Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Οι αρχαίοι "θεοί" που σταυρώθηκαν και αναστήθηκαν προ Χριστού!

Λατρεύτηκαν και δοξάστηκαν ως μεσσίες, σωτήρες, θεάνθρωποι… Σταυρώθηκαν και αναστήθηκαν πολύ πριν την έλευση του Χριστού. Είναι οι αρχαίοι θεοί της ανθρωπότητας και σας τους παρουσιάζουμε

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ

Ένα από τα κυρίαρχα δόγματα του Χριστιανισμού είναι εκείνο της «Ανάστασης του Ιησού». Από τους πιστούς θεωρείται ως η μεγαλύτερη απόδειξη για την θεϊκή φύση του Χριστού.
Η ιστορική αλήθεια, όμως, είναι εντελώς διαφορετική. Από τα αρχαία κείμενα πληροφορούμαστε, ότι στο σύνολο τους οι αρχαίες θρησκείες πίστευαν σε θεούς που είχαν πεθάνει και στη συνέχεια αναστηθεί.


Η αρχαία ελληνική καταγωγή των Ρωμαίων

Είχαν οι Ρωμαίοι ελληνική καταγωγή; Δείτε το παρακάτω άρθρο

1) Οι Αρχαίοι Έλληνες Ρωμαίοι.
Αυτή καθ’ αυτή η ύπαρξη των αρχαίων Ελλήνων Ρωμαίων αγνοείται εντελώς από τους ιστορικούς που εξακολουθούν να υποστηρίζουν το Ψέμα του Καρλομάγνου το 794 στο οποίο οφείλεται το ιστορικό δόγμα ότι η ρωμαϊκή γλώσσα ήταν και είναι τα Λατινικά. Παρόλο που οι πηγές μαρτυρούν ότι η πρώτη γλώσσα των Ρωμαίων ήταν τα Ελληνικά.

«Κατακλυσμός» από ειδήσεις τις τελευταίες ημέρες για ύπαρξη εξωγήινης ζωής - Τι συμβαίνει; (βίντεο)

ΤΟ ΡΑΔΙΟΣΗΜΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΤΗΣ NASA ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ «ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ»

Υπήρξε εξωγήινο σήμα που ελήφθη από γήινο ραδιοτηλεσκόπιο!
Το σήμα ήταν πολύ ισχυρό, προερχόταν από ένα κοντινό αστέρι από έναν κοντινό πλανήτη, το HD164595 στον αστερισμό του Ηρακλή το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 95 ετών φωτός και έχει ακριβώς το ίδιο μέγεθος με το δικό μας πλανήτη.

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: Η Γαία είναι ο μοναδικός πλανήτης που κατοικείται από οντότητες διαφορετικών επιπέδων εξέλιξης..

Η ΓΑΙΑ .......ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ?

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:
-Η Γαια ειναι ο μοναδικος πλανητηςπου κατοικειται απο οντοτητες διαφορετικων επιπεδων εξελιξης.. που προερχονται κυριως απο τα ηλιακα συστηματα των αποστατων, οι οποιοι μελετουν την βιολογικη εξοντωση του πληθυσμου της Γαιας με ασθενειες και χημικες ουσιες, δυστυχως η Γαια βρισκεται εκτος συμπαντικης αποστολης και πρεπει η ανθρωποτητα να αλλαξει νοοτροπια και συμπεριφορες, αλλοιως θα βιωσει τραγικες καταστασεις.


ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ: Ο τοίχος και ο πάσσαλος - Τοῖχος καί πάλος (Αρχαία-Νέα)

Τοῖχος σπαραττόμενος ὑπὸ πάλου βιαίως ἐφώνει· Τί με σπαράττεις μηδὲν ἠδικηκότα; Καὶ ὅς· Οὐκ ἐγώ, φησίν, αἴτιος τούτου, ἀλλ᾿ ὁ ὄπισθεν σφοδρῶς με τύπτων.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ: Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΟΥ!! (Βίντεο)

Επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και πρέπει πάντα να είμαστε προετοιμασμένοι για μια επικείμενη καταστροφή, στα παρακάτω βίντεο σας παρουσιάζουμε έναν εξοπλισμό επιβίωσης εκτακτης ανάγκης.

ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ «ΜΥΣΤΙΚΟ» ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ (2 βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Είτε είστε οπαδοί της νομιμοποιήσης είτε είστε οπαδοί τις απαγόρευσης της κάνναβης, πρέπει να ξέρετε ότι η ιατρική και η θεραπευτική της άξιας ήταν γνώστη από την εποχή τον Φαραώ. Υπάρχουν ιατρικές έρευνες που επιβεβαιώνουν ότι η κάνναβης έχει θεραπευτικές ιδιότητες σε πολλές ασθένειες , όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας, καρκίνος, χρόνιοι πονοκέφαλοι και άλλα.

Δημήτρης Λιαντίνης: Πάντα όταν φεύγει η γυναίκα, φταίει ο άντρας..

Να φεύγεις, αλλά πώς να φεύγεις! Το πράγμα θέλει μεγάλη προσοχή.
Γιατί ο ορισμός αυτός είναι τορπίλλι που το παίζει στα χέρια του μικρό παιδί. Το παίζει στα χέρια του και δεν ξέρει τι είναι… Ο Γιωργής τ’ Αποδέλοιπο, που λέει ο Μυριβήλης.
Έρωτας είναι η τέχνη του να φεύγεις έτσι, που η σφαγή που θα νιώθεις να είναι πολύ πιο σφαγερή από τη σφαγή που νιώθει ο σύντροφος που αφήνεις.
Αν εκείνος πονάει τρεις, εσύ να πονέσεις εννιά. Εδώ σε θέλω, κάβουρα, που λένε, να περπατάς στα κάρβουνα. Χόρεψες ποτέ σου το χορό του αναστενάρη, χωρίς νά ‘σαι αναστενάρης;»


Λεφτά υπάρχουν! 9,5 εκατ. ευρώ για την εκπαίδευση των “προσφυγόπουλων”... θα φάνε καλά οι ΜΚΟ!

Ενώ η παιδεία για τα Ελληνόπουλα έχει -κατά γενικήν ομολογίαν- τα μαύρα της τα χάλια, οι… μεγάλοι τιμονιέρηδες Τσίπρας και Καμμένος διεκπεραιώνουν τις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει -πάντα στημένοι στα τέσσερα!- στους διεθνείς αφέντες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, για να τους επιτρέπουν να «κυβερνούν» την τριτομνημονιακή μας Μπανανία. Σύμφωνα, λοιπόν, με κυβερνητική «διαρροή»: 

«ΜΟΝΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ»! ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ... ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

Νωρίτερα ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, ζήτησε από τις κουρδικές Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), που αποτελούν τον κορμό των υποστηριζόμενων από τις ΗΠΑ Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), να αποσυρθούν ανατολικά του Ευφράτη, για να ικανοποιηθεί η Άγκυρα.

Ο Τζο Μπάιντεν ζήτησε να υποχωρήσουν μόνο οι Κούρδοι των SDF, όχι οι Άραβες που συμμετέχουν σε αυτόν. Αλλιώς, είπε ο Μπάιντεν, οι ΗΠΑ θα πάψουν να υποστηρίζουν τους Κούρδους.

Το Άγνωστο Τέλος του Μίνωα

Σύμφωνα με τον Απολλόδωρο, όταν ο Δαίδαλος διέφυγε από την Κρήτη, ο Μίνωας άρχισε να τον ψάχνει και υποψιαζόμενος ότι ο Δαίδαλος μπορεί να είχε μεταμορφωθεί, ζητούσε από όποιον συναντούσε να περάσει μια κλωστή μέσα από το κέλυφος ενός κοχλία (χοχλιού, σαλιγκαριού), ξέροντας ότι αυτό θα μπορούσε να το κάνει μονάχα ο πανέξυπνος και πολυμήχανος Δαίδαλος, ο άνθρωπος που είχε φτιάξει το λαβύρινθο (το οίκημα που ήταν κατά πρότυπα του κοχλία).

Μεγάλη επιτυχία για τον Σαρκίρη: Χάλκινος στο Παγκόσμιο Νέων της IFMA!

Εξαιρετικές εμφανίσεις, όπως αναμένονταν άλλωστε, πραγματοποίησε ο νεαρός Κώστας Σαρκίρης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων της IFMA που πραγματοποιείται στην Ταϊλάνδη.
Ο μαχητής του Νάσου Αργυρόπουλου από το 'Nas Camp', που αποτελεί κορυφαίο ταλέντο εντός ελληνικών συνόρων, κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στην διοργάνωση.

Θα περικυκλώσουν τη Θεσσαλονίκη οι Πόντιοι στις 13 Σεπτεμβρίου!


