Σάββατο 30 Απριλίου 2016

5 Κορυφαία Μνημεία Αποδεικνύουν έναν Χαμένο Πολιτισμό στον Πλανήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντικείμενα και ερείπια που έχουν ανακαλυφθεί σε όλο τον κόσμο έχουν κάνει πολλούς επιστήμονες να αμφισβητούν κατά πόσο η τρέχουσα αποδεκτή κατανόηση των προϊστορικών πολιτισμών είναι σωστή.

Εδώ θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς αμφισβητούμενους χώρους, που θεωρούνται από μερικούς ότι αποτελούν αποδείξεις προϊστορικών πολιτισμών πολύ πιο προηγμένων από ότι οι επιστήμονες πίστευαν ότι είναι δυνατόν. Μερικές από αυτές τις δομές έχουν βυθιστεί καθώς η στάθμη της θάλασσας έχει αυξηθεί κατά τη διάρκεια των χιλιάδων ετών.


Έρευνα: Οι πραγματικά έξυπνοι άνθρωποι έχουν λίγους φίλους.

Τα πραγματικά έξυπνα άτομα, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «British Journal of Psychology», έχουν μικρότερο αριθμό φίλων.

Οι εξελικτικοί ψυχολόγοι Satoshi Kanazawa και Norman Li, από τη Βρετανία που διεξήγαγαν την έρευναδιαπίστωσαν ότι για τους πιο πολλούς ο βαθμός ευτυχίας τους προσαρμόζεται ανάλογα με την αλληλεπίδραση που έχουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.


Απολλώνιος Τυανέας και Ιησούς Χριστός: Σχέση και φιλοσοφία

Ο Απολλώνιος γεννήθηκε στις αρχές του 1ου αιώνα μΧ. στα Τύανα της Καππαδοκίας και έμεινε γνωστός ως ο "Απολλώνιος ο Τυανέας". Γι αυτόν τον Έλληνα φιλόσοφο γράφτηκαν πολλά από τους μετέπειτα ιστορικούς, φιλόσοφους και συγγραφείς. Ήταν μία πολύ σημαντική προσωπικότητα που έδρασε και επηρέασε σημαντικά την πορεία της εξέλιξης της φιλοσοφικής σκέψης της εποχής του. Αναγνωρίστηκε ως "θείος Άνθρωπος" σχεδόν από όλους τους λαούς της Μεσογείου, στην εποχή του. Αργότερα όμως ξεχνιέται από τον πολύ κόσμο και συντροφεύει μόνο τη σκέψη εκείνων που αφιέρωσαν τη ζωή τους στη φιλοσοφία.

ΟΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΥΠΟΓΕΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Η απόφαση πάρθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 σε μια μυστική βάση στην Ζώνη Αστεροειδών Kuiper από εκπροσώπους επτά Αποσχισθέντων Πολιτισμών στο Εσωτερικό της Γης οι οποίοι συναντήθηκαν με εκπρόσωπο των Όντων της "Συμμαχίας των Σφαιρών" (Sphere Beings Alliance)

Στις 26 Απριλίου ο Corey Goode παρείχε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη συνάντηση που είχε με τους υπόγειους πολιτισμούς στο Εσωτερικό της Γης, η οποία είχε αρχικά περιγραφεί στις 14 Ιανουαρίου στην ιστοσελίδα του.

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ

-Μετα την νεα αρχη μετρησης και για δυο χιλιαδες και κατι χρονια,αποδεικνυεται γενικως οτι οδευουμε ως κοινωνιες προς την Κρονια εποχη,που ηθελημενα σπρωχνουν οντοτητες που κυβερνουν αθεατα και υπουλα τις χωρες με τα ανδρεικελα τους,τους πολιτικους.
-Παντου στον πλανητη βασιλευει ο τρομος,ο φοβος και η οργη,ενω μπορει ανετα να μας θρεψει αυτη η γη,παρουσιαζεται το φαινομενο της πεινας και της δυστυχιας εντονο και διαρκες.
-Οι πολιτικοι σε παγκοσμιο επιπεδο,δηθεν αναζητουν λυσεις,η διατροφικη παραγωγη υπερ-τριπλασιαστηκε,ομως η φτωχεια και η δυστυχια συνεχως περισσευει.
-Υποτιθεται πως η ελευση του ιου του θεου θα ειχε διορθωσει πολλα,ομως εγινε το αντιθετο.Γιατι ???
-ΑΠΛΑ ΕΛΛΕΙΨΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ : ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Ψηφιακή αναπαράσταση των καταστροφών του Παρθενώνα ανά τους αιώνες από τον Κώστα Γαβρά

Με το άνοιγμα του Μουσείου της Ακρόπολης, ξεκίνησε άλλη μία προσπάθεια παρέμβασης στον πνευματικό κόσμο της χώρας από την Εκκλησία. Μήλο της έριδος μία ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους σκηνοθετημένη από τον Κώστα Γαβρά, όπου αναπαριστώνται οι καταστροφές που υπέστη ο Παρθενώνας ανά τους αιώνες. Περίπου ενάμιση λεπτό από την αρχή της, φαίνονται κάποιες φιγούρες φορώντας σκούρους μανδύες να ανεβαίνουν με σκάλες στο μνημείο για να γκρεμίσουν γυμνά αγάλματα.

