Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ 13 ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΩΝ ΚΡΑΝΙΩΝ

Ο μύθος των Cherokee για τα κρυστάλλινα κρανία..
Ένας παλιός αμερικανικός θρύλος περιγράφει την ύπαρξη δεκατριών αρχαίων κρυστάλλινων κρανίων, στο μέγεθος των ανθρώπινων κρανίων. Ο θρύλος λέει ότι τα κρυστάλλινα κρανία περιέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικές με ορισμένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ζωής και του σύμπαντος. Περιέχουν πληροφορίες για την ιστορία του ανθρωπίνου είδους σε αυτόν τον πλανήτη, καθώς και πληροφορίες για τον αληθινό σκοπό της ύπαρξης της ανθρωπότητας και το μελλοντικό της πεπρωμένο.

Ιδού τι λέει ο μύθος των Cherokee για τα κρυστάλλινα κρανία:

Στο αστρικό σμήνος του Σειρίου, υπάρχουν 12 πλανήτες που περιστρέφονται γύρω από διαφορετικούς ήλιους και κατοικούνται από έλλογα όντα.

Κάποτε οι Κυβερνήτες των πλανητών, συναντήθηκαν στον 4ο πλανήτη για να συζητήσουν την κατάσταση στον δικό μας πλανήτη, αφού η Γη ανήκει στην οικογένεια των πλανητών του Σειρίου.

Ο κάθε Κυβερνήτης, συγκέντρωσε όλες τις γνώσεις του πλανήτη του και τις εμφύτευσε κωδικοποιημένες σε ένα κρυστάλλινο κρανίο. Κάθε κρανίο αντιστοιχεί σε διαφορετικό ιερό πλανήτη, κρύβει μέσα του όλη τη σοφία του πλανήτη και είναι τέλειο.

Σε ένα μεγαλύτερο κρανίο, στο 13ο, εμφύτευσαν κωδικοποιημένη όλη την "Σοφία του Σειρίου". Για να λειτουργήσουν τα κρανία και να μεταδώσουν τις πληροφορίες που περιέχουν, πρέπει να τοποθετηθούν σε κύκλο και η "Σοφία του Σειρίου" στο κέντρο.

Αυτό ήταν και το μεγάλο δώρο του Σειρίου στους ανθρώπους..







Περισσότερα ΕΔΩ

Δείτε επίσης: