Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Στο αμέτρητο πέρασμα των αιώνων, το ανθρώπινο γένος διήλθε πολλά στάδια εξέλιξης, βίωσε καταστάσεις ολέθρου και καταστροφών του πλανήτη. Έχασε τη συνέχεια της ζωής στη Γαία. Λησμόνησε την ουράνια καταγωγή του και τη γνώση. Βυθίστηκε στο σκοτάδι του πνεύματος και το λήθαργο της ψυχής. Έπαψε να θυμάται το παρελθόν του και αδιαφόρησε για το μέλλον του.
Το σύμπαν εμπεριέχει τα πάντα, όσα αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις σας και όσα αδυνατεί να συλλάβει ο νους σας. Υπάρχουν κόσμοι τους οποίους η ανθρώπινη σκέψη δεν μπορεί να πλησιάσει, δε φθάνει να τους εννοήσει.
Στη διαδρομή των αμέτρητων αιώνων, άνθρωπος, ζώα και φυτά της Γαίας άλλαξαν πολλές φορές μορφές, είτε ακολουθώντας την εξέλιξη, είτε με την επέμβαση των Ουράνιων. Άλλα εκφυλίστηκαν τελείως και αφανίστηκαν, άλλα διασώθηκαν με τη μορφή που τα βλέπετε σήμερα, και άλλα εξοντώθηκαν για να προστατευθεί το έργο της δημιουργίας.
Επισκέφθηκαν τη Γαία όντα άγνωστα και ασύλληπτα από τη δική σας νόηση. Κάθε φορά οι ουράνιες αποστολές έφευγαν πίσω στους ουρανούς και άφηναν σπέρματα ζωής που έφερναν από τ ' άστρα για να εξελιχθούν μόνα τους. Παρακολουθούσαν την εξέλιξη με ουράνιες αποστολές και τίποτα δεν άφησαν στην τύχη του.
Όλες οι ουράνιες αποστολές προσπαθούσαν να προωθήσουν τη ζωή στη Γαία σύμφωνα με τα ουράνια πρότυπα.
Η αστρική αποστολή «ΜΟΙΡΕΣ» είχε σκοπό την υποβοήθηση του προγράμματος αναπαραγωγής του γήινου ανθρώπου, με γονιμοποίηση του θηλυκού από το αρσενικό, ρυθμίζοντας τον χρόνο κύησης για την ωρίμανση του εμβρύου, καθώς και τη μέση διάρκεια ζωής. Η διάρκεια ζωής ή υλικός βίος του ανθρώπου στη Γαία καθορίστηκε με βάση το χρόνο που απαιτείται για να ολοκληρωθεί ο κύκλος αναπαραγωγής και γνώσης.
Η αποστολή αυτή υποστηρίχθηκε με το πρόγραμμα «ΕΡΩΣ» που καθόριζε τις βιολογικές ισορροπίες έλξης των δύο φύλων για αναπαραγωγή, στην οποία έλξη συμμετείχαν και οι πέντε αισθήσεις του ανθρώπου. Γονιδιακές μνήμες που είναι καταχωρημένες στον άνθρωπο ώστε το ένα φύλο να αναζητά το άλλο για την ολοκλήρωση του. Ο έρωτας είναι η δύναμη έλξης των όντων για την αναπαραγωγή, που περιέχει το σπέρμα της δημιουργίας και διαποτίζει όλα τα όντα. Τα ζώα ερωτεύονται μόνο (έλξη) ενώ ο άνθρωπος ερωτεύεται και αγαπά.
Η αστρική αποστολή «ΧΑΡΙΤΕΣ» προώθησε τον εξευγενισμό και εξωραϊσμό του θήλεος φύλου, ισότιμου και ισάριθμου με το αρσενικό, τόσο στη Γαία όσο και στους ουρανούς. Έδωσε προτεραιότητα στις αρετές της γυναίκας και στη βιολογική αποστολή της μητρότητας. Όλες οι ενέργειες και τα θέματα που σχετιζόταν με τη γυναίκα παρακολουθούντο από το πρόγραμμα «ΙΡΙΣ» για το οποίο ήταν υπεύθυνη η Ήρα.
Με ειδικές ουράνιες διατάξεις που έφεραν το όνομα «ΜΩΜΟΣ», αξιολογείτο το αξιόποινο ή όχι των πράξεων και των ενεργειών.
Σεις Ελλάνιοι, υπήρξατε στο παρελθόν οι ιεροί συνοδοί του Δία και σοφοί εποικιστές του πλανήτη με δική του εντολή. Σεις μόνοι στη Γαία έχετε ουράνιες καταβολές και συνέχεια. Είστε όμοιοι με τους ουράνιους γεννήτορες σας. Είσθε πρότυπο ανθρώπινου είδους στη μορφή και όμοιοι μ ' εσάς δημιουργήθηκαν οι άνθρωποι της Γαίας με σπέρμα που έφεραν μαζί τους οι ουράνιες αποστολές εποικισμού. Αυτό είναι το ουράνιο παρελθόν σας. Οφείλετε να το διατηρήσετε ανεξίτηλο από τη λήθη που φέρνει ο χρόνος.
Το Ελλάνιο Πνεύμα εκφράζει το κάλλος και την τελειότητα του πνεύματος των ουράνιων αδελφών σας τους οποίους εκπροσωπείτε στη Γαία.
Το αιώνιο και ανέσπερο πνεύμα σας, θα καταυγάσει τις θεϊκές λάμψεις του Ελλάνιου Φωτός που προορίζεται να φωτίσει τη ψυχή και το πνεύμα των τέκνων της Γαίας. Είστε τέκνα των ουρανών και του απείρου και η πορεία σας θα συνεχισθεί στη Γαία. Σεις μεταφέρετε τη σοφία των άστρων και θα τη μεταδώσετε στα γήινα αδέλφια σας. Ήρθε η στιγμή που όρισαν οι ουρανοί να γίνετε τέλειοι παιδαγωγοί. Έφθασε το πλήρωμα του χρόνου όπου θα μεταφέρετε το φως των ουρανών στη Γαία.
Αναζητείστε τη γνώση ανοίγοντας τις πύλες τ ' ουρανού και του πνεύματος σας. Για να επιτύχετε αυτό χρειάζεται συνεχής προσπάθεια και αγάπη για τον άνθρωπο.
Σεις έχετε προορισμό να συνδέσετε τα τέκνα της Γαίας με τον κόσμο των άστρων.
Έχετε ιερό καθήκον να διασώσετε τις ουράνιες καταβολές σας και να μην αφήσετε τη λήθη να σκεπάσει το παρελθόν σας. Δεν πρέπει να ξεχάσετε τί είστε και πού ανήκετε.
Τέκνα του Δία Ελλάνιοι. Κατάγεσθε από ψηλά. Ανεβείτε ψηλά παίρνοντας μαζί σας και τα τέκνα της Γαίας, φθάστε στους ουρανούς.
Μιλήστε στους ανθρώπους για τον ουρανό και τ ' αστέρια, για τους ουράνιους αδελφούς τους. Πώς γεννήθηκαν αυτοί στη Γαία και πώς ήρθατε εσείς από τ ' άστρα, σαν συνοδοί του Δία. Αναφερθείτε στα ορατά και αόρατα, τα γήινα και τα ουράνια και για όσα μπορούν να καταλάβουν. Αναφερθείτε στην ουράνια βοήθεια και προστασία.
Το σήμερα προσδιορίζει την πορεία σας στο χρόνο του μέλλοντος. Η ουράνια προέλευση, σας έδωσε το προνόμιο να βρίσκεσθε σε υψηλά νοητικά επίπεδα. Πάνω από εσάς βρίσκονται οι υπερβατικές οντότητες του σύμπαντος. Πάνω από αυτές βρίσκονται οι θεϊκές οντότητες και πάνω από τα πάντα βρίσκεται το Όλον Φως. Σεις, με όλα αυτά βρίσκεσθε σε συνεχή νοητική επικοινωνία, με άγνωστο σ ' εσάς τρόπο.
Κατάγεσθε από τον ουρανό και τ ' άστρα και έχετε υποχρέωση να μεταφέρετε την ουράνια κοινωνία στη Γαία. Η υλοποίηση σας σ ' αυτή έγινε με δική σας επιθυμία.
Πρέπει να σας πληροφορήσω ότι δεν έρχεσθε πρώτη φορά στη Γαία· έχετε ζήσει σ ' αυτήν και άλλες φορές στο παρελθόν, όπως έχετε ζήσει και σε άλλους πλανήτες, άλλους γαλαξίες, με άλλες αποστολές και θα επιστρέψετε και πάλι πολλές φορές στο μέλλον.
Τώρα όμως η ζωή σας θα συνεχισθεί συνυφασμένη με την ζωή των τέκνων της Γαίας· η επιτυχία ή αποτυχίας τους θα εξαρτηθεί από τις δικές σας πράξεις.
Οι ανθρώπινες σκέψεις ανανεώνονται συνέχεια, καθώς ο νους εξελίσσεται, ανέρχονται πνευματικά και αναζητούν την ουράνια γνώση.
Μπορείτε να επιτύχετε το καλύτερο.
…..
Το ανθρώπινο σώμα είναι τρισυπόστατο: υλικό, αστρικό και αιθερικό. Το καθένα δέχεται διαφορετικούς συμπαντικούς κραδασμούς.
• Με το αιθερικό (φωτονιακό) σώμα λαμβάνονται τα μηνύματα του Όλου Φωτός και του σύμπαντος.
• Με το αστρικό σώμα ο άνθρωπος δέχεται τα μηνύματα των υπερβατικών οντοτήτων και των ουράνιων αδελφών μας των άλλων πλανητών του διαστήματος.
• Τέλος με το υλικό σώμα επικοινωνούμε με τις τρισδιάστατες πραγματικότητες της Γαίας και των άστρων.
.....
Μην εκμεταλλευθείτε σε βάρος των άλλων αυτά που σας δόθηκαν. Θα προκαλέσετε την επέμβαση του Διός. Αποτελείτε τους εκπροσώπους της ουράνιας κοινωνίας, θεματοφύλακες του μέλλοντος του ανθρώπου.
Μην καταληφθείτε από τον εγωισμό σας απέναντι στα τέκνα της Γαίας και αδιαφορήσετε για το έργο σας, θεωρώντας τα πάντα δεδομένα. Θα έχετε εκτραπεί από την αποστολή σας. Θα έχετε κλείσει τις πύλες τ ' ουρανού.
Ο χειρότερος εχθρός του ανθρώπου είναι το εγώ, που σ ' αυτό ταξιδεύει καθημερινά ατελείωτα. Το εγώ απομονώνει τον άνθρωπο, τον διαχωρίζει από το σύνολο, τον μετατρέπει σε αλαζόνα, τον μεταβάλλει σε ανόητο.
Το σκοτεινό εγώ δημιουργεί φουρτούνες ψυχής, η οποία ή ναυαγεί και χάνεται μ ' αυτό ή επιστρέφει νικήτρια συνοδευόμενη από το μεγαλειώδες εμείς.

Αποσπάσματα από το βιβλίο Γερ. Καλογεράκη, «Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ», εκδ. Δίον.




Πηγή: