Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Αρχαία Παγκόσμια Ελλάδα – Η Απόλυτη Απόδειξη Αποκαλύπτεται (εικόνες-ντοκουμέντα)

Εικόνες του Παγανικού «Θεϊκού Εαυτού» βρέθηκαν σε όλο τον κόσμο και ξαναγράφουν την ιστορία,
μια χαμενη Χρυσή Εποχή αποκαλύπτεται.
Μια νέα ανακάλυψη που έκανε ο Richard Cassaro, (δημοσιογραφος και συγγραφεας, πριν από πολλά χρόνια, και σε ότι έχει δημοσιευθεί επίσημα στο πρόσφατο βιβλίο του «Written In Stone») προκαλει για επανεγγραφη της αρχαίας ιστορίας δείχνοντας πως
οι «πρώτοι» πολιτισμοι του κόσμου μοιράζονται μυστηριωδώς την ίδια θρησκευτική εικόνα.

Όλοι οι θησαυροί της Αμφίπολης μέσα από ένα ντοκιμαντέρ

Οι δύο Σφίγγες του ταφικού μνημείου:
τύμβος Καστά, αρχαία Αμφίπολη
Έπειτα από τόσες ανασκαφές και ανακοινώσεις, ακόμα δεν έχει πέσει φως στην υπόθεση της Αμφίπολης.
Μέχρι να έρθουν νέα στοιχεία στο φως, μπορείτε να δείτε όλα όσα συνέβησαν στην Αμφίπολη το 2014 μέσα από ένα ντοκιμαντέρ που δημιούργησαν δημοσιογράφοι από τις Σέρρες, μουσικοί και ζωγράφοι οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους, μέσω του Fonh.gr και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (ΚΕΔΗΣ).

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: ..θα έρθουμε αρωγοί στις δικές σας προσπάθειες!

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:
-Η υπεύθυνη αστρική διοίκηση της Γαίας βρίσκεται στον αστερισμό του Σειρίου, η υπεύθυνη διαγαλαξιακή εξουσία στον αστερισμό της Λύρας και η κοσμική υπερκυβέρνηση στο Γαλαξία της Ανδρομέδας.
-Οι ηγέτες των αστρικών κοινωνιών είναι ιδιαίτερα προηγμένα όντα, τους οποίους ο ανθρώπινος θαυμασμός ονόμασε θεούς στο παρελθόν και τους λάτρεψαν για θεούς.

Το Ανατρεπτικότερο Κείμενο του Πλάτωνα…

«ΘΕΟΙ ΘΕΩΝ, ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΦΘΑΡΤΟΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΟΥ, ΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ.!
Ό,τι είναι συναρμολογημένο μπορεί να λυθεί, αλλά αυτός που θα επιχειρήσει να χαλάσει κάτι φτιαγμένο σωστά ασφαλώς κάνει κακή πράξη. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΥΤΕ ΑΦΘΑΡΤΟΙ!. Δεν θα φθαρείτε όμως ποτέ ούτε θα υποκύψετε στον θάνατο, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ διαθέτετε δεσμό πολύ μεγαλύτερο και στερεότερο ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΔΕΘΗΚΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ!.

45 χρόνια φυλακή σε ογκολόγο που υπέβαλλε ασθενείς σε χημειοθεραπεία χωρίς να πάσχουν από καρκίνο

Ο Εισαγγελέας είχε προτείνει ποινή φυλάκισης 175 ετών
Η Monica Flagg περιγράφει την πρώτη μέρα της χημειοθεραπείας της ως την πιο επίπονη ημέρα της ζωής της και όπως αποδείχθηκε μια που δεν ήταν ποτέ απαραίτητο να βιώσει.
Γυρνώντας εκείνο το απόγευμα στο σπίτι της, συνέβη κάτι που όπως αποδείχθηκε της έσωσε εν τέλει τη ζωή: γλίστρησε και έσπασε δύο κόκκαλα στο πόδι της.

Διπλό Έψιλον – Οι Μινωίτες Ήξεραν τα Πάντα για το Σύμπαν;

Την πεποίθησή του ότι οι Μίνωες είχαν μεγάλη αστρονομική γνώση εκφράζει για μία ακόμα φορά ο διδάκτορας, ερευνητής αιγαιακών γραφών Μηνάς Τσικριτσής, ο οποίος αύριο Παρασκευή (29/7/2016) θα μιλήσει για τον Μινωικό Υπολογιστή του Παλαικάστρου, στο Παλαίκαστρο της Σητείας, σε μία προσπάθεια να ερμηνεύσει τη λειτουργία του, καθώς και τις άλλες παραστάσεις που βρέθηκαν σε δύο μήτρες το 1897.

Έρχονται μηνύσεις από φαντάρους για τα hot spot

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Αδιόρθωτοι στην 1η Στρατιά- 12 ώρες «σκλάβοι» στα Hot Spot οι φαντάροι του Τάγματος
Κι ενώ μετά την τελευταία δημοσιοποίηση της κατάστασης το κλίμα είχε ηρεμήσει τα στελέχη της 1ης Στρατιάς επανήλθαν δριμύτερα σήμερα με νέα βασανιστήρια φαντάρων! Η  διοίκηση του Τάγματος Στρατηγείου έκρυβε σήμερα ένα δωράκι για περίπου 20 φαντάρους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στις 8.30 το πρωί στο Κυψελοχώρι για να στήσουν και πάλι σκηνές. Με το που έφτασαν στο χώρο οι οπλίτες πήραν εντολή να χτίσουν 30 σκηνές, ενώ η ακριβής φράση του υπευθύνου ήταν «Δε θα φύγετε σήμερα από εδώ αν δε στήσετε και τις 30 σκηνές»!!

ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ "ΑΓΑΠΗΣ",  ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Πόση φρίκη να εκφράσεις που για αιώνες όταν μεσουρανούσε ο σκοταδισμός της Ρωμαιοβυζαντινης Αυτοκρατορίας, έστελνε στην πυρά τις ωραίες γυναίκες, κατηγορώντας τες για μάγισσες, επειδή τις θεωρούσε πλάσματα του Σατανά που στέλνονταν από εκείνον, για να ξελογιάζουν τους άντρες με την ομορφιά και τα κάλλη τους???

Όταν η KGB ανακάλυψε στην Αίγυπτο το μουμιοποιημένο σώμα ενός εξωγήινου (Βίντεο)

Υπάρχουν λίγες πληροφορίες σχετικά με την γνησιότητα και αξιοπιστία του βίντεο και της ιστορίας αυτής.

Υπήρξε μόνο ένα ντοκιμαντέρ που μεταδόθηκε αποκλειστικά από την τηλεόραση των ΗΠΑ από την λεγόμενη εκπομπή (Sci-Fi i) το 1998, είχε τίτλο:

«Το μυστικό της KGB φάκελοι απαγωγών από εξωγήινους»

Η μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου για τη Rosetta (Βίντεο)

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2016 θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ του Βαγγέλη Παπαθανασίου (Vangelis) με τίτλο “Rosetta”. Είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη διαστημική αποστολή της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας, που έθεσε διαστημικό σκάφος σε τροχιά γύρω από κομήτη, και επιπλέον προσγείωσε την διαστημοσυσκευή Philae, στην επιφάνειά του. Ένα επίτευγμα μοναδικό στην μέχρι σήμερα ιστορία της ανθρωπότητας.

Ο κορυφαίος ξηρός καρπός για αποτοξίνωση

Οι ξηροί καρποί αποτελούν ελιξίριο μακροζωίας, καθώς η συστηματική κατανάλωσή τους έχει συνδεθεί με χαμηλότερο κίνδυνο θανάτου από καρδιοπάθεια και καρκίνο.
Έχει βρεθεί επίσης ότι ελαττώνουν τις πιθανότητες για τύπου 2 διαβήτη, χολολιθίαση, εκκολπωματική νόσο (μία πάθηση των εντέρων), χοληστερίνη και αύξηση του σωματικού λίπους.


Ο επικεφαλής των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ μεταβαίνει στην Τουρκία!!

Όπως μεταδίδει το τουρκικό δίκτυο NTV επικαλούμενο πηγές από το Τουρκικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο επικεφαλής των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ, Joseph Dunford θα βρίσκεται στην Τουρκία αύριο Κυριακή 31 Ιουλίου.

Όπως μεταδίδει το τουρκικό δίκτυο NTV επικαλούμενο πηγές από το Τουρκικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο επικεφαλής των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ, Joseph Dunford θα βρίσκεται στην Τουρκία αύριο Κυριακή 31 Ιουλίου.

Η Γερμανία αποφάσισε να κηρύξει τη Ρωσία ως εχθρό της

Η Γερμανία αποφάσισε να κηρύξει τη Ρωσία ως εχθρό της Οι Γερμανοί πολίτες θα ανακαλύψουν την τελευταία στιγμή ότι οδηγούνται στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο που ηδη έχει ξεσπάσει αλλα θα ειναι πολυ αργά για τις συνέπειες που θα υποστεί η χώρα τους. Ενώ η κρατική τρομοκρατία εχει σκορπίσει τον τρόμο σε Γερμανία και Γαλλία….τις δυο ομάδες ποδοσφαιρου της στιγμής της απάτης του Παρισιού στις 13/11 ….με όλες οι πλευρές να βρισκονται σε πλήρη υπνωτισμό, και την Γερμανία να κηρύσει τη Ρωσία ως εχθρό της. Μια ακόμη χρονική επανάληψη του σενάριου πριν τον ΒΠΠ.

Πρώτη τουρκική επιθετική ασύμμετρη ενέργεια στη Χίο: Αντίποινα για τους 8 πραξικοπηματίες

Η πρώτη τουρκική επιθετική ασύμμετρη ενέργεια εις βάρος της χώρας μας έλαβε χώρα ως αντίποινα για την μη έκδοση ή καθυστέρηση έκδοσης των οκτώ πραξικοπηματιών στην Τουρκία
Θύμα η Χίος. Η φωτιά που ξέσπασε και πέρασε δυστυχώς στα «ψιλά» μόνο τυχαία δεν ήταν. Η Άγκυρα θέλει εδώ και τώρα τους οκτώ πραξικοπηματίες προκειμένου να μην παραδώσουν τα στρατιωτικά μυστικά που γνωρίζουν.

