια"

Είναι ένα βίντεο που ελάχιστοι το προβάλλουν πια.

Είναι το βίντεο από την εκπομπή της αείμνηστης Μαλβίνας Κάραλη, όταν ασκούσε δριμεία κριτική στον τότε πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, για τους χειρισμούς του στην κρίση των Ιμίων.

Με αφορμή την συμπλήρωση 20 ετών από εκείνη την μαύρη νύχτα, θυμηθείτε τι έλεγε η Μαλβίνα…

"7 λάθη που σκοτώνουν την παιδική δημιουργικότητα"

«Ο δημιουργικός ενήλικας είναι το παιδί που επιβίωσε» Ursula K. Le Guin, Αμερικανίδα συγγραφέας Τα παιδιά από μικρή ηλικία έχουν τεράστια αποθέματα δημιουργικότητας. Όμως δυστυχώς ενώ μεγαλώνουν τα αποθέματα αυτά συνήθως στερεύουν χρόνο με τον χρόνο. Τι κάνουμε λάθος; Μήπως τα περιορίζουμε υπερβολικά; Μήπως περιμένουμε τα πάντα από εκείνα και όταν δεν τα παίρνουμε απογοητευόμαστε; Μήπως δίνουμε μεγάλη βάση στην «αμοιβή» τους;
Δείτε επτά λάθη που κάνουμε ως γονείς και τα οποία μπορούν να καταστρέψουν την δημιουργικότητά τους.

"Πότε ο ΜΑΤΑΤΖΗΣ θα αποφασίσει να βγάλει το κράνος και να πάει με το λαό; Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη"

Σήμερα είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με ένα πρώην ΜΑΤΑΤΖΗ. Ο άνθρωπος αυτός ήταν από τους πρώτους που εντάχθηκαν στα ΜΑΤ πριν από 30 χρόνια και εδώ και μερικά χρόνια έχει συνταξιοδοτηθεί, με δεκάδες προβλήματα υγείας που του άφησε πίσω η επί 20 σχεδόν έτη εκτέλεση υπηρεσίας στα ΜΑΤ.
Ήταν μια μοναδική ευκαιρία να κάνω ερωτήσεις που εδώ και πολλά χρόνια μου τριβελίζουν το μυαλό με την σημαντικότερη «γιατί τα ΜΑΤ δεν αφήνουν τους διαδηλωτές να σπάσουν στο ξύλο τους πολιτικούς;«.

Η δολοφονία στο Νέο Δελχί του ηγέτη Μαχάτμα Γκάντι από θρησκευτικό μίσος! (30 Ιανουαρίου του 1948)

Στις 30 Ιανουαρίου του 1948, δολοφονήθηκε στο Νέο Δελχί ο Ινδός ηγέτης Μαχάτμα Γκάντι.

Ένα χρόνο πριν, οι Βρετανοί είχαν αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της Ινδίας, ωστόσο η χώρα παρέμενε χωρισμένη στην Ινδική ένωση, που αποτελούνταν από Ινδουιστές και στο μουσουλμανικό Πακιστάν.

Ο θρησκευτικός φανατισμός ήταν πολύ έντονος και η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή, πολύ ρευστή.

"Προπαγανδίζουν στα σχολεία το “εβραϊκό ολοκαύτωμα” αυτοί που διέγραψαν τα Ολοκαυτώματα των Ελλήνων"

Ιταμή πρόκληση αποτελεί η εγκύκλιος του υπουργού Παιδείας, Ν. Φίλη, η οποία αναφέρεται στους εορτασμούς της ημέρας μνήμης του εβραϊκού ολοκαυτώματος στα σχολεία.

Θυμίζουμε πως ο συγκεκριμένος υπουργός σε μια από τις πρώτες δηλώσεις που έκανε, μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του, ήταν η άρνηση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

"Εκπληκτική 3D ψηφιακή παρουσίαση της Αρχαίας Κορίνθου" (Βίντεο)

Μια ιδιαίτερα αξιόλογη ανακατασκευή με ψηφιακά μέσα της αρχαίας πόλης της Κορίνθου όπως ήταν στο δεύτερο αιώνα μ.Χ. την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας παρουσιάζεται σε ένα ολιγόλεπτο video από τους Danila Loginov, Andrey Zarov και Vyacheslav Derbenev, μέλη της δημιουργικής ομάδας History 3D.

"Χρησιμοποιείτε φούρνο μικροκυμάτων; Σταματήστε τη χρήση τώρα αμέσως. Δείτε γιατί..."

Αν χρησιμοποιείτε φούρνο μικροκυμάτων, σταματήστε τη χρήση τώρα…
Μπορεί να είναι βολικός, να ξεπαγώνει εύκολα τρόφιμα, να ζεσταίνει γρήγορα το φαγητό, να μπορείτε να μαγειρέψετε και ολόκληρο γεύμα, ωστόσο ο φούρνος μικροκυμάτων εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία, όπως αναφέρει η Kontranews

"Σητεία, ο τόπος του Βιτσέντζου Κορνάρου, η ήσυχη ομορφιά…" (video)

Ο τόπος του Βιτσέντζου Κορνάρου, του ποιητή του «Ερωτόκριτου» μαγεύει με την ήρεμη ομορφιά του.
Η Σητεία δεν είναι απλά μια όμορφη παραλιακή πόλη της Κρήτης, είναι ένας τόπος που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείς εκεί.
Το λιμανάκι, οι δρόμοι, η παραλία και φυσικά το φρούριο Καζάρμα που δεσπόζει στην κορφή της πόλης φαίνονται σε όλο τους το μεγαλείο με μία βόλτα από πάνω με το drone.
Νιώστε την ιδιαίτερη αύρα της πόλης…

"Έτοιμοι να κατέβουν στην Αθήνα με τα τρακτέρ οι αγρότες"

Καταδικάζουν τους συναδέλφους τους που συμφώνησαν να συναντήσουν τον πρωθυπουργό - Ζητούν διακομματική επιτροπή της Βουλής με συμμετοχή εκπροσώπων τους - Προσανατολίζονται σε πολύωρους αποκλεισμούς της ΠΑΘΕ - Τη Δευτέρα και ανά μπλόκο οι αποφάσεις

Έτοιμοι να κατέβουν στην Αθήνα δηλώνουν οι αγρότες που συμμετείχαν στη μεγάλη σύσκεψη στα Τέμπη με τη συμμετοχή εκπροσώπων από 35 μπλόκα σε όλη τη χώρα.


“ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΕΚΕΙ. Ε ΡΕ ΤΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…” (ΒΙΝΤΕΟ)

«Θα Μπούνε Μέσα στη Βουλή Όλοι οι Πεινασμένοι, Χιλιάδες θα Σφαγούν Εκεί Τι Μακελειό τους Περιμένει…»
Σ’ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ «ΜΑΥΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ» ΤΟΥ ΔΝΤ, ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2010
ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ «ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ»,
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ,
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΣΕ ΜΟΝΟ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.
Η ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΕΙ
ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

"Η Ρωσία καταγγέλλει την Άγκυρα για προσβολή της Μνήμης των Ελλήνων νεκρών ηρώων των Ιμίων!"

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ RIA NOVOSTI ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΣΕΛΓΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ 1996

Με ένα εντυπωσιακό ρεπορτάζ του κρατικού ειδησεογραφικού Ria Novosti η Μόσχα καταγγέλει την Άγκυρα για προσβολή της Μνήμης των Ελλήνων "νεκρών ηρώων" - όπως τους χαρακτηρίζει-των Ιμίων με την χθεσινή παραβίαση του ΕΕΧ και την πτήση πάνω από την νήσο Καλόλιμνο.

Ο 21χρονος γιος του ΗΡΩΑ Καραθανάση – “Γιατί η στολή που φόραγε ο πατέρας μου έχει τρύπες και κηλίδες αίματος;”

(2016)
Συγκλονίζει η πρώτη συνέντευξη του 21χρονου γιου του ήρωα Χριστόδουλου Καραθανάση, κυβερνήτη του ελικοπτέρου που κατέπεσε το βράδυ των Ιμίων. Τα συνταρακτικά λόγια για τον πατέρα του και την ιατροδικαστική εξέταση. Τι απαντά σε όσους επιχείρησαν να καπηλευθούν τη μνήμη του. Το μήνυμα που στέλνει στην πολιτεία.

