Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!! ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟΥΝ ΓΕΝΟΣ!!


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΙΩΝ ΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΖΩΗ!!
ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ - ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ!!
ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!! ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟΥΝ ΓΕΝΟΣ!!

Ἀνδρόνικος: «Εἶχα λοιπὸν βρεῖ, τὸν πρῶτο ἀσύλητο μακεδονικό τάφο!»

«Πήρα το τσαπάκι της ανασκαφής, που έχω μαζί μου από το 1952, έσκυψα στο λάκκο και άρχισα να σκάβω με πείσμα και αγωνία το χώμα κάτω από το κλειδί της καμάρας. Ολόγυρα ήταν μαζεμένοι οι συνεργάτες μου. (…) Συνέχισα το σκάψιμο και σε λίγο ήμουν βέβαιος. Η πέτρα του δυτικού τοίχου ήταν στη θέση της, απείραχτη, στέρια. (…) -Είναι ασύλητος! Είναι κλειστός! Ήμουν ευτυχισμένος βαθιά. Είχα λοιπόν βρει τον πρώτο ασύλητο μακεδονικό τάφο.

Ηλιακό ρολόϊ στο Δίον

Μεγάλη προσπάθεια καταβλήθηκε από τους αρχαίους ΄Ελληνες για τη σωστή μέτρηση του χρόνου. Αναπτύχθηκαν και εξελίχθηκαν δυο κατηγορίες οργάνων/μηχανισμών: τα υδραυλικά ρολόγια που είχαν κοινό πρόγονό τους την κλεψύδρα («κλέπτειν ύδωρ») και τα ηλιακά ρολόγια, που πρόγονό τους είχαν τον γνώμονα και τα σκιοθηρικά όργανα. Τον γνώμονα πρωτοκατασκεύασε ο Αναξίμανδρος, ενώ του πρώτου ηλιακού ρολογιού εφευρέτης και κατασκευαστής ήταν ο Απολλώνιος ο Περγαίος (από την Πέργη της Παμφυλίας), ο τρίτος σε αξία μαθηματικός της εποχής μετά τον Αρχιμήδη και τον Ευκλείδη. Εκτός από τα ηλιακά ρολόγια ασχολήθηκε και με την κατασκευή υδραύλων, δηλαδή υδραυλικών μουσικών οργάνων που λειτουργούσαν με νερό. Διασώθηκαν 4 έργα του και χάθηκαν 17 (!)

Τι θα συνέβαινε εάν όλοι γινόμασταν χορτοφάγοι;

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το 6% των Ευρωπαίων είναι χορτοφάγοι. Αυτό σημαίνει ότι μια μικρή -αλλά αυξανόμενη- μερίδα του πληθυσμού αποφεύγει για ηθικούς ή ιατρικούς λόγους όλα ή ορισμένα ζωικά προϊόντα.
Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν αμέτρητα βίντεο που δείχνουν τον βάναυσο τρόπο με τον οποίο σκοτώνονται τα ζώα που καταναλώνονται από τον άνθρωπο, με στόχο να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ακόμα, έρευνες έχουν συνδέσει την συχνή κατανάλωση κόκκινου ή επεξεργασμένου κρέατος με την εμφάνιση διαφόρων μορφών καρκίνου. Παρόλα αυτά, οι λόγοι που η χορτοφαγία θα μπορούσε να κάνει καλύτερο -ή χειρότερο- τον κόσμο μας, είναι πολύ περισσότεροι.

Κράτα δίπλα σου μόνο ανθρώπους με ποιότητα

Η διαμόρφωση της ανθρώπινης προσωπικότητας στηρίζεται, στο μεγαλύτερο μέρος της, στην επαφή με τους άλλους, στη σχεσιακή αλληλεπίδραση και στην ανταλλαγή ερεθισμάτων, εμπειριών και συναισθημάτων.
Σ’ αυτή τη διαδρομή καλό είναι να δίνουμε βάση στην ποιότητα των ανθρώπων που μας περιτριγυρίζουν και όχι στην ποσότητα αυτών. Το πιο δύσκολο εγχείρημα της εποχής μας, δεν είναι η συναναστροφή μας με ποιοτικούς ανθρώπους, αλλά η αναγνώρισή τους και αυτό το τελευταίο, έχει σχέση με το δικό μας είναι, με το πόσο καλά έχουμε φιλτράρει τις πληροφορίες που δεχόμαστε και κατά πόσον έχουμε σκανάρει το προφίλ του ανθρώπου που έχουμε απέναντί μας. Πώς αντιλαμβανόμαστε λοιπόν τους ανθρώπους που δίνουν ποιότητα στη ζωή μας;

Η αλήθεια για το μεταναστευτικό με στοιχεία κύριοι. 4.400.000, αλλοδαποί, πρόσφυγες, μετανάστες, νόμιμοι ή παράνομοι, βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα των 10.815.197. Τι κάνετε;‏

Γνωρίζοντας τα συστήματα υπνωτισμού της κοινής  γνώμης , τις σκοπιμότητες , αλλά και τα «οπτικά φράγματα » που κάποιοι επιβάλλουν στο πολιτικό μας σύστημα  , αποφασίσαμε να σας δείξουμε με απλά στοιχεία και κατανοητά την πραγματικότητα , για έναν και μόνον λόγο .
 Έχετε το απόλυτο δικαίωμα να ξέρετε …που πάμε  και με ποιες προοπτικές.