Οι Κούρδοι ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΥΝ το στρατό της ΤΟΥΡΚΙΑΣ! (Βίντεο)

Το PKK περνά στην αντεπίθεση, μιας και έχει ‘οσμιστεί’ τη διάλυση του τουρκικού στρατού. Οι Κούρδοι επιτέθηκαν σε σε στρατιωτική βάση στην επαρχία Χακαρί, κατέστρεψαν άρματα μάχης στο Amed, τουρκικό κομβόι στο Colemerg ενώ Τούρκοι στρατιώτες τρέχουν να σωθούν από Κούρδο ελεύθερο σκοπευτή.

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΝΗΣΕΩΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΙΝΗ !!!

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ=1369=1
ΕΙΚΩΝ ΘΕΟΥ..... ..............=1369=1

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΜΙΑΝ ΔΟΝΗΣΙΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΜΑΣ.
Η ΔΟΝΗΣΙΣ ΑΥΤΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΝ ΜΑΣ.


ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ

Fileas:
Για χιλαδες χρονια αναγκαστηκαμε να υποστουμε τον βιασμο της αληθειας και της αγνοιας, μα πλησιασε ο χρονος των μεγαλων αλλαγων και εκπληξεων, της γνωσης και της ιστορικης αληθειας οπως αυτη καταγραφηκε και υπαρχει. Ενα παρελθον Ελληνικο μα και παγκοσμιο, που κατεστρεψαν οι υποχθονιοι και οι περιουσιοι γονοι τους, μεσω θρησκειων και ονειρο-παραμυθιων.


ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ: Ο φιλάργυρος (Αρχαία-Νέα)

Φιλάργυρός τις οὐσίαν αὐτοῦ ἅπασαν ἐξαργυρωσάμενος καὶ βῶλον χρυσοῦν ποιήσας καὶ τοῦτον ἔν τινι τοίχῳ κατορύξας, καθ᾿ ἑκάστην ἐρχόμενος ἑώρα αὐτόν. Καὶ δὴ τῶν ἐργατῶν τις παρατηρήσας, καταλαβὼν τὸν τόπον καὶ τὸ χρυσίον εὑρὼν ἀνείλατο. Μετὰ μικρὸν δὲ ἐλθὼν ὁ ἴδιος δεσπότης καὶ μὴ εὑρὼν αὐτὸ ἤρξατο κλαίειν καὶ τίλλειν τὰς τρίχας αὐτοῦ. Ἰδὼν δέ τις αὐτὸν οὕτως ὀλοφυρόμενον ἐπυνθάνετο τὴν αἰτίαν καὶ μαθὼν ἔφη αὐτῷ· Ὦ οὗτος, μὴ λυποῦ, ἀλλὰ λαβὼν λίθον, θὲς ἀντ᾿ αὐτοῦ καὶ νόμιζε τὸ χρυσίον εἶναι· ὡς γὰρ ὁρῶ, οὐδὲ ὅτε ἦν, ἔχρῃζες αὐτοῦ.
Ὁ μῦθος δηλοῖ ὅτι οὐδέν ἐστιν ἡ κτῆσις, ἐὰν μὴ ἡ χρῆσις παρῇ.

Δημήτρης Λιαντίνης: Σολώνεια και Περίκλεια δημοκρατία

Ένα από τα σημεία της άγνοιας και της πλάνης στη διδασκαλία των αρχαίων Ελληνικών, είναι η λάθος εικόνα που έστησαν μέσα μας οι δάσκαλοι ότι η υψηλότερη τάχα κορυφή της κλασικής Ελλάδας είναι, ο Περικλής και ο «χρυσός αιώνας» του.

Η εκδοχή αυτή στην αξιολόγηση γενικά της ιστορίας της αρχαίας Ελλάδας έχει γίνει κύρια δέση. Και βέβαια ανταποκρίνεται σε μία μορφή της αλήθειας. Δεν είναι όμως η ουσιαστική της μορφή, που πηγάζει από τη μονιμότητα και χύνεται στη διάρκεια των πραγμάτων και των δράσεων. Δεν είναι δηλαδή η αλήθεια, που προορίζεται να δείχνει το «εσαεί», όπως θά ’λεγε ο Θουκυδίδης.

Ελληνική γραφή στο Θιβέτ που χρονολογείται στο 10.000π.Χ.!!

Εξωγήινοι; Μια παράξενη φυλή; Ή απλά ένας μύθος; Και πώς εμπλέκεται η ελληνική γραφή; Εδώ και 52 χρόνια μια παράξενη ιστορία συναρπάζει όσους λατρεύουν τα μυστήρια.
Η ιστορία: το 1938 ένας Κινέζος αρχαιολόγος, ο Τσι Που Τέι, ερευνά ένα σύμπλεγμα σπηλιών στα σινοθιβετιανά σύνορα. Ανακαλύπτει πολλούς τάφους ανθρώπων με ύψος το πολύ 1,30 μ. και αφύσικα μεγάλα κεφάλια. Σε κάθε τάφο υπάρχει και ένας μεταλλικός δίσκος διαμέτρου περίπου 30 εκατοστών με μια τρύπα στο κέντρο του και διάφορες παραστάσεις που θύμιζαν τις κινήσεις των πλανητών.


Αρχαίοι Γυναικείοι Ολυμπιακοί Αγώνες – Ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της ιστορίας!