Μία θέση στα ρεκόρ Γκίνες θα διεκδικήσουν οι θεατές που θα παρευρεθούν στη συναυλία «Μαζί…με ψυχή!» με τους αδελφούς Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη, κατά τη διάρκεια της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) επιχειρώντας να πραγματοποιήσουν τον μεγαλύτερο σε μήκος και αριθμό συμμετεχόντων χορό «Ομάλ».

Μυκηναϊκός Οικισμός Ανασκάπτεται στο Πακιστάν (Εικόνες)

Η περιοχή Mehergarh ή Mehrgar, είναι μία Νεολιθική τοποθεσία που χρονολογείται περίπου ανάμεσα στο (7000 π.Χ. έως 2500 π.Χ.). Βρίσκεται κοντά πέρασμα Bolan  στην πεδιάδα Kacchi  του Balochistan, στο Πακιστάν και ειδικότερα στα δυτικά της κοιλάδας του Ινδού ποταμού.

ΚΡΥΟ «ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ!

Προφανώς δυσαρεστημένος ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαδιμήρ Πούτιν, με τις κινήσεις της Τουρκίας στην βόρειο Συρία όπου φανήκαν καθαρά οι προθέσεις της Άγκυρας που δεν είναι να χτυπήσει το ισλαμικό κράτος αλλά τους Κούρδους και στη συνέχεια το καθεστώς Άσαντ, ακύρωσε την προγραμματισμένη του επίσκεψη στην Τουρκία για ένα ποδοσφαιρικό ματς “φιλίας” που θα διεξάγονταν στις 31 Αυγούστου μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Όλοι όσοι ενεργούν παρά τον φόβο τους, είναι πραγματικά γενναίοι!

Ακούς γύρω σου να μιλούν για οικονομικά προβλήματα, επιπλέον φόρους, κρατικούς ελέγχους… κι όμως, επιλέγεις να ανοίξεις μια νέα επιχείρηση παρ” όλο το φόβο πως ίσως να μην πάει καλά. Θέλεις οι υπηρεσίες που παρέχεις να είναι διάφανες, να κάνεις αυτό που σου αναλογεί στην χώρα όπου βρίσκεσαι και να είσαι εντάξει απέναντι στον κρατικό μηχανισμό.
Να είσαι δίκαιος, ευθύς, διάφανος και θα βρεις τρόπο να παίξεις με τα εργαλεία που σου απλώνουν άλλοι στο τραπέζι… η ανάγκη να ελιχθείς και να δημιουργήσεις με αυτά που φτάνει ο ίσκιος σου, ξυπνάει μέσα σου τον πολυμήχανο Οδυσσέα και τα καταφέρνεις.
Ολάκερη η σφαίρα της Δημιουργίας, σε υποστηρίζει.

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ – ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ!

Τμήμα του χώρου που γίνονταν
τα Ελευσίνια Μυστήρια
Πολύ συνοπτικά ο μύθος που περιγράφει ο Πλούταρχος είναι ο εξής:
Οι ψυχές παίρνουν τον νού από τον Ήλιο, την άλογη ψυχή από την Σελήνη και το σώμα από την Γη.
Όταν πεθαίνουν, πηγαίνουν στην εσωτερική πλευρά της Σελήνης όπου παραμένουν μέχρις ότου επανενσαρκωθούν.
Όταν αυτό γίνει πολλές φορές και αποδείξουν ότι τα έχουν καταφέρει τότε πηγαίνουν στην πίσω πλευρά της Σελήνης, όπου και κάποια στιγμή αποβάλλουν την άλογη ψυχή και πηγαίνουν στον Ήλιο.

Η ΛΕΞΗ ΔΙΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΘΕΟΣ

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΗΣΙΟΔΟ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΔΙΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΛΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ.
ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.... ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ

Γαλλία: 9 στα 10 γυμνάσια της χώρας επέλεξαν την εκμάθηση αρχαίων ελληνικών

Στα πλαίσια της μεταρρύθμισης στην παιδεία που προωθεί η κυβέρνηση Βαλς, οι Γάλλοι καθηγητές και μαθητές φαίνεται πως επέλεξαν συνειδητά να συνεχίσουν να διδάσκονται αρχαία ελληνικά και λατινικά

Με τη νέα σχολική χρονιά, το γυμνάσια της Γαλλίας αναμένεται να εφαρμόσουν ένα νέο πρόγραμμα σπουδών που εισαγάγει το υπουργείο Παιδείας με στόχο όπως ισχυρίζεται την εξατομίκευση και την ελευθερία στην επιλογή των γνωστικών αντικειμένων από μαθητή,  σε μαθητή.

"ΑΛΚΥΩΝ ΠΛΕΙΑΔΕΣ - Ειδήσεις από όλον το κόσμο για τον μήνα Ιούλιο" (Ντοκιμαντέρ)

Τα βίντεο Αλκυών Πλειάδες είναι ειδήσεις από όλον τον κόσμο με την μορφή μηνιαίου ντοκιμαντέρ για τον μήνα που πέρασε (Ιούλιο). Οι πηγές του ποικίλουν από ειδησεογραφικά μέσα, παρουσιαστές, ερευνητές, συνεντεύξεις ειδικών και άλλες. Περιλαμβάνονται θέματα όπως κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά, διαστημικά, συνωμοσίες, ΑΤΙΑ, φυσικές καταστροφές, περίεργα φαινόμενα κτλ. Τα συμβατικά ΜΜΕ σιωπούν για τα περισσότερα από αυτά είτε τα διαστρεβλώνουν είτε τα περνάνε σε "ψιλά γράμματα". Η σειρά μεταφράζεται στις ακόλουθες γλώσσες επίσης: Ισπανικά - Αγγλικά - Πορτογαλικά - Γερμανικά - Γ­αλλικά - Ιταλικά - Ιαπωνικά - Ρωσικά για να ενημερώνεται όλος ο κόσμος στο που οδηγείται και από ποιους!!!

ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ: Το ελάφι και το λιοντάρι - Ἔλαφος καί λέων (Αρχαία-Νέα)

Ἔλαφος κυνηγοὺς φεύγουσα ἐγένετο κατά τι σπήλαιον, ἐν ᾧ λέων ἦν, καὶ ἐνταῦθα εἰσῄει κρυβησομένη. Συλληφθεῖσα δὲ ὑπὸ τοῦ λέοντος καὶ ἀναιρουμένη ἔφη· "Βαρυδαίμων ἔγωγε, ἥτις ἀνθρώπους φεύγουσα ἐμαυτὴν θηρίῳ ἐνεχείρισα."
Οὕτως ἔνιοι τῶν ἀνθρώπων διὰ φόβον ἐλάττονος εἰς κίνδυνον μείζονα ἑαυτοὺς ἐμβάλλουσιν.

Η αρχαιοελληνική ιστορία του Αγίου Όρους και της Χαλκιδικής

Η Ελληνική µυθολογία αναφέρεται συχνά στη Χαλκιδική:Το αρχαίο όνοµα της Κασσάνδρας ήταν Φέγρα, δηλαδή τόπος της φωτιάς. Πιστεύεται ότι ήταν η γη των Γιγάντων και το πεδίο µάχης του πολέµου µεταξύ των Θεών του Ολύµπου και των Γιγάντων, όταν οι τελευταίοι επιχείρησαν να εκδιώξουν τους Θεούς από τον Όλυµπο. Σύµφωνα µε ένα µύθο, ο Εγκέλαδος, ένας από τους Γίγαντες, καταπλακώθηκε από βράχο που πέταξαν εναντίον του οι Θεοί του Ολύµπου.

Η Μάχη των Θερμοπυλών (Βίντεο - Ντοκιμαντέρ)

Ο βασιλιάς των Περσών, Ξέρξης που διαδέχτηκε τον πατέρα του Δαρείο, παρακινημένος από το στρατηγό Μαρδόνιο και τον έκπτωτο βασιλιά της Σπάρτης, Δημάρατο, άρχισε να ετοιμάζει μια νέα εκστρατεία κατά της Ελλάδας.

Η Φωτεινή Αρκαδία

Το Αρκαδικόν Ιδεώδες και η Σύγχρονη Παρακμή
«Αρκαδίαν μ’ αιτείς; Μέγα μ’ αιτείς ου τοι δώσω»
Χρησμός του Μαντείου των Δελφών στον βασιλιά της Σπάρτης

