Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΕΤΟΣ ΕΝ (2017=10=1)!!!

ΗΜΑΡ ΑΙΣΙΜΟΝ ΤΕ ΑΓΛΑΟΝ!!!
ΕΝΑΡΞΙΣ ΝΕΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ!!!
ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ!!!
ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ!!!
ΝΕΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΧΑΡΑΣΣΟΝΤΑΙ!!!
Η ΛΑΜΠΡΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ 6ου ΓΕΝΟΥΣ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ!!!


ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ: ΛΕΜΟΥΡΙΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΒΙΔΩΝ-ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

«Η Σελήνη πριν μας αποχωριστεί ήταν το λίκνο τους»


Άρθρο του Ν. Μαργιωρή (*) (1913-1993) στο περιοδικό «Ομακοείο»
(Για την αντιγραφή και επιμέλεια Ηλίας Κατσιάμπας,
μαθητής του Ν. Μαργιωρή και εκπρόσωπος του φιλοσοφικού και πρακτικού του έργου.
Υπεύθυνος Ομακοείων Τρικάλων & Θεσσαλονίκης)
Οι πολιτισμοί πού αναπτύχτηκαν πάνω στον πλανήτη μας τόσο στους προκατακλυσμιαίους χρόνους όσο και στους μετακατακλυσμιαίους, ήταν περίεργοι και διαφορετικοί από το σημερινό δικό μας. Κάθε φυλή πού πέρασε από τη γη, σχημάτισε ανάλογους πολιτισμούς με των ψυχών πού έφερνε μαζί της την παλαιότητα και την ποιότητα.

H αρχαία ανάγλυφη στήλη της Φλώρινας με τον Αλέξανδρο ως θεό

Αυτή η ανάγλυφη μαρμάρινη στήλη ανακαλύφθηκε το 1957, με την οποία ανακάλυψη της οποίας συνδέονται τα χωριά Σκοπός και Αχλάδα της Φλώρινας, πολύ κοντά στα σύνορα Ελλάδας και Σκοπίων. 

Μάχη με Άγνωστα Αντικείμενα στην Γαλλία του 1608 μ.Χ.!

Τον Αύγουστο του 1608, οι άνθρωποι της νότιας Γαλλίας, από τη Μασσαλία μέχρι και τη Γένοβα, βιώσαν μία απίστευτη εμπειρία, όπως αναφέρεται σε ένα χρονικό με τίτλο, «Discours des terribles et espouvantables signes apparus sur la mer Gennes.»
Στον ουρανό πάνω από το Martigues μια εναέρια μάχη έλαβε χώρα η οποία και άφησε μια μυρωδιά από νιτρικό κάλιο (πυρίτιδα).

Τα βάρη κάνουν καλό και στο μυαλό σου (ενάντια στην άνοια)! Τα θεαματικά αποτελέσματα νέας έρευνας!!

Η άρση βαρών δεν έχει συσχετισθεί ιδιαίτερα με την εξυπνάδα. Όμως νέα μικρή αυστραλιανή επιστημονική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το δυνάμωμα των μυών -π.χ. με βαράκια- κάνει καλό στον εγκέφαλο.

Σύμφωνα με αυστραλιανούς επιστήμονες η άσκηση με βαράκια απομακρύνει την πιθανότητα άνοιας. 

Τα Μινωικά ιερά στα Ανεμόσπηλια και στην Ψηλή Κορυφή του όρους Γιούχτας

Αναπαράσταση σε 3Δ του ιερού της Ανεμόσπηλιας (από Π.Κρουκλίδης)

Γλας – Γιγάντια Μυκηναϊκή Πόλη που «Αγνόησε» η Αρχαιολογική Εταιρεία…!

Πύλη του οχυρωματικού τείχους στον Γλά
Μια ιδιαίτερα σημαντική ανακοίνωση για την ελληνική προϊστορική αρχαιολογία παρουσιάσθηκε στο 117ο Ετήσιο Συνέδριο του Αρχαιολογικού Ινστιτούτου της Αμερικής στο Σαν Φρανσίσκο των Η.Π.Α. (6-9 Ιανουαρίου 2016), που συζητήθηκε πολύ στα πλαίσια του συνεδρίου.

«THE PROMISE», ΕΝΑ ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! (βίντεο)

Την ίδια ώρα που οι Τούρκοι παράγουν τηλεοπτικά σήριαλ διαστρέφοντας την ιστορία και προβάλλοντας πως υπεστήκαν… γενοκτονία από τους χριστιανούς Έλληνες και Αρμενιους στην Μικρά Ασία, έρχεται ένα γερμανικής παραγωγής φιλμ με τον τίτλο, «The Promise», που αναφέρεται στην αρμενική γενοκτονία και αποτελεί κυριολεκτικά ένα ηχηρό χαστούκι στους Τούρκους και σε όσους ακόμα αμφισβητούν τα τραγικά και δραματικά ιστορικά γεγονότα στις αρχές του εικοστού αιώνα στην Μικρά Ασία και την μεγάλη γενοκτονία των Χριστιανών της Ανατολής.

ΠΙΛΟΤΟΙ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ (βίντεο)

Στο παρακάτω άρθρο διαλύονται με χαρακτηριστικό τρόπο όλα όσα υποστηρίζουν διάφοροι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι ότι δεν μας ψεκάζουν καθημερινά και ότι όλες αυτές οι θεωρίες είναι συνομωσιολογικές ανοησίες. Δυστυχώς για αυτούς τους κυρίους όπως θα δείτε παρακάτω επιστήμονες, γιατροί και το πιο εντυπωσιακό ακόμα και πιλότοι αποκαλύπτουν την πραγματικότητα για το τεράστιο αυτό θέμα των ψεκασμών που σκόπιμα το συσκοτίζουν για να μην αποκαλύπτεται η αλήθεια στο κοινό.

Έλληνες Μυθικιστές: Κανένας τάφος του Ιησού δεν ανακαλύφθηκε

"Δεν υπάρχει κανένα απτό ιστορικό και αρχαιολογικό δεδομένο το οποίο να καταδεικνύει ότι ο Ιησούς (αν υπήρξε ως ιστορικό πρόσωπο) μαρτύρησε και τάφηκε στο συγκεκριμένο σημείο" αναφέρουν οι Έλληνες Μυθικιστές

Αντιδράσεις από τους Έλληνες Μυθικιστές για την είδηση της αποκάλυψης του φερόμενου ως τάφου του Ιησού από τη διεπιστημονική ομάδας του ΕΜΠ, λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη της επικεφαλής, Αντωνίας Μοροπούλου.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ!!


ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ: Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ
ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤAI ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ <<ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ>>....
ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.... (Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ) ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ:
ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ..... ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.

Κυριακάτικα υπεγράφει η συμφωνία - θάνατος του εμποράκου - CETA...

Κάτσε φίλε και ασχολήσου με ότι π@παριά σου περνάει από το μυαλό… Με γήπεδα, με γκόμενες, με playstation και όταν ξυπνήσεις ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. Βλέπεις οι συμφωνία TTIP μπήκε από την πίσω πόρτα στην Ευρώπη! Αλλά εσύ συνέχισε να πετάς αετό και αύριο που θα είσαι χωρίς εργασία ή χειρότερα δούλος στις πολυεθνικές μην απορήσει γιατί… ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ ΟΡΘΙΟΣ…

Σήκωσαν ψηλά την Ελληνική σημαία μέσα στην Τουρκία 28η Οκτωβρίου!

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και υπερηφάνεια ο Έλληνας παλαιστής Μιχάλης Ιωσηφίδης πανηγύρισε ανήμερα 28ης Οκτωβρίου σημαντική νίκη στον τελικό επί Τούρκου αντιπάλου μέσα στην Τουρκία.

Άρχισαν οι τίτλοι τέλους για τη Χίλαρι Κλίντον;

Την 28η Οκτωβρίου ο διευθυντής του FBI James Comey ενημέρωσε με επιστολή του το Κογκρέσσο ότι βρέθηκαν νέα e-mails της κας Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια άλλης έρευνας.

Μετά την τελευταία ανακάλυψη ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να ανοίξει και πάλι την έρευνα για την παράνομη χρήση του ιδιωτικού σέρβερ της κας Κλίντον, που ο ίδιος είχε κλείσει παλαιότερα.

Δήλωση Ισραηλινού υφυπουργού για τους φονικούς σεισμούς: «Θεία δίκη κατά των Ιταλών»!

Σάλος ξέσπασε τσακισμένη από τους συνεχείς σεισμούς, Ιταλία, από την δήλωση του Ισραηλινού υφυπουργού του υφυπουργού Εγιόβ Καρά, ο οποίος χαρακτήρισε τον σεισμό με τους δεκάδες νεκρούς την περασμένη εβδομάδα στην γειτονική χώρα ως "Θεία δίκη κατά της Ιταλίας"!

Το ισχυρότερο όπλο της Ρωσίας

Η πραγματική απειλή για τις Η.Π.Α. δεν είναι τα ρωσικά πυρηνικά όπλα, αλλά ο χάρτινος πύργος των δολαρίων χωρίς αντίκρισμα – τα οποία στηρίζονται σε μία χώρα που έχει προ πολλού υπερχρεωθεί, ευρισκόμενη σε πορεία οικονομικής και πολιτικής παρακμής.
Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, ο πρόεδρος Putin και η Ρωσία, η Κίνα επίσης, δεν έχουν καμία διάθεση να αποδεχθούν την παγκόσμια ηγεμονία των Η.Π.Α. – γνωρίζοντας πως για να τα καταφέρουν, πρέπει με κάθε τρόπο να αποδεσμευθούν από το δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ ΛΟΚΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΑΣ. -ΑΙΑΣ Ο ΛΟΚΡΟΣ-

Οι Λοκροί ήταν αρχαίο ελληνικό φύλο, που κατοικούσε στην κεντρική Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Λοκρίδα, η οποία στην αρχαιότητα χωριζόταν σε δύο περιοχές. Σύμφωνα με τον Στράβωνα, στα δυτικά κατοικούσαν οι ΕΣΠΕΡΙΟΙ Ή ΟΖΟΛΕΣ ΛΟΚΡΟΙ –

- Στα ανατολικά ("Εώα Λοκρίς") οι Λοκροί κατοικούσαν στην περιοχή του σημερινού νομού Φθιώτιδας.

- Αυτοί με την σειρά τους χωρίζονταν σε Λοκρούς Οπούντιους (σ' αυτούς δηλαδή που είχαν μητρόπολη τον Οπούντα)

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΝΕΑ / ΕΝ ΝΕΑ! ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ!!!

Ε Ν Ν Ε Α Σ!!!
9-9-2016=9 (9-9-9)
18-9-2016=9 (9-9-9)
27-9-2016=9 (9-9-9)
ΤΡΙΠΛΗ ΕΝΝΕΑΣ!!!
ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ!!!
ΕΚΚΙΝΗΣΙΣ ΝΕΩΝ!!!

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΝΕΑ/ ΕΝ ΝΕΑ:
ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟ 9 ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ (ΕΝΑΔΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΑ.


Υποσυνείδητα μηνύματα και πλύση εγκεφάλου, μέσω των μουσικών videoclip... (Βίντεο)

Από την Φωτεινή Τυράσκη*
Δεν είναι καινούρια η είδηση ότι μέσω των μουσικών videoclip δεχόμαστε (και κυρίως τα νέα παιδιά) υποσυνείδητα μηνύματα, που μας παρασύρουν στις νέες τάσεις της μόδας, μας δείχνουν τί είναι trendy και μας ξεπλένουν τον εγκέφαλο, γενικώς...

Αυτά ήταν τα πραγματικά χρώματα των αρχαίων Ελληνικών αγαλμάτων (Βίντεο)

Εκατόν είκοσι αρχαία Ελληνικά και ρωμαϊκά αγάλματα δίνουν απάντηση στο ερώτημα σε μια πολύχρωμη έκθεση που καταργεί τα «στεγανά» περί λευκών αγαλμάτων.
Για εκατοντάδες χρόνια, αυτή η θεωρία ήταν κυρίαρχη στην ιστορία του δυτικού πολιτισμού. Κι όμως. Τα αρχαία ελληνικά και ρωμαϊκά αγάλματα ήταν μέχρις ενός βαθμού πολύχρωμα διαμορφώνοντας μια εντελώς διαφορετική εικόνα απ’ αυτή που έχουμε σήμερα.

Εμφανίσεις UFO παντού το τελευταίο διάστημα (Βίντεο)

Λίγο πριν τις εκλογές στο Γιούσα, εν μέσω αρχής παγκοσμίου πολέμου… πάνω στο Ιωβήλαιο έτος της αναμονής γεγονότων για τους Ιουδαίους, την ώρα που οι εξωμότες καταστρέφουν το ιστορικό λίκνο του ελληνικού έθνους με την νομιμοποίηση και πολιτογράφηση των λάθρο, πυκνώνουν και οι εμφανίσεις ΑΤΙΑ.

Φασκόμηλο, το βότανο που προστατεύει

Το φασκόμηλο ή αλισφακιά ανήκει στο βοτανικό γένος salvia του οποίου το όνομα προέρχεται από την λατινική λέξη salvare και σημαίνει σώζω/προστατεύω. Ήταν τόσες πολλές οι θεραπευτικές χρήσεις του φασκόμηλου στην αρχαιότητα που θεωρήθηκε αυτονόητη η χρήση αυτής της ονομασίας την οποία πρώτος κατέγραψε ο Πλίνιος ο Πρεσβύτερος.

"Έλληνες" δωσίλογοι και φιλοναζιστές. Λίστα ατόμων και οργανώσεων (Βίντεο) (2 άρθρα)

Τα γνωστά μεγάλα ονόματα επιχειρηματιες που άρπαζαν τις περιουσίες 

Τα γνωστά μεγάλα ονόματα επιχειρηματιες που άρπαζαν τις περιουσίες. Εφοπλιστές, πολιτικοί, εργολάβοι, επιχειρηματίες όπως ο Λαναράς, Βασιλειάδης Παπαλεξανδρής-Στεργίου, -Καρέλας, -Χυτήρογλου, Παπαστρατη η Ελένη Βουλπιώτη σύζυγος του Ιωάννη Βουλπίώτη συνεργάτη των Ναζί και επίσημου αντιπροσώπου της SIEMENS, ο Επίσκοπος Μυτιλήνης ακόμα και ναι ναι.. η Τράπεζα της Ελλάδας η οποία όπως ξέρουμε μόνο ελληνική δεν είναι...

Η Κίνα στηρίζει Ελλάδα! Να επιστραφούν τα γλυπτά του Παρθενώνα...

O γενικός διευθυντής του Μουσείου της Απαγορευμένης Πόλης στο Πεκίνο, δρ Σαν, όταν ρωτήθηκε για το αν υποστηρίζει το αίτημα της Ελλάδας, όσον αφορά τον επαναπατρισμό των Γλυπτών του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο, δήλωσε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι «Όλα τα έθνη με αρχαίους πολιτισμούς μοιράζονται την ίδια επιθυμία, η διάσπαρτη πολιτιστική κληρονομιά να επιστρέψει στο σπίτι της».

«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΗΤΑΝ ΘΗΡΙΑ» ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΣΛΑΣ: Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΣΤΟ ΥΨΩΜΑ 731

Ο Ταγματάρχης Δημήτριος Κασλάς, από το Πουρί Ζαγοράς Πηλίου, κατά την εαρινή επίθεση των Ιταλών στις 9 Μαρτίου του 1941 ήταν ο Διοικητής του ΙΙ Τάγματος του 5ου Συντάγματος Τρικάλων.
Ο Κασλάς είναι μια τιτάνια και ταυτόχρονα τραγική μορφή, που συμβολίζει την περιπέτεια μιας ολόκληρης γενιάς.
Γεννημένος το 1901, γιος του Γεωργίου και της Μαρίας Καζήλα, το άλλαξε σε Κασλάς όταν κατατάχτηκε στο Στρατό το 1920.


Μοναδικό βίντεο: Οπαδοί στο Μαρόκο σχηματίζουν στις κερκίδες την ελληνική λέξη: Φιλότιμο!

Τη λέξη φιλότιμο σχημάτισαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Κενίτρα στο Μαρόκο. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας έχει απαγορεύσει την ανάρτηση πανό στα γήπεδα όμως οι οπαδοί βρήκαν τη λύση εμπνευσμένοι από την Ελλάδα. Απλώθηκαν στην κερκίδα και με τα σώματα τους σχημάτισαν τη λέξη φιλότιμο.

Κινδυνεύει η Χίλαρι: Στο Οβάλ Γραφείο με το FBI και τον εισαγγελέα να περιμένουν στην πόρτα!

Και ξαφνικά ο λαός των Ηνωμένων Πολιτειών χθες έμαθε κάτι που στην ουσία γνώριζε, αλλά το αποσαθρωμένο και διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας, της Wall Street, της Goldman Sachs, και των μέσων μαζικής ενημέρωσης σε παγκόσμια κλίμακα έχει επιδοθεί σε μια βρώμικη εκστρατεία να το κάνει να ξεχάσει.

Ένας ντετέκτιβ στο ριψοκίνδυνο κυνήγι των αρχαιοκαπήλων (Εικόνες)

Χρυσά νομίσματα από τα Γιάννενα
Ο Γιώργος Τσούκαλης είναι γνωστός από τις υποθέσεις εγκλημάτων, όμως το πάθος του είναι το κυνήγι της αρχαιοκαπηλίας και το προσωπικό του ρεκόρ 35 εξιχνιασμένες υποθέσεις.

Δείτε τους χάρτες με της θηριωδίες των Ναζί (1170 χωριά)

Δείτε τους χάρτες με της θηριωδίες των Ναζί (1170 χωριά) που κατέθεσε ο Θεοδωρόπουλος στην Επιτροπή των Γερμανικών Αποζημιώσεων

ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ

Από βομβαρδισμούς, φωτιές ή λεηλασία.

ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ


Ξέσπασε σε λυγμούς ο αντιπρόεδρος Μπάιντεν για τον γιό του: Πιστοί και θαρραλέοι οι Έλληνες !!

Με θερμά λόγια μίλησε για την ελληνοαμερικανική κοινότητα ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, αποδεχόμενος το βράδυ της Πέμπτης τιμητική διάκριση, στο ετήσιο δείπνο του OXI Foundation, που πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο Ειρήνης στην Ουάσιγκτον.

Η Ρωσία έχασε την έδρα της στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, η Σαουδική Αραβία των αποκεφαλιστών ΟΧΙ!

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ GROTHIA.GR:
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ” ΟΗΕ, ΟΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΟΥΑΧΑΜΠΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΝΩ Η ΥΠΕΡΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ,ΟΧΙ!

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Πραγματική αλήθεια για τον καρκίνο που δεν θα ακούσετε από κανέναν γιατρό!

Επικρατούν πολλές συζητήσεις σχετικά με τις κύριες αιτίες του καρκίνου. Σύμφωνα με τον Δρ ‘Οττο Βάρμπουργκ  (Otto Warburg Heinrich) ο οποίος είναι ένας από τους νικητές του βραβείου Νόμπελ 1931, απέδειξε ότι καρκίνος προκαλείται από την υψηλή έλλειψη οξυγόνου στο σώμα.

ΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ - ΕΛΕΥΣΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ!

Η ΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ (ΔΕΥΣ/ΖΕΥΣ - ΚΑΛΙΩΝ/Ο ΕΧΩΝ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ) ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΙΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΘΝΗΤΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΙΑΝ!

ΕΛΕΥΣΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ!
ΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ ΩΣ ΚΑΤΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΚΤΙΝΟΣ ΦΩΤΟΣ, ΕΚΠΟΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΗΛΙΟΥ, ΙΝΑ ΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΘΑΡΣΙΝ ΤΕ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΝ ΓΑΙΑΣ, ΙΝΑ ΤΕΧΘΗΣΕΤΑΙ ΝΕΟΝ ΑΓΝΟΝ ΓΕΝΟΣ ΘΝΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, Ο ΘΑ ΣΥΜΒΙΕΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ!


ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ: Ναι, Ο Βελουχιώτης δεν ήταν ΠΟΥ@ΤΗΣ αλλά… ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ!! (Σκληρές εικόνες)

Απαντώ σε παρατήρηση ακροατή της εκπομπής «η Αλήθεια δεν έχει χορηγό» στο Axisradio.gr, που μου καταλογίζει ότι διέπραξα «μεγάλο ατόπημα», στην εκπομπή της 20.09.2012,
διότι ανάφερα ως αξιόπιστη αγγλική «πηγή», περί του εάν ήταν πούστης ή όχι ο Βελουχιώτης, η οποία δεν είναι διασταυρωμένη.
Ο ακροατής υποστηρίζει ότι η αξιόπιστη πηγή είναι ο “Αγγλος λοχαγός των αλεξιπτωτιστών Ντένις Χάμσον ο οποίος στο έργο του «We fell among Greeks» (που εκδόθηκε το 1957), κατηγορεί τον Βελουχιώτη ως σαδιστή, μέθυσο, κίναιδο και παιδεραστή.


Λοιπόν, η αξιόπιστη πηγή, είναι τα απόρρητα έγγραφα του φακέλου VELOUCHIOTIS που σχηματίστηκε τον Δεκέμβριο 1944, από την Force 133 μετα τις σφαγές των αιχμαλώτων στον Μελιγαλά, στην Καλαμάτα και τους Γαργαλιάνους, προκειμένου να παραπεμφθεί ο Βελουχιώτης σε δικαστήριο των ηνωμένων Εθνών ως εγκληματίας πολέμου, και τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα το 2005. (SECRET VELOUCHIOTIS, Ares, – 22666/A).

Πυθαγόρας και Προηγούμενες Ζωές – Οι Άγνωστες Μετενσαρκώσεις

Μία από τις πλέον σημαντικές και αινιγματικές προσωπικότητες όλων των εποχών, που εμφανίστηκαν επάνω στον πλανήτη Γη, είναι αδιαμφισβήτητα ο μεγάλος δάσκαλος ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ.
Ο Πυθαγόρας από τη Σάμο, είναι ο πρώτος Έλληνας Φιλόσοφος, που όχι μόνο θεωρεί ως δεδομένο τον περίφημο ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΕΠΑΝΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ, στην εφαρμογή του οποίου στηρίζεται ολόκληρο το μετέπειτα εκπαιδευτικό και θρησκευτικό σύστημα της Αρχαίας Ελλάδας, αλλά ισχυρίζεται επιπλέον ότι είναι σε θέση να ΘΥΜΑΤΑΙ και να ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ επακριβώς τις ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥ!

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ - ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΨΥΧΙΚΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ-ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΙΑ-
ΕΝΩ Η ΘΕΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΥΤΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ.


Μια ζεστή μέρα πήγαμε στο μουσείο της Ελευσίνας (Εικόνες)

Φωτ. Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
Η ιστορία της Ελευσίνας δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή της εικόνα. H περιοχή αυτή που κατοικείται από τα μεσοελλαδικά χρόνια είναι κυρίως γνωστή για τα Ελευσίνια Μυστήρια και για τον τραγικό ποιητή Αισχύλο. Κατά την αρχαιότητα μάλιστα, η πόλις της Ελευσίνας θεωρούνταν μία εκ των πέντε ιερών πόλεων αποτελώντας έτσι σημαντικότατο θρησκευτικό κέντρο λατρείας.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΟ 1940 ΗΤΑΝ… ΠΛΑΣΤΗ!

Ποιο είναι το επιχείρημα του ΚΚΕ, για να αποδείξει ότι (δήθεν) συμμετείχε στον εθνικό αγώνα του ’40; Μια επιστολή με την υπογραφή του Ζαχαριάδη που δημοσιεύθηκε στις εφημερίδες τις πρώτες ημέρες του πολέμου.

Βεβαίως, αργότερα η επιστολή αυτή καταγγέλθηκε από το ΚΚΕ, ως πλαστή. Και ήταν πλαστή! Η «πλαστογράφηση» έγινε με εντολή του δαιμόνιου υπουργού Ασφαλείας Κωνσταντίνου Μανιαδάκη, ο οποίος φοβόταν ότι το ΚΚΕ θα ρίξει ένα ανάλογο των Γάλλων κομμουνιστών σύνθημα (“pourqoi” – «γιατί», εννοώντας «γιατί να πολεμήσουμε;») και θα προκαλέσει προβλήματα στο μέτωπο. Μην ξεχνάμε, πως την εποχή εκείνη ο Στάλιν ήταν σύμμαχος του Άξονα… 

Πουλήθηκαν στη Νέα Υόρκη 23 αρχαία αντικείμενα από Κύπρο και Ελλάδα

Πουλήθηκαν παρά τις αντιδράσεις, 23 από τα 68 αρχαία αντικείμενα που έχουν προέλευση από την Κύπρο, την Ελλάδα, την Αίγυπτο και την Ιταλία που βρίσκονταν στο Μουσείο Τέχνης του Τολέδο, αναφέρει το «Associated Press».

Ο πρώτος εορτασμός της επετείου του ΟΧΙ στην κατοχή

από το ημερολόγιο: Φύλλα Κατοχής, της Ιωάννας Τσάτσου

Θαυμαστή η τόλμη και η γενναιότητα, καθηγητών και φοιτητών, που αρνήθηκαν να κάνουν μάθημα την 28η Οκτωβρίου 1941, θεωρώντας την ημέρα εθνικής εορτής…τότε που οι γιορτές τιμόταν με κάθε κόστος και οι διαδηλώσεις γινόταν για την ελευθερία…

Μυστική συνάντηση Ρωσίας-Συρίας-Κούρδων αλλάζει δραματικά τα δεδομένα κατά της Τουρκίας

Μεγάλη ανησυχία δημιουργεί στην Άγκυρα η αποκάλυψη από μερίδα του τουρκικού τύπου ότι πρόσφατα έχει γίνει μια σημαντική μυστική συνάντηση εκπρόσωπων της Ρωσίας, του συριακού καθεστώτος και των Κούρδων της Συρίας, όπου καθορίστηκε σε μεγάλο μέρος το μετά τον εμφύλιο καθεστώς στην Συρία και κυρίως η αυτονόμηση του κουρδικού στοιχείου.

Την μάνα ηρωίδα ΕΛΕΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ γιατί δεν μας την έμαθε κανένας...! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ! (Βίντεο)

Στη σημερινή εποχή της αμφισβήτησης των πάντων η ιστορία λειτουργεί ως δεξαμενή από την οποία λαμβάνουμε γνώση και θάρρος για να ενισχύσουμε τη θελησή μας για εθνική επιβίωση.

Μείωση του πληθυσμού και "τρόφιμα"!! (Βίντεο)

Το σχέδιο μείωσης του πληθυσμού του πλανήτη.
Η γη έχει περίπου 7 μιση δις πληθυσμό και θέλουν να το μειώσουν κάτω απο 500 εκατομμύρια.
Γιαυτό μας δηλητηριάζουν με μεταλλαγμένα τρόφιμα και αεροψεκασμούς. Γι'αυτό χρηματοδοτούν πολέμους και σκοτώνονται πολλοί αθώοι. Τα ίδια έκανε και ο Χίτλερ στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Διανύουμε ήδη τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο. Θα μειωθεί δραματικά ο πληθυσμός. Όλα στο σχέδιο της νέας τάξης.

Β.Πούτιν: «Η Ρωσία δεν σχεδιάζει να επιτεθεί σε κανέναν - Είναι γελοίο, παράλογο κι αδιανόητο»

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι «στη Δύση συνεχώς πολλαπλασιάζονται οι μυθικές απειλές», μιλώντας στο Διεθνές Φόρουμ Συζήτησης της Λέσχης Valdai, στο οποίο συμμετέχουν εμπειρογνώμονες απ’ όλο τον κόσμο.
«Η Ρωσία δεν σχεδιάζει να επιτεθεί εναντίον κανενός: αυτό είναι γελοίο, παράλογο κι αδιανόητο», δήλωσε ο ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν ο οποίος έλαβε μέρος στην τελευταία ημέρα των εργασιών του Φόρουμ που πραγματοποιούνται στο Σότσι.
Στη συνέχεια προσέθεσε ότι «στη Δύση συνεχώς πολλαπλασιάζονται οι μυθικές απειλές».

Πρωτοφανής επίδειξη δύναμης του Ελληνικού Στρατού στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Επιβλητικότατη και ισχυρή ήταν φέτος η στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Άρματα μάχης, αυτοκινούμενα πυροβόλα, τεθωρακισμένα και πεζικό παρέλασαν σε άψογους σχηματισμούς προκαλώντας ενθουσιασμό στους πολίτες που παρακολουθούσαν.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Ο ΕΡΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΙΟΣ!

Ο ΕΡΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΙΟΣ ΚΑΙ ΩΘΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΙΝ!
ΟΙ ΒΡΟΤΟΙ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΝ! ΤΟΝ ΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΓΕΝΕΤΗΣΙΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ!

ΟΙ ΘΕΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝ ΤΗ ΠΡΑΞΕΙ ΟΤΙ: ΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΙ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΕΡΩΤΟΣ ΕΝ ΤΩ ΒΩΜΩ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ, ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΝ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΙΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ ΤΗΣ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ ΜΥΗΣΕΩΣ ΤΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΩΣΙΝ.


ΙΣΤΟΡΙΑ - ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ IΟΥΔΑΙΟΙ??

-Αν ρωτησεις ένα ανθρωπο ποιος είναι ο γεναρχης των Εβραιων η απαντηση που θα παρεις είναι: 

-Φυσικα ο Αβρααμ. [Ειδικα τους Ελληνες Χριστιανους – Αυτοι ξερουν το εγκολποις Αβρααμ!!!]

-Όμως όπως αποδεικνυει η ιστορια,τα πραγματα δεν είναι ετσι ακριβως γιατι ο Αβρααμ ΔΕΝ ηταν Εβραιος.

Προσκύνημα στην Ελλάδα, του Νίκου Καζαντζάκη

Όταν ένας Έλληνας ταξιδεύει στην Ελλάδα, το ταξίδι του μοιραία μετατρέπεται σ’ επίπονη αναζήτηση του χρέους. Πώς να γίνουμε κι εμείς άξιοι των προγόνων, πώς να τη συνεχίσουμε, χωρίς να την ντροπιάσουμε, την παράδοση της ράτσας μας; Μια αυστηρή ασίγαστη ευθύνη βαραίνει τους ώμους σου, βαραίνει τους ώμους όλων των ζωντανών Ελλήνων. Ακαταμάχητη μαγική δύναμη έχει το όνομα. Όποιος γεννήθηκε στην Ελλάδα έχει το χρέος να συνεχίσει τον αιώνιο ελληνικό θρύλο.

Ελληνικές Πυραμίδες και η άγνωστη πυραμίδα των Χανίων

Χωρίς καμία έννοια εθνικισμού ή περηφάνιας αλλά με μια διάθεση να πούμε επιτέλους κάποια πράγματα με το όνομα τους όπως θα δείτε και στο υπόλοιπο άρθρο, επιφυλάσσομαι για τις πυραμίδες στον Άρη. Επίσης να αναφέρω πως δεν θα μιλήσω καθόλου για το μεταφυσικό κομμάτι του θέματος ‘Ελληνικές Πυραμίδες’, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, κάποια άλλη φορά.

Φρούτα και λαχανικά για δίαιτα: Αυτά είναι τα καλύτερα!!

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην έγκριτη επιστημονική επιθεώρηση British Medical Journal έδειξε ότι τα φλαβονοειδή, χημική ένωση σε ορισμένες τροφές, μπορεί να είναι εν μέρει υπεύθυνα για τις ιδιότητες απώλειας των περιττών κιλών που έχουν τα φρούτα και τα λαχανικά. 

Οι Μυστικές Γνώσεις Πυθαγόρα για τον Χωροχρόνο

Ποιος είναι ο λόγος που οι Πυθαγόρειοι υποστηρίζουν ότι εσωτερικές γνώσεις δεν πρέπει να κοινοποιούνται σε όλους τους ανθρώπους, κατά το «Μὴ εἶναι πρὸς πάντας πάντα ρητά»
Σήμερα, κατά γενική παραδοχή, πιστεύουμε ότι ο Πυθαγόρας υπήρξε ένας μεγάλος Μύστης, ο οποίος είχε στην κατοχή του γνώσεις, οι οποίες ήταν πολύ προχωρημένες για την εποχή του.