Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ του ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ

Δημιούργησαν κι άλλη Γαία απέραντη, που η Σελήνη και οι Θεοί την ονομάζουν, ενώ οι άνθρωποι. Κι’ αυτή πολλά όρη έχει . πόλεις πολλές και πολλά μέγαρα. Για να περιφέρεται σένα μήνα, πράγμα που ο ήλιος κάνει σ’ ένα χρόνο.
Ορφέως Αποσπάσματα

Πρόκλου, Υπόμνημα εις τον Πλάτωνος Τίμαιον, Δ’ 283. 11Β’63, 49
Πρόλογος
Πολύ πριν από την κατάκτηση της Σελήνη από τις ΗΠΑ στις 20 Ιουλίου 1968, οι άνθρωποι θαύμαζαν τον δορυφόρο μα στον ουρανό. Αν όμως γνώριζαν τις ιδιαιτερότητές του, σε σχέση με τους άλλους δορυφόρους των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος, θα έπρεπε να τον αντιμετωπίσουν σαν το μεγαλύτερο μυστήριο του ουρανού!!!

Όταν πάψει να σε νοιάζει η γνώμη των άλλων θα είσαι ελεύθερος

Οι περισσότεροι από μας τείνουμε να δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην άποψη των άλλων για το άτομό μας. Επιδιώκουμε να είμαστε αρεστοί και να μας αποδέχονται, αν όχι όλοι, οι περισσότεροι. Ωστόσο, στο βωμό του κοινωνικού στάτους συχνά θυσιάζονται η ευτυχία κι η ψυχική μας ηρεμία. Τροφοδοτούμε οι ίδιοι τα δεσμά που το κοινωνικό περιβάλλον δημιούργησε για μας αντί να προσπαθούμε να τα σπάσουμε και να αποδεσμευτούμε μια για πάντα από αυτά.

Ανατριχίλα το νέο ντοκιμαντέρ του National Geographic για τα 6.000 χρόνια Ελληνικού πολιτισμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ντοκιμαντέρ κληρονομιά για τον παγκόσμιο πολιτισμό έχει ετοιμάσει το National Geographic για τιμήσει τα 6.000 ελληνικού πολιτισμού. Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στο κανάλι του ομώνυμου σταθμού σε μία σειρά από επεισόδια τα οποία θα μας ταξιδέψουν στην αρχαία Ελλάδα.
Το ντοκιμαντέρ αυτό θα προβληθεί από την 1η Ιουνίου μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2016 για να δει όλος ο πλανήτης ποια ήταν η πολιτιστική προσφορά της χώρας μας στην σημερινή κοινωνία.
Το ντοκιμαντέρ αυτό έχει τον τίτλο “The Greeks” και πραγματικά αποτελεί μεγάλη τιμή γην Ελλάδα καθώς γίνετε και σε μία περίοδο που θα μπορούσε να βοηθήσει και να προβάλει την χώρα μας σε όλο τον κόσμο.

Δεν έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο – Μυστηριώδης θέαση από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (Βίντεο)

Έχουμε δει πολλά παράξενα να καταγράφονται από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Αλλά, σίγουρα, δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο και, μάλιστα, από επίσημη πηγή…

Σύμφωνα με τον Tyler από το κανάλι Secureteam10, στο youtube, έχουμε στα χέρια μας ένα εκπληκτικό υλικό. Είναι τόσο εντυπωσιακό όσο και παράξενο ταυτόχρονα.

Προέρχεται από τον ΔΔΣ και, ουσιαστικά, αυτό που θα δούμε είναι έναν φωτεινό σχηματισμό, μέσα από τον οποίο περνάει ένα αντικείμενο και… στιγμές αργότερα, και τα δύο εξαφανίζονται…

O πρώτος ηλεκτρικός τράκτορας 2000 αλόγων είναι γεγονός και είναι πανέμορφος!

H παγκοσμίως άγνωστη εταιρεία Nikola Motors, η οποία εδρεύει στο Michigan, δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την αυτοκινητοβιομηχανία. Παρόλα αυτά έχει βάλει μπροστά ένα φιλόδοξο σχέδιο, να παρουσιάσει έναν ηλεκτροκίνητο τράκτορα, καθώς και ένα ανάλογο UTV, ξέρετε από αυτά τα ανοιχτά οχήματα εκτός δρόμου που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στις ΗΠΑ.

Έκπληξη από την ανακάλυψη: Αιγυπτιακή σαρκοφάγος περιείχε μουμιοποιημένο έμβρυο 18 εβδομάδων

Με έκπληξη διαπίστωσαν οι επιστήμονες ότι μέσα σε ένα όμορφα διακοσμημένο φέρετρο αιγυπτιακής μούμιας που βρέθηκε το 1907, βρισκόταν μουμιοποιημένο ένα έμβρυο μόλις 18 εβδομάδων κύησης.

Αρχικά οι επιστήμονες που είχαν εξετάσει τη μικρή σαρκοφάγο πίστευαν ότι μέσα βρίσκονταν ανθρώπινα όργανα ενήλικα που είχαν αφαιρεθεί κατά τη διαδικασία ταρίχευσης, όμως με την ανάλυση σύγχρονων οργάνων διαπίστωσαν ότι μέσα στη μαύρη ρητίνη στο φέρετρο από κέδρο, υπήρχαν ίχνη μικροσκοπικού σκελετού.