Baphometh: Το Ισλάμ δημιούργημα του Βατικανού


«Μπορεί να χρειαστεί να μάθουμε ότι
το άπειρο στροβίλισμα του θανάτου και της γέννησης,
απ’ όπου δεν μπορούμε να δραπετεύσουμε,
είναι δική μας δημιουργία, δική μας αναζήτηση»

Οι τρείς μονοθεϊστικές θρησκείες και το κακό συναπάντημα.
Ο Χριστιανισμός του Βατικανού, Fleur De Lis, [ερπετοειδείς] Ισλάμ, Ιουδαϊσμός, το «καπέλο» του Dagon (είχαμε δεν είχαμε πάλι με τον Lovecraft μπλέξαμε) που φοράει ο Πάπας.

O μεγαλύτερος εφοπλιστής στον κόσμο είναι Χιώτης και έχει 143 πλοία!

Σύμφωνα με την “Lloyd’s List Top 100 του 2015” οι Έλληνες συνεχίζουν κυριαρχούν στην εμπορική ναυτιλία με 13 εφοπλιστές στους πρώτους 100 Την παντοκρατορία των Ελλήνων στις θάλασσες αποδεικνύει περίτρανα η τελευταία ετήσια επετηρίδα “Lloyd’s List Top 100” για το 2015 η οποία δόθηκε στην δημοσιότητα. Σύμφωνα με αυτή οι στόλοι που ελέγχονται από Έλληνες εφοπλιστές φτάνουν τους 335 εκατ. τόνους dwt, ξεπερνώντας κατά 60 εκατ. τόνους από την δεύτερη Ιαπωνία ενώ η τρίτη Κίνα έχει σχεδόν την μισή χωρητικότητα (178 εκατ. τ.) από την Ελλάδα.

Σαν σήμερα 30 Μαρτίου, η Σφαγή της Χίου το 1822

Αναφερόμαστε στη σφαγή δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων στη Χίο από τους Οθωμανούς Τούρκους στις 30 Μαρτίου 1822, ως αντίποινα για την κήρυξη της επανάστασης στο νησί από τον Σάμιο Λυκούργο Λογοθέτη.
Η έκρηξη της Επανάστασης βρήκε το πολυπληθές ελληνικό στοιχείο της Χίου να ευημερεί (117.000 έναντι 3.000 Οθωμανών Τούρκων και 100 Εβραίων). Με τον στόλο τους, το εμπορικό τους δαιμόνιο και τη διπλωματία τους, οι Χιώτες κυριαρχούσαν στη Μαύρη Θάλασσα, το Αιγαίο και τη Μεσόγειο. Το γεγονός αυτό ώθησε τον Σουλτάνο να παραχωρήσει στο νησί πολλά προνόμια, που άγγιζαν το καθεστώς αυτονομίας.


Δείτε ποιο όνομα είναι το πιο γνωστό στον κόσμο…

Η αρχαία Ελλάδα φημίζεται σε ολόκληρο τον πλανήτη για την ιστορία και τα έργα της, αλλά όπως φαίνεται έχει αφήσει στον σύγχρονο άνθρωπο και λαμπρά ονόματα…
Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του Independent, το ελληνικό όνομα «Σοφία» είναι το πιο γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο, με το Μεξικό, την Ιταλία και τη Ρωσία, να το χρησιμοποιούν συνεχώς, καθώς αποτελεί αγαπημένη επιλογή των γονιών.

Νέα «σφαλιάρα» των ΗΠΑ σε Ερντογάν…

Δεν έχει τέλος το «θρίλερ» για την συνάντηση του προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, με τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.
Χτες ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε μόλις λίγες ώρες πριν ταξιδέψει στις ΗΠΑ, ο τούρκος προεδρος, πως ο Μπαράκ Ομπάμα δεν θα τον δεχτεί, γεγονός που προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις και ανησυχία στην Άγκυρα.

Απόφαση-σταθμός του ΟΗΕ για τα Φόκλαντ ταράζει το Λονδίνο…

Επιτροπή του ΟΗΕ δίνει το «πράσινο φως» στην Αργεντινή να επεκτείνει τη θαλάσσιά της περιοχή στον Νότιο Ατλαντικό (υφαλοκρηπίδα) κατά 35% επιτρέποντας να συμπεριλάβει μέσα σε αυτή τις νήσους Φόκλαντ (Μαλβίνες Νήσοι). Η αύξηση των χωρικών υδάτων της Αργεντινής, σύμφωνα με την Επιτροπή του ΟΗΕ, ανέρχεται σε 1,7 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα…

Μαρτυρία: «Ομάδες και οργανώσεις υποκινούν την έκρυθμη κατάσταση μεταξύ των προσφύγων και λάθρο» (βίντεο)

Η κατάσταση στους καταυλισμούς των προσφύγων και λαθρομεταναστών είναι εκρηκτική καθώς με κάθε αφορμή δημιουργούνται εντάσεις. Ομάδες και οργανώσεις με το πρόσχημα της βοήθειας παρακινούν τους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες σε εντάσεις λέγοντας τους ότι με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουν να περάσουν τα σύνορα.

ΦΑΚΕΛΟΣ BULGRAVIA! Το σχέδιο "Μπουλγκράβια" είναι σε εξέλιξη στην Ελλάδα! Έρχονται φοβερά γεγονότα και επεισόδια... ΒΙΝΤΕΟ

Σχέδιο "Μπουλγκράβια"... τι προβλέπει.
Από τι φαίνεται το σχέδιο αυτό είναι σε εξέλιξη... ;;;

Γύρω στα 1995, ο αντιεισαγγελέας Αγγελής κατάσχεσε από μυστική προδοτική οργάνωση, περίπου 1,5 τόνο υλικό, μέσα στο οποίο βρισκόταν ένας χαρτοφύλακας με την ετικέτα "ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ".

Σύμφωνα με αυτό το νεοταξικό σχέδιο, θα συμβούν στην Ελλάδα φοβερά γεγονότα και επεισόδια λόγω της όλο και αυξανόμενης λαϊκής οργής και αγανάκτησης.


«Θα έρθει κάποτε η μέρα που οι Έλληνες θα εννοήσουν τη σημασία της θυσίας μου»

Από την Κέρκυρα ως την Κύπρο και από την Αλεξανδρούπολη ως την Κρήτη , ο Ελληνισμός στρέφεται στο μοναδικό πρότυπο του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδος τον Άγιο της πολιτικής Ιωάννη Καποδίστρια. Στο διαδίκτυο, στην τηλεόραση, σε αρθογραφίες και σε έντυπα, οι Έλληνες αντιλαμβάνονται σιγά σιγά τη μοναδική προσωπικότητα του Ι.Καποδίστρια που έδωσε τα πάντα για την Ανάσταση του πολύπαθου Έθνους μας.

Πώς η κατανάλωση ζωικών προϊόντων επηρεάζει τη χλωρίδα του πεπτικού μας

Απ' ό,τι φαίνεται, οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Harvard μας δίνουν ακόμη ένα λόγο για να προσπεράσουμε τη πιατέλα με τα τυριά στα πάρτι και να προτιμήσουμε τα καροτάκια. Τα βακτήρια του εντέρου μας, θα μας ευγνωμονούν!

"Αλλάζοντας τη διατροφή μας και αυξάνοντας την κατανάλωση κρεάτων και γαλακτοκομικών (και ελάχιστων υδατανθράκων) θα αρχίσουν να μεταβάλλονται και τα τρισεκατομμύρια μικρόβια που ζουν στο έντερό σας", αναφέρουν επιστήμονες στο περιοδικό Nature.

Traveller: Το καλύτερο νησί της Ευρώπης η Κρήτη

(2016)
Πριν από λίγες μέρες το Traveller, η πιο γνωστή ιστοσελίδα ταξιδιού στην Αυστραλία, παρουσίασε τα έξι καλύτερα νησιά της Ευρώπης. Ανάμεσα σε αυτά ένα ελληνικό.
Πρόκειται για την Κρήτη, που μάλιστα δεν βρίσκεται μόνο στο TOP 6, αλλά και στην πρώτη θέση! Όπως γράφει το δημοσίευμα, η Κρήτη ξεχωρίζει επειδή είναι το μεγαλύτερο ελληνικό νησί και έχει τα πάντα, από εκπληκτικές παραλίες μέχρι σπουδαία ιστορικά μνημεία. Ποια είναι τα υπόλοιπα πέντε νησιά, όμως;

ΣΤΗΝ Σ. ΑΡΑΒΙΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ… ΤΡΩΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ

Μια χαρακτηριστική φωτογραφία που δημοσιεύτηκε και στον τουρκικό τύπο, δείχνει σε πιο καθεστώς βρίσκεται ακόμα και σήμερα η γυναίκα στην χώρα πρότυπο του μουσουλμανικού κόσμου, την Σαουδική Αραβία.

Σπίτι, κουπόνια σίτισης και κάρτες ελεύθερης μετακίνησης σε πρόσφυγες ανακοίνωσε ο Καμίνης

Tη συμφωνία του δήμου Αθηναίων με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών που αφορά στην προσωρινή στέγαση προσφύγων, ανακοίνωσαν ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης και ο αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, κ. Philippe Leclerc.

Για πρώτη φορά επισκέψιμο το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας

Τις πύλες του στο ευρύ κοινό ανοίγει για πρώτη φορά το Α' Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, ένα από τα καλύτερα διατηρημένα αρχαία θέατρα, το οποίο χρονολογείται από τον 3ο αιώνα π.Χ.


Για πρώτη φορά, με απόφαση του Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας, το Αρχαίο Θέατρο που ξεκινάει από τα ριζά του λόφου του Φρουρίου στο κέντρο της πόλης-αποτελώντας πλέον το σήμα κατατεθέν της- θα είναι από την 1η Απριλίου επισκέψιμο για το κοινό, καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, με ελεύθερη είσοδο.

Ο Ασάντ υπολογίζει τις ζημιές του πολέμου πάνω από 200 δισεκατομμύρια $

Ο πόλεμος στη Συρία, κόστισε τη χώρα περισσότερα από 200 δις $ (πάνω από 175 δισεκατομμύρια ευρώ). Έτσι δήλωσε ο Πρόεδρος της Συρίας, ο Μπασάρ αλ-Άσαντ σε συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, το RIA.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΗΠΑ - ΝΑΣΑ = ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

-Fileas: Απαγκιστρωθειτε απο τα μεσα αποβλακωσης και επηρεασμου του μυαλου και αρχιστε να σκεπτεσθε ως Ελληνες,απομακρυνετε οσα σας κατευθυνουν και σας ριχνουν τις δονησεις σας,ενωθειτε και ενημερωστε τους γυρω σας για τα οσα θα συμβουν!!!

Παραιτείται ο Πάπας;

Σύμφωνα με διάφορες πηγές στο ίντερνετ, ο πάπας Φραγκίσκος ετοιμάζεται να κάνει κάποια σημαντική ανακοίνωση τον Μάιο και οι υποθέσεις οργιάζουν ότι η ανακοίνωση αυτή θα έχει σχέση με την παραίτησή του.
Επικαλούνται επίσης παλιές δηλώσεις του πάπα σύμφωνα με τις οποίες είχε πει: «Προσπαθώ να σκεφτώ τις αμαρτίες μου και τα λάθη μου." Επειδή ξέρω ότι αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ, δύο ή τρία χρόνια, και στη συνέχεια στο Σπίτι του Πατέρα."

Πάνε 2 χρόνια που ο πάπας Φράνσις έκανε την αναπάντεχη δήλωση, ότι θα ήταν Πάπας μόνο για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Άφησε να εννοηθεί ότι θα πεθάνει, εκείνη την εποχή.

Δείτε πόσες ΜΚΟ έχουν μαζί ο Κωνσταντίνου με τον Κούρκουλα και θα σας φύγει το μυαλό!!

Υποθετικό ερώτημα…αν βλέπατε μια αφίσα που είχε την αναγγελία μιας εκδήλωσης
και την εκδήλωση αυτή φαινόταν πως την διοργανώνουν
η Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ
η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο
η ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Το ΕΝΑΝΤΙΑ
η Πρωτοβουλία ΓΕΝΟΒΑ 2001
Το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα
Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
Το Στέκι Μεταναστών

ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟ DNA ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στα Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών, αποκαλύπτει ότι οκτώ τοις εκατό του ανθρώπινου DNA είναι εξωγήινης προέλευσης.
Οι επιστήμονες λένε ότι αυτά τα μη ανθρώπινα ιογενή ίχνη, βρίσκονται κρυμμένα μέσα στα γονιδιώματά μας και αποκαλύπτουν ότι είμαστε πολύ λιγότερο «ανθρώπινοι» από ό, τι εθεωρείτο μέχρι σήμερα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟΙ...... ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΕΙΑ!

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ Σ`ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.....
ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΣΑΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΑΔΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΑΠΩΤΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ - ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ.... ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΤΕ!!
ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ....
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ: ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!

Είχαν ανακαλύψει σημερινές θεραπείες πριν από 4.000 χρόνια!

Είχαν γιατρούς, είχαν θεραπευτές, είχαν και μάγους. Όλοι τους είχαν λάβει κάποιου είδους εκπαίδευση, για την οποία δεν γνωρίζουμε τίποτα.