Μια συναρπαστική διερεύνηση της Μυστικής Διαστημικής Οικονομίας

Ελάτε να καλωσορίσετε μαζί με τον Σκοτεινό Δημοσιογράφο, την πρώην Βοηθό Γραμματέα Στέγασης Catherine Austin Fitts στην εξέταση της έντονης μυστικότητας που περιβάλλει την φουτουριστική Οικονομία UFO και τον Μαύρο Προϋπολογισμό με την ολοκληρωτική κυριαρχία του πάνω σε όλες τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο Διάστημα. Αντλώντας από την πλούσια καριέρα της σε κορυφαίες θέσεις στην Ουάσιγκτον και στη Wall Street, η Catherine ξετυλίγει προσεκτικά τα στρώματα της εξαπάτησης και της εσφαλμένης κατεύθυνσης που είναι συνυφασμένες με το συγκεκαλυμμένο Βαθύ Κράτος και το σύστημα χρήσης δημόσιων πόρων για την ανάπτυξη νέων οικονομικών ευκαιριών στο διάστημα, προς όφελος των ιδιωτικών ελίτ και των εταιρικών συμφερόντων.

ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΗΛΙΘΙΕ!!!

Ο κισσός είναι κισσός. Κυπαρίσσι δεν είναι και ούτε μπορεί να γίνει ποτέ. Άλλο DNA. Είναι ένα παρασιτικό φυτό που μπορεί να αναπτυχθεί και να μακροημερεύσει εκμεταλλευόμενο το κυπαρίσσι. Ενίοτε και να το αρρωστήσει, ακόμη και να το "πνίξει". Το γενναιόψυχο κυπαρίσσι, ενίοτε "επιτρέπει" στον κισσό την αναρρίχησή του. Και ο κισσός αποκτά τη δυνατότητα μίας θέασης που ποτέ δε θα φανταζόταν ότι μπορεί να κατακτήσει δίχως τον ξενιστή του.

Ο εκκεντρικός εφευρέτης Colin Furze αποκαλύπτει το αυτοσχέδιο Hoverbike του

Μετά από αρκετές εβδομάδες εργασίας για την παραγωγή μιας ιπτάμενης μοτοσικλέτας, ο εκκεντρικός εφευρέτης Colin Furze αποκαλύπτει το αυτοσχέδιο Hoverbike του.

Η μηχανή αποτελείται από δύο μεγάλες έλικες που τροφοδοτούνται από δύο κινητήρες, αλλά προς το παρόν φαίνεται πως ο χειρισμός της είναι αρκετά δύσκολος.

Λαβρόφ: Αν η Σουηδία μπει στο ΝΑΤΟ η Ρωσία θα απαντήσει στρατιωτικά

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, προειδοποίησε πως αν ηΣουηδία – που είναι ουδέτερη χώρα για τη Μόσχα – διαλέξει να μπει στο ΝΑΤΟ, «ηΡωσία θα είναι υποχρεωμένη να απαντήσει στρατιωτικά» σε αυτή τη γεωπολιτική αλλαγή.
Ο Λαβρόφ εξήγησε πως η Ρωσία δεν θα έβλεπε ως εχθρό τη Σουηδία ακόμη κι αν ενωνόταν στο ΝΑΤΟ όμως το Κρεμλίνο θα είναι υποχρεωμένο να αντιδράσει σε μια στρατηγική αλλαγή στην παλιά «αυλή» της ΕΣΣΔ: «Το να έχεις έναν ουδέτερο γείτονα είναι ένα θέμα όμως είναι άλλο θέμα αν αυτός ο γείτονας είναι μέλος του ΝΑΤΟ».

Η νυφίτσα διακόπτει τις «δουλειές» του CERN τη Μεγάλη Παρασκευή

Ο επιταχυντής σωματιδίων στο CERN, ο ευρωπαϊκός ερευνητικός οργανισμός είχε μια προσωρινή διακοπή. Μια νυφίτσα κατάφερε να μπει μέσα και προκάλεσε βραχυκύκλωμα σε ένα μετασχηματιστή, έτσι μας αναφέρει το BBC σήμερα Μεγάλη Παρασκευή. Η νυφίτσα δυστυχώς δεν επέζησε την περιπέτεια της.

Η NASA θα «θυσιάσει» σκάφος της συντρίβοντας το πάνω σε αστεροειδή - Για χάρη του πλανήτη (εικόνες & βίντεο)

Σε μια αποστολή που θυμίζει ταινία επιστημονικής φαντασίας, οι υπηρεσίες διαστήματος των Η.Π.Α και της Ευρώπης θα συνεργαστούν ώστε να επιχειρήσουν κάτι ανεπανάληπτο.
Το πλάνο της NASA και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος φαντάζει σαν την πραγματοποίηση μιας... διαστημικής περιπέτειας. Ενας αστεροειδής που προσεγγίζει την Γη με «απειλητικές» διαθέσεις και έτσι, οι άνθρωποι των δύο υπηρεσιών θα συγκεντρώσουν τις δυνάμεις τους για να τον βγάλουν εκτός πορείας!