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ νέες ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ στην ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ; (video)

Η Ανταρκτική είναι ένας τόπος γεμάτος με περίεργους θρύλους και ιστορίες που, όμως, κάποιες φορές φαίνεται να επαληθεύονται ή τείνουν να δείξουν πως είναι μερικά μπορεί και να είναι αληθινά…
Είναι αρκετές οι φορές που έχουμε δείξει και υποδείξει δομές που θυμίζουν έντονα πυραμίδες στην Ανταρκτική.
Σύμφωνα με το UFOvni2012, μέσω google earth, εντοπίστηκαν νέες πυραμίδες που είναι αρκετά εύκολο να ελέγξει ο καθένας αν ακολουθήσει τις συντεταγμένες στο κάτω μέρος του video που ακολουθεί:

Φυτικά Ψητά Σουτζουκάκια (Συνταγή)

Χορτοφαγικά σουτζουκάκια που όχι μόνο μυρίζουν και έχουν την ίδια όψη με τα παραδοσιακά αλλά έχουν και απίστευτα ίδια γεύση! Πραγματικά όταν επιχείρησα να μετατρέψω τα παραδοσιακά σουτζουκάκια σε χορτοφαγικά δεν πίστευα με τίποτα ότι θα γίνουν τόσο τέλεια! Είναι σα να τρως σουτζουκάκια! Θα τα λατρέψουν όλοι! Τα δοκίμασαν παιδιά κρεατοφάγα και δήλωσαν ότι είναι πιο νόστιμα από τα ζωικά!!. Μετά από αρκετές δοκιμές σας παρουσιάζω την συνταγή.

Τρέλα στο Αιγαίο… Δύο Ελληνικά F-16 πήραν στο κυνήγι μισή Ντουζίνα Τούρκικα!

Πάει το χάσαμε το μυαλό Πατριώτη και ίσως οι Παλαβοί  αυτής εδώ της Χώρας θα μας σώσουν και πάλι αν και όπως τα οδηγούμε τα πράγματα δεν μας αξίζει !
Αυτό που συνέβη σήμερα στο Αιγαίο δεν έχει ξαναγίνει και σίγουρα δεν διδάσκεται σε καμιά Σχολή Πολέμου ,ούτε βέβαια στα εγχειρίδια των Αναχαιτίσεων και Εξηγούμαστε !
Οι Τούρκοι έστειλαν ένα ζεύγος μαχητικών να εισβάλει στη Μυτιλήνη αλλά μόλις απογειώθηκαν τα Ελληνικά F-16  από την νήσο Λήμνο αποχώρησαν !
Σε δεύτερο χρόνο έστειλαν μια εξάδα F-16 που μπήκε ντουγρού στο Ελληνικό FIR  αλλά πέσανε σε ένα ζεύγος παλαβών που είχαν φτάσει στην περιοχή από το νησί της Σκύρου !

Η Κρυφή Αποστολή του Νέου Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα…

Φθάνει στην Αθήνα από το Κίεβο της Ουκρανίας ο νέος πρέσβης της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Φαινομενικά πρόκειται για το νέο πρέσβη των ΗΠΑ, αλλά στην ουσία είναι ο Πρέσβης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Το όνομά του είναι Geoffrey Pyatt.
Geoffrey, Ελληνιστί Γοδεφρίγος, έτσι έλεγαν και τον ΓΑΠ. Ελληνιστί Γιωργάκης, αυτός ο Ιουδαίος που έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα, τα Μνημόνια, και άρχισε η οικονομική καταστροφή της Πατρίδος.

Η ΚΑΡΩΤΙΔΑ του ΑΙΓΑΙΟΥ είναι η ΧΙΟΣ για αυτό και οι Τούρκοι θέλουν να την κόψουν;

Η Στρατηγική θέση της ΧΙΟΥ στο κεντρικό Αιγαίο με τον 25ον Μεσημβρινό και τους ναυτικούς διαδρόμους ναυσιπλοΐας που συνδέουν την Μαύρη Θάλασσα μέσω των Στενών του Βοσπόρου με τις ακτές της Συρίας και της Αιγύπτου συνιστά την Γεωπολιτική ΚΑΡΩΤΙΔΑ όλου του Αρχιπελάγους Αιγαίου.
4 Μαΐου του 2016 έξη ημέρες πριν την διαβόητη τουρκική ΝΟΤΑΜ αποκλεισμού της νήσου ΧΙΟΥ κτυπήσαμε το καμπανάκι αρθρογραφώντας.

Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Ο! ΑΘΩΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ: «ΒΑΦΤΗΣΑΝ» ΩΣ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ» ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ 15 ΦΙΑΛΗΔΙΩΝ ΠΕΘΙΔΙΝΗΣ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΝΗ!

Στο πόρισμα-ντροπή «βαφτίζουν» ανάρμοστη συμπεριφορά την κλοπή 15 αμπούλων πεθιδίνης

Σε όνειδος για το ΕΣΥ και την ηγεσία του υπουργείου Υγείας εξελίσσεται η υπόθεση της αναισθησιολόγου κυρίας Νεκταρίας Πολάκη.


ΕΠΕΝΔΥΣΗ-ΜΑΜΟΥΘ! – Οι ρώσοι θέλουν να κατασκευάσουν αεροπλάνα στην Ελλάδα – Σε ποια πόλη σχεδιάζουν την δημιουργία εργοστασίου

Η επενδυτική «ξηρασία» των τελευταίων ετών και η ταυτόχρονη αύξηση της ανεργίας έχει καταστήσει σε προτεραιότητα της κυβέρνησης την ανάγκη
εξεύρεσης τρόπων αύξησης των θέσεων εργασίας.

Και επειδή οι πόρτες του Δημοσίου (ευτυχώς) είναι πλέον κλειστές, μοναδική λύση αποτελεί η εξεύρεση στρατηγικών επενδυτών που θα φέρει νέο άνεμο στην πολύπαθη ελληνική οικονομία.