Γνωρίζουμε όμως πως στον μινωικό και τον μυκηναϊκό κόσμο, δηλαδή στην τρίτη και τη δεύτερη χιλιετία προ Χριστού, στον ελλαδικό χώρο υπήρχαν οργανωμένα συστήματα αντιμετώπισης των ασθενειών αν ήσουν στα ανάκτορα,
αλλά υπήρχε μικρότερη οργάνωση αν έμενες στην ύπαιθρο, και ότι βότανα τα οποία και σήμερα χρησιμοποιούμε σαν καρυκεύματα αλλά και σε θεραπευτικά αφεψήματα ή αλοιφές χρησιμοποιούνταν και τότε. Οι κάθε είδους γιατροί, πάντως, ανήκαν σε ελίτ των συγκεκριμένων κοινωνιών.


Μεταφέρεται για τις 3 Μαΐου η αργία της Πρωτομαγιάς

Για την Τρίτη 3 Μαΐου μεταφέρθηκε η αργία της Πρωτομαγιάς, η οποία φέτος συμπίπτει με το Πάσχα.
Σχετική απόφαση υπεγράφη από τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο.
Δεν έχει γίνει γνωστό από τα σωματεία εαν η καθιερωμένη πορεία και η απεργία θα μεταφερθεί εαν και είθισται οι συνδικαλιστικές οργανώσεις να συμπορεύονται με την απόφαση του Υπουργείου Εργασίας. Φέτος όμως είναι άγνωστο το τι θα συμβεί αφού υπάρχει διαμάχη μεταξύ ΓΣΕΕ και Υπουργείου Εργασίας.

Θέλετε να σταματήσετε το κάπνισμα; Αυτό το βότανο καταστρέφει την επιθυμία για νικοτίνη!

Κοινό πρόβλημα μεταξύ των καπνιστών είναι ότι θέλουν να σταματήσουν το κάπνισμα, αλλά φοβούνται ότι θα πάρουν βάρος.
Αλλά δεν υπάρχει καμία ανάγκη ανησυχίας.
Αυτό το βότανο θα σας βοηθήσει να σταματήσετε το κάπνισμα, χωρίς τον κίνδυνο αύξησης του βάρους.


Συχνότητες και ανθρώπινη σκέψη. Η αρχή των θαυμάτων.

Όπως έχουμε πει, ο άνθρωπος είναι πομπός και δέκτης συχνοτήτων. Κάθε σκέψη που κάνουμε εκπέμπει, το ανάλογο είδος συχνότητας, και μας προκαλλεί τα ανάλογα συναισθήματα. τον λεγόμενο ψυχικό μας κόσμο. Και με τον ίδιο τρόπο δέχεται σαν δέκτης τις συχνότητες που υπάρχουν γύρω του και παντού.
Αυτός ο ψυχικός κόσμος, διαχωρίζεται σε δύο είδη συχνοτήτων.
Το ένα είναι το συνειδητό του εγκεφάλου, που παράγει συναισθήματα, σε ότι έχει σχέση με την υλική υπόσταση, και το άλλο το ασυνείδητο μας, το οποίο δέχεται υπερβατικές συχνότητες, αλλά και εκπέμπει πέραν της υλικής υπόστασης.
Οτιδήποτε παράγει ενέργεια εκπέμπει συχνότητες.

Αλήθεια… τι ακριβώς παίζει με το CERN; Aυτό που «παίζει» δεν είναι παιγνίδι!

Eνα άρθρο που κυκλοφόρησε πρόσφατα επιβεβαιώνει τις ανησυχίες μου, ανησυχίες που περισσότερο προέρχονται από ένστικτο, παρά από “επιστημονική μελέτη”. Για μένα, η πηγή αυτή είναι πάντα πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη…


Το τι ακριβώς κάνει ή προσπαθεί να πετύχει το CERN, όποιος πει με σιγουριά ότι γνωρίζει, μάλλον του αρέσει να κοροϊδεύει τον εαυτό του. Και αναφέρομαι για όσους δεν είναι εντός CERN, αν και νομίζω ότι ούτε καν όλοι οι επιστήμονες που απασχολούνται στα πειράματα ξέρουν με ακρίβεια και οι ίδιοι.