Η ύπαρξη γυναικείων αγώνων στην αρχαία Ολυμπία είναι ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της ιστορίας! Κι όμως, η ύπαρξή τους είναι τεκμηριωμένη πέρα από κάθε αμφιβολία. Άλλωστε, ο γυναικείος αθλητισμός ήταν διαδεδομένος σε πολλά μέρη της αρχαίας Ελλάδας: στη «μινωική» Κρήτη, στη Σπάρτη και τους Δελφούς, στη Χίο, ακόμη και στην Αττική.
Παράλληλα, οι Ολυμπιακοί αγώνες νεανίδων ήταν, όπως και οι αντίστοιχοι ανδρικοί, ένα γεγονός θρησκευτικό, αφού τελούνταν προς τιμήν της θεάς Ήρας. Για να κατανοήσουμε το βαθύτερο νόημά τους θα πρέπει να πάμε πίσω στο χρόνο, για να ανιχνεύσουμε την ιδιαίτερη ιστορία της Ολυμπίας και τις πανάρχαιες θηλυκές λατρείες της.

Είναι άραγε η ανδρεία πράγμα διδακτό ή φυσικό;

Πάλιν δὲ ἐρωτώμενος ὁ Σωκράτης ἡ ἀνδρεία πότερον εἴη διδακτὸν ἢ φυσικόν, οἶμαι μέν, ἔφη, ὥσπερ σῶμα σώματος ἰσχυρότερον πρὸς τοὺς πόνους φύεται, οὕτω καὶ ψυχήν ψυχῆς ἐρρωμενεστέραν πρὸς τὰ δεινὰ φύσει γίγνεσθαι· ὁρῶ γὰρ ἐν τοῖς αὐτοῖς νόμοις τε καὶ ἔθεσι τρεφομένους πολὺ διαφέροντας ἀλλήλων τόλμῃ. νομίζω μέντοι πᾶσαν φύσιν μαθήσει καὶ μελέτῃ πρὸς ἀνδρείαν αὔξεσθαι· δῆλον μὲν γὰρ ὅτι Σκύθαι καὶ Θρᾷκες οὐ βούλονται ἀσπίδας καὶ δόρατα λαβόντες Λακεδαιμονίοις διαμάχεσθαι· φανερὸν δ’ ὄτι Λακεδαιμόνιοι οὔτε Θρᾳξὶ πέλταις καὶ ἀκοντίοις οὔτε Σκύθαις τόξοις ἐθέλουσι διαγωνίζεσθαι. ἐκ δὲ τούτων δῆλόν ἐστιν ὅτι πάντας χρὴ ἐν οἷς βούλονται ἀξιόλογοι γίγνεσθαι, ταῦτα καὶ μανθάνειν καὶ μελετᾶν.

Παλαμήδης: ο από μηχανής θεός του Τρωικού πολέμου

"Για τα παθήματα του Παλαμήδη δεν έχεις ακούσει; Γιατί γι’ αυτόν όλοι συνέθεσαν ύμνους, ότι χάθηκε, επειδή φθονήθηκε από τον Οδυσσέα για τη σοφία του."
(Ξενοφώντος Απομνημονεύματα)

 Ο Παλαμήδης ήταν γιος του Ναύπλιου και της Κλυμένης ή της Ησιόνης ή της Φιλύρας, αδελφός του Οίακα και του Ναυσιδέμοντα. Ξεχώριζε για τη σοφία του και την επινοητικότητά του. Θεωρείται επίσης εφευρέτης της ναυτιλίας, των φάρων των μέτρων και των σταθμών, των νομισμάτων, την αλφαβητική γραφή καθώς και της διαίρεσης του χρόνου σε ώρες, ημέρες και μήνες, αλλά και παιχνιδιών (επιτραπέζιων και στρατηγημάτων)...


Το σχέδιο παιχνιδιού του Rothschild ήταν να αναστρέψει τα αποτελέσματα του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου.

Σημ ΓΒ: Φίλες – φίλοι! Διαβάστε τα πάρα κάτω με σύνεση, έχοντας πάντοτε υπ’ όψιν πως ο κάθε αρθρογράφος εκφράζει τις δικές του απόψεις και παραθέτει τις δικές του πληροφορίες , μπορεί δε να έχει και κάποιες σκοπιμότητες. Αν είστε κυνηγοί της αλήθειας κάνετε τις δικές σας έρευνες. Όσοι δεν ψάχνουν είναι καταδικασμένοι να είναι θύματα. Παραθέτω λοιπόν την μετάφραση του άρθρου του B. Fulford ως έχει, διευκρινίζοντας πως το άρθρο αυτό δεν εκφράζει απαραίτητα το τι εγώ αποδέχομαι ή όχι. Καλή ανάγνωση.

Τα 24 γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου και ο συμβολισμούς τους στον επιστημονικό κόσμο!

Στον ευρύτερο χώρο της επιστήμης, οι ελληνικές λέξεις έχουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα τεράστιο ποσοστό επιστημονικών ορολογιών, προέρχεται κατευθείαν από «δανεισμούς» ελληνικών λέξεων.
Πέρα από τις αμέτρητες ελληνικές λέξεις όμως που μπορεί να συναντήσει κανείς σε ένα ξενόγλωσσο ακαδημαϊκό βιβλίο, με....αντίστοιχη συχνότητα εμφανίζονται και μεμονωμένα γράμματα, ως επιστημονικά σύμβολα.

Μην ξεπλένετε αμέσως το "αλάτι" της θάλασσας!


Είναι ο πιο απλός τρόπος για να κάνετε φυσικό και χωρίς κόστος πίλινγκ, περιέχει πλήθος βιταμινών και ιχνοστοιχείων ενώ η παραμονή του μέσα σε αυτό μπορεί να μας βοηθήσει στην αποτοξίνωση.

Και όμως, ενώ έχει τόσα οφέλη, οι περισσότεροι άνθρωποι μόλις βγαίνουν από τη θάλασσα σπεύδουν να ξεπλυθούν με γλυκό νερό θεωρώντας πως το αλάτι δεν τους βοηθά σε τίποτα.

Μπορεί το αλάτι και νερό της θάλασσας να σας ενοχλεί αλλά δεν φαίνεται πως συμφωνούν οι επιστήμονες… ούτε και ο Ιπποκράτης που πρώτος αναφέρθηκε στις ευεργετικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού


Μοναδικό χρυσό βιβλίο του 600 π.Χ. ευρέθη στον Στρυμόνα!

Μεγάλο πνευματικό κέντρο της αρχαιότητος η κοιλάδα, με κέντρο την Αμφίπολη! 


Γράφει o Γιώργος Λεκάκης 
Το ΚΑΣ αποφάσισε «τον ανασχεδιασμό της προσωρινής στερεωτικής διατάξεως υποστυλώσεως του ταφικού μνημείου στην Αμφίπολη Σερρών, που θα ενισχύσει τη στερεότητά του, απελευθερώνοντας ταυτόχρονα το εσωτερικό του», ομολογώντας εμμέσως ότι η προηγούμενη έγκρισή του ήταν επισφαλής, ας ξαναθυμηθούμε την «μεγάλη ξεχασμένη»… 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!! ΕΚΛΕΨΕ 3εκατ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ!!

Περίπου 3 εκατ. ευρώ μέσα σε πέντε χρόνια εκτιμάται ότι έχει προσποριστεί η Μητρόπολη Λάρισας από τη διαχείριση του Κληροδοτήματος Ιωάννας Κρίκκη, το οποίο με δικαστική απόφαση δεν της ανήκει! Το κληροδότημα ανήκει με δικαστική απόφαση του 2011 στο Ορφανοτροφείο Αρρένων Λαμίας, αλλά ακόμη και η νέα διοίκησή του επιτρέπει στη Μητρόπολη Λάρισας να το διαχειρίζεται...

Μεγαλώνει οπουδήποτε και "θεραπεύει" από διαβήτη έως όγκους: Το "άγνωστο" superfood που μέχρι τώρα αγνοούσες!

Μπορεί πολλοί να το γνώριζαν σαν φρούτο ή απλά να το είχαν ακουστά, ωστόσο ερευνητές εξέτασαν πολύ προσεκτικά τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το λευκό μούρο στον οργανισμό του ανθρώπου.

Έχουν γλυκια γεύση και είναι πλούσια σε βιταμίνη C και Ε, ανθοκυανίνες, φυτοχημικά, που ευθύνονται για τις αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες τους. Τα λευκά μούρα έχουν περισσότερη περιεκτικότητα σε κάλιο από μια μπανάνα (776mg ανά 100γρ). Μια μικρή ποσότητα αποξηραμένων λευκών μούρων καλύπτει σχεδόν το 10% των ημερησίων αναγκών του οργανισμού σε ασβέστιο. Είναι επίσης εξαιρετική πηγή σιδήρου.

ΣΤΙΣ 29/7 Η ΕΩΑ (ΠΡΩΪΝΗ) ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α' ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

Το φαινόμενο της Εώας (πρωινής) Επιτολής του Σειρίου λαμβάνει χώραν μία φορά τον χρόνο, όταν ο Ήλιος ανατέλλει ταυτοχρόνως με τον αστέρα Σείριο Α', από πλανήτες του οποίου κατάγονται οι Έλληνες, oι οποίοι κατήλθαν στην Γη το 127.000 π.Χ. Ο Σείριος Α' έχει διάμετρο τριπλάσια του δικού μας Ήλιου, βρίσκεται στον Αστερισμό του Κυνός και απέχει 8,57 έτη φωτός από την Γη.

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Κρήτης ανακάλυψαν μηχανισμό που προλαμβάνει τον καρκίνο

Η ερευνητική εργασία δημοσιεύτηκε στο υψηλού κύρους διεθνές επιστημονικό περιοδικό Nature Communications.

Η ομάδα του αναπληρωτή καθηγητή του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Δρ Γεώργιου Ζάχου με κύρια ερευνήτρια τη Δρ Ελένη Πετσαλάκη, ανακάλυψε νέες πρωτεΐνες οι οποίες προστατεύουν τις γέφυρες DNA από κατάρρευση, εμποδίζοντάς τες από το να τραβηχτούν με δύναμη προς αντίθετες κατευθύνσεις έως ότου σπάσουν.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ(29/7) Ο ΚΑΝΑΡΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ...

Τον Ιούλιο του 1825 ο Ιμπραήμ είχε πατήσει για τα καλά το πόδι του στον Μοριά και σημείωνε τη μία επιτυχία μετά την άλλη απέναντι στους επαναστατημένους Έλληνες. Την εποχή εκείνη, ο Κωνσταντίνος Κανάρης σκέφτηκε ένα παράτολμο σχέδιο ως αντιπερισπασμό προς τον Αιγύπτιο πολέμαρχο: να εκστρατεύσει στην πατρίδα του και να κάψει τον αιγυπτιακό στόλο, που ναυλοχούσε στο λιμάνι της Αλεξάνδρειας, μπροστά από το παλάτι του πατέρα του Μοχάμετ Άλι.

ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΣΕΓΓΟΝΩΝ ΜΑΣ – ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ – ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ

ΑΦΩΝΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ … ΩΚΕΑΝΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΛΙΜΝΟΥΛΕΣ Η Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ…

Μας κοροϊδεύουν κανονικά! - Έκθεση του ΔΝΤ: Η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει σωθεί και χωρίς μνημόνιο

Τις απίστευτες «αλχημείες» που έγιναν για να οδηγηθεί η Ελλάδα στο ΔΝΤ και τις …καραμπόλες που οδήγησαν στη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού αποκαλύπτει έκθεση του ίδιου του  Ταμείου.  Όπως όλα δείχνουν αν ενεργοποιούνταν άλλες διεργασίες, η Ελλάδα θα μπορούσε να είχε γλιτώσει από την αγχόνη των μνημονίων.
Σε νέα έκθεσή του το ΔΝΤ παραδέχεται ότι «κανένα από αυτά τα εμπόδια που προέκυψαν κατά την εφαρμογή του Προγράμματος δεν είχε προβλεφθεί εκ των προτέρων, με αποτέλεσμα το πρώτο πρόγραμμα να αποδειχθεί εξαιρετικά αισιόδοξο».

Κορυφαίος Στρατηγός των ΗΠΑ: Η Ρωσία επέστρεψε και δεν αστειεύεται

Οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις προκαλούν πλέον το δεός των παγκοσμιοποιητών και η Ρωσία,


ενώ χλευαζόταν νωρίτερα από τους «ειδικούς», τώρα αντιμετωπίζεται ως σωστή υπερδύναμη, η οποία απειλεί την Νέα Παγκόσμια Τάξη.
Ο Ανώτατος Συμμαχικός Διοικητής της Ευρώπης και επικεφαλής της Αμερικανικής Ευρωπαϊκής Διοίκησης των ΗΠΑ Στρατηγός, Curtis Scaparrotti, ανέφερε πως ο ρωσικός στρατός εκσυγχρονίζεται με εντυπωσιακά αποτελέσματα, ενώ τα ανώτερα στελέχη του παρουσιάζουν ευέλικτη σκέψη και στρατηγική.

Πόρισμα ΔΝΤ: O Σόιμπλε να συλληφθεί και παραπεμφθεί για εγκλήματα;

Στην Αγγλία, ο Τόνυ Μπλερ, πρώην αρχηγός του Εργατικού κόμματος, ενδεχομένως να συλληφθεί και καταδικαστεί στους επόμενους μήνες για εγκλήματα πολέμου, καθώς βομβάρδισε μία χώρα βασισμένος σε ένα ψέμα. Μήπως πρέπει και ο κος Σόιμπλε, ενορχηστρωτής  της φτωχοποίησης του 1/3 της Ευρωπαϊκής Ένωσης  εις όφελος μιας χούφτας εταιριών να δικαστεί για εγκλήματα;

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΙΕΡΟΣ ΓΑΜΟΣ Η ΥΨΙΣΤΗ ΕΝΩΣΙΣ!!!

Η ΥΨΙΣΤΗ ΕΝΩΣΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Η ΕΝΩΣΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΕΙΣ Ε Ν Α, Η ΕΝΩΣΙΣ ΤΟΥ ΑΡΡΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΗΛΕΟΣ , Η ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗΝ ΜΟΝΑΔΑ! Ο ΙΕΡΟΣ ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΡΧΕΤΥΠΟΣ ΜΝΗΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΝ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΝ ΦΥΣΙΝ ΜΑΣ, ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗΝ ΜΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑΝ ΟΡΜΗΝ, ΠΑΣΧΙΖΟΥΣΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟΝ ΜΑΣ ΔΙΠΟΛΙΚΟΝ ΚΟΣΜΟΝ, ΟΣΣΑΚΙΣ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ!

ΚΙ ΟΜΩΣ, Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΩΤΙΟ ΠΕΔΙΟ (ΑΓΙΑ)

Α. Ο Ασκληπιός. αποτελεί μία από τις σημαντικότερες θεραπευτικές μορφές της Ελληνικής μυθολογίας και υπήρξε από τους πλέον αγαπητούς θεούς των αρχαίων προγόνων μας, στον οποίο κατέφευγαν για να τους ανακουφίσει από τους πόνους και τις ασθένειες.
   Η αρχαία σοφία, μιλάει για τον αληθινό γιατρό, που αντλεί την θεραπευτική δύναμη και γνώση από τους πνευματικούς κόσμους, για να τα προσφέρει οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας υπηρέτης της φύσης, που ακολουθεί τη θέληση της και βρίσκει την πίστη του μέσα στο φως της.
   Αρκετοί ερευνητές υποστηρίζουν, ότι ο Ασκληπιός ήταν υπαρκτό πρόσωπο θεσσαλικής καταγωγής και υπήρξε μεγάλος ήρωας, που δέχθηκε τιμές μετά θάνατον και σταδιακά απέκτησε πλήρη θεϊκή υπόσταση. Ήταν ένας πολιτισμικός ήρωας με ανθρώπινη καταγωγή, που η επίγεια φήμη του είχε διαδοθεί σε όλη την Ελλάδα.
   Ο Ασκληπιός, υπήρξε ο ιδρυτής ο εμπνευστής και ο φύλακας της ιατρικής τέχνης, προστάτης των πνευματικών του παιδιών των γιατρών, που καλούνταν Ασκληπιάδες, που είναι συνεχιστές και εκφραστές του θεραπευτικού του ρεύματος μέσα στον κόσμο.