13 Μαΐου 2005: Χειριστής μαχητικού προσγειώνει F-16C με σβησμένο κινητήρα!

Χειριστής μαχητικού F-16C της Π.Α ύστερα από αναχαίτιση τουρκικών αεροσκαφών, κατάφερε να προσεγγίσει και να προσγειώσει το αεροσκάφος του στο αεροδρόμιο της Λήμνου, χωρίς καύσιμα!

Στις 13 Μαίου 2005, ζεύγος μαχητικών της 330 Μοίρας, είχε απογειωθεί από την αεροπορική βάση της Νέας Αγχιάλου, για να αναχαιτίσει τουρκικά αεροσκάφη που είχαν παραβιάσει τον εθνικό εναέριο χώρο. Μετά την αναχαίτηση οι δύο πιλότοι (Σμηναγός Κολοφιώτης και Υποσμηναγός Ρίκος) ξεκίνησαν για την επιστροφή στην βάση τους. 

Colpo grosso: Παρακάμπτουν με βουλγαρικά POS capital controls και Εφορία!

Πονοκέφαλο στο υπουργείο Οικονομικών προκαλεί το colpo grosso πολλών ελληνικών επιχειρήσεων που παρακάμπτουν τα capital controls και αποφεύγουν τη φορολόγηση με «παραθυράκι» τα POS (τερματικά αποδοχής πιστωτικών και χρεωστικών καρτών) από τη Βουλγαρία ή άλλες χώρες των Βαλκανίων.

Το σύστημα που χρησιμοποιείται για τη φοροδιαφυγή και την παράκαμψη των capital controls έχει εντοπιστεί τόσο από την Αθήνα, όσο και από τις Βρυξέλλες και την Φρανκφούρτη.

Ελληνες δικαστές: «Ο κόφτης δαπανών είναι ισόβιο Μνημόνιο»!

Σε μια παρέμβαση "ειδικού βάρους" σε βάρος της κυβέρνησης για τα επονείδιστα μέτρα που ψηφίστηκαν στο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, προέβησαν οι δικαστές των διοικητικών δικαστηρίων: Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Διοικητικών Δικαστών χαρακτηρίζει «Μνημόνιο διαρκείας» τη θέσπιση του λεγόμενου μηχανισμού αυτόματης περικοπής δαπανών του Δημοσίου («κόφτης»), ενώ παράλληλα αναφέρει ότι το ασφαλιστικό πέρασε από την Βουλή με «διαδικασία απαράδεκτη»

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Τι ήταν η κρυπτεία και η ξενηλασία στην Αρχαία Σπάρτη!

Κρυπτεία στα αρχαία Ελληνικά σημαίνει η κρυφή, άρα μυστική (υπηρεσία) και ξενηλασία η απέλαση των ξένων. Συνεπώς «κρυπτεία» ήταν η αντίστοιχη μυστική υπηρεσία των σύγχρονων κρατών και «ξενηλασία» η διαδικασία απέλασης για λόγους κρατικής ασφάλειας (αποτροπή κατασκοπείας, δολιοφθοράς, κ.ά).
 
Όπως προκύπτει από αρχαία κείμενα, ο θεσμός της λεγομένης «κρυπτείας» προέβλεπε να παρακολουθούνται κρυφά οι είλωτες και οι περίοικοι είτε για τυχόν εξεγέρσεις είτε για κατασκοπεία και προδοσία στρατιωτικών μυστικών στους εχθρούς.

«Ενώνονται» Δωδώνη και Φοινίκη

Κοινές δράσεις για τους σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους στη Δωδώνη Ηπείρου και στη Φοινίκη της Βορείου Ηπείρου αναλαμβάνουν οι δήμοι και οι αρχαιολογικές υπηρεσίες των δύο πλευρών, στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος Interreg.

Ήδη ετοιμάζεται ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας 45 λεπτών για τους δύο χώρους, με επίκεντρο τα αρχαία θέατρα, ενώ επίσης θα γίνουν σημεία πολιτιστικής ενημέρωσης στα μνημεία και παράλληλα θα προβληθούν τουριστικά οι δύο περιοχές, ενώ συζητείται να αποσταλεί μελλοντικά και ομάδα αρχαιολόγων για να συνδράμει στις ανασκαφικές εργασίες που υλοποιούν το πανεπιστήμιο της Μπολόνια και το Αλβανικό Ινστιτούτο Αρχαιολογίας.

Εκστρατεία ενημέρωσης για την Γενοκτονία από την Ελληνική νεολαία της Ρωσίας (Video)

Άλλη μια αξιόλογη πρωτοβουλία ενημέρωσης της κοινής γνώμης της Ρωσίας από τη Νεολαία της Εθνικοπολιτιστικής Αυτονομίας των Ελλήνων της Ρωσίας. Μετά τα μπλουζάκια, έρχεται ένα βίντεο.
Οι νέοι Έλληνες της Ρωσίας εξηγούν απλά και κατανοητά τι ακριβώς είναι η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.
"Η μνήμη της Γενοκτονίας δεν έχει ημερομηνία λήξης - Θυμόμαστε", είναι το μήνυμα στο τέλος του βίντεο που κυκλοφορεί στο youtube και σε όλα τα κοινωνικά μέσα του διαδικτύου στη Ρωσία και όχι μόνο.

Κόρη Φρασίκλεια ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΑΓΑΛΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΟΥΝ

Η κόρη Φρασίκλεια που φιλοξενείται στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο είναι αρχαίο Ελληνικό γλυπτό του Αριστίωνα. Χρονολογείται μεταξύ 550 και 540 π.Χ. και βρέθηκε το 1972 στη νεκρόπολη της Μυρρινούντος όπου άλλοτε στόλιζε έναν αρχαίο τάφο. Φημίζεται ως σημαντικότατο έργο αρχαϊκής τέχνης. 

