Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ. (ΙΕΡΟΣ ΓΑΜΟΣ )

Η Γαία στρώνει Συμπόσιο.
Τιμώμενος Συνδαιτυμόνας
ο Ουρανός.
Το όνειρο υφαίνει
Ερωτική Μυσταγωγία.
Τραυματική ανάμνηση
απαιτεί Λύτρωση
σε Νέκταρ Ολυμπίων.


Άγνωστοι Έλληνες Ήρωες: Ο πρώτος πρόεδρος της Αργεντινής ήταν Έλληνας!

Σε ολόκληρη την γη ζουν μέχρι σήμερα διασκορπισμένοι εκατομμύρια Έλληνες, οι οποίοι ενδέχεται να μιλούν διαφορετική γλώσσα, να έχουν διαφορετική πίστη αλλά όλοι μαζί και ο καθένας τους ξεχωριστά διαφυλάττουν ως το πιο ανεκτίμητο φυλαχτό την καταγωγή τους και μοιράζουν τους απλόχερα κάθε είδους γνώση.

Στο προηγούμενο άρθρο μας μιλήσαμε για δύο από τους μεγαλύτερους εθνικούς ήρωες της Αργεντινής, οι οποίοι ήταν ελληνικής καταγωγής και πολέμησαν ανιδιοτελώς στο πλευρό των ντόπιων πληθυσμών, προκειμένου να αμυνθούν στις ανηλεείς σφαγές των Ισπανών.

Ο Ησίοδος συμβουλεύει

Ο Ησίοδος είναι ο ποιητής που, σύμφωνα με μία αφήγηση που ήταν αρχαία και για τους αρχαίους ακόμα, ανταγωνίστηκε και νίκησε τον Όμηρο σε έναν διαγωνισμό ποίησης στην Χαλκίδα. Ο Παυσανίας περιγράφει τον τρίποδα που κέρδισε ο ποιητής στον αγώνα αυτό και που στην εποχή (2ος αι. μ.Χ) του βρισκόταν ακόμα στο ιερό άλσος των Μουσών στον Ελικώνα, όπου ο Ησίοδος συνέθεσε το έργο του.
Ο αγώνας αυτός μπορεί να είναι πραγματικό γεγονός, αλλά είναι μάλλον απίθανο να έλαβε μέρος ο Όμηρος, εφόσον οι δύο ποιητές δεν είναι πιθανόν να έζησαν την ίδια εποχή. Αν και ο Ηρόδοτος τον θεωρεί σύγχρονο του Ομήρου και τους τοποθετεί γύρω στο 850 π.Χ, οι υπόλοιποι αρχαίοι συγγραφείς συμφωνούν ότι ο Ησίοδος είναι μεταγενέστερος του Ομήρου.


ΟΛΟΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ (Βίντεο)




Αλλάζοντας Εμείς, αλλάζουμε τον Κόσμο - Δρ Μάνος Δανέζης

 Δρ Μάνος Δανέζης
Επίκουρος καθηγητής Αστροφυσικής
Τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ

O οποιοσδήποτε εκσυγχρονισμός των υπαρχόντων κοινωνικών πολιτικών και οικονομικών δομών είναι καταδικασμένος να αποτύχει, παρά τις όποιες προσπάθειες, εφόσον καταρρέει το πολιτισμικό ρεύμα στα πλαίσια του οποίου έχουν αναπτυχθεί αυτές οι δομές.
 Αυτό που δεν γίνεται κατανοητό, σε πολλές περιπτώσεις, είναι ότι η κατάρρευση του Δυτικού Πολιτισμικού Ρεύματος δεν συγκρατείται μέσω μιας σειράς ανεξάρτητων παρεμβάσεων σε πολιτικό, οικονομικό και διοικητικό επίπεδο.

Η Γενεσις των Ελληνων

Στα αποσπάσματα που ακολουθούν, ο Πίνδαρος και ο Απολλόδωρος αποκωδικοποιούν την αναγέννηση της Ελληνικής φυλής, μετά την κάθαρση που προκλήθηκε από τον μεγάλο κατακλυσμό. Ο Δευκαλίων αφού ταξίδεψε εννέα ολόκληρα μερόνυχτα μέσα εις την θάλασσα, προσέκρουσε εις τον Παρνασσόν. Έκει, αφού σταμάτησαν οι βροχές, βγαίνοντας έξω θυσιάζει εις τον Φίξιον Δία.

Ο Ζεύς έστειλε τον Ερμή σ’ αυτόν και τον παρακίνησε να διαλέξει ότι θέλει. Αυτός διάλεξε να δημιουργηθούν σ’ αυτόν τον τόπο άνθρωποι. Και αφού διέταξε ο Ζεύς να σηκώσει λίθους και να τους ρίξει πάνω από το κεφάλι του, αυτούς που έρριπτε ο Δευκαλίων γίνονταν άνδρες και αυτούς που έρριπτε η Πύρρα γίνονταν γυναίκες. Απ’ όπου ονομάστηκαν μεταφορικά και λαοί από το Λάος που σημαίνει λίθος (Απολλόδωρος, Βιβλιοθήκη, 1, 48, 10).


ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΚΙΝΗΣΗ και ΑΣΤΡΟΜΑΧΙΕΣ στον ΗΛΙΟ (video)

Οι ειδικές κάμερες της NASA έξω από την Γη, οι οποίες είναι στραμμένες προς τον Ήλιο, κατέγραψαν κάτι που δεν βλέπουμε συχνά…

Τα περίεργα αντικείμενα που «ζώνουν» το ζωοφόρο άστρο μας, δεν λιγοστεύουν με την πάροδο των ημερών.
Αντίθετα, όλο και πιο συχνά βλέπουμε αντικείμενα που έχουμε ξαναδεί, τα οποία περνούν και ξαναπερνούν σε σχετικά τακτικά χρονικά διαστήματα.
Όμως, στις 28/6/2016, οι κάμερες «είδαν» κάτι που δεν συναντούμε συχνά.

Έτοιμοι να παρουσιαστούν στο κοινό οι πανέμορφοι δίδυμοι Κούροι της Κλένιας

Μετά από έξι χρόνια, η διαδικασία συγκόλλησης ολοκληρώνεται και οι δίδυμοι Κούροι θα φιλοξενούνται από τις αρχές του Ιουλίου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κορίνθου
Στις αρχές Ιουλίου αναμένεται να παρουσιαστούν στο κοινό οι πανέμορφοι δίδυμοι Κούροι της Κλένιας, έπειτα από μία μακρά περίοδο συντήρησης και συγκόλλησης που διήρκησε έξι χρόνια. 

Οι Κούροι της Κλένιας στην Κόρινθο ανασκάφτηκαν λαθραία και διασώθηκαν τον Μάιο του 2010 από τα χέρια αρχαιοκαπήλων, ενώ επεστράφησαν στην Κορινθία την επόμενη χρονιά. 

Δώσε μου μάτια να βλέπω αυτούς τους πίνακες!

Κωνσταντίνος Βολανάκης: Ο Ηρακλειώτης ζωγράφος με τις συγκλονιστικές θαλασσογραφίες που πέθανε πάμφτωχος και ξεχασμένος…

Τον είπαν « πατέρα της Θαλασσογραφίας »…ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ζωγράφους της Ελλάδας  που όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα πέθανε φτωχός και ξεχασμένος με πέντε ανθρώπους να τον κατευοδώνουν στον άλλο κόσμο …πριν 108 χρόνια σαν σήμερα!

ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ: Το έλατο και ο βάτος - Ἐλάτη καὶ βάτος (Αρχαία-Νέα)

Ἤριζον πρὸς ἀλλήλας ἐλάτη καὶ βάτος. Ἡ δὲ ἐλάτη ἑαυτὴν ἐπαινοῦσα ἔφη ὅτι "καλή εἰμι καὶ εὐμήκης καὶ ὑψηλὴ καὶ χρησιμεύω εἰς ναῶν στέγη καὶ εἰς πλοῖα· καὶ πῶς ἐμοὶ συγκρίνῃ;"Ἡ δὲ βάτος εἶπεν· "Εἰ μνησθῇς τῶν πελέκεων καὶ τῶν πριόνων τῶν σε κοπτόντων, βάτος γενέσθαι καὶ σὺ μᾶλλον θελήσεις.
Ὅτι οὐ δεῖ ἐν βίῳ ὄντας ἐπαίρεσθαι ἐν τῇ δόξῃ· τῶν γὰρ εὐτελῶν ἀκίνδυνός ἐστιν ὁ βίος.


ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: Με την αυτοσυγκέντρωση, την άσκηση και.. οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν δεκτοί στα υπερβατικά πεδία.

- <<Οι ανθρωποι του δικου σας κοσμου, με την μυηση, την αυτοσυγκεντρωση, την ασκηση αλλα και την γνωση, μπορουν να γινουν δεκτοι στα υπερβατικα πεδια σαν ισοτιμα μελη, εφ'οσον πληρουνται οι απαραιτητες προυποθεσεις. 

Και στη Ρωσία τα ελληνικά ακούγονται δυνατά! Προκριματικοί της Παγκόσμιας Ολυμπιάδας Νεοελληνικής Γλώσσας

Νέοι και νέες από όλη τη Ρωσία έφτασαν στο Κρασνοντάρ προκειμένου να λάβουν μέρος στην πρώτη προκριματική φάση της Παγκόσμιας Ολυμπιάδας Νεοελληνικής Γλώσσας

Με το βλέμμα στον Αύγουστο, οπότε και θα πραγματοποιηθεί στην κατασκήνωση του ΑΠΘ στο Ποσείδι Χαλκιδικής ο δεύτερος γύρος των προκριματικών, και με τελικό στόχο να βρίσκονται από την 1η έως τις 3 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη για την τελική δοκιμασία, νέοι και νέες από όλο τον κόσμο αποδεικνύουν ότι τα ελληνικά μιλιούνται παντού!

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΙΑΣΩΝ». «…ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ;…»

Ο Αϊζενχάουερ το 1954 ανέθεσε στον στενό συνεργάτη του για θέματα σχεδιασμού Ψυχρού Πολέμου και ειδικό βοηθό στον χειρισμό θεμάτων εξωγήινων, τον διευθυντή της MJ-12 Νέλσον Ροκφέλλερ, αμερικανό επιχειρηματία και διαχειριστή του «Ροκφέλλερ Σέντερ», να δημιουργήσει μια οργάνωση που θα μελετούσε διάφορες απόρρητες μελέτες και έρευνες, χωρίς να είναι ενήμερες για αυτήν την οργάνωση και τις έρευνές της οι κυβερνητικές υπηρεσίες και το Κογκρέσο.
Την εποχή εκείνη ο Νέλσον Ροκφέλλερ ήταν επικεφαλής της μυστικής ειδικής ομάδας που ονομαζόταν «Ομάδα Συντονισμού και Σχεδιασμού NSC 5412/1» γνωστή και ως «Ειδική Ομάδα 5412», με αποστολή τη διενέργεια κατασκοπείας στο εξωτερικό, και την εκπόνηση του «Σχεδίου Έκτακτης Ανάγκης» για την αντιμετώπιση προβλημάτων των εξωγήινων.

Φυτική Διατροφή για απώλεια βάρους

Διάρκεια: 4 ημέρες
 Πιθανή Απώλεια βάρους: έως και 1 κιλό (ανάλογα με το βάρος σώματος που έχετε)

Φιλοσοφία της Διατροφής
Το πλάνο που ακολουθεί, στηρίζεται σε φυσικά τρόφιμα φυτικής προέλευσης. Σκοπό έχει να προσφέρει στον οργανισμό μια πληθώρα μικροθρεπτικών, βιταμινών και αντιοξειδωτικών. Υπολείπεται, (λόγω της απομάκρυνσης των ζωικών τροφίμων) σε επιβαρυμένα λιπαρά, ορμόνες, συντηρητικά και άλλες επιβλαβείς για τον οργανισμό ουσίες. Μέσα από την απώλεια βάρους, το σώμα όχι απλά δεν θα αποδυναμωθεί, αλλά θα ενισχύσει το αμυντικό του σύστημα και τις φυσικές καθαριστικές του λειτουργίες. Το πλάνο δεν συμπεριλαμβάνει γαλακτοκομικά και ως εκ τούτου, σύντομα θα υπάρξει υποχώρηση του πρηξίματος στην περιοχή της κοιλιάς και γενικότερη βελτίωση της εντερικής λειτουργίας.

ΚΩΣΤΑΣ PERSONAS: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ; ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΛΛΗΝΙΚΟ»...!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τη διαφορά της Βορείου Ηπείρου από την Αλβανία» είπε ενοχλημένος γνωστός τραγουδιστής στους δημοσιογράφους.

Ο Κωνσταντίνος Personas βρέθηκε στο κόκκινο χαλί των MAD VMA 2016 και απάντησε στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν η καταγωγή του είναι από την Αλβανία.


Η Κρητικιά που δίνει «ζωή» στα ρομπότ

Η Δρ. Καβράκη, Επιστήμων της Πληροφορικής και Καθηγήτρια Πληροφορικής και Εμβιομηχανικής της Έδρας Noah Harding του Πανεπιστημίου Rice, στο Χιούστον του Τέξας, κατάγεται από την Κρήτη όπου και σπούδασε Πληροφορική, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Ολοκλήρωσε το διδακτορικό της και πάλι στην Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο του Stanford, ενώ το 2004 ξεκίνησε να εργάζεται στη σχολή του Πανεπιστημίου Rice.

Η Κούβα δημιουργεί τέσσερα εμβόλια κατά του καρκίνου: ένα μάθημα για τις φαρμακευτικές που δεν είπαν όμως οι ειδήσεις

Ότι η Κούβα έχει αναπτύξει εμβόλια για τέσσερις διαφορετικούς τύπους καρκίνου είναι σίγουρα μεγάλη είδηση ​​για την Ανθρωπότητα (1), αν λάβουμε υπόψη ότι, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, κάθε χρόνο στον κόσμο, από την ασθένεια αυτή, πεθαίνουν περίπου 8 εκατομμύρια άνθρωποι (2).

Ωστόσο, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έχουν σχεδόν αγνοήσει την είδηση αυτή παντελώς.


Ρωσία: Ανακαλύφθηκε ο αρχαιότερος ναός – Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι είναι ελληνικής τεχνοτροπίας

Έναν αρχαίο ναό στο έδαφος της Ρωσίας, που χρονολογείται στις αρχές του 5ου αιώνα έως τις ημέρες μας, ανακάλυψαν οι επιστήμονες στις ανασκαφές της Φαναγορείας, όπου σήμερα βρίσκεται το μεγαλύτερο αρχαιολογικό μνημείο στην περιοχή του Τέρμριουσκ, στον νομό Κρασνοντάρ. 

Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του ιδρύματος Ολεγκ Ντεριπάσκ » Μπαλσόε Ντέλα, με την υποστήριξη του οποίου το αρχαιολογικό ινστιτούτο РАН, διεξάγει τις έρευνες, » οι επιστήμονες στην διάρκεια των ανασκαφών στην Φαναγορία ανακάλυψαν τον παλαιότερο αρχαίο ναό στο έδαφος της Ρωσίας. Οι ειδικοί έχουν αρχίσει να μελετούν και αναμένεται 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Αυτά που θέλει να κρύψει το Ρίο ντε Τζανέιρο

Η απάνθρωπη «κατάσταση εξαίρεσης» που έχει ως στόχο να διώξει τους φτωχούς κατοίκους της πόλης, από τη θέα των επισκεπτών. 

