Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

"Ο Πέλοπας σε αγγείο 2.500 ετών"

Η εύρεση του συγκεκριμένου αγγείου, που χρονολογείται στο 400-390 π.Χ., στην έδρα των Μακεδόνων βασιλέων, πιστοποιεί το ενδιαφέρον των Μακεδόνων για τη μυθολογία της Πελοποννήσου.
«Η αναγνώριση του συγκεκριμένου εικονογραφικού θέματος τεκμηριώνεται από επιγραφή μπροστά από το πρώτο άλογο του άρματος», λέει στο «Eθνος» ο αρχαιολόγος, ακαδημαϊκός συνεργάτης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, Νίκος Ακαμάτης, ο οποίος θα παρουσιάσει το αγγείο αυτό, καθώς και πλήθος -περίπου 600 τμήματα- ερυθρόμορφων αγγείων, στην 29η Επιστημονική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Eργο στη Μακεδονία και τη Θράκη, που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

"Τα Καβείρια μυστήρια και η ιστορία τους"

"Αμύητον μη εισιέναι"

Ποιοι ήταν οι Κάβειροι;
Για τα Καβείρια μυστήρια σώζονται οι λιγότερες ίσως πληροφορίες σε σχέση με τα άλλα ελληνικά μυστήρια. Ο Στράβων γράφει σχετικά με τις λίγες πληροφορίες που γνώριζαν από την εποχή του ακόμα: «Για τους Σαμοθράκη τιμώμενους θεούς πολλοί έχουν πει ότι είναι οι Κάβειροι οι ίδιοι, αλλά ούτε και αυτοί που είπαν αυτό μπορούν να μας πουν ποιοι ήταν οι Κάβειροι στην πραγματικότητα».


"Δίων ο Συρακούσιος" (409 – 354 π.Χ)

Χάρτης Συρακουσών

Μετά την ίδρυσή της κυρίως από Κορίνθιους Έλληνες το 734 π.Χ. η πόλη των Συρακουσών ακμάζει και γίνεται μια από τις σημαντικότερες αρχαίες Ελληνικές πόλεις η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα δημιουργεί δικές της αποικίες.

Ο Κικέρων την χαρακτηρίζει ως «Ωραιοτάτην και καταστόλιστον πόλιν».

Ποιητές όπως ο Πίνδαρος, δραματουργοί όπως ο Αισχύλος, φιλόσοφοι όπως ο Πλάτων, περπατούν στο χώμα της και την αναδεικνύουν σε μεγάλο κέντρο του Ελληνικού πολιτισμού. Η δημοκρατική της διακυβέρνηση διακόπτεται το 485 π.Χ από τον Γέλωνα, τύραννο της Γέλας και έκτοτε την σκυτάλη παίρνει ο Ιέρωνας και κατόπιν ο Θρασύβουλος.

"ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ!"

ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ
(ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ) ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ (;;;;) NA TΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ (ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ 33ου ΒΑΘΜΟΥ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ


"ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΥΗΣΗ - ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ"

-Όσοι επικαλούνται προσευχόμενοι τις Ολύμπιες οντότητες και έχουν την κατάλληλη προετοιμασία, ο στρόβιλος της ψυχής τους αρχίζει να πάλλεται σε υψηλές συχνότητες και δημιουργεί κραδασμούς.

-Όταν οι κραδασμοί του ανθρώπου συντονιστούν με τους κραδασμούς της οντότητας την οποία επικαλείται, ο ανθρώπινος οργανισμός που μοιάζει με σκοτεινή σκιά από τις αρνητικές πράξεις του ή από επηρεασμούς αποστατών, αρχίζει να απορρίπτει την αρνητική δύσμορφη ενέργεια που έχει συλλέξει και σταδιακά μεταμορφώνεται σε φωτεινή οντότητα.

"Δεν υποχωρούν οι αγρότες της Κρήτης"

Ανυποχώρητοι εμφανίζονται οι αγρότες της Κρήτης, οι οποίοι παραμένουν στα μπλόκα και ετοιμάζονται για νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους από αύριο Δευτέρα με αποκλεισμούς δημοσίων υπηρεσιών και τραπεζών. Παράλληλα, προετοιμάζονται και για τη διοργάνωση της μετάβασης τους στην Αθήνα στο πλαίσιο νέων πανελλαδικών, παναγροτικών κινητοποιήσεων, μαζί με τους συναδέλφους τους από τα υπόλοιπα 68 μπλόκα της χώρας που παραμένουν ενεργά.

"Κάτι ετοιμάζουν! Πιάστηκε πλοίο στη Σούδα γεμάτο όπλα και εκρηκτικά…"

Πλοίο γεμάτο όπλα και εκρηκτικά που ταξίδευε προς τον Λίβανο, εντοπίστηκε στο λιμάνι της Σούδας πριν από λίγο και ερευνάται.
Οι άνδρες του λιμενικού Χανίων υποστηρίζουν πως είναι ιδιαίτερα μεγάλος ο αριθμός των όπλων που εντόπισαν, ενώ εξετάζουν και τη νομιμότητα των εγγράφων που είχε το πλήρωμα του σκάφους.

"Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ "ΚΑΡΜΑ""

Πρόκειται για επινόηση των αποστατών του Κρόνου και των "Αρχόντων" της "Χίμαιρας", οι οποίοι κατέχουν τον πλανήτη εδώ και 26.000 χρόνια.

Οι "Άρχοντες" κατασκεύασαν ένα βαθμωτό ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα (πέπλο) γύρω από τη Γη, εμποδίζοντας αποτελεσματικά κάθε επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς, απομονώνοντας έτσι και με πολλούς άλλους τρόπους την ανθρωπότητα, δημιουργώντας ένα πλανήτη φυλακή. Στο πέπλο αυτό παγιδεύονται και οι ψυχές των ανθρώπων, εξαναγκάζοντας τις σε συνεχείς και δυσχερείς ενσαρκώσεις στο ίδιο πεδίο, ώστε να "τρέφονται" και να συντηρούνται ενεργειακά οι ίδιοι.

"ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ Η ΛΥΡΑ ΝΑ ΣΙΓΗΣΕΙ ΚΑΙ Ν' ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΣΑΪΤΕΜΑ"

ΕΣΤΙ ΠΥΡ ΦΑΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΕΚ ΠΗΓΗΣ ΠΗΓΑΖΟΥΣΑ
ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΔΥΝΑΜΙΣ
ΦΡΟΝΗΣΙΣ ΥΠΕΡΤΑΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ
ΚΑΙ ΩΔΗ ΦΟΙΒΟΥ ΕΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΔΙΑΝΟΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ
ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΟΔΙΚΩΝ ΡΟΠΩΝ
ΥΨΙΣΤΟΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΥΡΟΣ
ΕΥΡΥΘΜΙΑΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΕΙΣ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΣΧΕΔΙΟ
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ
----------------------------------------------------------------------------


"Μόσχα προς Ουάσινγκτον: Είστε χωριάτες χωρίς Παιδεία και αντίληψη - Άστραψε και βρόντηξε το Κρεμλίνο"

«Χάρη στους χειρισμούς της Ρωσίας το αμερικανικό State Department είναι σε θέση να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει στην Συρία. Έτσι σχολίασε η εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα, την πρόσφατη... έκκληση του ομολόγου της στην Ουάσινγκτον, Mark Toner , η Μόσχα «να το βουλώσει».

"ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ: ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΥΝΙΣΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ..."

Να λείψουν οι ακρότητες και να επικρατήσει νηφαλιότητα και ψυχραιμία ζητά ο δήμαρχος Πέλλας, Γρηγόρης Στάμκος, μετά από τις πυρκαγιές σε 2 στρατόπεδα στα Γιαννιτσά, μέσα σε ένα 24ωρο.

Τα περιστατικά συνέβησαν έπειτα από τις ανακοινώσεις για τη δημιουργία κέντρου μετεγκατάστασης προσφύγων στην πόλη, κάτι στο οποίο αντιδρά τόσο ο δήμος, όσο και κάτοικοι.


"ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΟ 1821 ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

Οι Ροτσιλντ το 1821 καταχρέωσαν την Ελλάδα!!! Νά, γιατί μας πνίγουν σήμερα …

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε ...


"Από 77 χώρες έρχονται οι λαθρομετανάστες που δεν έχουν καμία σχέση με τον πόλεμο της Συρίας!"

Πολλοί μετανάστες πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ένα πλαστό έγγραφο, ή εάν δεν έχουν καθόλου χαρτιά, θα τους δοθεί η δυνατότητα να λάβουν άσυλο από κάποια χώρα στη δυτική Ευρώπη.

Σύμφωνα με ανώτερα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, αυτό συμβαίνει καθώς είναι πιο εύκολο να ζητήσει κάποιος άσυλο όταν είναι πρόσφυγας από τον πόλεμο και όχι οικονομικός μετανάστης.


"Σοκολατένιες μπάρες βρώμης χωρίς ψήσιμο" (Συνταγή)

Ιδανική λύση για τσιμπολόγημα, πρωινό στο δρόμο ή ένα υγιεινό επιδόρπιο. Απλό, γρήγορο, εύκολο, χορτοφαγικό, διαιτητικό, χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη, και τόσο νόστιμο.
Eυχαριστούμε ιδιαίτερα τις THE FELLA TWINS γι αυτή την τέλεια συνταγή!

"Ο Ιβαν Σαββιδης ζήτησε συνένωση δυνάμεων για αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονίας"

Ο κ. Ιβαν Σαββιδης παραλαμβάνει τιμητικό δώρο -τον αητό-
από τον πρόεδρο της Παμποντιακής κ. Τσιλφιδη
Με αξεπέραστο κέφι και ενθουσιασμό και μεγάλη συμμετοχή κόσμου από όλη την Ομογένεια της μητροπολιτκής Νέας Υόρκης πραγματοποιηθηκε χθες στο Terrace on the Park ο 51ος ετήσιος χορός του Ποντιακού Συλλόγου οι «Κομνηνοί».  Διακεκριμένος καλεσμένος φέτος ο Ιβάν Σαββίδης που τιμήθηκε από την Παμποντιακή Ομοσπονδία και τους Κομνηνούς.   

"Ζητήστε και θα σας δοθεί"

Πολλοί άνθρωποι χτίζουν συνειδητά ή ασυνείδητα ένα ψηλό τείχος γύρω τους αποτρέποντας έτσι να φθάσουν σ’ αυτούς θεία δώρα αυτά που άλλοι αποκαλούν θαύματα. Ένας λόγος που συναντάται σε μεγάλο ποσοστό έχει την ρίζα του στην απουσία θαυμάτων απ’ την ζωή τους. Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν ήταν πάντα σκεπτικιστές αλλά η ζωή τους έκανε αφού παρά την αισιοδοξία και την αληθινή πίστη τους δεν κατάφεραν ποτέ να δούνε τις επιθυμίες τους να γίνονται πραγματικότητα.

"Ο Αδαμάντιος Κοραής είχε προειδοποιήσει από το 1831 για τη σημερινή μας κατάντια!"

Σαν έπεσε στα χέρια μου το μανιφέστο που έγραψε ο Αδαμάντιος Κοραής το 1831, σε ηλικία 83 ετών, με τίτλο «Προς τους Ελευθέρους Έλληνας» και αφού το διάβασα προσεκτικά, στην κυριολεξία εκτινάχτηκα από την καρέκλα μου. Ο σπουδαίος φιλόσοφος και πατριάρχης του Νεοελληνικού Διαφωτισμού είχε προβλέψει λίγο πριν το τέλος της ζωής του, με εκπληκτική ακρίβεια, όλα αυτά τα θλιβερά που συμβαίνουν σήμερα στην πατρίδα μας. Μέχρι και την πρόσφατη βρισιά του Θόδωρου Πάγκαλου, που αποκάλεσε τους δημόσιους υπαλλήλους «κοπρίτες», είχε κατά κάποιο τρόπο «προφητεύσει» και «ερμηνεύσει».

"ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ: ΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ!!!"

Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε κατάσταση “πολεμικής ετοιμότητας” για το προσφυγικό.
Αργά το βράδυ του Σαββάτου όλο το στρατιωτικό προσωπικό κλήθηκε να είναι στις 6.00 το πρωί της Κυριακής στις υπηρεσίες του. Η κλήση αφορούσε κυρίως τους στρατεύσιμους, ακόμη κι όσους είχαν πάρει άδεια ή έξοδο.


"Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης = Μανδύας του Στρατιωτικού Νόμου"

Σήμερα για πρώτη φορά ακούσαμε από τον υπουργό αρμόδιο για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής κ. Μουζάλα, ότι εξετάζεται από την κυβέρνηση η επιβολή κατάστασης έκτακτης ανάγκης για την Νότια Αττική.  Αμέσως ενεργοποίησα τις πηγές μου μέσα σε υπουργεία και έμαθα ότι εξετάζεται όντως αυτό το ενδεχόμενο πολύ έντονα τις τελευταίες ώρες για δύο λόγους.