Κλιματικός «αρμαγεδώνας» θα μετατρέψει την Μέση Ανατολή και την Βόρειο Αφρική σε ακατοίκητες περιοχές

Στο μέλλον, ο αριθμός των κλιματικών προσφύγων θα αυξηθεί δραματικά, σύμφωνα με μια ομάδα ερευνητών στο Ινστιτούτο Max Planck με έδρα την Κύπρο και την  Λευκωσία.
Οι ειδικοί αυτοί εκτιμούν ότι η Μέση Ανατολή και η Βόρεια Αφρική θα είναι τόσο θερμές περιοχές που η διαβίωση ανθρώπων στις περιοχές αυτές θα είναι σχεδόν αδύνατη, αναφέρει σχετικό  δημοσίευμα.

Βαρουφάκης: Είχα συμφωνήσει με τον Τσίπρα να απειλούμε τους Ευρωπαίους με Grexit (Βίντεο)

Μια συνέντευξη στην οποία αποκαλύπτει τη στρατηγική που είχε συμφωνήσει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης στο πρώτο εξάμηνο του 2015, έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών δεν σταμάτησε να πετάει τη μία «βόμβα» μετά την άλλη, μιλώντας για τον τρόπο με τον οποίο απειλούσαν του εταίρους με το Grexit ενώ χαρακτήρισε τον Βόλφανγκ Σόιμπλε «ανίκανο ανθρωπάκο».
Στην ιστοσελίδα «Athens Live» μίλησε ο Γιάνης Βαρουφάκης και δεν δίστασε να αναφερθεί ακόμη και σε λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις οι οποίες οδήγησαν τη χώρα σε δημοψήφισμα τον περασμένο Ιούνιο και στο κλείσιμο των τραπεζών.

Ξεφτίλισε την κυβέρνηση και τον Νίκο Παππά που παίζουν το παπά εδώ και μήνες με νούμερα και ερωτήσεις δημοσιογράφος της Deutche Welle – Ζήτησε να διακόψουν την συνέντευξη (ΒΙΝΤΕΟ)

– Μια συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά που θα συζητηθεί δόθηκε στην Deutche Welle, εξ’ ολοκλήρου στα αγγλικά
– Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Έλληνας υπουργός εκνευρίστηκε με τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου και μάλιστα σε δυο σημεία ζήτησε να διακοπεί η συνέντευξη, κάτι όμως που δεν έγινε…
– Την οργή του κ. Παππά προκάλεσε και η ερώτηση για το “λιάζονται” της κας Χριστοδουλοπούλου


ΕΛΛΗΝΑ.... Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ!!! ΕΛΛΗΝΑ... ΕΙΣΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΚΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΓΟΝΟΣ ΔΙΟΣ!

ΕΛΛΗΝΑ.... Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ!!!
ΕΛΛΗΝΑ ... ΑΝΑΨΕ ΤΙΣ ΔΑΔΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΒΟΗ - ΘΕΩΝ!!!
ΕΛΛΗΝΑ.....ΕΙΣΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΚΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΓΟΝΟΣ ΔΙΟΣ!!!
ΕΛΛΗΝΑ.....ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΔΟΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΙΦΟΣ!!!

ΕΛΛΗΝΑ... ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΔΟΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΑΙΧΜΗΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑ-ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΕΙΛΗ.


Δείτε πως αυξάνουν τη παραγωγή στη Κίνα. Ξυπνήστε πριν να είναι αργά (Βίντεο)

Ο τρόπος που εφαρμόζουν για να αυξήσουν την παραγωγή τους στην ΚΙΝΑ είναι αδιανόητος. Μετά την τεράστια οικολογική καταστροφή που προκάλεσαν στο περιβάλλον οι αγρότες, τα εργοστάσια οι κτηνοτρόφοι και όλοι οι άνθρωποι εκεί, είδαν την παραγωγή τους να πέφτει κατακόρυφα. Δέντρα που έπαψαν να καρπούν. Μετά απο εντατική έρευνα συνειδητοποίησαν την αιτία! Οι μέλισσες και οι φυσικοί επικονιαστές εξαφανίστηκαν. Τα δηλητήρια που έριχναν εξαφάνισαν τα σημαντικότερα έντομα που χάρη σε αυτά έπαιρναν καρπούς απο τα δέντρα τους.

To φουτουριστικό Hyperloop επιταχύνει προς την πραγματικότητα (Βίντεο)

Το όραμα του Έλον Μασκ για ένα σύστημα μεταφοράς που θα κινείται με την ταχύτητα του ήχου μέσα σε σωλήνες δείχνει να έρχεται πιο κοντά αυτήν την εβδομάδα με την επίδειξη δύο βασικών τεχνολογιών.

Την Τετάρτη, η εταιρεία Hyperloop One πραγματοποίησε στην έρημο το πρώτο τεστ ενός κινητήρα για τις κάψουλες μεταφοράς -τον δοκίμασε σε ένα μεταλλικό έλκηθρο που ανέπτυξε ταχύτητα 187 χιλιομέτρων την ώρα πάνω σε μια διπλή ράγα, πριν πέσει τελικά σε έναν μεγάλο σωρό άμμου, αφού η εταιρεία δεν έχει ακόμα αναπτύξει φρένα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΙΑ ON CAMERA! Αστυνομικός πυροβολεί γυναίκα που κρατάει μαχαίρι

Με τις κάμερες να έχουν καθιερωθεί σε κάθε αστυνομική επέμβαση στις ΗΠΑ, πυκνώνουν τα βίντεο που δείχνουν την έκταση που έχει πάρει το φαινόμενο της αστυνομικής βίας στην χώρα. Όπως στην πόλη Γκρίνσμπορο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο μίας γυναίκας.
Το επεισόδιο έγινε δύο χρόνια πριν, στις αρχές Μαρτίου του 2014, όμως μόλις σήμερα, η οικογένεια του θύματος συμφώνησε να δοθεί το βιντεάκι στη δημοσιότητα.

ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ¨ΗΛΙΟΥ¨ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ

Ένα από τα ιερότερα σύμβολα των προγονών μας είναι ο περίφημος ήλιος ή άστρο της Βεργίνας . Ο Ήλιος της Βεργίνας είναι ένα σύμβολο που απεικονίζεται σε χρυσή λάρνακα που βρέθηκε το 1977 σε Βασιλικό τάφο που αποδίδεται στην Μακεδονική Βασιλική Δυναστεία του Φιλίππου Β' και του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Διάφορες εκδοχές των αρχαιολόγων λένε ότι ήταν ηλιακό σύμβολο, σύμβολο της Μακεδονίας, έμβλημα της Ἀργεαδικής δυναστείας του Φιλίππου Β΄ και του υιού του Μ. Αλέξανδρου. Ξέρουμε όμως ότι οι πρόγονοι ήρθαν από τα άστρα και ήσαν μυημένοι σε μεγάλο βαθμό στα ουράνια μυστήρια, συνεπώς δεν θα κατασκεύασαν ποτέ ένα απλό σύμβολο, χωρίς να είχε ιδιαίτερο νόημα για την καταγωγή τους και την μύηση τους.

Μετά από αυτή την καμπάνια μπορείς να αγοράσεις δερμάτινα είδη;

Μια καμπάνια-γροθιά στο στομάχι από την PETA Asia που μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων!
Η ακτιβιστική οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων, PETA, χρησιμοποιεί κάθε τρόπο για να αφυπνίσει τον κόσμο για την προστασία των τετράποδων.

Κατά καιρούς οι διαφημίσεις της έχουν λογοκριθεί, ωστόσο η οργάνωση δεν πτοείται. Η τελευταία της καμπάνια φέρει τον τίτλο "Behind the Leather", ή αλλιώς "πίσω από το δέρμα" και αφορά τα δερμάτινα είδη που πωλούνται στο εμπόριο.


Τολμηρά κορίτσια με μπικίνι στη Σικελία!

Λέγεται ότι ο εφευρέτης του μπικίνι Louis Réard το ονόμασε έτσι από την ατόλη Μπικίνι (Bikini) στον Ειρηνικό ωκεανό, που είχε γίνει γνωστή από τη δοκιμή της ατομικής βόμβας εκεί το 1946. Ο Réard εφηύρε το μπικίνι την ίδια χρονιά και του έδωσε αυτό το όνομα γιατί πίστευε ότι το αποκαλυπτικό ένδυμα θα δημιουργούσε πάταγο παρόμοιο με αυτό της ατομικής βόμβας.

Το μπικίνι όμως φαίνεται ότι ήταν ήδη γνωστό στα τολμηρά κορίτσια της ρωμαϊκής περιόδου.

Από ένα χωριό της Καρδίτσας με 30 κατοίκους στα Harrods και την Αμερική

Πριν από αρκετά χρόνια έκαναν το «ντεμπούτο» τους στην ελίτ των διεθνών αγορών, κατακτώντας, μεταξύ άλλων, τα ράφια του περίφημου βρετανικού πολυκαταστήματος Harrods.

Σήμερα, τα προϊόντα Γκουσιάρη, από μια οικοτεχνία με έδρα ένα πολύ μικρό χωριό στα ανατολικά του νομού Καρδίτσας, με μόλις 30 κατοίκους, το χωριό Ηλιάς, έχουν βάλει πλώρη για άλλες αγορές: το Χονγκ-Κονγκ αλλά και την εξωτική Χονολουλού, στη Χαβάη.


Η Διακήρυξη Μπάλφουρ: Εγκαθίδρυση "εβραϊκής πατρίδας" στην Παλαιστίνη!

2 Νοεμβρίου 1917: Ενώ η εξέγερση κατά των Οθωμανών εξελίσσεται νικηφόρα για τους Άραβες που ονειρεύονται ανεξαρτησία, ο βρετανός υπουργός Εξωτερικών, Άρθουρ Τζέιμς Μπάλφουρ, αποστέλλει μία επιστολή στον ηγέτη της εβραϊκής κοινότητας της Μεγάλης Βρετανίας, Λόρδο Ρότσιλντ, ζητώντας να τη διαβιβάσει στη Διεθνή Σιωνιστική Ομοσπονδία.
Πρόκειται για τη «Διακήρυξη Μπάλφουρ», όπως θα μείνει στην ιστορία, με την οποία δίδεται η υπόσχεση για την εγκαθίδρυση μιας «εβραϊκής πατρίδας» στην Παλαιστίνη, με σεβασμό στα δικαιώματα των λαών που ζουν ήδη στην περιοχή. Ως αντάλλαγμα, η εβραϊκή κοινότητα καλείται να ενθαρρύνει τις ΗΠΑ να εισέλθουν στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!! ΟΤΙ ΠΙΟ ΙΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Πατρίδα: Το κείμενο αυτό είναι η μετάφραση από τα γαλλικά του λήμματοςPATRIE, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην Εγκυκλοπαίδεια του Ντιντερό και του Ντ' Αλαμπέρ (Encyclopedie de Diderot et d' Alembert). Το λήμμα αυτό γράφτηκε την 1η Δεκεμβρίου 1765, από τον Louis de Jaucourt (D.J.).