Η Αρκαδία είναι αναμφισβήτητα η πατρίδα της ελληνικής Παλιγγενεσίας του 1821. Από τα χρόνια της Άλωσης, στα μέσα του 15ου αιώνα, οι Αρκάδες αγωνίζονταν να αποτρέψουν την παράδοση της Πελοποννήσου στους Οθωμανούς. Συμμάχησαν με την Βενετία όταν πολεμούσε την Οθωμανική Αυτοκρατορία στα 1463, ξεσηκώθηκαν στα 1532 όταν ο Γενουάτης Αντρέα Ντόρια καταναυμαχούσε τους Τούρκους, επαναστάτησαν μετά το 1686 όταν ο Μοροζίνι πήρε το Ναύπλιο και κατέλαβαν το κάστρο της Καρύταινας. Μετά την ειρήνη του Ποσάροβιτς (1718), ο Δήμος Κολοκοτρώνης έκανε νέο ξεσηκωμό, στα Ορλωφικά (1770) πρωτοστάτησαν και πνίγηκαν στο αίμα. Δεκάδες Αρκάδες ήταν μυημένοι στην Φιλική Εταιρεία συγκροτώντας έτσι ένα δυναμικό αγωνιστικό πυρήνα στις παραμονές του '21.

Έλληνας βρήκε τον πλανήτη «Proxima b» που μοιάζει στην Γη

Μία από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις που έχουν γίνει ποτέ αποκαλύφθηκε πριν λίγες ημέρες από αστρονόμους: Πρόκειται για τον πλανήτη «Proxima b», έναν πλανήτη σαν τη Γη, που μπορεί να κατοικηθεί κάτω από κατάλληλες συνθήκες. Στην ομάδα των 31 ερευνητών (από 8 διαφορετικές χώρες) υπάρχει και ένας Έλληνας, ο αστρονόμος Γιάννης Τσάπρας ο οποίος εργάζεται στο Astronomisches Rechen-Institut της Χαϊδελβέργης.

Δύο μήνες μετά το Brexit, παρά τις προβλέψεις – H Αγγλική οικονομία γίνετε ισχυρότερη και δεν έχει πτώχευση ακόμα – Όλο απειλές και τρόμος και από τηγανίτα τίποτα

Δύο μήνες μετά την ψήφο Leave, οι ηγέτες της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας συναντήθηκαν για να ετοιμάσουν την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την ΕΕ.
Ωστόσο, στη Μεγάλη Βρετανία, οι συνέπειες του Brexit παραμένουν προς το παρόν σχεδόν ανεπαίσθητες. Οι Βρετανοί αποφάσισαν την έξοδο από την ΕΕ στις 23 Ιουνίου, πριν από ακριβώς δύο μήνες. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματός τους σόκαρε και τράνταξε τις διεθνείς αγορές και προκάλεσε ηχηρό διάλογο στην Ευρώπη για το μέλλον της Ενωσης.

Η Γαλλία «ανοίγεται» στους Έλληνες χωρίς δίδακτρα τα γαλλικά Πανεπιστήμια!

«Μα Γαλλία δεν είναι μόνο το Παρίσι!» λέει ο Mikael Hautchamp, διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος και σύμβουλος Συνεργασίας και Μορφωτικής Δράσης, όταν μιλά για τα γαλλικά πανεπιστήμια και τα σταθερά βήματα που κάνουν στην προσέλκυση Ελλήνων νέων φοιτητών. «Βήματα στέρεα και ποιοτικά», όπως προσθέτει η Patricia Savary, υπεύθυνη του γραφείου Campus France στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας τα στοιχεία που δείχνουν αύξηση των Eλλήνων στα γαλλικά πανεπιστήμια αλλά και στις grandes écoles.

Ο Πούτιν κρατάει ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ! Διπλή άρνηση σε Τουρκία και ΟΗΕ!

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής διάσκεψης, ο γραμματέας Τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.
«Ο πρόεδρος δεν σκοπεύει να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση του τρέχοντος έτους», δήλωσε ο Πεσκόφ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ο Πούτιν θα μεταβεί στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ή αν θα τον αναπληρώσει ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

Η Άγκυρα εξέδωσε τελεσίγραφο προς τους Κούρδους της Συρίας – Γενική σύρραξη Τούρκων και Κούρδων προ των πυλών

«Σκουραίνουν» τα πράγματα στην ΒΔ Συρία με την κόντρα των Τούρκων με τους Κούρδους.
« Οι δυνάμεις των Κούρδων της Συρίας θα είναι οι αποκλειστικοί στόχοι της επιχείρησης  των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στο βόρειο τμήμα της Συρίας, εάν δεν αποχωρήσουν ανατολικά του ποταμού Ευφράτη», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Άγκυρα,  ο ίδιος τόνισε ότι ο κύριος στόχος της τουρκικής εισβολής στην Συρία είναι η εξουδετέρωση από την  περιοχή   της  τρομοκρατικής οργάνωσης «Ισλαμικό κράτος» .

Ναυμαχία του Γέροντα: Σαν σήμερα 29/8 ο Ελληνικός στόλος νικά τον τουρκοαιγυπτιακό

Μία από τις σημαντικότερες ναυτικές επιχειρήσεις της Επανάστασης του ’21, που τελείωσε νικηφόρα για τα ελληνικά όπλα. Διεξήχθη στις 29 Αυγούστου 1824 στ' ανοιχτά του ακρωτηρίου Ποσείδιο ή Γέροντας της Μικράς Ασίας (νυν Didim Τουρκίας), απέναντι από τα νησιά Λειψοί και Λέρος της Δωδεκανήσου. Αντιμέτωποι τέθηκαν ο ελληνικός στόλος υπό τον Ανδρέα Μιαούλη, που αριθμούσε γύρω στα 70 πλοία και ο υπέρτερος (τεχνολογικά και ποσοτικά) τουρκοαιγυπτιακός στόλος υπό τους πασάδες Χοσρέφ και Ιμπραήμ, με πάνω από 250 πλοία.

ΜΕ «ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ» ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ MENBİC

Η κατάσταση αρχίζει να γίνεται όλο και πιο «άγρια» για τους Τούρκους στην προσπάθεια τους να προελάσουν προς τα νότια της Συρίας με κύριο στόχο να αναγκάσουν τους Κούρδους να υποχωρήσουν ανατολικά του Ευφράτη και να εκκενώσουν την στρατηγικής σημασίας πόλη του Menbic.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛ

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ
Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛ
Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ!!
Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!!


ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ: Ο τζίτζικας και τα μυρμήγκια - Τέττιξ καὶ Μύρμηκες (Αρχαία-Νέα)

Χειμῶνος ὥραι, τῶν σίτων βραχέντων, οἱ μύρμηκες ἔψυχον, τέττιξ δὲ λιμώττων ἤιτει αὐτοὺς τροφήν. Οἱ δὲ μύρμηκες εἶπον αὐτῶι· «διὰ τί τὸ θέρος οὐ συνῆγες τροφήν;» Ὁ δὲ εἶπεν· «οὐκ ἐσχόλαζον, ἀλλ᾿ ἦιδον μουσικῶς.» Οἱ δὲ γελάσαντες εἶπον· «ἀλλ᾿ εἰ θέρους ὥραις ηὔλεις, χειμῶνος ὀρχοῦ.» 
 Ὁ μῦθος δηλοῖ, ὅτι οὐ δεῖ τινα ἀμελεῖν ἐν παντὶ πράγματι, ἵνα μὴ λυπηθῆι καὶ κινδυνεύσηι.

Μυστηριώδεις πέτρινες-σφαίρες: Αποδεικτικά στοιχεία μιας χαμένης αρχαίας γνώσης

Αυτές οι μυστηριώδεις σφαίρες είναι ένα από τα μεγαλύτερα αρχαιολογικά
αινίγματα του 21ου αιώνα. Βρίσκονται κυρίως στη Σκωτία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, ενώ εικάζεται ότι είναι από την ύστερη Νεολιθική έως ενδεχομένως την Εποχή του Σιδήρου. Στην επιφάνειά τους, έχουν προεξέχοντα σημεία με μέγεθος που κυμαίνεται από περίπου 3 έως 7 εκατοστά. Σε σύγκριση, οι πέτρινες σφαίρες έχουν περίπου το μέγεθος μιας μπάλας του τένις ή ενός πορτοκαλιού.


Από πού προτείνει το Χάρβαρντ να παίρνουμε τις πρωτεΐνες μας;

Οι φυτικές πρωτεΐνες υπερέχουν των ζωικών; Σύμφωνα με το αμερικανικό πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, η μείωση των πρωτεϊνών ζωικής προέλευσης (κρέας, γαλακτοκομικά, αβγά) και η ταυτόχρονη αύξηση των φυτικών πρωτεϊνών στη διατροφή οδηγούν σε καλύτερη υγεία.

Αρχαίοι Εξωγήινοι - Οι Επόμενοι Άνθρωποι (Ντοκιμαντέρ)

Στον 21ο αιώνα, η τεχνολογία οδεύει σε μια νέα ριζοσπαστική κατεύθυνση - τη συγχώνευση του ανθρώπου και της μηχανής. Έξυπνα φάρμακα, τα νανο-ρομπότ, και οι εκτυπωτές ανθρώπινων οργάνων είναι μόνο μερικές από τις καινοτομίες αιχμής που καταλύει την εξέλιξη της ανθρωπότητας σε ένα εντελώς νέο είδος.