Ξημερώματα 31ης Ιανουαρίου 1996. Η κρίση μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας είναι στο αποκορύφωμά της και το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού ίπταται πάνω από τα Ίμια αναγνωρίζοντας με τον προβολέα του, μέσα σε ακραία καιρικά φαινόμενα, τους Τούρκους κομάντος οι οποίοι έχουν καταλάβει την Δυτική Ίμια. Ακολουθούν τα δραματικά λεπτά που συγκλονίζουν ακόμη και σήμερα το πανελλήνιο.

"Θα πρότεινα σε όλους να δουν άμεσα τα νέα X Files και να αναρωτηθούν…"

..Γιατί τέτοια ταύτιση σεναρίου με ότι σήμερα λέμε εμείς οι γραφικοί;
..Γιατί τέτοια πρεμούρα να πουν την αλήθεια ;
..Είναι το κόλπο ..λέω την αλήθεια φυτεύοντας δυο τρία εμφανή ψέματα ώστε να παραπλανησω πάλι;
..Είναι ανάποδη προπαγάνδα ώστε όποιος δει το μεγάλο παζλ να ακούσει ελα μωρέ πολύ X Files βλέπεις;
..Είναι μια προσπάθεια και έκκληση βοήθειας εκ των έσω..;….ένα μήνυμα προς τους έξω…ένα κάλεσμα βοήθειας ;
..Λίγοι θα κατανοήσετε το βάθος της νέας σειράς … και την προσπάθεια επικοινωνίας σε ένα άλλο επίπεδο…την προσπάθεια να ενωθεί το παζλ πλέον από τους έξω…και την έκληση να γίνει αυτο…πριν οι ίδιοι προλάβουν!!!!!

"Vasilissa: Το μέλι από την Εύβοια με τα φύλλα χρυσού που έχει κατακτήσει Ευρώπη, Αμερική και Ιαπωνία"

Ο Γιάννης Καρυπίδης είναι ένας πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που σπούδασε λογιστικά, αλλά ποτέ δεν τα άσκησε. Ασχολήθηκε με την διαφήμιση, όμως στη συνέχεια ήρθε η κρίση. Η Στέβη Θεοδώρου είναι τελειόφοιτη παιδαγωγός, αλλά ποτέ δεν διορίστηκε. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια σπουδών της Στέβης. Λίγο πριν φύγουν για το Λονδίνο, όπου θα έκανε εκείνη το μεταπτυχιακό στην παιδική ψυχολογία , είπαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον τόπο τους. Έτσι ίδρυσαν το 2012 στην Εύβοια την Stayia Farm, από τα αρχικά του Σταυρούλα και Γιάννης.

"Οι Εμπορικοί Σύλλογοι καλούν σε μαζικό κλείσιμο των καταστημάτων στις 4/2"

«Κλείνουμε τα μαγαζιά για μία μέρα, για να μη μας κλείσουν για πάντα»

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην αγωνιστική κινητοποίηση για την απόσυρση του Ασφαλιστικού, στις 4 Φεβρουαρίου, απευθύνουν οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Κυπαρισσίας, των Φιλιατρών και των Γαργαλιάνων, σε όλους τους επαγγελματίες και όλες τις επιχειρήσεις της Τριφυλίας.

"Επιστολή της προέδρου του Αρείου Πάγου σε Ευρωπαίους δικαστές: Να σας εξηγήσω τι θέλει ο ελληνικός λαός..."

Επιστολή σε όλους τους προέδρους των ανωτάτων δικαστηρίων των κρατών μελών της Ε.Ε έστειλε, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, κ. Θάνου, με την οποία επιθυμεί όπως λέει να ενημερώσει τους ομολόγους της κατά τρόπο αμερόληπτο και ειλικρινή για τις θέσεις του ελληνικού λαού σχετικά με την κατάσταση της Ελλάδας.

"Εμπλοκή Τούρκων στο πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα στο Σινά βρήκαν οι Ρώσοι"

Τουρκική εμπλοκή στην πτώση του Ρωσικού αεροσκάφους που κατέρριψαν οι τζιχαντιστές, στο Σινά, βρήκαν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Telegraph, οι ειδικοί που διερευνούν τις συνθήκες της πτώσης του αεροσκάφους που παρέσυρε 224 άτομα στο θάνατο, εντόπισαν ότι ο εργαζόμενος στο αεροδρόμιο που έβαλε τη βόμβα στο ρωσικό αεροσκάφος, εθεάθη πρόσφατα στην Τουρκία.
Ο τρομοκράτης – τζιχαντιστής, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, καταζητείται από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

"Μόσχα: Δεν χρειαζόμαστε δεύτερη αεροπορική βάση στην Συρία, σε 30' είμαστε εκεί!"

Δεν είναι στα άμεσα πλάνα της Ρωσίας να δημιουργήσει δεύτερη αεροπορική βάση στη βορειοανατολική Συρία, κατέστησε σαφές ο ρωσικός στρατός, διαψεύδοντας τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σε δυτικά μέσα ενημέρωσης και έκαναν λόγο για την κατασκευή μιας βάσης στο Καμισλί, σε μια περιοχή που κατοικείται από Κούρδους. Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, Ίγκορ Κονασένκοφ.

"Κατέκλυσαν την Kεντρική πλατεία τα τρακτέρ στη Λάρισα! Το πάνε να κλείσουν τους δρόμους και για έναν μήνα…"

Σύσσωμοι οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας κατέφθασαν όπως ακριβώς ήταν προγραμματισμένο, στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας με τα τρακτέρ τους να δίνουν το ρυθμό στα συνθήματά τους.
Δηλώνουν διατεθειμένοι να κλείσουν τους δρόμους μέχρι και για ένα μήνα αν δεν εισακουστούν τα αιτήματά τους.

Από Δευτέρα ξεκινούν οι δράσεις τους, είναι αποφασισμένοι να κλείσουν την Δευτέρα και τους παράδρομους. Από Τρίτη θα συγκεντρωθούν έξω από τα δικαστήρια και την Τετάρτη έξω από την εφορία. Την Πέμπτη θα είναι όλοι μαζί στην πανελλαδική απεργία.

"KORRES P4: ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ SUPER CARS"

Στην Κατερίνη θα κατασκευαστούν τα πρώτα δύο καινοτόμα αυτοκίνητα παντός εδάφους που δημιούργησε ο μηχανολόγος μηχανικός Δημήτρης Κορρές. Στα 230.000 ευρώ η τιμή αγοράς του εντυπωσιακού P4.

Σε διαδικασία κατασκευής εισέρχεται το πρώτο ελληνικό super-car παντός εδάφους, που δημιούργησε ο μηχανολόγος μηχανικός Δημήτρης Κορρές. Το καινοτόμο αυτοκίνητο γνωστό ως Korres Project 4 είναι 6.300 κμ, έχει την εμφάνιση ενός εξωτικού σπορ αυτοκινήτου, σκαρφαλώνει απίστευτα εμπόδια, έχει τελική ταχύτητα γύρω στα 300 χιλ. και απευθύνεται σε πλούσια πορτοφόλια, καθώς κοστίζει περί τα 230.000 ευρώ.


"Τοιχογραφία της Άνοιξης - Η μόνη ολόκληρη της Μινωική εποχής"

Πρόκειται για τη μοναδική τοιχογραφία του Ακρωτηρίου Θήρας που βρέθηκε ολόκληρη στη Θέση της να κοσμεί τρεις τοίχους του ίδιου δωματίου. Εικονίζεται βραχώδες τοπίο της Θήρας πριν από την έκρηξη του ηφαιστείου. Οι κορυφές και οι πλαγιές των βράχων καλύπτονται από ερυθρούς, ανθισμένους ή μισανοιγμένους, κρίνους με κίτρινους στήμονες. Οι κρίνοι φύονται ανά τρεις από τα κόκκινα ή γκρίζα ηφαιστειογενή βράχια. Παιχνιδιάρικα, γεμάτα ζωή χελιδόνια, μόνα ή σε ζεύγη που ερωτοτροπούν στον αέρα, δίνουν κίνηση στο τοπίο και απεικονίζουν συμβολικά την αναγέννηση της φύσης.

"Κρήτη: Αγρότες έριξαν γάλα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και έκαψαν σημαίες του κόμματος" (Εικόνες)

Μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της πόλης πραγματοποίησαν οι αγρότες και κτηνοτρόφου του νομού Ρεθύμνου...

Εκατοντάδες τρακτέρ και αυτοκίνητα γεμάτα με διαδηλωτές κινήθηκαν στους κεντρικούς δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα της Κυβέρνησης. Η πρώτη τους στάση ήταν στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Ζυμβρακάκη, όπου διάβασαν ψήφισμα, το οποίο παρέδωσαν σε αντιπροσωπεία της τοπικής κομματικής οργάνωσης που τους δέχθηκε στα γραφεία του πρώτου ορόφου.

"Εξερευνώντας ένα από τα μεγαλύτερα σπήλαια στον κόσμο" (Βίντεο)

Η απόκοσμη πράσινη λάμψη του καγιάκ στον ποταμό Xe Bang Fai προφανώς ενισχύει την τρομακτική εξωγήινη αίσθηση, αλλά η αλήθεια είναι, ότι το σπήλαιο του ποταμού Tham Khoun Xe στο Λάος πραγματικά μοιάζει εντελώς διαφορετικό.

Είναι γνωστό για τις τεράστιες αίθουσές του, οι οποίες «διακοσμούνται» από εντυπωσιακούς σχηματισμούς αλλά κυρίως, για τις μεγάλες του εκτάσεις που καλύπτονται από νερό.

"20 σημάδια πως είστε ένας πνευματικά υγιής άνθρωπος"

Όταν συναντάτε κάποιον πνευματικά υγιή, αμέσως νιώθετε μια έλξη προς εκείνον. Νιώθετε καλά μόνο και μόνο που βρίσκεστε κοντά του. Τέτοιοι άνθρωποι αποτελούν μαγνήτες χαράς, ελευθερίας και γενναιοδωρίας κι έχουν μια μοναδική ικανότητα να απολαμβάνουν το τώρα.

Ο μόνος τρόπος να μπορέσετε να κατορθώσετε να έχετε πραγματική πνευματική ευχαρίστηση είναι να ακολουθείτε τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Ακολουθούν κάποιες ενδείξεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μείνετε στο σωστό μονοπάτι.

"Μάχη της Κρήτης: Σπάνια μαρτυρία ενός Γερμανού Αξιωματικού των Αλεξιπτωτιστών!"

Γερμανικά αεροσκάφη και αλεξιπτωτιστές πάνω από την Κρήτη, κοντά στον κόλπο της Σούδας
Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί ως τώρα για τη μάχη της Κρήτης! Κάθε άνθρωπος που συμμετείχε είχε ή έχει να πει τη δική του ιστορία, όπως ο ίδιος τη βίωσε. Μια τέτοια ιστορία βρήκα σ” ένα σπάνιο βιβλίο, γραμμένη από ένα Γερμανό αξιωματικό, τότε διοικητή ενός τάγματος αλεξιπτωτιστών που συμμετείχε στις επιχειρήσεις στην Κρήτη.

"Βιολογικό όπλο: Μεταλλαγμένα κουνούπια εξάπλωσαν τον ιό Ζίκα" (Βίντεο)

Ο ιός Ζίκα, που έχει ανιχνευθεί σε 18 από τις 26 πολιτείες της Βραζιλίας, μεταδίδεται από το κουνούπι Aedes aegypti. Ένα γενετικά τροποποιημένα κουνούπι που έχει αναπτυχθεί από εταιρεία βιοτεχνολογίας!