Ο Ρήτορας που ασχολείται λίγο με τη λογική, ο γεωγράφος που δεν τον απασχολεί παρά μόνο η θέση των τόπων και ο χυδαίος λεξικογράφος θεωρούν σαν πατρίδα τον τόπο γέννησης, όποιος και αν είναι αυτός.

Έτοιμοι οι Ρώσοι να τους συντρίψουν, μαζική ρωσική αεροπορική παρουσία σε απόσταση αναπνοής από την Λετονία.

Τέλος τα παιχνίδια στην ανατολική Ευρώπη.Οι Αμερικανοί με την έναρξη λειτουργίας της αντιπυραυλικής βάσης στην Ρουμανία,πέρασαν τις κόκκινες γραμμές της Ρωσίας και να αναμένουν τώρα τα αντίποινα της Μόσχας και σε επίπεδο ψυχολογικού πολέμου.Έτσι νωρίτερα σήμερα ,6 πάνοπλα ρωσικά μαχητικά su-27 και su-24, προχώρησαν σε χαμηλές διελεύσεις μια ανάσα από τον Λετονικό εναέριο χώρο. Τα Νατοικά αεροσκάφη που σταθμεύουν εκ περιτροπής στην Βαλτική, δεν πρόλαβαν καν να σηκωθούν για αναχαίτιση και οι Ρώσοι καταγράφουν χρόνους αντίδρασης.

Ρωσία προς ΗΠΑ: Σταματήστε να στηρίζετε τους τρομοκράτες στην Συρία

Ηχηρό μήνυμα της Μόσχας σε απευθείας συνομιλία με την Ουάσινγκτον
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, συζήτησαν την προβληματική κατάσταση στην Συρία, τηλεφωνική τους επικοινωνία.
Αυτό ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας ότι ο κ. Λαβρόφ επανέλαβε στον Κέρι «την ανάγκη να διαχωρίσει έγκαιρα η Ουάσινγκτον τις αντι-κυβερνητικές δυνάμεις από τις τρομοκρατικές ομάδες, καθώς και την ανάγκη να κατασταλεί η υποστήριξη των εξτρεμιστών στο έδαφος της Τουρκίας».


Νορβηγία: Πέρασε ο μουσουλμανικός νόμος για απαγόρευση των μπικίνι!

Η ισχυρή και συνεχώς επεκτεινόμενη παρουσία της μουσουλμανικής κοινότητας στη Νορβηγία η οποία σε πληθυσμό 5εκατ. περίπου Νορβηγών ανέρχεται στα 120.000 άτομα ή το 2,4% του πληθυσμού φαίνεται πως έχει αρχίσει να επηρεάζει τον τρόπο ζωής των ίδιων των Νορβηγών.
Χωρίς αναφέρεται ότι υπήρξαν πιέσεις για να μην προσβάλλονται οι 3.500 περίπου μουσουλμάνοι που ζουν στο Τρόντχάιμ οι αρχές της πόλης σκοπεύουν να απαγορεύσουν την ανάρτηση σε δημόσιους χώρους διαφημίσεις για μαγιό και μπικίνι στις οποίες φαίνονται ημίγυμνα ανδρικά και γυναικεία σώματα.

Ο ΜΑΤΡΩΖΟΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ: ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..

Το υποβρύχιο του Πολεμικού Ναυτικού μας, «Ματρώζος», επισκέφθηκε σήμερα την Νήσο Μεγίστη, όπως ονομάζεται αλλιώς το Καστελόριζο, στο πλαίσιο αποστολής του και εντυπωσίασε όσους είχαν την τύχη να το δουν.

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Λυκόσουρα η πόλη που καταρρίπτει τις αφρικανοινδοευρωπαϊκές και λοιπές θεωρίες!

Η προϊστορία είναι ιστορία, είπε πριν λίγα χρόνια ο Φερνάρντ Μπροντέλ, ο θεωρούμενος μεγαλύτερος σύγχρονος ιστορικός. Κοινώς, πιστεύει πως δεν υπάρχει προϊστορία, ό,τι ανήκει σε αυτήν είναι ένα αχνό ιστορικό κομμάτι. Και ο Μπροντέλ, στο σημαντικό βιβλίο του οι «Μνήμες της Μεσογείου», προάγει πολύ διακριτικά την αρχή της ιστορίας του ανθρώπου (και της προϊστορίας του) στη Μεσόγειο.

Κοσμικές ακτίνες και στοιχειώδη σωματίδια ξεκλειδώνουν τα αρχαία μυστικά των πυραμίδων της Αιγύπτου

Κοσμικές ακτίνες και στοιχειώδη σωματίδια βοηθούν στην ανακάλυψη των αρχαίων μυστικών των διάσημων πυραμίδων της Αιγύπτου.

Οι ειδικοί ήταν σε θέση να προσδιορίσουν, για πρώτη φορά, την εσωτερική δομή της πυραμίδας Bent (Ρομβοειδής ή Κυρτή Πυραμίδα), που έχει μια κεκλιμένη στο άνω ήμισυ.


ΜΕΛΙΣΣΟΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ

Μέλισσος ο Σάμιος, γιος του Ιθαγένη ήταν αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος εκ των Προσωκρατικών, καταγόμενος από τη Σάμο, που έζησε τον 5ο αιώνα π.Χ.. Υπήρξε μαθητής και ομόδοξος του Παρμενίδη και εκπρόσωπος (μάλλον ο τελευταίος) της ελεατικής σχολήςΤο 440 π.Χ., όταν ο Περικλής έπλευσε με 44 τριήρεις εναντίον της Σάμου, που είχε αποσκιρτήσει από την Αθηναϊκή Συμμαχία, ο Μέλισσος ανέλαβε την αρχιστρατηγία του στρατού των Σαμίων. Αρχικά είχε επιτυχίες, αλλά τελικώς οι Αθηναίοι, μετά από πολιορκία εννέα μηνών, ανάγκασαν τους αποστάτες να παραδοθούν.