Δώρισε ακίνητο για να γίνει Γηροκομείο και η Εφορία της ζητά 55.000 ευρώ για ΕΝΦΙΑ

Η απογοήτευση της ηλικιωμένης γυναίκας

Την καλή της πράξη με 55.000 ευρώ καλείται να πληρώσει η κ. Αρτεμησία Καμπουρλώνη. Σύμφωνα με το kalimera-arkadia.gr, πρόκειται για μια γυναίκα που όλα αυτά τα χρόνια διακρίθηκε για την φιλανθρωπική της δράση. Πριν από 15 χρόνια αποφάσισε να δωρίσει ένα μεγάλο ακίνητο στο Άστρος για την ανέγερση γηροκομείου.

Μόλις δείτε πώς φτιάχνεται η ζελατίνη, μάλλον δεν θα ξαναγγίξετε ζελεδάκια και ζαχαρωτά (Βίντεο)

Το φρικιαστικό βίντεο παρακάτω δείχνει πώς γίνεται πραγματικά η ζελατίνη, ένα δημοφιλές συστατικό σε ζελέ και άλλα γλυκίσματα, και μας κάνει να το ξανασκεφτούμε πριν φάμε προϊόντα που την περιέχουν. 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 400 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ (βίντεο)

Ζούμε ομολογουμένως σε πολύ δύσκολους καιρούς και κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει το μέλλον. Με την σημερινή κρίση και τους κινδύνους της αβεβαιότητας για το αν αύριο θα έχουμε να φάμε, είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε πως μπορούμε να επιβιώνουμε μόνοι μας.

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: Ηρθε η στιγμη να αλλαξει νοοτροπια το ανθρωπινο γενος

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:
<< Oι απανθρωποι επιστημονες που χρησιμοποιουν τις δυναμεις της φυσεως για το κακο των ανθρωπων, είναι αυτοι οι οποιοι σε συνεργασια με τα απανθρωπα ιερατεια καταδικασαν τον ανθρωπο σε απομονωση από τους ουρανους και τον εριξαν στην δυστυχια.
Αυτοι θα αντικατασταθουν από ουρανιους τεχνουργους, που θα συντονισουν την Γαια με τις ουρανιες προδιαγραφες της επιστημης.
Ηρθε η στιγμη να αλλαξει νοοτροπια το ανθρωπινο γενος, για να μπορεσει να ενταχθει στις ουρανιες κοινωνιες. Ειναι η στιγμη οπου ένα παγκοσμιο γεγονος πρεπει να γινει με πολύ μεγαλο ενθουσιασμο.

ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ «ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΥ» ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

Ενώ η κατάσταση στην Συρία περιπλέκεται όλο και περισσότερο με την εισβολή των τουρκικών δυνάμεων στον θύλακα της Cerablus, μια καινούργια υπερδύναμη, η Κίνα, με όλες τις προδιαγραφές μιας τεράστιας στρατοκρατικής μηχανής, κάνει την εμφάνιση της στον συριακό εμφύλιο στέλνοντας μηνύματα προς πολλές πλευρές, ενώ η Άγκυρα ήδη ανησυχεί με αυτή την εξέλιξη.

Πείτε αντίο στα οδοντικά εμφυτεύματα και μεγαλώστε τα δικά σας δόντια μέσα σε 9 εβδομάδες.

Τα οδοντικά εμφυτεύματα κάνουν τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη. Είναι μια πολύ καλή λύση για να καλύψουμε τα κενά των δοντιών.

Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στην οδοντιατρική επιστήμη έχει κάνει κάποιες ανακαλύψεις που έχουν δείξει μια απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία των οδοντικών εμφυτευμάτων.

Ανακάλυψαν την 5η δύναμη της φύσης;

Πρόσφατα ευρήματα υποδηλώνουν την πιθανή ανακάλυψη ενός υποατομικού σωματιδίου που μπορεί να αποτελεί ένδειξη μιας πέμπτης θεμελιώδους δύναμη της φύσης, σύμφωνα με ένα έγγραφο που δημοσιεύεται στο περιοδικό Physical Review Letters από θεωρητικούς φυσικούς στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.

Βρήκαν βελόνα 50.000 ετών σε σπήλαιο της Σιβηρίας

Αρχαιολόγοι σε μία ανασκαφή σε ένα σπήλαιο της Σιβηρίας έκαναν μια
συναρπαστική ανακάλυψη, βρήκαν μία βελόνα 50.000-ετών.

Σε προηγούμενες ανασκαφές, οι αρχαιολόγοι στην ίδια περιοχή είχαν
βρει ένα βραχιόλι το οποίο χρονολογείται πριν από περίπου 40.000 χρόνια αντάξιο με αυτά
που υπάρχουν στα καλύτερα κοσμηματοπωλεία σήμερα.

Χίος: Λαθρομετανάστες έχουν ρημάξει το νησί – Ομάδες περιπολίας δημιούργησαν οι κάτοικοι!

Ομάδες περιφρούρησης για να προστατέψουν τις περιουσίες τους αλλά και τις οικογένειές τους έχουν συστήσει οι κάτοικοι της Χίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το alithia.gr, από την Παρασκευή οι κάτοικοι της περιοχής  Βαβύλων, νιώθοντας μόνοι και απροστάτευτοι από το κράτος χωρίστηκαν σε μικρές ομάδες των 4 ατόμων (συνολικά συμμετέχουν 26 άτομα), οι οποίες βγαίνουν στο δρόμο τη νύχτα και… περιπολούν την περιοχή.

Σαν σήμερα(27/08/1922) μπήκαν οι Τούρκοι στην Σμύρνη... (Βίντεο)

Οταν δεν πρέπει να ξεχνάμε την Ιστορία μας...

Ξημέρωνε Σάββατο 27 του Αυγούστου κι η αγωνία μετά την κατάρευση του μετώπου κορυφωνόταν..

Πρώτοι οι Τσέτες ιππέις μπήκαν στην πόλι γύρω στίς 10 και μισή κι άρχισαν τίς πρώτες σφαγές.

Ο Τουρκικός στρατός κι ο τουρκικός όχλος συνέχισαν μετά τίς σφαγές και τίς λεηλασίες.


Ενα κόσμημα με θέα τον Αχελώο

Το αρχαίο θέατρο της Στράτου έχει οικοδομηθεί ανατολικά του διατειχίσματος της αρχαίας πόλης της Στράτου, πολύ κοντά στην αρχαία Αγορά με την οποία συνδεόταν με βαθμιδωτό δρόμο.

Βρίσκεται σε κλειστή χαμηλή πλαγιά με θέα τον ποταμό Αχελώο και αποτελεί το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα της Αιτωλοακαρνανίας, αφού αυτή ήταν περίπου 7.000 ατόμων. Το θέατρο οικοδομήθηκε τον 4ο αιώνα π.Χ., είναι σκαλισμένο ολόκληρο στο φυσικό βράχο και βασικό του υλικό είναι ο γκριζοπράσινος ψαμμόλιθος και ο λευκός ασβεστόλιθος.

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Ο Όμηρος Εξηγεί την Παρουσία των Ερπετοειδών στον Πλανήτη μας

Στίχος β19 [1].-Αντιφος αιχμητης,

Στο βιβλίο άλφα της Ομηρικής Οδύσσειας γνωρίσαμε ένα από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά – ιδιότητες του άνδρα που ήταν βασιλέας του πλανήτη Ιθάκη 33 για εκατομμύρια χρόνια. Το όνομα που χρησιμοποίησε ο Όμηρος εκεί ήταν [ Φορκυνας = οφρ’ Κυνας].

Μας έκανε γνωστό,πως ο εξωγήινος άνδρας προερχόταν από το αστρικό σύστημα Μέγας Κύων.


ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Βορειοανατολικά της Αθήνας, υψώνεται ο ορεινός όγκος της Πεντέλης, φράσσοντας στο σημείο αυτό το λεκανοπέδιο της Αττικής. Αποτελεί μία μόνο ράχη, από τα Δυτικά προς τα Ανατολικά, σχήματος πυραμίδας και με μέγιστο ύψος 1109μ.Γεωλογικά μαζί με τον Υμμητό, θεωρούνται δύο από τα αρχαιότερα βουνά της Ευρώπης.

ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ... - Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥ... - Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ....


ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΛΗ Η "ΛΟΒΙΤΟΥΡΑ" ΔΟΥΛΕΨΑΝΕ ΝΥΧΘΗΜΕΡΩΝ.... - ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ - ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΤΙ:
ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ - ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ.
ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ.
ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2013!