25 θεωρίες συνωμοσίας που αποδείχτηκαν αληθινές

Πολλές από τις ειδήσεις που διαβάζει κανείς στο διαδίκτυο είναι αστικοί μύθοι ή θεωρίες συνωμοσίας. Οι περισσότερες από αυτές θέλουν μια κρατική υπηρεσία πληροφοριών να μας παρακολουθεί ή άτομα στην εξουσία να προκαλούν καταστροφές με στόχο να αποπροσανατολίσουν τον λαό. Οι περισσότερες από αυτές τις θεωρίες είναι ψευδείς, κάποιες όμως αποδείχτηκαν αληθινές.
Και εμείς σας παρουσιάζουμε 25 από αυτές:

ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ: Το καλάμι και η ελιά - Κάλαμος καὶ ἐλαία (Αρχαία-Νέα)

Διὰ καρτερίαν καὶ ἰσχὺν καὶ ἡσυχίαν κάλαμος καὶ ἐλαία ἤριζον. Τοῦ δὲ καλάμου ὀνειδιζομένου ὑπὸ τῆς ἐλαίας ὡς ἀδυνάτου καὶ ῥᾳδίως ὑποκλινομένου πᾶσι τοῖς ἀνέμοις, ὁ κάλαμος σιωπῶν οὐκ ἐφθέγξατο. Καὶ μικρὸν ὑπομείνας, ἐπειδὴ ἄνεμος ἔπνευσεν ἰσχυρός, ὁ μὲν κάλαμος ὑποσεισθεὶς καὶ ὑποκλινθεὶς τοῖς ἀνέμοις ῥᾳδίως διεσώθη· ἡ δ᾿ ἐλαία, ἐπειδὴ ἀντέτεινε τοῖς ἀνέμοις, κατεκλάσθη τῇ βίᾳ.
Ὁ μῦθος δηλοῖ ὅτι οἱ τῷ καιρῷ καὶ τοῖς κρείττοσιν αὐτῶν μὴ ἀνθιστάμενοι κρείττους εἰσὶ τῶν πρὸς μείζονας φιλονεικούντων.

Ο κόσμος μας κι εμείς

Από τη στιγμή που γεννιόμαστε και κατόπιν καθώς μεγαλώνουμε αντιλαμβανόμαστε ότι τελικά θα πεθάνουμε σε κάποια στιγμή, αυτό όμως μας δημιουργεί και πολλά ερωτήματα γύρω από την ύπαρξη μας…ερωτήματα υπαρξιακά…τα οποία μας ακολουθούν σε όλη μας τη ζωή. Για να μπορέσουμε ΑΔΕΛΦΙΑ να αντιληφθούμε τον εδώ γήινο κόσμο μας…δηλαδή το υλικό πεδίο, το καταφέρνουμε με τις 5 εξωτερικές αισθήσεις που μας συνοδεύουν στην υπόλοιπη ζωή μας, που πολλές φορές όμως μας αλλοιώνουν την πραγματική ουσία της κάθε εικόνας που βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε ως γεγονότα…όπου υπάρχει στο πίσω μέρος του εγκεφάλου μας μια άλλη πραγματικότητα…που ασφαλώς την νιώθουμε…αλλά σίγουρα δεν την κατανοούμε πλήρως.

Οι κορυφαίες 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη! (Πρόληψη Καρκίνου, Παχυσαρκίας, Καρδιακών Παθήσεων)

Ας το παραδεχτούμε, η διατροφή μας είναι αρκετά ανθυγιεινή και πολλές φορές βασίζεται σε έτοιμες επεξεργασμένες τροφές των fast foods. Επίσης στα σούπερμαρκετ πλέον βρίσκουμε τροφές από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και άλλες πολλές με συνθετικά συστατικά και συντηρητικά που καταστρέφουν την ισορροπία του οργανισμού μας. Το πρόβλημα δεν βρίσκεται μόνο στο είδος των συστατικών των τροφών μας αλλά και στον τρόπο που επηρεάζουν τα επίπεδα του pH του σώματός μας.

Ποιοί Είναι Αυτοί που Βρέθηκαν στο Ίλινόις;

Βρισκόμαστε και ζούμε σε έναν κόσμο που μορφώνεται και επιμοφώνεται για πολλά.
Αλλά υπάρχουν και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα με «ισχυρές καρέκλες» που εκπαιδεύουν άλλους με χαμηλότερες θέσεις να κρύβουν αλήθειες…
Αυτές οι αλήθειες κρύβονται επιμελώς και η επίσημη αρχαιολογία τα προσπερνά σαν να μην υπήρχαν. Προφανώς, γιατί είναι ενοχλητικές… -d-
Ἐκατοντάδες ἀρχαῖα ἀντικείμενα ἔχουν βρεθεῖ σὲ σπήλαια στὴν πολιτεία τοῦ Ἰλινόις.

