Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ 2017! - Ο υλισμός καταρρέει.. Το "ΦΩΣ" είναι ήδη εδώ!!

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ 2017!

Ο πλανήτης από την νέα του κοσμική θέση βομβαρδίζεται συνεχώς από αστρικήν ενέργεια υψηλής συχνότητας, με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να ξυπνούν από τον πνευματικό λήθαργο και να αναζητούν τις ρίζες τους. Ο υλιστικός φανατισμός ο οποίος κατέβαλε την ανθρωπότητα καταρρέει.

Χιλιάδες υποψιασμένοι Έλληνες αναζητούν τις προγονικές τους ρίζες και απαξιώνουν όλους αυτούς που τους κυβερνούν και που τους έφεραν σ` αυτή την δεινή θέση. Οι αποστάτες και τα Κρόνεια ιερατεία που δυναστεύουν τον πλανήτη, αγωνιούν. Έχασαν κάθε έρεισμα στους ουρανούς και ετοιμάζονται να δώσουν την τελική επίγεια μάχη τους. Το πρόγραμμα ενσαρκώσεων της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας, είναι σε πλήρη εξέλιξη. Ήδη τα πρώτα παιδιά θαύματα στον Ελληνικό χώρο, είναι ηλικίας 30 ετών. Από αυτά τα παιδιά θα βγουν οι αυριανοί ηγέτες που θα κυβερνήσουν και θα καθοδηγήσουν τους Έλληνες..

Στους ουρανούς βρίσκεται σε εξέλιξη Γαλαξιακή πρωτοβουλία η οποία εξετάζει σχέδιο ταχείας επανένταξης του πλανήτη στην ουράνια κοινωνία. Η ώρα της επανεμφάνισης των Πατρώων θεών, των ΟΛΥΜΠΙΩΝ, οι οποίοι θα δώσουν την τελική μάχη και θα απαλλάξουν τον πλανήτη από τα νύχια των αποστατών, είναι πολύ κοντά. Ο Ελληνισμός υποδέχεται τον Ήλιο του και τραγουδά τα κάλαντα που τραγουδούσε πριν από αιώνες και που ακόμα τραγουδιούνται στην Κύπρο:

- Καλήν εσπέραν άρχοντες, αν είναι ο ορισμός σας
Ηλίου τη θεία γέννηση να πω στ΄ αρχοντικό σας.
Απόλλωνα άρχοντα θεέ, έλα ξανά κοντά μας
συ φωτοδότη Βασιλιά, φώτισε την καρδιά μας.
Λιώσε τα χιόνια στα βουνά ζέστανε τα πλατάνια,
φέρε μας γέλια και χαρά, ειρήνη και ζωντάνια.
Στο σπίτι αυτό που μπήκαμε οι εστίες να μη σβήσουν
κι όλοι οι νοικοκυραίοι του χίλια χρόνια να ζήσουν!


Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