"Πρώτος στον κόσμο ο Μάμαλος στην άρση βαρών σε πάγκο!"

Σπουδαία διάκριση για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Άρσης Βαρών σε πάγκο που έγινε στην Μαλαισία, καθώς ο Παύλος Μάμαλος στην κατηγορία των -107 κιλών σήκωσε 235 κιλά και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Διπλή επιτυχία για την χώρα μας στην ίδια κατηγορία, αφού το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε άλλος ένας Έλληνας, ο Κώστας Δήμου με 220 κιλά.

"Σε κατάσταση πολιορκίας κηρύσσουν την χώρα για πρόσφυγες-λάθρο: Πρώτα τα έκαναν σκ...τά και τώρα δημιουργούν πολεμική ατμόσφαιρα με κήρυξη κατάστασης εκτάκτου ανάγκης"

ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ - ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ: ΑΛΛΟΙ 10.000 ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ

Σε κατάσταση πολιορκίας, μια φάση πριν την κήρυξη στρατιωτικού νόμου, κηρύσσει η κυβέρνηση ολόκληρες περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων και ένα τμήμα της Αττικής, για να αντιμετωπίσουν αυτό που προκάλεσαν με την αδυναμία τους: Την μεγαλύτερη εισβολή  που έχει δεχθεί η ελληνική χερσόνησος από την εποχή της καθόδων των Σλάβων τον 8ο αιώνα. 

"ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ... ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ..."

Λίγες ώρες μετά την πυρκαγιά στο στρατόπεδο «Φιλιππάκου», σημειώθηκε και δεύτερο περιστατικό φωτιάς, αυτή τη φορά στο εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο «Καψάλη».


Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τις πρώτες πρωινές ώρες εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο μεγαλύτερο κτίριο του στρατοπέδου.

"Το νέο σούπερ «όπλο» του ρωσικού στρατού που μοιάζει με όχημα του Μπάτμαν!"

Αποτελεί το νέο  σούπερ «όπλο» του ρωσικού στρατού και θυμίζει το Batmobile το όχημα του Μπάτμαν. Οι επιτελείς του ρωσικού στρατού παρουσίασαν στον Βλαντιμίρ Πούτιν την τελευταία δημιουργία τους, την οποία ονόμασαν «Ο τιμωρός»

"ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ!!! ΦΟΒΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ..."

Θα χυθεί αίμα στο Κιλκίς και υπεύθυνος θα είναι ο Πάνος Καμμένος! Αυτή είναι η δήλωση του δημάρχου Παιονίας Χρίστου Γκουντενούδη μετά τη δήλωση Καμμένου για μεταφορά 20.000 προσφύγων στο Κιλκίς! Η είδηση: Την δημιουργία 20 χιλιάδων θέσεων για προσφυγες σε περιοχές στο Κιλκίς και στα Γιαννιτσά ανακοίνωσε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος λόγω της κατάστασης που εχει δημιουργηθεί.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

"Η Νέα Τάξη είναι μια πανάρχαια τάξη η οποία δεν διδάσκεται στα σχολεία"

Η Νέα Τάξη είναι μια πανάρχαια τάξη η οποία δεν διδάσκεται στα σχολεία. Είναι η παμπάλαια τάξη των κρονίων. Είναι η τάξη χωρίς έλληνες, οπότε καταλαβαίνετε το τι μας περιμένει.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η βαθειά γνώση που είχε ο Καλέργη για τις φυλές, εν αντιθέσει με τον Μαρξ ο οποίος είχε σχεδόν άγνοια περί των φυλών και ο οποίος έχει εκφραστεί πολύ ρατσιστικά για κάποια φυλή, αλλά ο Μαρξ ήταν υπεύθυνος για την καταστροφή του χριστιανισμού οπότε δεν ήταν σημαντική αυτή η γνώση γι αυτόν, ενώ ο Καλέργη ήταν υπεύθυνος για την καταστροφή της λευκής φυλής στην Ευρώπη.

"Ευπαλίνειο όρυγμα: Ίσως το σπουδαιότερο μηχανικό έργο των Αρχαίων Ελλήνων" (βίντεο)

Το βίντεο είναι αφιερωμένο στο Ευπαλίνειο όρυγμα, μια σήραγγα 1.036 μέτρων κοντά στο Πυθαγόρειο της Σάμου, η οποία κατασκευάστηκε έπειτα από εντολή του τυράννου Πολυκράτη τον 6ο αιώνα π.Χ. με σκοπό να μεταφερθεί νερό από την πηγή που βρισκόταν πίσω από το βουνό στην πρωτεύουσα της Σάμου.
Το υδραγωγείο λειτουργούσε στο νησί για περίπου 1.000 χρόνια.

"ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ : Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ"

Το "ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ", δηλαδή, "σε τίποτα να μην είσαι υπερβολικός", έχει ενα απλό νόημα.

Σημαίνει: Μην προσκολλάσαι στόν κόσμο τούτο. Το ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ είναι το ίδιο με το μὴ συσχηματίζεσθαι τῷ αἰῶνι τούτῳ, που σημαίνει, μην κολλάτε υπερβολικά σε κάτι. 

Οταν κάνεις κάτι με υπερβολικό τρόπο, δείχνεις ότι το ενστερνίζεσαι - κολλάς πάνω του. 

"Ο Στρατηγός Μανωλάς κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους λαθρομετανάστες..."

Ο επίτιμος αρχηγού ΓΕΣ Χρίστος Μανωλάς με κείμενο που απέστειλε σε ιστοσελίδα υποστηρίζει πως η χώρα μας πρέπει να ζητήσει επίσπευση της Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό και την ενεργοποίηση του Άρθρου 4 του ΝΑΤΟ και μεταξύ άλλων αναφέρει την άκρως επικίνδυνη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην εσωτερική ασφάλεια της χώρας.

"Μεγαλειώδες "άδειασμα" από τις ΗΠΑ για το προσφυγικό: "Έλληνες σας συμπαθούμε αλλά καλά κάνουν οι άλλοι και κλείνουν τα σύνορά τους""

ΠΟΛΛΕΣ "ΕΥΧΕΣ", "ΦΙΛΙΑ" ΚΑΙ... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟ STATE DEPARTMENT

"Άνθρακας" ο θησαυρός για στήριξη από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα για το προσφυγικό αφού το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έγραψε στα παλαιότερα των... υποδυμάτων του τις ανησυχίες του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την προσφυγική κρίση, και επικρότησε τις ευρωπαϊκές χώρες που δείχνουν απαράδεκτη συμπεριφορά έναντι Ελλάδας και προσφύγων αναφέροντας χαρακτηριστικά  "κάθε έθνος δικαιούται να ελέγχει το έδαφός του"!

"Γερμανοί: «Έξω από το ευρώ όποιος δεν παραδίδει την κυριαρχία του!»"

Σοκ προκαλεί το άρθρο του Γερμανού Βόλφγκανγκ Γκλομπ, μέλους της Γαλλογερμανικής Οικονομικής Επιτροπής, στην ημερήσια γαλλική οικονομική εφημερίδα «Λεζ Εκό» από τις πρώτες κιόλας λέξεις του: «Η Γερμανία έχει ένα πρόβλημα. Αυτό το πρόβλημα είναι η Γαλλία» γράφει χωρίς περιστροφές ευθύς εξαρχής. Πολύ πιο ωμό είναι το κλείσιμο αυτού του περιεκτικού άρθρου: «Η διάσημη γερμανική Επιτροπή των Σοφών δεν έχει αφήσει την παραμικρή αμφιβολία στην τελευταία ετήσια έκθεσή της: η καλή λειτουργία ενός κοινού νομίσματος σε ευρωπαϊκή κλίμακα απαιτεί την εγκατάλειψη της εθνικής κυριαρχίας σε κεντρικούς τομείς.

"Καλούν τον διοικητή της 71ης ταξιαρχίας να παραιτηθεί: "ΝΤΡΟΠΗ! Παραδίδουν το Κιλκίς στους μουσουλμάνους έποικους που στέλνει η τουρκία""

Ζητούν την παραίτηση του διοικητή της 71ης ταξιαρχίας! Διαβάστε την ανάρτηση της τοπικής ιστοσελίδας neaporeiakilkis.blogspot.gr:

Κύριε διοικητά της 71ης ταξιαρχίας, όπως καλα γνωρίζετε στο Κιλκίς, έχυσαν το αίμα τους χιλιάδες Έλληνες στρατιώτες για να ελευθερωθεί.


