Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ 140.000 ΛΙΤΡΑ! ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΖΑΜΠΑ;

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Ύστερα από αίτημα του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής θα χορηγηθούν άμεσα από τα Ελληνικά Πετρέλαια 140.000 λίτρα πετρελαίου στις Δομές Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών, όπου τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι ανάγκες είναι αυξημένες εξαιτίας του δριμύτατου ψύχους.


Το θέμα απασχόλησε τη συνάντηση που είχαν το πρωί της Πέμπτης στο υπουργείο ο πρόεδρος της Ελληνικά Πετρέλαια Στάθης Τσοτσορός και ο διευθύνων σύμβουλος Γρηγόρης Στεργιούλης, με τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα.
Η παροχή δωρεάν πετρελαίου στοχεύει στην κάλυψη άμεσων αναγκών θέρμανσης των μεταναστών και προσφύγων που διαβιούν σε συνολικά δεκατρείς καταυλισμούς υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, λόγω του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που σαρώνει πολλές περιοχές της χώρας.
Αναλυτικά, πρόκειται για τις ακόλουθες Δομές, που φιλοξενούν περίπου 6.000 πρόσφυγες:


Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια, στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια για τη στήριξη ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, ενισχύει συστηματικά με τρόφιμα, ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης τα κοινωνικά παντοπωλεία των δήμων, ανθρωπιστικές οργανώσεις, ιδρύματα, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και φορείς.
Για τον σκοπό αυτό, έχει ήδη διαθέσει δωρεάν περισσότερα από 1.500.000 λίτρα πετρελαίου σε τουλάχιστον 180 σχολεία της χώρας και περισσότερους από 60 Φορείς και Οργανώσεις που επιτελούν κοινωνικό έργο.

ΣΧΟΛΙΟ Makeleio.gr:  Το ερώτημα είναι γιατί δεν δίνουν ένα μήνα τζάμπα πετρέλαιο και στους φτωχούς Έλληνες, όταν δεν έχουν πάρει το επίδομα θέρμανσης… 
Είναι όλοι ξεφτιλισμένοι με πρώτο και καλύτερο τον Τσοτσορό.

Πρόκειται για πρωτοφανή ρατσιστική χυδαιότητα κατά του Ελληνικού πληθυσμού.




Πηγή:
makeleio.gr