«ΦΟΝΕΥΕΤΕ τους Aπίστους όπου τους Bρίσκετε»- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΙΧΟΥΣ από το ΚΟΡΑΝΙ το ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ των Τζιχαντιστών!!!

(Απίστοι κατά τον Μωάμεθ είναι οι χριστιανοί. Μας έσφαξαν οι παλαιοί τζιχαντιστές στην Μικρά Ασία και στον Πόντο. «Με τα κεφάλια των Ρωμιών θα κτίσω επτά παλάτια», έλεγε το κτήνος του Μωάμεθ Τοπάλ Οσμάν. Τέτοιοι είναι και σήμερα, δεν άλλαξαν, τους βλέπουμε να κόβουν κεφάλια και να τα βιντεοσκοπούν!!! Αυτοί και το κοράνι τους είναι ότι πρέπει στα χέρια των σκοτεινών δυνάμεων).

ΣΚΛΗPO χαστούκι στα JUMBO για την ΜΕΓΑΛΗ απατεωνιά τους...

ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ πρόστιμο στην εταιρεία Jumbo για πώληση προϊόντος σε άλλη, υψηλότερη, από την αναγραφόμενη τιμή, επέβαλε η περιφέρεια Κρήτης.

Το πρόστιμο επιβλήθηκε στο υποκατάστημα των Χανίων, καθώς, μετά από καταγγελία καταναλώτριας, αγόρασε προϊόν για το οποίο η τιμή στο ράφι ήταν 4,99 ευρώ, στο ταμείο τής ζήτησαν να πληρώσει 5,99 €.


Στα άδυτα του εργοστασίου στην Κίνα όπου κατασκευάζονται τα iPhone (εικόνες)

Κανόνες στρατιωτικού τύπου για τους 50.000 εργαζόμενους
Ντυμένοι με ροζ μπουφάν, γκρι κάλτσες και πλαστικές παντόφλες οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο Pegatron Corp στη Σαγκάη όπου κατασκευάζονται τα iPhone, έχουν παραταχθεί με στρατιωτική πειθαρχία μπροστά από τον προϊστάμενό τους, την ώρα που εκείνος σκανάρει τις κάρτες τους σε ένα iPad.
Αυτή και πολλές άλλες φωτογραφίες δημοσιεύει το αμερικανικό δίκτυο Bloomberg για το εργοστάσιο στο οποίο κατασκευάζονται τα πιο δημοφιλή smartphones της αγοράς.

Ρωσία-Κίνα εναντίον της οικονομικής κλίκας του City of London «εθνικοποιώντας» τα νομίσματα τους

Η Ρωσία και η Κίνα αντιτάσσονται  στο «χαρτί»  του χρυσού που κατείχε έως τώρα  η «γνωστή»  οικονομική ελίτ που ελέγχει το περιβόητο «City of London », αποτρέποντας  τον έλεγχο των τιμών  για το πολύτιμο μέταλλο, αναφέρει το περιοδικό  Contra Magazin καθώς και ξένα δημοσιεύματα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσία και η Κίνα, το περασμένο έτος πρόσθεσαν  295 και 490 τόνους χρυσού, αντιστοίχως στα αποθέματα τους, ενώ προτίθενται να ενισχύσουν περεταίρω την συνεργασία  τους στον τομέα του εμπορίου σε χρυσό.


Η ειλικρίνεια διώχνει πολλούς αλλά κρατάει τους σωστούς! Αυτοί Ξέρουν...

Ένα είδος ανθρώπων που όλοι αντιπαθούμε είναι οι ψεύτες. Ή τουλάχιστον έτσι δηλώνουμε. Μήπως κι οι ίδιοι δε γινόμαστε λίγο-πολύ κατά καιρούς; Σίγουρα, όλοι έχουμε καταφύγει σε ψέματα ορισμένες στιγμές. Όμως γιατί το κάνουμε αυτό; Οι λόγοι είναι αμέτρητοι. Για να αποτινάξουμε από πάνω μας το φταίξιμο ή να δικαιολογήσουμε κάποια συμπεριφορά ή για να αυτοπροβληθούμε ή για καλό σκοπό ή απλά γιατί μας βολεύει ή προκειμένου να χειραγωγήσουμε κάποιον.

Η Ρωσία Δυναμώνει Συνέχεια – Ο Ομπάμα "Καίγεται" πλέον για τη Φιλία της…

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι δυνατόν να απορεί ο Αμερικανός Πρόεδρος, με την άποψη της Ρωσίας να θεωρεί εχθρικούς οργανισμούς το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Δηλαδή πως λέγεται αυτός που σου επιβάλλει κυρώσεις και σου καταρρίπτει μαχητικό αεροσκάφος ή ακόμα έρχεται στα σύνορα σου με απειλητικές διαθέσεις πραγματοποιώντας στρατιωτικές ασκήσεις με υπερσύγχρονα πολεμικά μέσα…

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Ο ΓΕΩΦΥΣΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!

Ο ΓΕΩΦΥΣΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΣ ΓΕΩΦΥΣΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
ΕΙΝΑΙ Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ!!
ΕΛΛΗΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΣΟΥ... ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.... ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΣΟΥ....
ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;;

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΡΣΙΝΟΗ Β΄

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΡΣΙΝΟΗ Β΄ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΑΡΑΩ: Μια εργασία από το Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ (Σουηδία) λέει ότι η Ελληνίδα βασίλισσα Αρσινόη κυβέρνησε την αρχαία Αίγυπτο ως γυναίκα Φαραώ, προγενέστερη της Κλεοπάτρας κατά 200 χρόνια.

Ανησυχία στο Βέλγιο για πυρηνικό ατύχημα – Το κράτος προμηθεύει τους κατοίκους με χάπια κατά της ραδιενέργειας

Σε μία κίνηση που δείχνει το επίπεδο της ανησυχίας στο οποίο βρίσκεται η κυβέρνηση του Βελγίου, οι αρχές αποφάσισαν να μοιράσουν χάπια ιωδίνης σε όλους τους κατοίκους της χώρας.

Τα χάπια αυτά χρησιμεύουν για να περιορίσουν τις επιπτώσεις από την ραδιενέργεια στον ανθρώπινο οργανισμό.

Στην Καστοριά βρέθηκε η αρχαιότερη μορφή γραφής στον κόσμο (Εικόνες)

Σύμφωνα με την συμβατική αρχαιολογική επιστήμη, η γραφής ανακαλύφθηκε γύρω στο 3,000 με 4,000 χρόνια Π.Χ, στην Σουμέρια, αλλά ένα αρχαιολογικό εύρημα από την Καστοριά, που ήρθε στο φως πριν από μια δεκαετία, αντικρούει αυτή την θεωρία ίσως για αυτό ελάχιστοι γνωρίζουν κάτι περί αυτού.
 
Ο λόγος για την «πινακίδα του Δισπήλιου» που ανακαλύφθηκε από τον καθηγητή προϊστορικής αρχαιολογίας Γιώργο Χουρμουζιάδη, το 1993, σε μια παραλίμνια νεολιθική θέση, κοντά στην Καστόρια.

«Οι χριστιανοί βάφουν αυγά, όπως έκαναν στην Θράκη χιλιάδες χρόνια πριν», ένα επίκαιρο άρθρο του Γιώργου Λεκάκη

Σήμερα οι χριστιανοί βάφουν αυγά, όπως έκαναν στην Θράκη χιλιάδες χρόνια πριν, επί Ορφέως.
«Σύμφωνα με την διδασκαλία των σοφών ορφικών, ο Έρως εγεννήθη από ένα λαμπρό ασημένιο ωόν (αυγό) του Κρόνου/Χρόνου και της Αφροδίτης/Αστάρτης, στους κόλπους του Χάους, το οποίο συστρεφόταν εντός του Ερέβους. Ο Ωογενής Έρως ήταν αυτός ο οποίος έφερε την τάξι. Ο Έρως εγεννήθη πρώτος (γι' αυτό και ελέγετο και Πρώτος/Πρωτόγονος) και μετά εγεννήθησαν οι (άλλοι) θεοί! Εφάνη πρώτος κι ονομάσθηκε και Φάνης / Φάνος. (Αναφέρεται και με άλλα ονόματα, όπως Μήτις ή Πολυμήτις, Γενέτωρ, Αβρός, κ.ά.). Και ο διφυής / δίφυλος (ανδρόγυνος) Έρως ως δημιουργική αιτία, εν συνεχεία, ανάμειξε τα πάντα. Αυτός εγέννησε το Φάος / Φως και την Ημέρα.

Επιστήμονες Εντόπισαν Λάμψεις Φωτός τη Στιγμή της Γονιμοποίησης του Ωαρίου!

Για πρώτη φορά, οι επιστήμονες έχουν απαθανατίσει σε φιλμ τη λάμψη του φωτός που εκπέμπεται τη στιγμή που ένα ανθρώπινο σπερματοζωάριο έρχεται σε επαφή με το ωάριο.

Το φαινόμενο είχε παρατηρηθεί στο παρελθόν μόνο σε ζώα, αλλά κανείς δεν είχε παρατηρήσει τη λάμψη της ανθρώπινης σύλληψης. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο που ανακάλυψε η ομάδα έρευνας του πανεπιστημίου του Νορθγουέστερν είναι πως ορισμένα ωάρια είναι πιο φωτεινά από άλλα, πράγμα που αποτελεί μια άμεση ένδειξη της ικανότητάς τους να εξελιχθούν σε ένα υγιές έμβρυο.