Σύμφωνα με ένα βίντεο που έχει δημοσιευθεί στο you tube καθώς και σε δημοσίευμα του investmentwatchblog.com η εξάπλωση του ιού Ζίκα οφείλετε σε γενετικά τροποποιημένα κουνούπια που έχουν αναπτυχθεί από βρετανική εταιρεία βιοτεχνολογίας με το όνομα Oxitec!

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

"Αγρότες έκαναν κατάληψη στην εφορία της Κορίνθου" (βίντεο)

Τίποτα τίποτα δεν τους σταματά το ασφαλιστικό θα σκίσουν με τσαμπουκά!

Τις κινητοποιήσεις τους συνεχίζουν οι αγρότες της Κορινθίας, διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.
Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους οι αγρότες προχώρησαν σε κατάληψη της εφορίας της Κορίνθου.
Ακόμα, οι αγρότες που παραμένουν στο μπλόκο του Ισθμού έχουν κλείσει την εθνική οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο ύψος των διοδίων του Ισθμού.

"Ο Μύθος της Αλκιόνης και οι Αλκυονίδες μέρες"

Αλκυονίδες Μέρες (Halcyon Days): Οι Αρχαίοι Ελληνες είχαν παρατηρήσει τις λίγες μέρες καλοκαιρίας που παρουσιάζονται το χειμώνα. Είναι μέρες ηλιόλουστες χωρίς σύννεφα και ανέμους. Η ονομασία τους προήλθε από τις αλκυόνες που τις μέρες αυτές γεννούν. Οι «Αλκυονίδες ημέρες» τοποθετούνται στο χρονικό διάστημα από την 15η Δεκεμβρίου έως και την 15η Φεβρουαρίου εκάστου έτους, με μεγαλύτερη συχνότητα το διάστημα 15-31 Δεκεμβρίου και 16-31 Ιανουαρίου.

"Αρχαίοι Εξωγήινοι: Πλάσματα του Βυθού" (Ντοκιμαντέρ)

Κατά τη διάρκεια της Ανθρώπινης Ιστορίας υπάρχουν αμέτρητες αναφορές για παράξενα ανθρωποειδή και τρομακτικά υποθαλάσσια όντα. Είναι δυνατόν αυτά να προέρχονται όχι από τις λίμνες και τους ωκεανούς μας αλλά από κάπου «πολύ πιο απομακρυσμένα»;

"Στην Θεσσαλονίκη οι Αγρότες! Τους επιτέθηκαν με δακρυγόνα! Λάκισε ο υπουργός από την Agrotica!" (BINTEO)

Δεν θα πραγματοποιηθούν, για λόγους ασφαλείας και προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης Agrotica
στη Θεσσαλονίκη, από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου.
Η απόφαση ελήφθη σε σύσκεψη παρουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, του προέδρου της HELEXPO, Τάσου Τζήκα και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

"Διακήρυξη των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα των Αυτοχθόνων Πληθυσμών"

Υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση με το Ψήφισμα 61/295 της 13ης Σεπτεμβρίου 2007


Η Γενική Συνέλευση



Καθοδηγούμενη από τους σκοπούς και τις αρχές του Καταστατικού Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την καλή πίστη στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων που έχουν αναλάβει τα Κράτη σύμφωνα με το Χάρτη.

"Δεν έχει ξαναγίνει! ΟΛΟΙ οι φορείς της Κορινθίας κοντά στους αγρότες με πορεία στον Ισθμό"

Για πρώτη φορά στα χρονικά όλοι οι φορείς της Κορινθίας κοντά στους αγρότες με πορεία στον Ισθμό... 

 Κοινή σύσκεψη πραγματοποίησε το σύνολο των επαγγελματικών φορέων της Κορινθίας, όπου όλοι δήλωσαν την αντίθεσή τους στο ασφαλιστικό προσχέδιο νόμου και ζητούν από την κυβέρνηση την απόσυρσή του, ενώ καλούν τα μέλη τους να συμμετάσχουν στην απεργία της προσεχούς Πέμπτης με πορεία στον Ισθμό.

