Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

«Ο Κόκκινος Δράκος» ετοιμάζει 30 εκτοξεύσεις στο διάστημα μόνο για φέτος

Οι φόβοι για μια διαστημική σύγκρουση ανάμεσα στις τρεις υπερδυνάμεις αυξάνεται δραματικά μετά την ανακοίνωση από το Πεκίνο των 30 + εκτοξεύσεων μόνο για το 2017, εν μέσω φόβων ότι προμηνύεται πόλεμος για την πρωτοκαθεδρία στο διάστημα .
Διεθνείς εμπειρογνώμονες ασφάλειας έχουν προειδοποιήσει ότι οι Κινέζοι επιδιώκουν να αποκτήσουν πρόσβαση ελέγχου στον χώρο πάνω από την γη κατοχυρώνοντας την ηγεμονία τους με την επιτάχυνση του χρονοδιαγράμματος τους.
Πιστεύεται ότι στο εγγύς μέλλον η Κίνα θα ανταγωνίζονται πραγματικά τις δύο άλλες  υπερδυνάμεις Ρωσία και  ΗΠΑ, αλλάζοντας τον παγκόσμιο χάρτη.


Τρομακτικές είναι οι  προβλέψεις των μελλοντικών συγκρούσεων από  τον ανελέητο  ανταγωνισμό μεταξύ των υπερδυνάμεων για επικείμενες επιθέσεις από το διάστημα  στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν την κυριαρχία τους.
Τέτοιου είδους επιθέσεις  σε βασικούς στρατηγικούς στόχους από το διάστημα ενάντια σε οποιαδήποτε χώρα θα μπορούσε να είναι καταστροφικές  για την υποδομή και τις εγκαταστάσεις .
Καταστρέφοντας την διαστημική υποδομή του κράτους-εχθρού θα μπορούσε να διακοπεί για παράδειγμα η ηλεκτροδότηση ολόκληρων περιοχών , και να τεθούν εκτός λειτουργίας   τηλεοράσεις, τηλέφωνα, GPS, ακόμη και συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών σε αεροπλάνα και  πυρηνικά εργοστάσια παραγωγής ενέργειας.
Ο Αμερικανός στρατηγός John Hyten, επικεφαλής της στρατηγικής διοίκησης των ΗΠΑ, είπε για το θέμα: «Ως άνθρωποι βγαίνοντας εκεί πάνω  πάντα θα υπάρχει σύγκρουση, σαν την Άγρια Δύση, … η οποία μας έδωσε δύο φορές στην Ευρώπη  φρικτούς παγκόσμιους πολέμους. Έτσι, κάθε φορά που οι άνθρωποι πραγματικά προχωρούν τεχνολογικά  υπάρχει σύγκρουση, και σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτήν» .
Η Κίνα είναι αποφασισμένη να επιταχύνει το ρυθμό της ανάπτυξης διαστημικής βιομηχανίας της και το φιλόδοξο διαστημικό της πρόγραμμα αναφέρει επίσκεψη στο φεγγάρι μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους με  επιστροφή  στην Γη.
Ειδικοί  σε θέματα ασφάλειας προειδοποιούν ότι η Κίνα αυξάνει  το πρόγραμμά της και την καινοτομία στον διαστημικό χώρο στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον διαστημικό πόλεμο με άλλα έθνη.
Σε χθεσινό άρθρο μας με τίτλο (Δορυφόρος-δολοφόνος της Ρωσίας »κλειδώνει» ολόκληρο το δυτικό σύστημα άμυνας – Η τεχνολογική υπεροχή των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων κάνει άτρωτη την πολεμική μηχανή του Β. Πούτιν), αναφέραμε  ότι  ο κόσμος βρίσκεται σύμφωνα με ειδικούς αναλυτές και εμπειρογνώμονες  στα πρόθυρα ενός ακόμη παγκόσμιου πολέμου.  Μετά τις  απειλές για υβριδικό ,  οικονομικό , ενεργειακό , εμπορικό  πόλεμο  , ήρθε να προστεθεί ένας ακόμη,  ο «διαστημικός πόλεμος».

Η Ρωσία ταράζοντας και πάλι «τα ύδατα» δημιούργησε έναν δορυφόρο-δολοφόνο ο οποίος κατασκευάστηκε  από την κρατική εταιρεία «Roscosmos» για λογαριασμό των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

Κίνα , Ρωσία και ΗΠΑ πρώτα από όλα θα κονταροχτυπηθούν εκεί ψηλά και μετά στην γη , διότι όποιος ελέγχει πλέον το διάστημα ελέγχει και τον πλανήτη.







Πηγή:
pentapostagma.gr