Τα χαρακτηριστικά των ελεύθερων ανθρώπων

Ελεύθερος λοιπόν είναι όποιος:
-δεν καταβάλλεται από φοβίες, κρίσεις πανικού, αγωνία, άγχος
-δεν βασανίζεται από αμφιθυμία
-έχει βρει τι θέλει και το ακολουθεί
-δεν ακολουθεί την πλειοψηφία αν κρίνει ότι αυτό είναι παράλογο
-ξέρει ότι η ζωή του είναι στο χέρι του κι ότι μπορεί να την αλλάξει όποτε θελήσει
-παίρνει αποφάσεις
-έχει βρει τη φωνή του

ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!!

" Έτσι, ενώ είναι αλήθεια ότι εμείς είμαστε αυτοί που περιμέναμε και ότι προσφερθήκαμε να έρθουμε στη Γη για την εμπειρία, υπάρχουν και άλλοι που κινούν τα νήματα για να σιγουρέψουν ότι θα είμαστε σε θέση να κάνουμε αυτό για το οποίον ήρθαμε. Υπάρχει ένα σχέδιο πέρα από την κατανόηση μας στην τρέχουσα συνειδητότητα μας που περιλαμβάνει βοηθούς έξω από το μάτριξ για να μας βοηθήσουν στην έξοδο από την φυλακή που έχουμε παγιδευτεί για πολλούς και πολλούς κύκλους.
Όλη η δημιουργία είναι κυκλική και ενώ έχει μια αρχή και ένα τέλος, αυτό μόνο πραγματοποιείται στο χώρο και το χρόνο. Από τη στιγμή που υπάρχουμε σε χρόνο και χώρο, βιώνουμε τους "έσχατους καιρούς", όπου κύκλοι μετά από κύκλους εμπειριών έρχονται τώρα να κλείσουν έτσι ώστε να μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα εμπειρία.


Μέγας Αλέξανδρος: Ήταν και άριστος οικονομολόγος - Δείτε πως πλήρωνε το Στρατό του!

Μπορεί ο Μέγας Αλέξανδρος να έγινε παγκοσμίως γνωστός με την ιδιότητα του ικανού στρατηλάτη, αλλά ήταν εξίσου δεινός οικονομολόγος, με …μάστερ στα οικονομικά του πολέμου, τα οποία δεν προσφέρονταν για αδύναμους «λύτες».

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΑΒΟΥΝ! «ΦΥΓΕΤΕ, ΚΟΠΡΟΚΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ! ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΗΤΕΣ. ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!»

«Κοπρόσκυλα, καταστρέψατε την κοινωνία μας ρε!» φώναξαν εξαγριωμένοι επιχειρηματίες, πολίτες, και περαστικοί, ενώ ο Μηταφίδης γελούσε…
Ένταση επικράτησε στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης όταν πολίτες και έμποροι αντιλήφθηκαν την παρουσία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τους Τάσο Κουράκη και Τριαντάφυλλο Μηταφίδη.

Πεσάχ: Το πάσχα των εβραίων - Θυμηθείτε, το πάσχα προϋπήρχε της σταύρωσης!

ΠΑΣΧΑ: ΕΝΑΣ ΑΦΑΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΕΒΡΑΪΣΜΟΣ

Τα έθιμα και οι συμβολισμοί τού Πάσχα
   
     «Το Πεσάχ είναι μία από τις αρχαιότερες και μεγαλύτερες γιορτές του Εβραϊσμού. Συμπίπτει με την Άνοιξη, γι΄ αυτό λέγεται και Γιορτή της Άνοιξης. Είναι η πρώτη από τις “τρεις γιορτές του προσκυνήματος”. Οι άλλες δύο είναι το Σαβουώτ (Πεντηκοστή) και το Σουκώτ (Σκηνοπηγία).

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ των ΗΠΑ είπε «ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ για ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ»;;;

(2016)
Σε μία περίεργη συγκυρία όπου βλέπουμε απίθανες θεάσεις ΑΤΙΑ στον Ήλιο και στην Γη, με την μαγνητόσφαιρα της τελευταίας να πέφτει και τον ισχυρισμό ότι αφίχθησαν σκάφη των Ολύμπιων, έρχεται και ένας στρατηγός των ΗΠΑ, σαν ο από μηχανής θεός να «ρίξει λάδι στην φωτιά»…

Ο Θάνατος και η Ανάσταση στην Αρχαία Ελλάδα (Άδωνη-Διονύσου)

Την Άνοιξη στην Αρχαία Ελλάδα, γιόρταζαν τον θάνατο και την Ανάσταση.
Το μαρτυρούν όλα τα Αρχαιοελληνικά Μυστήρια που διδάσκουν τους ανθρώπους, πώς να μην φοβούνται τον θάνατο. Εκείνος ο οποίος έχει μυηθεί στα μυστήρια της ζωής και της φύσης, γνωρίζει πολύ καλά ότι θάνατος δεν υφίσταται.
Οι σημαντικότερες εορτές των Αρχαίων Ελλήνων ήταν στις ισημερίες και στα ηλιοστάσια (τροπή του ήλιου).
Οι πρώτοι Έλληνες παρατήρησαν ότι τον χειμώνα η γη δεν καρποφορεί. Ενώ όταν ερχόταν η Άνοιξη η φύση άλλαζε. Η γη άνθιζε και καρποφορούσε.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑ 146 π.Κ.Ε