"ΑΛΚΥΩΝ ΠΛΕΙΑΔΕΣ - Ειδήσεις από όλον το κόσμο για τον μήνα Απρίλιο" (Βίντεο)

Τα βίντεο Αλκυών Πλειάδες είναι ειδήσεις από όλον τον κόσμο με την μορφή μηνιαίου ντοκιμαντέρ για τον μήνα που πέρασε (Απρίλιο). Οι πηγές του ποικίλουν από ειδησεογραφικά μέσα, παρουσιαστές, ερευνητές, συνεντεύξεις ειδικών και άλλες. Περιλαμβάνονται θέματα όπως κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά, διαστημικά, συνωμοσίες, ΑΤΙΑ, φυσικές καταστροφές, περίεργα φαινόμενα κτλ. Τα συμβατικά ΜΜΕ σιωπούν για τα περισσότερα από αυτά είτε τα διαστρεβλώνουν είτε τα περνάνε σε "ψιλά γράμματα". Η σειρά μεταφράζεται στις ακόλουθες γλώσσες επίσης: Ισπανικά - Αγγλικά - Πορτογαλικά - Γερμανικά - Γ­αλλικά - Ιταλικά - Ιαπωνικά - Ρωσικά για να ενημερώνεται όλος ο κόσμος στο που οδηγείται και από ποιους!!!

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ (Βίντεο)

Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου
Πατώντας εδώ: βλέπετε στον χάρτη την Επίδαυρο
 

Στην ενδοχώρα της Επιδαύρου, σε μία περιοχή με ήπιο κλίμα και άφθονα πηγαία ιαματικά νερά, βρισκόταν το Ασκληπιείο, η έδρα του θεού ιατρού της αρχαιότητας και το σημαντικότερο θεραπευτικό κέντρο όλου του ελληνικού και ρωμαϊκού κόσμου. Ήταν το κύριο ιερό της μικρής παραθαλάσσιας πόλης της Επιδαύρου, αλλά η φήμη του και η αναγνώριση της σημασίας του γρήγορα ξεπέρασαν τα όρια της Αργολίδας και θεωρήθηκε από όλους τους Έλληνες ο τόπος όπου γεννήθηκε η ιατρική. Περισσότερα από διακόσια ιαματικά κέντρα σε ολόκληρη την ανατολική Μεσόγειο θεωρούνταν ιδρύματά του. Τα μνημεία του αποτελούν σήμερα όχι μόνο παγκοσμίου φήμης αριστουργήματα της αρχαίας ελληνικής τέχνης, αλλά και εξαιρετική μαρτυρία για την άσκηση της ιατρικής στην αρχαιότητα. Σε αυτά αποτυπώθηκε η εξέλιξη της ιατρικής από τη φάση κατά την οποία η ίαση εξαρτιόταν αποκλειστικά από το θεό έως τη μετατροπή της σε επιστήμη, με τη συστηματική καταγραφή περιστατικών και τη σταδιακή συγκέντρωση γνώσης και πείρας.
 


Τα συστηματικά λάθη της καθημερινότητας που κόβουν χρόνια ζωής - Τα «φάουλ» στην υγεία που πρέπει να κόψετε!

Όταν είσαι 20 ετών τίποτα δεν σου φαίνεται ακατόρθωτο. Ζεις την κάθε μέρα στο έπακρον και πιστεύεις ότι είσαι άτρωτος, καμία συνθήκη δεν μπορεί να σε βλάψει. Διατηρείς αυτή την πεποίθηση ακόμα και όταν μπαίνεις στα 30, αν και σε αυτή τη δεκαετία οι αμφιβολίες για την... πορεία της νεότητάς σου έχουν αρχίσει να σε «τρώνε».

Και κάπου στα 40 αρχίζεις να σκέφτεσαι τα λάθη που έκανες σε θέματα υγείας και πόσο πιο ακέραιος θα ήσουν αν τα είχες αποφύγει. «Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα» είναι η πιο κατάλληλη παροιμία που σου έρχεται στο μυαλό, αλλά πίσω δεν μπορείς να κάνεις. Αναγνώρισε τα «φάουλ» σου και διόρθωσέ τα.


Οἱ Ἕλληνες οὐδέποτε ἔκλιναν γόνυ ἤ αὐχένα.

Ὁ ἀρχαῖος Ἕλληνας ποτὲ δὲν προσκύνησε ἄνθρωπο ἢ θεό. Ἡ Γαλλίδα Ἑλληνίστρια Ζακλὶν ντὲ Ῥομιγύ, στὴν ὁμιλία της στην Πνύκα, τὸ 1995 εἶπε:
«Οἱ Ἕλληνες εἴχαν καταλάβει ὅτι ἡ ἰδιαιτερότητά τους ἤταν νὰ μὴν ὑποκλίνονται μπροστὰ σὲ ἄνθρωπο, καὶ να μὴν δέχονται τὴν ἀπόλυτη ἐξουσία».
Στην Ἀνατολὴ ἡ γονυκλισία ἤταν πολὺ σύνηθες φαινόμενο.
Προσκυνοῦσαν τοὺς βασιλεῖς ὡς θεούς, συνήθεια ποὺ υἱοθέτησαν ἀργότερα καὶ οἱ Ῥωμαῖοι.