Εισβολή στο σπίτι: Τι κάνουμε;

Το τι κάνουμε σε μια εισβολή στο σπίτι είναι ένα ερώτημα δύσκολο, αν και εύλογο. Για να αναλύσω το θέμα όσο πιο σωστά μπορώ, πρέπει να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:
Πρώτα από όλα η πρόληψη:
  • Εξοπλίζουμε το σπίτι μας σαν το προσωπικό μας μίνι φρούριο. Το πώς γίνεται αυτό αναφέρεται σε εξειδικευμένα άρθρα.
  • Εξοπλίζουμε ένα δωμάτιο σαν Δωμάτιο Έκτακτης Ανάγκης για το σπίτι (στο εξής ΔΕΑ), το οποίο:
    1. Πρέπει να μην διαθέτει πολλές εισόδους και αυτές που έχει να κλειδώνουν, με όσο το δυνατόν πιο ενισχυμένες πόρτες και κλειδαριές.
    2. Πρέπει επίσης να διαθέτει φαρμακείο και αντικείμενα που ίσως μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως όπλα.
    3. Το καλό σήμα για κινητό τηλέφωνο είναι απαραίτητο.
  • Ομάδες αδύναμες (στο να αντιδράσουν με βία – παιδιά, ηλικιωμένοι) δεν πρέπει να ανοίγουν την πόρτα, αν δεν είμαστε απολύτως σίγουροι για το ποιος βρίσκεται πίσω της.

ΞΕΣΠΑΣΕ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΤΑΚΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ!

ΞΕΣΠΑΣΕ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΤΑΚΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΟΥΤΕ Η ΣΤΑΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ (ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ), ΑΛΛΑ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ, Η ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΜΕΣΑ…

Τα μυστικά του Παρθενώνα σε ένα αποκαλυπτικό βίντεο (Ντοκιμαντέρ)

Το εκπληκτικό αυτό ντοκιμαντέρ του PBS με τίτλο: «Secrets of the Parthenon» (τα μυστικά του Παρθενώνα) αναλύει τον τρόπο που χτίστηκε ο περίφημος Παρθενώνας και καταγράφει λεπτό προς λεπτό τις προσπάθειες των τελευταίων δεκαετιών για την αναστήλωση του, από τους καλύτερους επιστήμονες του κόσμου, διεισδύοντας στα βάθη του ιερού αυτού βράχου της Ακροπόλεως.

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ...... ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ!!!! Δύο χρυσά και δύο αργυρά μετάλλια!!!

Διάκριση για την ομάδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας
στον διαγωνισμό Seemous 2016

H ομάδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας στον διαγωνισμό Seemous 2016 διέπρεψε για άλλη μια φορά κατακτώντας δύο χρυσά
και δύο αργυρά μετάλλια.
Σημαντική διάκριση πέτυχε το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο σε διεθνείς διαγωνισμούς, καθώς ομάδα φοιτητών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον διεθνή διαγωνισμό μαθηματικών SEEMOUS 2016.


Οι ΗΠΑ διέταξαν την αποχώρηση των οικογενειών στρατιωτικών και διπλωματών από την Τουρκία

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και το Πεντάγωνο έδωσαν εντολή να αποχωρήσουν οι οικογένειες των Αμερικανών διπλωματών και στρατιωτικών, που βρίσκονται στη νότια Τουρκία, εξαιτίας φόβου για την ασφάλειά τους.
Οι οικογένειες των επιτελικών στελεχών του αμερικανικού προξενείου στα Αδανα, στην αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ και σε δύο ακόμη τοποθεσίες θα πρέπει να αποχωρήσουν, σύμφωνα με την εντολή που δόθηκε. Αμερικανικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι αυτό θα επηρεάσει περίπου 700 άτομα.

Ο βρετανικός τύπος υποκλίνεται στους Ρώσους ήρωες της Συρίας

Αποθέωση, από σύσσωμο τον βρετανικό τύπο, του Ρώσου αξιωματικού που «έπεσε» στην Συρία από ρωσικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη, τα οποία ο ίδιος κατηύθυνε στο σημείο, μετά την περικύκλωση από τους τζιχαντιστές.
«Περιτριγυρισμένος ο ήρωας των ρωσικών ειδικών δυνάμεων πήρε μαζί του δεκάδες τζιχαντιστές, προκαλώντας μια εναέρια επίθεση ακριβώς πάνω του», αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Express».
Η εφημερίδα «Sun», τον αποκαλεί ως τον Ρώσο «Ράμπο».

Πετροπόλεμος στην Ειδομένη με πρόσφυγες και ΜΑΤ (Βίντεο)

Μετανάστες εξαγριώθηκαν και άρχισαν να πετούν πέτρες προς τους αστυνομικούς όταν επιχείρησαν να ανοίξουν τη σιδηροδρομική γραμμή και να ξηλώσουν τα αντίσκηνα – Τοποθετούν κάδους για να στήσουν οδοφράγματα και ζητούν να ανοίξουν τα σύνορα
Νέα επεισόδια ξέσπασαν στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-ΠΓΔΜ όπου το κλίμα παραμένει εκρηκτικό και πάνω από 11.000 χιλιάδες εγκλωβισμένοι πρόσφυγες ζητούν να ανοίξουν τα σύνορα για να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τις χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ Ο ΤΥΡΙΟΣ - ΒΙΒΛΙΟ "ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΗΣ ΕΜΨΥΧΩΝ" (ΜΗ ΚΡΕΟΦΑΓΙΑ)

Λόγος προς τον Φίρμο Καστρίκιο: Ακρεοφαγία: Παράδοση, ιεροί και θεολογικοί κανόνες

Ο νεοπλατωνικός Πορφύριος (233-304 μ.Χ.) ανήκει στους τελευταίους αρχαίους ΄Έλληνες φιλοσόφους. Στο μεταίχμιο του αρχαίου κόσμου και του νεώτερου, οι διδάσκαλοι εκείνοι στάθηκαν υπέρμαχοι των παραδόσεων. Ευρυμαθέστατος, βαθύς γνώστης της Θεουργίας και των Μυστηρίων, ο Πορφύριος τέλεσε ένα τεράστιο συγγραφικό έργο, φιλοσοφικό, θεολογικό, ηθικό, μαθηματικό, λογικό. Γνήσιος θρησκευτής, προβάλλει σθεναρά την κύρια αρχή της ελληνικής θεολογίας, ότι κάθε πράξη και στάση ζωής του ανθρώπου συναρτάται θετικά ή αρνητικά προς το Θείο και το Ιερό. Η αποχή από την κρεοφαγία αποκαλύπτεται ζήτημα καθοριστικής σημασίας για τη σωματική, αλλά κυρίως για την ψυχική υγεία και την ανάταση προς τη σφαίρα του Νου και του Κόσμου του Νοητού.


ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: ΟΛΟΝ ΦΩΣ

ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΡΟΜΗΘΕΑ - Γιοι και Κορες του Ηλιου:
-Tα ουρανια μυστικα είναι απειρα και ασυλληπτα.
-Ο Θεος,ο Δημιουργος,ο Υπερτατος Νους,το ΟΛΟΝ ΦΩΣ,είναι ταυτοσημες εννοιες και εκφραζουν την Αρχεγονη Δυναμη της Δημιουργιας.
-Το ΟΛΟΝ ΦΩΣ καταυγαζει αβυσσους φωτος και ενεργειας με τα οποια περιβαλλει τα παντα στο συμπαν τα γεννα και τα φθειρει,τα μεταβαλλει και τα αναδημιουργει αιωνια.
-Βρισκεται παντου.Υλικα και μη υλικα,γηινα και ουρανια,ορατα και αορατα,συνθετουν το θειο μεγαλειο περα από το οποιο τιποτε δεν υπαρχει.


Ο προδότης κατά τον Θουκυδίδη..

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας στους εχθρούς,

Ξύπνα επιτέλους

Τι πιθανότητες έχει η ασθενική πνευματική φλόγα μέσα στην ασφυκτική συσκότιση που ολημερίς ορθώνει γύρω της ο άνθρωπος να συνεχίσει να λάμπει; Ελάχιστες… έτσι θα πρέπει ή να συμβιβαστεί με την άθλια μοίρα του θανάτου της ή να επαναστατήσει.
Κι όμως όλοι αποδεχτήκαμε το σβήσιμο της φλόγας μας∙ όλοι αποδεχτήκαμε τον επικείμενο θάνατο μας. Μας πως δεν εξοργίζεσαι γι’ αυτή τη μοίρα που σου επιβλήθηκε χωρίς κανείς να σε ρωτήσει; Γιατί δεν αντιστέκεσαι στις αμείλικτες δυνάμεις, στα σιδερένια γρανάζια που σε κρατούν δέσμιο στον ανελέητο αυτό τροχό της γέννησης και του θανάτου;
Άρχισε να στοχάζεσαι…

4.000 χρόνια τέχνης και ιστορίας της Σικελίας ξεδιπλώνονται στο Λονδίνο σε μια σπουδαία έκθεση

Το Βρετανικό Μουσείο ανακοινώνει την έκθεση Σικελία: πολιτισμός και κατάκτηση, παρουσιάζοντας όλες τις πολιτιστικές και ιστορικές πτυχές της σαγηνευτικής νήσου.

Τον φετινό Απρίλιο το Βρετανικό Μουσείο θα εγκαινιάσει την πρώτη έκθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο αφιερωμένη στα 4.000 χρόνια ιστορίας της Σικελίας. Η έκθεση Σικελία: πολιτισμός και κατάκτηση θα προσφέρει μια φρέσκια ματιά στο πλούσιο παρελθόν του ιταλικού νησιού που αποτελεί αγαπημένο τουριστικό προορισμό.