Πριν τη Λευκόπετρα

Το 168 π.Κ.Ε (προ Κοινής Εποχής) οι Ρωμαίοι υπό το στρατηγό τους Αιμίλιο Παύλο, νίκησαν τους Μακεδόνες στην μάχη της Πύδνας και υπέταξαν τη Μακεδονία. Το 167 π.Κ.Ε ένας ρωμαιόφιλος στρατιωτικός της Αχαϊκής Συμπολιτείας, ο Καλλικράτης ο Αχαιός παρέδωσε στους Ρωμαίους 1.000 από τους πιο εξέχοντες πολίτες της.
Μετά από 17 χρόνια αιχμαλωσίας, (150 π.Κ.Ε) ξαναγύρισαν στην πατρίδα τους, από τους 1.000 όμως μόνον 300, γιατί οι άλλοι είχαν είχαν πεθάνει. Τελικά ο Καλλικράτης ο Αχαιός πέθανε και την εξουσία στη Συμπολιτεία την ανέλαβαν οι αντιρωμαϊκοί που κήρυξαν πόλεμο στη Σπάρτη.

Σεισμός των 7,3 ρίχτερ που κράτησε 20 λεπτά- Τρελάθηκαν οι σεισμογράφοι!

Σύμφωνα με το αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο, και οι ογδόντα οκτώ σεισμογράφοι που περιλαμβάνει το Εθνικό Σύστημα Σεισμική παρακολούθησης (ANSS) κατέγραψαν δόνηση σε απόσταση πάνω από δέκα χιλιάδες μίλια μακριά!
Το βασικότερο όμως είναι ότι η καταγραφή της δόνησης διήρκησε πάνω από 20 λεπτά! Από την στιγμή που ο κυρίως σεισμός σταμάτησε, κουνώντας κυριολεκτικά ολόκληρο τον πλανήτη. Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμη και το Super-ηφαίστειο του Yellowstone δέχτηκε επίδραση της δόνησης αυτής!

Την ελληνική υπογραφή θα φέρει το πρώτο εμβόλιο κατά της σκλήρυνσης κατά πλάκας!!

Την ελληνική υπογραφή θα φέρει το πρώτο εμβόλιο κατά της σκλήρυνσης κατά πλάκας σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις!

Μια πολυδάπανη προσπάθεια αρκετών ετών, με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Πατρών και της μεγαλύτερης ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ συμφερόντων της οικογένειας Γιαννακόπουλου, φαίνεται πως αποδίδει καρπούς!


Πως να Κάνετε Εμβολιασμό (Μπόλιασμα) σε Καρποφόρα Δέντρα στον Κήπο Σας

Η τεχνική του εμβολιασμού (μπόλιασμα) περιλαμβάνει την συνένωση δύο διαφορετικών φυτών σε συγκεκριμένα σημεία και την ταυτόχρονη συνεργηστική ανάπτυξή τους, προκειμένου να πάρουμε από τα δύο αυτά φυτά τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους. Όπως είναι γνωστό οι άγριες ποικιλίες των οπωροφόρων δέντρων δεν καρποφορούν φρούτα αρκετά θρεπτικά ούτε είναι ανθεκτικά σε μια σειρά σοβαρών ασθενειών που πλήττουν τους καρπούς και τους κλάδους των δέντρων.

Το «σπίτι-δουλειά» μας γερνάει πριν την ώρα μας

Από μικρή βαριόμουν μέχρι αηδίας οτιδήποτε συμβατικό. Ακόμη και την ίδια τη ζωή, αν κατέληγε να ταυτιστεί με μια ακόμη σύμβαση. Ίσως όλα να 'ναι συμβάσεις, αναπόφευκτα τελικά, ποιος ξέρει. Ίσως όχι. Το point μου όμως είναι ότι όπως και να ‘χει, ό,τι κι αν ισχύει, ακόμη κι αν μιλάμε για συμβάσεις κάθε είδους, ας τις γουστάρουμε τουλάχιστον τις άτιμες, ποιος μας εμποδίζει στο κάτω-κάτω;

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! «Ξυπνάει» ένα από τα πιο επικίνδυνα ηφαίστεια του κόσμου

Σεισμικές δονήσεις έχουν ανησυχήσει τους επιστήμονες που φοβούνται για έκρηξη τεράστιου ηφαιστείου στην Κορεατική ενδοχώρα, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Το Όρος Παεκτού, το οποίο βρίσκεται στα σύνορα της Βορείου Κορέας και της Κίνας, βρίσκεται σε σεισμική διέγερση με τους επιστήμονες να φοβούνται για έκρηξη 1000 και πλέον χρόνια μετά την τελευταία καταστροφική έκρηξη του το 946 μ.Χ., σύμφωνα με την express.co.uk.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΜΟΥΖΑΛΑ ΣΕ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ: «ΕΙΣΤΕ Μ@Λ@ΚΕΣ!!!»