Οι Illuminati και ο απόκρυφος συμβολισμός της Πρωτομαγιάς

Οι αποκρυφιστές έχουν εμμονή με την αριθμολογία και την αρίθμηση, έτσι είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το ημερολόγιο είναι χωρισμένο σε τέσσερις ενότητες 13-εβδομάδων:            Χειμερινό Ηλιοστάσιο, Εαρινή Ισημερία, Θερινό Ηλιοστάσιο, Φθινοπωρινή Ισημερία.


Πρωτομαγιά μέρα γιορτής των λουλουδιών και μέρα αργίας για πολλές χώρες του κόσμου.


Τα μυστικά που δεν θέλουν να ξέρετε για τον Νίκολα Τέσλα

O Jim Murray υπήρξε μαθητής του έργου του Νίκολα Τέσλα για δεκαετίες και οι εφευρέσεις του, με βάση το έργο αυτό υπήρξαν παράδειγμα.
Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, ο Murray εξήγησε ότι ήταν γοητευμένος από τις απίστευτες αξιώσεις του Tesla σχετικά με την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και τη μεταφορά της, και ορκίστηκε να ξαναβρεί τα απόρρητα μυστικά του μεγάλου επιστήμονα. Οι προσπάθειες του Jim τον οδήγησαν τελικά σε ιδιώτες, όπως ο Otis T. Carr, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι γνώριζε τον Τέσλα προσωπικά. Του έδωσε επίσης μια μεγαλύτερη κατανόηση διάφορων χαμένων μυστικών του Tesla.

Ξερετε ὅτι εἶχε ζωολογικό κῆπο τὸ Ἀμβοῦργο μὲ μαύρους...

Οἱ σκλάβοι…
Ξερετε ὅτι εἶχε ζωολογικό κῆπο τὸ Ἀμβοῦργο μὲ μαύρους καί πώς ἀπό τὸ 1908 ἕως τό 1912 ἔχασαν τήν ζωή τους, στήν αἰχμαλωσία, 27 μαῦροι;
Αὐτοὶ εἶναι οἱ Γερμανοὶ καὶ οἱ Εὐρωπαιοι γενικά.
Τὰ κρύβουν ὅμως.
Δεῖτε τις φωτογραφίες κατω
Στην πρώτη και δευτερη παρακολουθοῦν οἱ ἐπισκεπτες ἀφοῦ ἔκοψαν εἰσιτηριο, τὸ πὼς ζοῦν οἱ μαῦροι καὶ στὴν τριτη ὁ Αὐτοκράτορας Γουλιέλμος Β’ τῆς Γερμανίας ἐπιθεωρεῖ τοὺς νέγρους στὸν ζωολογικὸ κῆπο τοῦ Ἀμβούργου τὸ 1909.
Δὲν ἀλλάζουν οἱ Γερμανοί.


Αποκάλυψη: Εκατοντάδες έγγραφα από το περιβόητο τάγμα «Κρανίο και Οστά» στην δημοσιότητα

Πάνω από 1.500 έγγραφα που σχετίζονται με τη μυστική αδελφότητα «Κρανίο και Οστά» (Skull and Bones) θα βγουν στο φως, ύστερα από την έγκριση του αιτήματος από τον Οργανισμό Ελεύθερων Πληροφοριών (Freedom of Information Act) για δημοσιοποίηση των εγγράφων.

Ένας όγκος από «γράμματα, σημειώματα, ένα σχέδιο ομιλίας και άλλα υλικά … έχουν οριστεί για να απελευθερωθούν τον Ιούλιο» από το Εθνικό Αρχείο και Στοιχείων Διοίκησης, αναφέρει η γνωστή δεξαμενή σκέψης Politico.

Η NASA μόλις ανακοίνωσε πως ανακάλυψε 1.284 νέους πλανήτες χάρη στο τηλεσκόπιο Kepler

llustration της ΝASA με φωτογραφίες πλανητών
 που ανακαλύφτηκαν από το τηλεσκόπιο Kepler
Όπως ανακοίνωσε η NASA σε διάσκεψη Τύπου, το διαστημικό τηλεσκόπιο Κέπλερ ανακάλυψε ακόμη 1.284 εξωπλανήτες, εννέα από τους οποίους ενδέχεται υπό προϋποθέσεις να είναι κατοικήσιμοι.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική απόφαση που ανεβάζει τον αριθμό των εξωπλανητών που έχουν ανακαλυφθεί από το τηλεσκόπιο Κέπλερ στους 2,325 και συνολικά στους 3.200. Αριθμοί που είναι πολύ εντυπωσιακοί, αν αναλογιστεί κανείς ότι μέχρι το 1989, οι αστρονόμοι δεν είχαν εντοπίσει κανέναν.

Ωμή παρέμβαση ΗΠΑ στην Ουγγαρία: Ή θα μας υπακούσετε ή θα το μετανιώσετε

Να δεχθεί τον εποικισμό με μουσουλμάνους και να ταχθεί κατά της Ρωσίας πιέζει η Ουάσινγκτον την Βουδαπέστη…
Το γνωστό σύνθημα «φονιάδες των λαών, Αμερικανοί», θα έπρεπε να περιλαμβάνει και το «μπόγιες» των λαών.
Πρωτοφανής ήταν η παρέμβαση της Αμερικανίδας πρέσβειρας στην Ουγγαρία, Κόλεν Μπελ, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ κάλεσε επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων του ουγγρικού κοινοβουλίου να συμμετέχει στην πόλεμο της Μέσης Ανατολή κατά του Άσαντ και των Ρώσων και να αποδεχθεί μουσουλμάνους «μετανάστες» στα εδάφη της χώρας, διαφορετικά οι Ούγγροι θα το μετανιώσουν πικρά.