"Αν κρατήσουν οι αγρότες και η κοινωνία είναι στο πλευρό τους υπάρχει ελπίδα"

Μία κυβέρνηση χαβούζα και ένας δοτός πρωθυπουργός προσπαθούν να διχάσουν το λαό. Από τη μια ο Τσίπρας καλεί σε διάλογο, και από την άλλη υπουργοί επιχειρούν να εμφανίσουν τους αγρότες ως φοροφυγάδες και να τους εκθέσουν στην κοινωνία.

Παράλληλα επισείουν και τον κίνδυνο... Grexit αν δεν εφαρμοστούν τα συμφωνηθέντα.

"Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ"

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:
-«Στο παρελθόν πλήθος Ελλάνιων κειμένων έχει καταστρα­φεί, από τους γήινους συνεργάτες των αποστατών. 


-Τα κείμενα αυτά περιείχαν τη σοφία της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των 'Έ". -Ένας μεγάλος αριθμός των κειμένων αυτών φυλάχθηκε για να μην καταστραφεί, ενώ άλλα φυλάσσονται για να μην πληρο­φορηθεί ο κόσμος το περιεχόμενό τους γιατί θα ανέτρεπε πολλά απ' αυτά που σήμερα θεωρείτε σωστά.


"Μας ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ για ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ μέσα στο 2016;"

Υπάρχουν εκατοντάδες -αν όχι χιλιάδες- αποδείξεις και μαρτυρίες ότι δεν είμαστε μόνοι μας. Πρόεδροι και...
πρωθυπουργοί, υπουργοί άμυνας, κυβερνητικά στελέχη, πασίγνωστοι αστροναύτες, σπουδαίοι αστρονόμοι, επιφανείς στρατιωτικοί, καθηγητές πανεπιστημίων και απλοί αλλά αξιόπιστοι πολίτες έχουν αποκαλύψει την ύπαρξη εξωγήινων οχημάτων και όντων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας.


"ΑΓΝΟΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ - Η πνευματική προόδος απαιτεί να δίνουμε έμφαση σε ότι είναι σημαντικό"

Η πνευματικη προοδος απαιτει να δινουμε εμφαση σε οτι ειναι σημαντικο και να παραβλεπουμε ολα τα υπολοιπα σαν ασημαντες επιδιωξεις αναξιες της προσοχης μας. Εππλεον, το να θεωρηθεις ανοητος και απλοικος για πραγματα που δεν σε αφορουν ειναι στην πραγματικοτητα καλο.
Μην ασχολεισαι με τις εντυπωσεις των αλλων για σενα. Ειναι θαμπωμενοι και τους εξαπατουν οι εξωτερικες εμφανισεις των πραγματων. Μεινε προσκολλημενος στο σκοπο σου. Αυτο και μονο θα δυναμωσει την θεληση σου και θα δωσει συνοχη στη ζωη σου.

"Το «μυστικό» site του Facebook, που δεν γνωρίζει σχεδόν κανείς και θα σας λύσει τα χέρια"

Όλοι γνωρίζουν το Facebook: Ο βασιλιάς των κοινωνικών δικτύων βρίσκεται παντού και χρησιμοποιείται από τους πάντες.

Ωστόσο, ελάχιστοι ξέρουν ότι υπάρχει και ένα…δεύτερο site, στο ίδιο πλαίσιο του κοινωνικού δικτύου, το οποίο είναι πιο «ευέλικτο», λιγότερο «φορτωμένο» και εξυπηρετεί εξίσου καλά μια από τις βασικές του λειτουργίες, που είναι η άμεση επικοινωνία με τους φίλους σας μέσω προσωπικών μηνυμάτων.

"Εικονική Ξενάγηση στον Πύργο των Φιλιατρών"

Περπατήστε στον “Πύργο του Άιφελ” στα Φιλιατρά από την οθόνη του υπολογιστή σας!

Ο Πύργος των Φιλιατρών αποτελεί ομοίωμα του Πύργου του Άιφελ που βρίσκεται στο Παρίσι και τραβάει τα βλέμματα των επισκεπτών της περιοχής μας. Ο Πύργος κοσμεί την βορειοδυτική είσοδο της πόλης και αποτελεί δωρεά του ιατρού Χαράλαμπου Φουρναράκη, ομογενούς από τα Φιλιατρά.