Γιάννης Μουζάλας προς αστυνομικούς στη Μόρια: “Είστε μ@@@@@ς”!!!
Τη δυσαρέσκεια τους εξέφρασαν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στη Μόρια, κατά την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, για τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο υπουργός εναντίον τους.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Πώς η τέχνη επιδρά στον εγκέφαλο και εξασκεί το μυαλό

H τέχνη διευρύνει τους ορίζοντες του νου και εξασκεί το μυαλό. Αυτό υποστηρίζουν οι επιστήμονες, προτρέποντας τους πολίτες να επισκέπτονται εκθέσεις και να συνομιλούν με ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο χώρο. Αναμφισβήτητα ο πολιτισμός συντελεί στην εξέλιξη της κοινωνίας μας. Όλοι γνωρίζουμε λίγα πράγματα για την ιστορία της Μόνα Λίζα, ενώ πάνω κάτω ξέρουμε τα βασικά γνωρίσματα του Πάμπλο Πικάσο. Μπορεί ωστόσο η επιστήμη να μετρήσει την επίδραση της τέχνης στη ζωή μας;

Το μυστικό για μια καλή ζωή, σύμφωνα με τον Δημόκριτο

Ποιο είναι το σπουδαιότερο πράγμα στη ζωή; Τι αξίζει να επιδιώξουμε πάση θυσία; Μπορεί να είναι απλώς η ευθυμία;
Μήπως είναι η αγάπη, η επιτυχία, ο πλούτος, η οικογένεια, η δόξα; Ο καθένας μπορεί να δώσει μία διαφορετική απάντηση σε αυτή την ερώτηση, γιατί βέβαια, για τον καθένα ίσως το σπουδαιότερο πράγμα να είναι κάτι διαφορετικό. Μήπως όμως υπάρχει κάτι που θα ταίριαζε με βεβαιότητα σε κάθε άνθρωπο;

Οι αισιόδοξοι άνθρωποι έρχονται συνήθως αργοπορημένοι

Είναι άνθρωποι ανάμεσά μας, στη δουλειά, στο σχολείο, στα ραντεβού, στις συνάξεις με φίλους, μονίμως αργοπορημένοι. Άνθρωποι που πάντοτε φτάνουν στα ραντεβού τους τελευταίοι και καταϊδρωμένοι.
 

Επειδή όμως η αργοπορία είναι κάτι με το οποίο γεννιέσαι, είναι χαρακτηριστικό δηλαδή το οποίο υπάρχει στο DNA σου -σύμφωνα με μελέτες που έχουν αποδείξει πως υπάρχει συσχετισμός συγκεκριμένου τμήματος του εγκεφάλου με την έννοια του χρόνου και την τυπικότητα ή μη στο χρόνο-, καλό θα ήταν να μην το παίρνεις προσωπικά όταν κάποιος σε στήνει.

Πέντε νέα ηφαίστεια παρουσιάζουν αυξημένη δραστηριότητα

Πέντε νέα ηφαίστεια παρουσιάζουν αυξημένη δραστηριότητα
Πέντε νέα ηφαίστεια παρουσιάζουν αυξημένη δραστηριότητα τις τελευταίες ημέρες κατά μήκος στο Δαχτυλίδι της Φωτιάς.
Κλουτσέφκαγια (Καμτσάτκα), Σάντα Μαρία (Γουατεμάλα), Mt Kerinci (Ινδονησία), Turrialba και Irazu (Κόστα Ρίκα).

Μυστηριώδεις γιγάντιοι κρατήρες στην Ελλάδα

Αυτοί οι επιβλητικοί κρατήρες προκαλούν δέος στον επισκέπτη. Από ψηλά αποτελούν ένα απίστευτο, απόκοσμο, εξωγήινο θέαμα…

Απολαύστε μια πτήση πάνω και μέσα στους κρατήρες των Διδύμων Αργολίδας.

Οι επιστήμονες εικάζουν ότι μάλλον πρόκειται για κατακρήμνιση σπηλαίων αλλά η όψη τους θυμίζει κρατήρες μετεωριτών, όπως αυτοί που βρίσκονται στο φεγγάρι.

Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ - ΒΑΣΕΙΣ, ΝΑΖΙ, ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ του ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ,ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑΖΙ,ΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ
ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Από το τέλος του Β'ΠΠ έχουν ήδη περάσει 69 χρόνια,αλλά τα σκοτεινά παρασκήνια και γεγονότα που ακόμα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί είναι πάρα πολλά.Κατά καιρούς εμφανίζονται διάφοροι συγγραφείς που αποτολμούν να αναφερθούν σ'αυτά,αλλά το έργο τους δεν γίνεται γνωστό στο ευρύτερο κοινο,μάλλον σκόπιμα.

ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΣΤΟΛΟ 27 ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΩΝ!

ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΣΤΟΛΟ 27 ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΩΝ - ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΑΥΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ : ΧΑΝΕΜΠΟΥ (2) (3) (4) (5) (6) ΚΑΙ (7)
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ - ΤΟ ΧΑΝΕΜΠΟΥ 7 ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ.
ΤΟ 1947 ΣΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΤΩΝ ΗΠΑ RICHARD E. BYRD - ΔΟΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β`ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΠΟΛΟ.....


Δείτε το χάρτη που περιλαμβάνει τις αρχαίες ελληνικές αποικίες μέχρι τον 2ο αιώνα π.Χ. (εικόνα)

Μέχρι το τέλος του 2ου αιώνα π.Χ είχαν καταγραφεί από τους γεωγράφους της αρχαιότητας πάνω από 1500 Ελληνικές πόλεις και αποικίες στις περιοχές της Μεσογείου, Ελληνικής Χερσονήσου ( Βαλκάνια), Ευξείνου Πόντου, και Βόρειας Αφρικής!
 
Μάλιστα οι πιο μετριοπαθείς εκτιμήσεις αναφέρουν ότι οι αρχαίοι Έλληνες είχαν φτάσει συνολικά τον 3ο αιώνα π.Χ κοντά στα 20.000.000! Η Αθήνα στο απόγειό της είχε πληθυσμό κοντά στις 500.000 κατοίκους ενώ μόνο η Σικελία έφτασε μέχρι και τους 1.000.000 Έλληνες! Γιάυτό άλλωστε και εκείνη η περιοχή ονομαζόταν ''Μεγάλη Ελλάδα'', επειδή έφτασε να έχει πληθυσμό Ελλήνων μεγαλύτερο από την κυρίως Ελλάδα!

ΒΡΗΚΑΝ ΚΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ …ΑΦΡΟΔΙΤΗ! Κυνηγός ΑΤΙΑ δημοσίευσε χάρτες που δείχνουν πόλεις και τεχνητές δομές! (Εικόνες-βίντεο)

Φαίνεται ότι οι κυνηγοί ΑΤΙΑ δεν έχουν μείνει στα οικοδομήματα στον Άρη και επεκτάθηκαν αυτή την φορά και στην Αφροδίτη.
Μπορεί να ακούγεται ακραίο και εξωπραγματικό αλλά όλο και πιο πολλές αναφορές έρχονται στο φως της δημοσιότητας για αρχαίους πολιτισμούς εξωγήινων που κατοίκησαν κάποτε τους πλανήτες του Ηλιακού μας συστήματος αφήνοντας πίσω τους ερείπια κτηρίων και οικοδομημάτων που αποδεικνύουν το… γεγονός.

Η Κατερίνα Νικολαϊδου άναψε το βωμό στο Καλλιμάρμαρο (φωτογραφίες)

Περήφανους μας έκανε για μια ακόμη φορά η παγκόσμια πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κατερίνα Νικολαϊδου, καθώς ήταν η αθλήτρια που έτρεξε τα τελευταία μέτρα κρατώντας τη δάδα με την Ολυμπιακή Φλόγα εντός του Καλλιμάρμαρου Σταδίου και άναψε το βωμό κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης στην αντιπροσωπεία των Ολυμπιακών Αγώνων "RIO 2016" της διοργανώτριας χώρας Βραζιλίας.

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ η μεγάλη άπατη για κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ- ΛΟΤΤΟ; – Ιδια συμμορία Παγκοσμίως με την ίδια τεχνική

Πριν τρία χρονιά περίπου στην…
Αυστραλία σε μία κλήρωση του ΛΟΤΤΟ μπήκε μέσα ένας πολίτης με πιστόλι ενώ είχαν βγάλει τα τυχερά νούμερα του λόττο και απαίτησε να ξανακάνουν την διαδικασία της κλήρωσης με την απειλή του όπλου. Ε

καναν την κλήρωση ξανά και βγήκαν τα ίδια νούμερα που είχαν βγει την πρώτη φορά. Τους ανάγκασε να το κάνουν και για τρίτη φορά και πάλι τα πρώτα νούμερα βγήκαν ξανά τρεις φορές κλήρωση και έβγαιναν τα ίδια νούμερα. Φυσικά τον πολίτη τον έκλεισαν φυλακή διότι απείλησε με όπλο.

Εναλλακτικές αποδεδειγμένες θαυματουργές θεραπείες που θάφτηκαν από τις φαρμακοβιομηχανίες

Τα τελευταία χρόνια ανθεί η εναλλακτική ιατρική, ως σύνολο μεθόδων που κείνται πέρα από την κατεστημένη επιστημονική ιατρική και εμφανίζουν συγγένεια με θεραπευτικές μεθόδους που απαντούν στις παραδοσιακές κοινωνίες.
Ανάλογη άνθηση γνωρίζει και η θαυματουργική ιατρική, ενώ η εμπιστοσύνη του κοινού στις εναλλακτικές μορφές θεραπείας παρουσιάζεται αυξημένη. Στο άρθρο αυτό καταγράφονται οι σημαντικότερες μορφές της εναλλακτικής ιατρικής, εξετάζεται η κατά περίπτωση θεραπευτική και επιστημονική αξία τους από την άποψη της συμβατικής ιατρικής και επιχειρείται μια ανίχνευση των αιτιών που εξηγούν την άνθησή της.