Ο ΜΥΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΗΝΙΟΧΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ......
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ .....
ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ;

Η κατάρρευση των πετρελαϊκών κολοσσών σέρνει τις ΗΠΑ σε συμμαχία με την Ρωσία

– Από την παρανοϊκή πολιτική Κλίντον – Σόρος στην στρατηγική συμμαχία ΗΠΑ – Ρωσίας.
– Το παρασκήνιο της εσπευσμένης επίσκεψης Κέρι σε Πούτιν στην σκιά της κατάρρευσης των Αμερικανικών κολοσσών
– Ολική πρόσδεση και του Ισραήλ στο άρμα Πούτιν.
– Σε τριπλή μέγγενη η Τουρκία


"Χάθηκε”…ο φάκελος της υπόθεσης με την αναισθησιολόγο – ξαδέλφη του Πολάκη! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας και κάνει έκκληση να μην…ξεχαστεί η υπόθεση!

Με πόνο ψυχής για την υπόθεση που έχει… πάλι μείνει στάσιμη και έκδηλη την αγωνία να μην ξεχαστεί o φάκελος στο συρτάρι μιας ακόμα υπηρεσίας, ο πατέρας της άτυχης 4χρονης Μελίνας που «έσβησε» μετα από επέμβαση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, επανέρχεται στο θέμα.

Αναρτώντας μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook το δημοσίευμα του neakriti.gr με την είδηση ότι η υπόθεση της αναισθησιολόγου μπήκε και πάλι στον «πάγο», ζήτησε από όλους να το κοινοποιήσουν για να μείνει στο προσκήνιο ,να ασκηθεί πίεση στις αρμόδιες υπηρεσίες και να αποδώσουν ευθύνες, εάν και όπου αναλογούν.

Πυροβολισμοί στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ - Αποκλείστηκαν ο Λευκός Οίκος και το Κογκρέσο (βίντεο)

Έληξε ο συναγερμός που σήμανε το βράδυ της Δευτέρας (για την Ελλάδα) στην Ουάσιγκτον, όταν έπεσαν πυροβολισμοί στο Καπιτώλιο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπήρξε αναφορά για πυροβολισμούς στο κέντρο επισκεπτών του Καπιτωλίου. Αμέσως εστάλησαν οδηγίες στους εργαζόμενους να βρουν καταφύγιο. Ενα άτομο που άνοιξε πυρ συνελήφθη και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε, όχι σοβαρά, σύμφωνα με την αστυνομία. Το CBS ανέφερε ότι δύο τουρίστες, που βρίσκονταν στο κέντρο επισκεπτών, τραυματίστηκαν ελαφρά από εξοστρακισμό σφαίρας, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΧΑΜΟΣ στο ΔΙΑΣΤΗΜΑ γύρω απ΄τον ΗΛΙΟ (video)

Μία αναστάτωση επικρατεί στον ζωοδότη αστέρα του Ηλιακού μας Συστήματος. Εκατοντάδες περίεργα αντικείμενα κάνουν καθημερινά την εμφάνισή τους…
Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως καθημερινά στον Ήλιο μας κάνουν εμφανίσεις από περίεργες δομές και ανωμαλίες που η NASA δυσκολεύεται να χαρακτηρίσει, ωστόσο πάντα καταφέρνει να έχει μία απάντηση για όλα, όμως αποκρύπτοντας την αλήθεια.

Οι Αμερικανοί "κάρφωσαν" στον isis, την τοποθεσία που βρίσκονταν οι Ρώσοι κατάσκοποι στην Παλμύρα και τους περικύκλωσαν

Αποκλειστική φωτογραφία του dioptranews,του νεκρού Ρώσου ήρωα αξιωματικού.
Δεν υπάρχει προηγούμενο στην είδηση που μεταφέρουν ρωσικές πηγές στην Μόσχα και αφορά τις συνθήκες θανάτου,του Ρώσου ήρωα αξιωματικού της GRU,στην Παλμύρα.
Σύμφωνα λοιπόν με τους Ρώσους,η ομάδα της GRU,η οποία διεξήγαγε επιχειρήσεις κατάδειξης ισλαμικών στόχων,για την ρωσική πολεμική αεροπορία,αριθμούσε 5 άτομα,τέλεια καμουφλαρισμένα,τα οποία ήταν αδύνατον να εντοπιστούν από τον isis.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ: Νεκρός ο φρουρός – Έκλεψαν το σήμα και την κάρτα εισόδου του

Έναν φρουρό των πυρηνικών εγκαταστάσεων στη βελγική πόλη Σαρλερουά σκότωσαν άγνωστοι δύο εικοσιτετράωρα μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα Derniere Heure, ο φρουρός πυροβολήθηκε την Πέμπτη την ώρα που περιπολούσε με το σκύλο του στις εγκαταστάσεις, ενώ έχει κλαπεί το σήμα, αλλά και η κάρτα εισόδου του!