"Αναρχική ομάδα της Θεσσαλονίκης δίνει κόφτες στους πρόσφυγες για τον φράχτη Σκοπίων"

Μια ομάδα που δηλώνει ‘αναρχική’ από τη Θεσσαλονίκη έχει αρχίσει να μοιράζει κόφτες σιδήρων στους πρόσφυγες για να κόψουν τα συρματοπλέγματα που έστησαν οι Σκοπιανοί στα σύνορά τους, συγχρόνως χαρακτηρίζουν τους Σκοπιανούς ως Βούλγαρους, γράφει σκοπιανό δημοσίευμα.
Σύμφωνα με αυτό, τα μέλη της αναρχικής ομάδας «Μπακτίριο» [„Бактирио» ]που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του λιμανιού της Θεσσαλονίκης έχουν οργανώσει τη στήριξη των προσφύγων και συλλέγουν κόφτες, σμίλες και άλλα αιχμηρά αντικείμενα με τα οποία θα μπορέσουν αν καταστρέψουν τους φράχτες που έστησαν οι Σκοπιανοί στα σύνορά τους.

"Οι άοπλες ορδές του Αττίλα κατέκτησαν την πατρίδα μας κι εμείς κοιμόμαστε ήσυχοι..."

Συνέλληνες.
-Οι άοπλες ορδές του Αττίλα κατέκτησαν την πατρίδα μας κι εμείς κοιμόμαστε ήσυχοι;.
-Σε πέντε χρόνια θα έχουν γίνει αθεράπευτο καρκίνωμα και με ένα δημοψήφισμα θα μπορούν να αποσπάσουν τμήματα του εθνικού εδάφους, αφού θα είναι περισσότεροι από τους Έλληνες ψηφοφόρους.
-Ανησυχήστε σοβαρά, βρισκόμαστε σε ακραία σημεία κινδύνου.
-Κλείστε τις τηλεοράσεις της καταστροφής, των παπαγάλων και των προδοτών.

"ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΚΥΤΤΑΡΟ"

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ Ή ΤΟΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ C.Η ΓΛΥΚΟΖΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΚΑΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C.KAI ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

"Αναζητούν σκηνές και κοντέϊνερς για 500.000 άτομα – Θα κτίσουν 10 πόλεις ακόμα! – Και… παιχνίδι οικονομικής διαπλοκής!"

ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΩΝ «ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ» ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ

Τουλάχιστον δέλα πόλεις και κωμοπόλεις αμιγώς μουσουλμανικές οικοδομηθούν τους επόμενους 12 μήνες σην Ελλάδα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που η ίδια η κυβέρνηση έδωσε στην ΕΕ, αιτούμενη ταυτοχρόνως 450 εκατ. ευρώ για την «φιλοξενία τους».

"Συλλογική επιστολή καταγγελίας φαντάρων από 8 μονάδες της 34ης Ταξιαρχίας (Άσσηρο) που τους έχουν δούλους στο HOT SPOT Διαβατών!"

Όποιος  αναρωτιέται ποιος ο ρόλος των Στρατοπέδων Συγκέντρωσης Μεταναστών, αρκεί να διαβάσει τι τραβούν οι φαντάροι για να καταλάβει.


Η στρατιωτικοποίηση της αντιμετώπισης του Προσφυγικού ζητήματος, όχι μόνο μετατρέπει ολόκληρη την Ελλάδα σε μια Μακρόνησο του σύγχρονου ολοκληρωτικού καπιταλισμού με κυρίαρχη επιδίωξη την Σύλληψη-Καταγραφή-Διαλογή-Απέλαση προσφύγων και μεταναστών, με αντικατάσταση του όποιου Κράτους Πρόνοιας και ικανοποίησης των κοινωνικών αναγκών με το Κράτος Καταστολής-Πολέμου. 

"ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥΤΙΝ: «Οι ξένοι εχθροί μας προετοιμάζονται, αλλά εμείς τους περιμένουμε»"

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν υποστήριξε σήμερα ότι «ξένοι εχθροί» επιδιώκουν να υπονομεύσουν τις βουλευτικές εκλογές που πρόκειται να διεξαχθούν στη χώρα τον Σεπτέμβριο και ανακοίνωσε ότι έχει δώσει εντολή στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) να επαγρυπνεί.
«Οι εκλογές για την Κρατική Δούμα (Κάτω Βουλή) είναι προγραμματισμένες για το φθινόπωρο (…)

"Στα περίχωρα της Λάρισας οι κάτοικοι παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους"

Την κατάσταση στα χέρια τους, προκειμένου να διαφυλάξουν εαυτούς αλλά και τις περιουσίες τους, αποφάσισαν να πάρουν οι κάτοικοι της Τερψιθέας που βρίσκεται στα περίχωρα της Λάρισας.

