Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ.......ΓΕΓΟΝΟΣ!

''Υπάρχει μια φυλή ανθρώπων, μια φυλή θεών.Έχουν και δυο πνοή ζωής μόνο από μια μητέρα. Χωριστές όμως δυνάμεις μας κρατάνε μοιρασμένους,και η μια είναι τίποτε,ενώ η άλλη έχει τον ορειχάλκινο ουρανόγια σίγουρη Ακρόπολη. Και όμως έχουμε κάποια ομοιότητα σε μεγάλη ευφυία και δύναμη με τους Αθανάτους,κι ας μην ξέρουμε τι θα μας φέρει η μέρα.
ΠΙΝΔΑΡΟΣ (ΣΤ ' Ωδή Νεμεονίκου)

ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ:
-Οι προϋποθέσεις είναι άριστες και ο Ελληνισμός θα αναγεννηθεί. Ο Έλληνας θα θυμηθεί πως ήταν και που τον έρριξε η εκδικητική μανία κάποιων μισελλήνων εβραιολατρών. Είναι ταγμένος από τους θεούς του ν'ακολουθήσει το ουράνιο πεπρωμένο του, να προσπεράσει και ν'αφήσει πίσω του,τους ψεύτικους θεούς για χάρη των οποίων τον ονόμασαν ειδωλολάτρη.Ο Έλληνας έχει ουράνιο παρελθόν. Είναι αυτός που συνόδεψε τους Ολύμπιους στις ουράνιες αποστολές τους και θα τους ακολουθήσει και στο μέλλον, για τον εποικισμό των άστρων.
-Το να είσαι Έλληνας είναι θεϊκή επιλογή. Οι αλλοεθνείς με ελληνική πνευματική καλλιέργεια, χωρίς καμιά διάκριση φυλής και χρώματος είναι ισότιμοι Έλληνες· τους έγινε θεϊκό κάλεσμα.
-Σ' όλους εμάς της σημερινής γενιάς, μάς έλαχε ο κλήρος να υποδεχτούμε τους προπάτορές μας Ολύμπιους και ν' ανοίξουμε τις πύλες τ' ουρανού.
-Ο Δίας και η Ουράνια ακολουθία του επέστρεψε και πάλι, όχι σαν εκδικητής αλλά σαν μειλίχιος πατέρας, προστάτης και αρωγός του σύγχρονου ανθρώπου.
-Οι αρχαιολόγοι μας μπλεγμένοι στα γρανάζια του θρησκευτικού κατεστημένου, δεν άκουσαν τις θεϊκές φωνές της επιστροφής.
-Οι αστρονόμοι δεν πρόσεξαν στον ουρανό τα σημάδια της θεϊκής παρουσίας. Όλη η ανθρωπότητα βρίσκεται σε αναμονή της άφιξης τους και οι δικοί μας διανοούμενοι, οι Έλληνες λόγιοι,μιλούν ακόμη για είδωλα και χειροκροτούν τις ανακοινώσεις του θρησκευτικού παροξυσμού, που καταριέται τη νέα εποχή που την ονόμασε εποχή του Εωσφόρου.!!!



Πηγή: