Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΑΙΘΕΡΙΚΟΣ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ

-Συμφωνα με ένα κειμενο της ‘’Λευκης Αδελφοτητας’’ Χωρος συναντησης των μυστων ηταν η εισοδος του Παρθενωνα και το εσωτερικο του για το ιερατειο,τις φωτεινες υπερβατικες οντοτητες και την ιδια την ΑΘΗΝΑ.

-Οταν κορυφωνονταν η τελετουργια οι μυστες των ανωτερων βαθμων και οι υπερβατικες οντοτητες,ανερχονταν στον χωρο των αιθερικων πεδιων,πανω ακριβως από την Ακροπολη.


-Οι κολωνες του Πρθενωνα δεν είναι κατακορυφες,αλλα εχουν μικρη κλιση και αν επεκταθουν προς τον ουρανο συναντιουνται σε υψος 1852 μετρων,υψος που προσδιοριζει την υπαρξη του αιθερικου ναου.

-Ο απεριγραπτου καλλους αιθερικος ναος,ηταν ενας γιγαντιαιος πομπος και συλλεκτης ενεργειας,για την εκτονωση ολων των ακραιων γεωλογικων και μετεωρολογικων φαινομενων,όπως σεισμων και καταιγιδων,αλλα και ολων των συνθηκων της ευρυτερης περιοχης του ναου.

-Ο Παρθενωνας των αιθερικων πεδιων είναι πενταπλασιων διαστασεων από τον ναο του βραχου των Αθηνων και πανομοιοτυπος αυτου και ηταν η ΑΘΗΝΑ που αποκαλυψε στον Φειδια το σχεδιο του ναου του Παρθενωνα.!!!

ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ!

Πηγή:
Fileas Fonk
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