Συγκεκριμένα αποφάσισαν την δημιουργία ομάδων περιφρούρησης, αλλά και στην πρόσληψη ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών στην περιοχή.

"ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ."

Στην περίπτωση που η χώρα μας βρεθεί στην δυσάρεστη αλλά αναμενόμενη κατάσταση χρεοκοπίας, για ένα διάστημα μηνών ή και λίγο περισσότερο (δύσκολο), θα υπάρξουν εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις που θα αναγκασθούμε να αντιμετωπίσουμε όλοι.
 Όλα θα ξεκινήσουν βέβαια εξ αιτίας της στάσης πληρωμών και της παύσης κυκλοφορίας ρευστού χρήματος. Αυτό σημαίνει ότι όσοι δεν προνόησαν να έχουν εφοδιασθεί εγκαίρως με τα αναγκαία προς επιβίωση εφόδια, θα ανατρέξουν αίφνης και πανικόβλητα στα supermarkets για να τα προμηθευτούν.

"Η Γερμανία επιλέγει Πούτιν!"

Πρωτοφανής σκηνικά εκτυλίσσονται στην Γερμανία τις τελευταίες μέρες, με πολίτες να βγαίνουν στους δρόμους και να διαδηλώνουν κατά της Καγκελάριου Μέρκελ και υπέρ του… Βλαντιμίρ Πούτιν!

Οι γερμανοί πολίτες δηλώνουν αγανακτισμένοι από την πολιτικής της «διαφθοράς» και απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση στον ηγέτη της Ρωσίας, γεγονός που δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία!

"ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!!!! Οι οικογενειά του έφερνε σωρηδόν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!!!" (Βίντεο)

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΗΤΑΝ Ο "ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ" ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ...

ΕΦΕΡΝΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ...

"ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΑ» ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ» ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;"

Ποια είναι η μόνη χώρα στον κόσμο, που από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε –και μάλιστα ασυζητητί- πως δεν πρόκειται να δεχθεί ούτε έναν πρόσφυγα (με ή χωρίς εισαγωγικά…) στο έδαφός της; Το σιωνιστικό Ισραήλ, φυσικά.

"Οι χρυσαετοί δεν θέλουν να γίνουν φαλακροί αετοί, τα γαϊδούρια δεν θέλουν να γίνουν άλογα, μήτε τα άλογα θέλουν να γίνουν γαϊδούρια. Αυτός είναι ο νόμος της φύσης!!!"


"...ΔΕΝ μας ενδιαφέρει η ΕΝΟΤΗΤΑ, αυτό που μας ενδιαφέρει, η προτεραιότητά μας, είναι ο σεβασμός. Με αηδιάζει η λέξη «ενότητα» όπως χρησιμοποιείται στην αγγλική γλώσσα. Δες τις «Ηνωμένες» Πολιτείες της Αμερικής — δεν είναι ενωμένες. Δες τα «Ηνωμένα» Έθνη, καθόλου ενωμένα δεν είναι. Ή μήπως είναι ενωμένο το Ηνωμένο Βασίλειο; Δεν μου αρέσει η «ενότητα» αυτή. Οι χρυσαετοί δεν θέλουν να γίνουν φαλακροί αετοί, τα γαϊδούρια δεν θέλουν να γίνουν άλογα, μήτε τα άλογα θέλουν να γίνουν γαϊδούρια. Αυτός είναι ο νόμος της φύσης.

Περνάς με κόκκινο; Πρόστιμο και κοινωνική εργασία, δίπλα σε γονείς που υπογράφουν τον ακρωτηριασμό των παιδιών τους

(2016)
Τόσα χρόνια, ένας άνθρωπος μόνος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Γιατί είμαστε μόνιμα στην "κορυφή της βλακείας". Νεκροί και ζωντανοί νεκροί από τη γενοκτονία του σήμερα. Το σοκ διαρκείας που χρειάζεται ο Έλληνας, για να αποσπαστεί η προσοχή του από την τσέπη του. Ο Αναστάσιος Μαρκουίζος, γνωστός ως Ιαβέρης, μιλά στο NEWS 247

"ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ: Πως και γιατί εξαφανίστηκε η Αρχαία Σπάρτη…"

Μια απίστευτη βαρβαρότητα. Πως εξαφανίστηκε η αρχαία Σπάρτη… Θησαυροί της αρχαίας Ελληνικής τέχνης καταστραφήκαν και λεηλατηθήκαν, όπως είναι γνωστό, από Ρωμαίους, Φράγκους σταυροφόρους, από τον ενετό στρατηγό Μοροζίνι και από τον Άγγλο (Σκωτο για την ακρίβεια) Έλγιν.
Εξίσου μεγάλη καταστροφή επήλθε από περιηγητές και απεσταλμένους μουσείων, πανεπιστημίων και βασιλιάδων της Ευρώπης, που ήλθαν στην Ελλάδα στους χρόνους της τουρκοκρατίας, για να αποθησαυρίσουν νομίσματα, χειρόγραφα, επιγραφές και έργα τέχνης.

"Ανακάλυψαν παράξενες δομές στο βυθό του Τριγώνου των Βερμούδων!"

Ανακάλυψαν παράξενες δομές στο βυθό του Τριγώνου των Βερμούδων!
Παράξενες δομές σε βάθος δύο χιλιάδων μέτρων στο βυθό του Τριγώνου των Βερμούδων!
Αυτές οι παράξενες δομές, υποβρύχιες πυραμίδες, είναι σε βάθος δύο χιλιάδων μέτρων και εντοπίστηκαν με τη βοήθεια ενός σόναρ, σύμφωνα με τους ωκεανογράφους Δρ Meyer και Verlag.

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

"ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ"

-Στην αρχαία Ελληνική παράδοση γίνεται συνεχής αναφορά σε ανθρώπους από τα άστρα και αυτό ήταν μια πρόκληση ν' ασχοληθώ και με την άλλη όψη των Αργοναυτικών,για το ταξίδι της Αργούς στον ουρανό.

-Ο Ορφέας που ήταν Αργοναύτης, μιλάει για τους "θεϊκούς κατοίκους της Σελήνης", η οποία σύμφωνα με παλαιότερο μήνυμα των Ολύμπιων, είναι συμπαντικός επισκέπτης που έφθασε στην περιοχή μας το 26.174π.Χ., ενώ η Λίλιθ το 11.000π.Χ. με 11.500π.Χ.


"Οι πραγματικά όμορφοι άνθρωποι"

«Ο καιρός που αφιέρωσες στο τριαντάφυλλό σου, είναι που κάνει το τριαντάφυλλο τόσο σημαντικό» – Μικρός Πρίγκιπας, Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ.
Πλέον, είμαι σίγουρη ότι οι άνθρωποι μοιάζουν πιο όμορφοι όταν δεν προσπαθούν να είναι...

"ΟΥΣΙΑ ΣΕ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ-Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ"

ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ πειράματα στις ΗΠΑ?

Ουσία σε σαμπουάν μπλοκάρει τα νευρικά κύτταρα
Πειράματα που έγιναν με εγκεφαλικά κύτταρα ποντικών έδειξαν ότι η επαφή με μια χημική ουσία, η οποία περιέχεται σε πολλά προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά, εμποδίζει την ανάπτυξη των νευρικών κυττάρων.
Πρόκειται για τη χημική ουσία μεθυλοϊσοθειαζολινόνης (ΜΙΤ), η οποία ανήκει σε μια ομάδα ουσιών που ονομάζονται βιοκτόνα και χρησιμοποιείται ευρέως σε κρέμες χειρός, σαμπουάν, βαφές μαλλιών κι άλλα καλλυντικά (για να αποθηκεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να αναπτύσσονται βακτήρια) ενώ ανάμεσα στα άλλα χρησιμοποιείται σε εργοστάσια παραγωγής χρωμάτων, κόλλας, καθώς και σε βιομηχανικά συστήματα ψύξης νερού για να σκοτώνει τα μικρόβια.

"Πάνω απο 20.000 οι άστεγοι στην Ελλάδα με τον αριθμό συνεχώς να αυξάνεται!"

ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ  . . . ΤΗ ΒΙΩΝΟΥΝ ΗΔΗ 20.000 ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ...
Πρωτοφανείς διαστάσεις έχει πάρει το φαινόμενο των αστέγων στην Αθήνα και τα άλλα αστικά κέντρα. Σε 20.000 υπολογίζονται σήμερα οι άνθρωποι που κοιμούνται στον δρόμο, σε εγκαταλειμμένα σπίτια ή σε άδειες αποθήκες.
Πολύ περισσότεροι βρίσκονται μόλις ένα βήμα πριν την τραγική αυτή κατάσταση.