Die Welt: Οι ευρωπαίοι βλέπουν το 4ο Ράιχ να αναγεννιέται στη Γερμανία

Η "γερμανική διαχείριση" του προβλήματος της Ελλάδας οδήγησε τους ευρωπαίους πολίτες στο να δούνε με διαφορετική οπτική γωνία τη Γερμανία της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Και αυτό που είδαν τους τρόμαξε. Είδαν το 4ο Ράιχ να αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του. Διαπίστωσαν πως η Γερμανία επαναφέρει την οδυνηρή για την ευρωπαϊκή ήπειρο πολιτική της. Και φοβούνται πως έρχεται η σειρά τους...

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για Γερμανικές αποζημιώσεις: «Δεν διεκδικούμε χρήματα, αλλά ηθική αναγνώριση»!

Στην παρουσίαση της έκθεσης της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων

Ούτε οι –δήθεν- πατριωτικές φανφάρες του Πάνου Καμμένου δεν μπορούν να καλύψουν πια την υποχώρηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξάρτητων Ελλήνων στα εθνικά θέματα, ειδικά όταν υπάρχει κίνδυνος να διαταραχτεί η σχέση επιτροπείας με τους δανειστές και κυρίως με το Βερολίνο.

Διαμελίζουν την Τουρκία οι ΗΠΑ: Κατασκεύασαν νέα αμερικανική βάση στο Κομπάνι και προωθούν το κουρδικό κράτος (εικόνες)

Νέα αμερικανική βάση κατασκεύασαν οι ΗΠΑ στα κουρδικά καντόνια της Συρίας γεγονός που δείχνει πως θέλουν ανεξάρτητο κουρδικό κράτος με έξοδο στη θάλασσα το οποίο με τη σειρά του σημαίνει διαμελισμός της Τουρκίας.

«Οι Αμερικανοί είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν ενωμένο Κουρδιστάν το οποίο δεν είναι στα ρωσικά στρατηγικά συμφέροντα» είχε πει σε συνέντευξη του στην Άγκυρα.
Η βάση εντοπίστηκε από ρωσικούς δορυφόρους στην περιοχή Κομπάνι της Β.Συρίας και φιλοξενεί αμερικανικές ειδικές δυνάμεις.

Μέτα τις καμουφλαρισμένες κεραίες "καμινάδα" τώρα και σε "δέντρο"! (Εικόνες)

Είναι γνωστό πως τα φαινόμενα πολλές φορές απατούν!

Σε πολλές χώρες, οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας καμουφλάρονται για λόγους ασφαλείας, αλλά και αισθητικής. Μερικές από τις πιο συνηθισμένες μορφές καμουφλάζ, σύμφωνα με το otherside, είναι τα δένδρα και συγκεκριμένα, οι φοίνικες, τα πεύκα, τα κυπαρίσσια ή ακόμη και οι κάκτοι.

Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ «ΑΓΚΑΛΙΑ» ΜΕ ΤΟΝ…ΦΕΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ!!!

Άλλη μια αποκάλυψη που προκαλεί έντονη οργή αλλά και ανησυχία στην Άγκυρα, είναι ότι η υποψήφια για την αμερικανικής προεδρίας στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, Χίλαρι Κλίντον, συνδέεται στενά με τον ίδιο τον Φετουλάχ Γκιουλέν.
Μάλιστα οι δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Άγκυρα αναφέρουν ότι ένας από τους κύριους υποστηρικτές της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλιντον είναι ο Φετουλάχ Γκιουλέν και τα ιδρύματα του.

Welt: Στα πρόθυρα κατάρρευσης η Ιταλία

Μπροστά στο γκρεμό βρίσκεται η Ιταλία και αντιμέτωπη με τη φτώχεια και την κατάρρευση των τραπεζών που θα χρειαστούν περισσότερα από 400 δισ. ευρώ για να διασωθούν
Στην Ιταλία τα πράγματα πάνε άσχημα από πάσης απόψεως. Διαφθορά, ανεργία των νέων και τώρα οι εντελώς προβληματικές τράπεζες. Το να αποφεύγεται η αντιμετώπιση των προβλημάτων και να δίνεται έμφαση στο "φαίνεσθαι" δεν λειτουργεί πλέον, σχολιάζει σε άρθρο της η γερμανική εφημερίδα.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ (ΕΝΟΤΗΤΑ Α΄ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ-ΜΥΗΣΗ)

Μαλαματένια Πανσέληνος
στον καμβά τ’ ουρανού.
Άστρα – πετράδια ριγούν
σε λυγμούς ηδονής.
Υδάτινες προβολές μας θωπεύουν.
Ερωτικό παραλήρημα,
μυσταγωγία αγάπης.
Ιερή Ανάταση – Ανάσταση!

Ανοίγει πέπλα ο ουρανός.
Άγγελοι πανηγυρίζουν.
Υλοποιείται ο Παράδεισος.
Σε κύκλωμα Έρωτα Θείου
ρέει συναίσθημα Πυρός.
«Φωτιά που σπαρταράει»!
Ποτάμι χρυσό ξεχειλίζει χυμούς,
ανοίγει την Πύλη
στα δώρα των Εσπερίδων.