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2016 πρόκειται να ξεκινήσουν σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Καθώς η πόλη ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους ξένους επισκέπτες, χτίζει νέα συστήματα υποδομών και μεταφορών για να τους φιλοξενήσει και να τους προσφέρει τις απαραίτητες ανέσεις. Αλλά η πόλη, επίσης, έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια άλλο ένα μεγάλο «έργο»: Να κρύψει και να μετακινήσει τους φτωχούς ανθρώπους από τη θέα των ξένων επισκεπτών. Το Vox επισκέφθηκε το Ρίο για να καταγράψει πώς η πόλη αλλάζει για να ανοίξει ο δρόμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Αθήνα στο έλεος της καταιγίδας - Το εντυπωσιακό βίντεο του Αστεροσκοπείου (βίντεο)

Βροντές, αστραπές, πυκνή συννεφιά και ξαφνικά σκοτάδι. Το βίντεο του Αστεροσκοπείου Αθηνών απεικονίζει με τον πλέον παραστατικό τρόπο το μεγαλείο της φύσης αλλά και την πρωτεύουσα στο έλεος της κακοκαιρίας.  
Τη σφοδρή καταιγίδα που έπληξε το απόγευμα της Τρίτης την Αττική κατέγραψαν οι κάμερες του Αστεροσκοπείου της Αθήνας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Αστεροσκοπείου, το μεγαλύτερο ύψος βροχής έφτασε στη Δροσιά τα 47mm, ενώ η θερμοκρασία έπεσε απότομα κατά δέκα βαθμούς κατά τη διάρκεια της δίωρης κακοκαιρίας που έπληξε την πρωτεύουσα. 

Ο Martin Schulz και η Deutsche Bank μας ενημερώνουν για την πραγματική Ευρωπαική «Ένωση» οτι είναι αντι-δημοκρατική "οντότητα"

O Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Martin Schulz μας επιβεβαίωσε ξεκάθαρα για ακόμη μια φορά, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ουσιαστικά η πιο αντι-δημοκρατική "οντότητα" που υπάρχει σήμερα στον πλανήτη.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Γερμανός Καθηγητής Διεθνών Τραπεζών και οικονομολόγος κ. Richard Werner, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Martin Schulz προέβει στην εξής δήλωση:

Η Ρωσία "τα πήρε όλα" από τη Τουρκία - Οργή από ΗΠΑ και ΕΕ κατά της Αγκυρας για την "παράδοσή" της (φωτό)

Η Ρωσία έσυρε μέχρι τέλους την Τουρκία και η Άγκυρα υπέκυψε ίσως νωρίτερα από το αναμενόμενο. Πλέον ο Ρ.Τ.Ερντογάν έχει σοβαρό πρόβλημα με τις ΗΠΑ. Η Ρωσία πέτυχε να ξεπαγώσει ο "Greek Stream" και την πλήρη στροφή της Άγκυρας στο συριακό και όχι μόνο.
 
Η Ρωσία στην ουσία πήρε ότι ζήτησε: Κατασκευάζει και τον αγωγό από το κοίτασμα "Λεβιάθαν" προς την Τουρκία. Φυσικά όλα εξαρτώνται από την Τουρκία αν τηρήσει όλα όσα δεσμεύτηκε. Η Τουρκία αναμένεται να καταθέσει αίτημα για ένταξη στη Συνεργασία της Σαγκάης, Ρωσία και Κίνα θελουν να περάσει η Άγκυρα υπό τη δικιά τους επιρροή για να κυριαρχήσει ο "Δρόμος του Μεταξιού". Kαι είναι αποφασισμένες να το πετύχουν είτε με πλήρη υποταγή είτε με διάλυση...

Η Γερμανία ζήτησε από την Ιταλία να «κουρευτούν» οι καταθέσεις των Ιταλών καταθετών!

Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ Ιταλίας και Γερμανίας καταγράφηκε στην Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, όταν η καγκελάριος της Γερμανίας Α.Μέρκελ ζήτησε από τον Ιταλό πρωθυπουργό Μ.Ρέντσι, να "κουρευθούν" οι καταθέσεις των Ιταλών καταθετών για να διασωθούν οι ιταλικές τράπεζες!
Σύμφωνα με το Bloomberg, η Γερμανίδα καγκελάριος υποστήριξε στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής ότι οι κανόνες που υιοθετήθηκαν κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης πρέπει να τηρούνται, προκειμένου να αποφευχθεί η επιβάρυνση των πολιτών σε περίπτωση που μια τράπεζα της ευρωζώνης χρειαστεί διάσωσης. 
Αυτό σημαίνει στην πράξη ότι η Άνγκελα Μέρκελ θέλει "κούρεμα" των ιταλικών καταθέσεων!

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ COSCO – ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! «Μας κοροϊδέψατε! Άλλα συμφωνήσαμε και άλλα ψηφίζετε στη Βουλή»!

Αναταραχή προκαλεί στο Μαξίμου η επιστολή – κόλαφος της COSCO που καταγγέλλει την κυβέρνηση για κοροϊδία στη συμφωνία που είχαν κάνει και στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή για την κύρωση της συμφωνίας.

Το γεγονός ότι το σοβαρό αυτό θέμα προκύπτει μόλις λίγα 24ωρα πριν το επίσημο ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Κίνα, την Παρασκευή, προκαλεί έντονη ανησυχία στο Μέγαρο Μαξίμου, που θα ήθελε να πάει στο Πεκίνο με τη συμφωνία ψηφισμένη από τη Βουλή.


Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

-ΧΑΙΡΕ ΜΗΤΕΡ ΜΥΡΙΩΝΥΜΕ !!! (ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΘΕΩΣΗΣ)

Ω! ΕΛΛΑΣ!
Ω! ΕΛΛΗΝΕΣ!
Ω! ΤΕΚΝΑ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΘΕΩΝ!
ΜΕΘ’ ΟΥΣΙΑΣ ΑΣΤΡΩΝ ΛΑΜΠΡΩΝ
ΠΥΡ-ΦΟΡΑ ΕΞ ΑΕΙΖΩΟΥ ΠΥΡΟΣ
ΔΙΑΥΛΟΙ ΕΚ ΘΕΙΑΣ ΠΗΓΗΣ ΦΩΤΟΣ
«ΒΛΑΣΤΗΜΑ ΘΕΙΟΝ ΗΚΡΙΒΩΜΕΝΟΝ»!

ΣΙΓΗΣΤΕ!
ΠΑΥΣΑΤΕ ΗΧΟΥΣ ΤΕ ΦΩΝΑΣ!
ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΤΕ ΤΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΥΜΩΝ
ΙΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Η ΠΝΟΗ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ!
ΥΨΩΣΑΤΕ ΤΑ ΟΜΜΑΤΑ ΥΜΩΝ
ΙΝΑ ΙΔΕΤΕ ΤΟΝ ΧΟΡΟΝ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ!
ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΑ ΩΤΑ ΥΜΩΝ
ΙΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΑΣ ΩΔΑΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ!


ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ: Ο πατέρας και οι κόρες - Πατήρ καί θυγατέρες (Αρχαία-Νέα)

Ἔχων τις δύο θυγατέρας, τὴν μὲν κηπουρῷ ἐξέδωκε πρὸς γάμον, τὴν δὲ ἑτέραν κεραμεῖ. Χρόνου δὲ προελθόντος, ἧκεν ὡς τὴν τοῦ κηπουροῦ καὶ ταύτην ἠρώτα πῶς ἔχοι καὶ ἐν τίνι αὐτοῖς εἴη τὰ πράγματα. Τῆς δὲ εἰπούσης πάντα μὲν αὐτοῖς παρεῖναι, ἐν δὲ τοῦτο εὔχεσθαι τοῖς θεοῖς ὅπως χειμὼν γένηται καὶ ὄμβρος, ἵνα τὰ λάχανα ἀρδευθῇ, μετ’ οὐ πολὺ παρεγένετο πρὸς τὴν τοῦ κεραμέως καὶ αὐτῆς ἐπυνθάνετο πῶς ἔχοι. Τῆς δὲ τὰ μὲν ἄλλα μὴ ἐνδεῖσθαι εἰπούσης, τοῦτο δὲ μόνον εὔχεσθαι, ὅπως αἰθρία τε λαμπρὰ ἐπιμείνῃ καὶ λαμπρὸς ἥλιος, ἵνα ξηρανθῇ ὁ κέραμος, εἶπε πρὸς αὐτήν· «Ἐὰν σὺ μὲν εὐδίαν ἐπιζητῇς, ἡ δὲ ἀδελφή σου χειμῶνα, ποτέρᾳ ὑμῶν συνεύξομαι;» 

Η πόρτα εξόδου από το Matrix.. ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΥΠΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

Της Michelle Walling, CHLC Editor
Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των Ερπετοειδών, που είναι και οι απόκρυφοι ελεγκτές αυτού του πλανήτη, είναι η δυνατότητα τους να χρησιμοποιούν και να επιβάλλουν τις ψευδαισθήσεις μας ενώ βρίσκονται κρυμμένοι σε άλλη διαστατική συχνότητα.

Πολλοί άνθρωποι που περπατούν στη Γη δεν είναι αυτό που φαίνονται. Κάποιοι φορούν βιο-κοστούμια και κάποιοι άλλοι είναι shapeshifters . Καθώς αλλάζει η συνείδησή σας, μπορείτε να δείτε εσοχές ή φυλετικά σημάδια στο λαιμό τους ή στα πρόσωπα τους. Για μια στιγμή, μπορείτε να δείτε τα μάτια τους να στρέφονται προς τα μάτια του ερπετού / φιδιού ή ακόμα μπορεί να τα δείτε μαύρα ή σκούρα χωρίς κόρη. Μπορεί ακόμη και να αναπτύξετε την ικανότητά σας για να μπορείτε να βλέπετε την πλήρη εξωγήινη επικάλυψη όλων αυτών των όντων ή την ρομποτικού τύπου τεχνολογία AI που χρησιμοποιούν.

ΟΡΣΙΠΠΟΣ: Ο ΜΕΓΑΡΕΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ

Μεγαρέας Ολυμπιονίκης, ο οποίος εικάζεται ότι πήρε μέρος στην 15η (720 π. Χ) ή στην 32η (652 π.Χ) Ολυμπιάδα. Βασική πηγή από όπου αντλούμε πληροφορίες για τον Όρσιππο αποτελούν τα κείμενα του Παυσανία [Α' 44,1]. Αυτός αναφέρει ότι ο Όρσιππος ο Μεγαρεύς συμμετείχε στο αγώνισμα του δρόμου. Τερμάτισε πρώτος ,αφού έτρεξε απόσταση ενός σταδίου. Η απόσταση αυτή υπολογίζεται σε 184,9 μ.
Μέχρι την εποχή του Όρσιππου οι αθλητές έτρεχαν φορώντας το περίζωμα, ένα ιμάτιο δεμένο γύρω από τη μέση τους . Ο Όρσιππος όμως , συνειδητοποίησε ότι ιμάτιο αυτό περιόριζε την ορμή και την ταχύτητα του, γι' αυτό στα τελευταία μέτρα το έλυσε και τερμάτισε γυμνός.

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΣΩΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ!!
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ - ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ - ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!
ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ !!
Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ...... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ.

