Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ανακάλυψαν Γυναίκα σε Μαρμάρινο Τάφο 800 εκ. ετών, στη Ρωσία (Βίντεο)

Το καλοκαίρι του 1969, μια απίστευτη και ελάχιστα γνωστή ανακάλυψη έγινε στο μικρό χωριό Rzhavchik Tisulskago στην περιοχή Κεμέροβο της Ρωσίας.
Κατά τη διάρκεια της εργασίας σε τοπικό ανθρακωρυχείο, ένας ανθρακωρύχος που ονομάζεται Karnaukhov βρέθηκε σε ένα περίπλοκα επεξεργασμένο μαρμάρινο φέρετρο περίπου 70 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Γης. Αυτό που βρήκε μέσα σε αυτό έχει τη δυνατότητα να αλλάξει την ανθρώπινη κατανόηση της ιστορίας αυτού του πλανήτη.


Θα μπορούσε η ανακάλυψη μιας 800 εκατομμυρίων ετων γυναίκας να αντικρούσει τη θεωρία της εξέλιξης; Το φέρετρο το έφεραν στην επιφάνεια και οι ανθρακωρύχοι προσπάθησαν να το ανοίξουν από τις άκρες. Το φέρετρο άρχιζε να λιώνει στον ήλιο και τελικά άρχισε να ρέει, στόκος πάνω στο έδαφος και αποκάλυψε αυτό που ήταν μέσα.
Αρχικά, οι ανθρακωρύχοι επισήμαναν ότι το φέρετρο ήταν γεμάτο με αγνώστων στοιχείων ροζ και μπλε υγρό. Ταριχευμένη μέσα στο υγρό ήταν μια απίστευτα όμορφη γυναίκα περίπου τριάντα χρονών με μεγάλα, γαλάζια μάτια που παρέμειναν παράξενα ανοικτά. Ήταν ντυμένη με ένα καθαρό λευκό φόρεμα κομμένο περίπου ως το γόνατό της. Οι άνδρες που εργάζονταν στο ορυχείο σημειωσαν ότι φάνηκε σαν να μην ήταν νεκρή και ίσως μόνο να κοιμόταν. Στο πάνω μέρος του φέρετρου, οι ανθρακωρύχοι βρήκαν ένα μαύρο ορθογώνιο μεταλλικό κουτί.
Τα νέα της ανακάλυψης γρήγορα εξαπλώθηκαν ανάμεσα στον τοπικό χωριό και στη συνέχεια ενεπλάκησαν και οι αρχές. Περίπου στις δύο το απόγευμα, ένα ελικόπτερο προσγειώθηκε στην περιοχή και δήλωσε ότι η περιοχή ήταν σε καραντίνα και ότι όλοι όσοι είχαν δει αυτό που ήταν μέσα στο φέρετρο θα πρέπει να απομονωθούν προσωρινά. Το φέρετρο ήταν πολύ βαρύ για να μεταφερθεί στο ελικόπτερο, και έτσι οι υπάλληλοι αποφάσισαν να αδειάσουν το υγρό πριν από τη μεταφορά.
Καθώς άρχισαν να αντλούν μακριά το υγρό, το πτώμα άρχισε να αμαυρώνεται σχεδόν ακαριαία. Περιέργως, όταν αντικατέστησαν το υγρό, το πτώμα ξαναπήρε τη μορφή της όμορφης γυναίκας. Το φέρετρο στη συνέχεια σφραγίστηκε, και ένα μεγαλύτερο ελικόπτερο κλήθηκε να αναλάβει το φέρετρο σε άλλη θέση. Πέντε ημέρες μετά την ανακάλυψη, ένας καθηγητής από το Νοβοσιμπίρσκ ο οποίος είχε επιφορτιστεί με τη διερεύνηση του σώματος, δήλωσε ότι το εύρημα είχε τη δυνατότητα να μετατρέψει την ανθρώπινη κατανόηση ανάποδα.
Ο καθηγητής είπε ότι ήταν βέβαιος ότι το σώμα ήταν τουλάχιστον 800 εκατομμυρίων χρονών και ότι το σώμα της γυναίκας ήταν μεγαλύτερο από ό, τι ο άνθρακας που είχε σχηματιστεί γύρω από το φέρετρο. Είπε ότι αυτό σήμαινε ότι η δαρβινική θεωρία της εξέλιξης θα έπρεπε να τεθεί υπό αμφισβήτηση.








Πηγή:
apocalypsejohn.com