Αποσυμβολισμός Άθλου Ηρακλή ''Οι Σταύλοι του Αυγεία'' (Βίντεο)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ Ο ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΑΚΑΡΣΙΑ.
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ - ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΤΑΜΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ .
ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣ!!

Η Φυλή που Είδε και Μίλησε με Όντα του Σείριου (Ντοκιμαντέρ)

Όταν ο Γάλλος ανθρωπολόγος Μανσλέλ Γκριόλ πριν αρκέτα χρόνια ανακάλυψε στο Σουδάν την φυλή των Ντογκόν εντυπωσιάστηκε απο τις αστρονομικές τους γνώσεις…

Πώς είναι δυνατόν αυτή η πρωτόγονη φύλη να γνώριζε λεπτομέρειες για θέματα που οι αστρονόμοι θα ανακάλυπταν πολύ αργότερα;


Οι περιγραφές των Ντόγκον για εξωγήινα όντα είναι συγκλονιστικές.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ στον ΑΡΗ που ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ; (video)

Έχουμε μιλήσει πολλές για τα περίεργα ευρήματα στον Άρη…
Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην μεγάλη πιθανότητα να υπήρξε ένας αξιόλογος πολιτισμός που, για πολλούς και διάφορους λόγους, καταστράφηκε…
Ένας προηγμένος πολιτισμός που χάθηκε, ενδεχομένως, άδοξα αφήνοντας πίσω του πάρα πολλά ίχνη τα οποία καλούμαστε εμείς να ανακαλύψουμε, να εντοπίσουμε και να διερευνήσουμε.
Και πραγματικά, είναι πάρα πολλά τα ίχνη, οι ενδείξεις ή/και οι αποδείξεις.

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΠΥΡΙΦΛΕΓΗΣ ΦΟΙΝΙΞ"

- "Η ανθρωπότητα αποτελείται από μια ποικιλία ανθρώπων από διαφορετικούς πλανήτες διαφορετικών αστρικών συστημάτων, με πλήρη ανομοιογένεια κουλτούρας και ηθών. Πολυπληθέστερη ομάδα είναι εκείνη η οποία έχει έλθει στην Γαία από τους αστερισμούς της Λύρας, του Σειρίου, του Ωρίωνα και τον γαλαξία της Ανδρομέδας, για να βοηθήσουν στην επανένωση της Γαίας με την "Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός". Σε αυτές τις ομάδες ανήκετε και εσείς.

BREXIT – Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΡΑΙΧ & ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

(Σημ. Μτφρ) Ο αρθρογράφος παρουσιάζει μιαν εμπεριστατωμένη έρευνα, αλλά προσέξτε ! Οι παρασκηνιακοί παράγοντες που αναφέρει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ. Η εικόνα που παρουσιάζει είναι σύνθετη μεν, αλλά δεν πλησιάζει καν την πραγματική πολυπλοκότητα του παγκόσμιου αυτού θέματος δε, ......και επίσης εκθειάζει την πατρίδα του την Βρετανία. Σε αυτό δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε.

DR MICHAEL SALLA 27 Ιουνίου 2016.
Από τις 17 Ιουνίου του 1940 έως τις 22 Ιουνίου του 1941, η Μεγάλη Βρετανία στάθηκε μόνη κατά του ναζιστικού Τρίτου Ράιχ που είχε καταλάβει ακαριαία την ηπειρωτική Ευρώπη και είχε υπογράψει μια συμμαχία της πλάκας με την Σοβιετική Ένωση με την οποία μοιράστηκε την Πολωνία.

Ν. Φάρατζ στο "γερμανοκρατούμενο" Ευρωκοινοβούλιο: "Πριν 17 χρόνια που ήρθα εδώ γελάγατε - Τώρα σας κόπηκε το γέλιο"! (βίντεο)

Εν μέσω αποδοκιμασιών από τους γερμανόφιλους και Γερμανούς ευρωβουλευτές ο ηγέτης του UKIP Νάιτζελ Φάρατζ ευχαρίστησε το ευρωκοινοβούλιο για την «θερμή υποδοχή».
«Πριν 17 χρόνια που ήρθα εδώ γελάγατε μαζί μας. Δεν βλέπω να γελάτε τώρα. Είστε σε άρνηση», τόνισε.
«Το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα είναι η τελευταία χώρα που θα φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση», εκτίμησε.
«Τώρα πρέπει να ενεργοποιηθεί το άρθρο 50. Αυτό που περιμένω να δω είναι μια συνεννόηση ενηλίκων για την νέα σχέση της Βρετανίας με την ΕΕ» σημείωσε.

Αρνητική η απάντηση της Μόσχας στον Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ήρθε πολύ αργά και είναι «πολύ λίγη» η απολογία σου»

ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ «ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ» ΘΕΛΕΙ Η ΡΩΣΙΑ

Αρνητική είναι η απάντηση της Ρωσίας στην απολογία του Ρ.Τ.Ερντογάν καθώς με δηλώσεις δύο ανώτερων Ρώσων αξιωματούχων η Μόσχα διαμηνύει πως πρέπει να γίνουν ακόμα πάρα πολλά. Και αυτό είναι λογικό γιατί η Τουρκία εμπλέκεται και στην Ουκρανία, Κριμαία, Μαύρη Θάλασσα….

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ! Έως πότε θα τους πληρώνουμε? Η ΕΡΤ διαφημίζει στα παιδιά μας την παρέλαση των ομοφυλοφίλων!

Τι μπορεί να πει κανείς για το κατάντημα της δημόσιας τηλεόρασης;

Την ώρα που με τα παιδιά μας καθόμαστε και βλέπουμε τον αγώνα ποδοσφαίρου ή ειδήσεις, η δημόσια τηλεόραση, την οποία χρυσοπληρώνουμε εσύ και εγώ μας διαφημίζει την παρέλαση ομοφυλοφίλων ή αλλιώς περηφάνιας.

Από πότε οι ντροπή έγινε περηφάνια, από πότε η αμαρτία έγινε περηφάνια; Και κυρίως από πότε το δημόσιο έγινε διαφημιστής των ομοφυλοφίλων;


Πρώτη μούρη στο καβούρι στην Συναγωγή Αθηνών οι εθνοπατέρες μας!

Τὶ καλὰ ποὺ θὰ ἦταν…
Νὰ εἴχαμε καὶ ἕναν, μόνον ἕναν, ποὺ θὰ ὑπηρετοῦσε τὴν Ἑλλάδα…
…κι ὄχι τὸ Ἰσραήλ…
…πόσο διαφορετικὰ θὰ ἦσαν ὅλα!!!

Συναγωγὴ Ἀθηνῶν Μπὲθ Σαλὸμ
Μέσα στὶς ἑβραϊκὲς συναγωγὲς οἱ φερόμενοι ὡς ἕλληνες πολιτικοὶ στέκονται σούζα!!!

Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας: Πάνω από 10.000 επισκέπτες στις πρώτες δύο βδομάδες λειτουργίας του.

Αν πιστέψετε την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Πολιτισμού, το Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών «παραμένει κλειστό λόγω εργασιών επέκτασης-επανέκθεσης».
Αν δεν την πιστέψετε, θα κάνετε πολύ καλά, διότι το μουσείο έχει ανοίξει εδώ και τρεις βδομάδες και έχει δωρεάν είσοδο για μερικές μέρες ακόμη. Την πρώτη βδομάδα το επισκέφθηκαν 2.500 άνθρωποι, τη δεύτερη 8.000 και αναμένονται οι αριθμοί για την τρίτη βδομάδα. Αυτό το να μην ξέρει η αριστερά του κεντρικού υπουργείου τι ποιεί η χώρα, να το κοιτάξετε λίγο σύντροφοι…

Ο Χίτλερ ήταν εβραϊκής καταγωγής και όργανο τους!

Ο Χίτλερ ήταν εβραϊκής καταγωγής και όργανο τους, τον έβαλαν οι εβραιόσιωνιστές, ρυθμιστές του κόσμου να σκοτώνει Εβραίους,το λαουτζίκο ώστε να λάβουν οι Εβραίοι τη συμπάθεια του κόσμου,ο Χίτλερ δεν διέλυε του Εβραίους που έπρεπε και ο αριθμός που λένε ότι σκότωσε είναι ψεύτικος,οι Γερμανοί ακόμα τους πληρώνουν.
Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός οπού όλοι οι Εβραίοι της Αμερικής βγάλαν τα λεφτά τους από τις τράπεζες εκείνη την περίοδο με σκοπό να χρηματοδοτήσουν τον Χίτλερ.Η οικογένεια ΜΠΟΥΣ εκείνη την περίοδο έκανε λεφτά.


Φωτογράφος πέρασε 25 χρόνια προσπαθώντας να απαθανατίσει την ομορφιά που έχουν οι φάλαινες και τα δελφίνια.

Ο Christopher Swann έχει περάσει περισσότερα από 25 χρόνια βγάζοντας υπέροχες φωτογραφίες φαλαινών και δελφινιών ενώ όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, ο Βρετανός φωτογράφος και ένθερμος θαυμαστής των κητοειδών, έχει σαφώς αναπτύξει έναν οικείο δεσμό με αυτά τα θαλάσσια θηλαστικά που προκαλούν δέος.
«Αγαπάω την ομορφιά και την τελειότητα της θάλασσας. Τα κητοειδή αποτελούν την επιτομή και δεν υπάρχει τίποτα πιο τέλειο από ένα κητοειδές κάτω από το νερό. Οι  φάλαινες είναι πραγματικά ιδιαίτερες. Το να δείτε ζώα τόσο μεγάλα αλλά και τόσο χαριτωμένα, τόσο άνετα και ενωμένα με το περιβάλλον τους, είναι εξαιρετικό.» είπε ο Swann στο mymodernmet.

Ο «κρυφός δολοφόνος» στις αυλές της Θεσσαλονίκης

Έρευνες αποκαλύπτουν ότι το μετάλλευμα των Σκουριών περιέχει τον καρκινογόνο αμίαντο.
Αναβρασμός επικρατεί μετά την αποκάλυψη του Κρατικού Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών ότι το μετάλλευμα των Σκουριών, περιέχει τον «κρυφό δολοφόνο», όπως χαρακτηρίζεται διεθνώς [1]. Τον καρκινογόνο αμίαντο. Και αυτά σε ένα έργο, όπου σύμφωνα με την εταιρεία και την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) η σκόνη θα φτάνει έως και 2.162 τόνους την ώρα. Δηλαδή η διάθεση καρκινογόνου αμιάντου στο περιβάλλον υπολογίζεται ότι θα ανέλθει συνολικά σε πάνω από 7 έως 13 εκατομμύρια τόνους. Και όλα αυτά σε μία περιοχή, που κατοικείται μαζικά, αποτελεί τουριστικό προορισμό, και απέχει, σε ευθεία γραμμή από τη Θεσσαλονίκη περίπου 60 χιλιόμετρα.

Ρουκέτα ΗΠΑ με πάνω από 15 δισ. δολάρια πρόστιμο στη Volkswagen

Πάνω από 15 δισ. δολ. θα χρειαστεί να καταβάλλει στις ΗΠΑ η Volkswagen, παρά τους αρχικούς υπολογισμούς που έκαναν λόγο για 10 δισ. δολάρια.
Επιπλέον, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του και το Bloomberg, περίπου 400 εκατ. δολ. θα διατεθούν σε διακανονισμούς με διάφορες πολιτείες της χώρας.
Χάος…

Ένα Γυμνάσιο 50 παιδιών από την Πιερία δημιούργησε το προϊόν της χρονιάς!

Πάει… Ελβετία ο «έξυπνος» κάδος ανακύκλωσης «SmileyBin» που εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου Πύδνας-Κολινδρού, Αλωνίων Πιερίας. Η ταλαντούχα ομάδα από την Βόρεια Ελλάδα κατέκτησε την πρώτη θέση στον 10ο Τελικό Διαγωνισμό «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2016» του «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας.

«Γερμανο-Γαλλικό Τελεσίγραφο Επιβολής Ευρωπαϊκού Υπερκράτους»,Καταγγέλλουν Βρεταννικές Εφημερίδες.

Σπασμωδική αντίδραση πανικού στο Brexit
Γερμανο-Γαλλικό Σχέδιο Ευρωπαϊκου Υπερκράτους θα παρουσιασθεί σήμερα το απόγευμα, υπό μορφήν τελεσιγράφου, από τον Γερμανό υπουργός των Εξωτερικών Στάϊνμάγιερ, σε σύνοδο της ομάδας κρατών του Βιζεγκραντ, που αποτελείται από την Πολωνία, την Τσεχία, την Ουγγαρία και την Σλοβακία.

Καταρρέουν οι Αμερικάνικες Τράπεζες.

4 μόλις μέρες μετά το Brexit και η ρευστότητα στην Αμερική είναι σε οριακά σημεία.Το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι διασυνδεδεμένο και η κρίση έχει φτάσει στις Αμερικάνικες Τράπεζες. Η Goldman βρίσκεται σε ιστορικά χαμηλά 3ετίας, ενώ η Citi  έκανε βουτιά 12 %.
Η χρηματοπιστωτική κρίση είναι σοβαρή και χρειάζονται επιπλέον πρόσθετα κεφάλαια,σύμφωνα με την FED.


Αρχισαν τα όργανα - Πολωνία προς Γερμανία & Γαλλία: "Τελείωσε η παντοκρατορία σας - Η ΕΕ αλλάζει ή διαλύεται"!

Η πρωθυπουργός της Πολωνίας Μπεάτα Σίντλο πριν λίγο σε δήλωσή της αμφισβήτησε ευθέως την ηγεσία του γαλλογερμανικού άξονα υποστηρίζοντας ότι "το γαλλογερμανικό ντουέτο" δεν έχει πλέον αποφασιστικό ρόλο να διαδραματίσει εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά την αποχώρηση της Βρετανίας.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

H.A.A.R.P. - Το Φονικό Όπλο Της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Στο δρόμο για την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Χούντας η Νέα Τάξη Πραγμάτων χρησιμοποιεί πολλά και διάφορα "όπλα", "όπλα" κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά, καθώς και όπλα εναντίων της υγείας των ανθρώπων.
Ένα από τα "όπλα" της τελευταίας κατηγορίας που στρέφεται ενάντια στην υγεία, μεταξύ άλλων, των ανθρώπων του πλανήτη είναι το λεγόμενο H.A.A.R.P. (High Frequency Active Auroral Research Project - Πρόγραμμα Ενεργού Σελαϊκής Έρευνας με Υψηλές Συχνότητες), ένα "όπλο" το οποίο έχει αποκρυβεί παρά το ότι το έχουν κάνει γνωστό στο κοινό παρουσιάζοντάς το απλά ως ένα εργαλείο έρευνας της Ατμόσφαιρας και αποκρύπτοντας ότι στην πραγματικότητα είναι ένα εργαλείο κατά της ανθρωπότητας.


ΧΑΙΡΕΤΕ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ!!!

ΧΑΙΡΕΤΕ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ!!!
ΕΓΩ Ο ΕΡΜΗΣ, Ο ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΥΙΟΣ ΜΑΙΑΣ ΤΕ ΔΙΟΣ,


ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ: Ο λύκος και το λιοντάρι - Λύκος καί λέων (Αρχαία-Νέα)

Λύκος ποτὲ ἄρας πρόβατον ἐκ ποίμνης ἐκόμιζεν εἰς κοίτην. Λέων δὲ αὐτῷ συναντήσας ἀφεῖλε τὸ πρὸβατον. Ὁ δὲ πόῤῥωθεν σταθεὶς εἶπεν· «Ἀδίκως ἀφείλου τὸ ἐμόν. «Ὁ δὲ λέων γελάσας ἔφη· «Σοὶ γὰρ δικαίως ὑπὸ φίλου ἐδόθη;» 
[ Ὅτι ] ἅρπαγας καὶ πλεονέκτας λῃστὰς ἔν τινι πταίσματι κειμένους καὶ ἀλλήλους μεμφομένους ὁ μῦθος ἐλέγχει.