Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Πούτιν: Ετοιμάζεται πραξικόπημα στις ΗΠΑ για να εμποδίσουν τον Trump

Ορισμένες δυνάμεις των ΗΠΑ θέλουν να υπονομεύσουν τη νομιμότητα της εκλογής του Donald Trump: Η εντύπωση ότι είναι εκπαιδευμένοι από το Μαϊντάν της Ουκρανίας και το ίδιο μπορούν να οργανώσουν και εκεί, είπε σε συνέντευξη Τύπου ο Ρώσος Πρόεδρος ο Βλαντιμίρ Πούτιν.
Ο Πούτιν σημείωσε ότι οι ελίτ που αντιτίθενται στον Trump, οι ίδιοι τουλάχιστον έχουν δύο προβλήματα.

Το πρώτο από αυτά είναι ότι θέλουν να υπονομεύσουν τη νομιμότητα του εκλεγμένου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.
Το δεύτερο πρόβλημα, σύμφωνα με τον Ρώσο ηγέτη – ” είναι ότι θέλουν να δέσουν τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο χειροπόδαρα» στην εκπλήρωση των υποσχέσεων που έδωσε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Η απερχόμενη ελίτ “έχει εκπαιδευτεί » στο Κίεβο και είναι έτοιμη να κάνει ένα «Μαϊντάν” στην Αμερική, για να μην δώσει την δυνατότητα στους Ρεπουμπλικάνους να αναλάβουν καθήκοντα.
Επιχειρούν να επεκτείνουν την πληροφορία ότι η Ρωσία έχει ένα «συμβιβασμό» με τον εκλεγμένο πρόεδρο, που ο Πούτιν χαρακτήρισε ότι είναι ένα προφανές ψέμα. Ο Ρώσος ηγέτης τόνισε ότι η επίσκεψη του Trump στην Ρωσία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγα χρόνια, όταν ο Ρεπουμπλικάνος δεν ήταν πολιτικός.
«Τι κάποιος σκέφτεται ότι έχουμε τις υπηρεσίες ασφαλείας που κυνηγούν τον κάθε Αμερικανό δισεκατομμυριούχο τι κάνει; Ναι; Φυσικά Όχι. Είναι απλά ανοησίες!, -εξήγησε ο Πρόεδρος.
Η Διανομή ανεπιβεβαίωτων δυσφημιστικών πληροφοριών για τον Trump, σύμφωνα με τον Πούτιν, σημαίνει υποβάθμιση της Αμερικανικής πολιτικής ελίτ.
Οι άνθρωποι οι οποίοι έκαναν την παραχάραξη αυτού του είδους, και η οποία τώρα έχει εξαπλωθεί εναντίον του εκλεγμένου Προέδρου των ΗΠΑ, αυτοί τώρα κατασκευάζουν και την χρησιμοποιούν στον πολιτικό αγώνα. Αυτοί είναι χειρότεροι από πόρνες. Δεν έχουν γενικά ηθικούς περιορισμούς.», – δήλωσε ο Πούτιν.
Ένα ανώνυμο έγγραφο που λέει ότι κάποιοι “Ρώσοι παράγοντες” έχουν δήθεν ενοχοποιητικές πληροφορίες για τον Trump, δόθηκε στη δημοσιότητα από την ιστοσελίδα BuzzFeed. Συγγραφέας του εγγράφου είναι ο 52-χρονος πρώην υπάλληλος της ΜΙ-6, και τώρα συν-ιδρυτής της Orbis του Λονδίνου, με ειδίκευση στις έρευνες, Christopher Steele.

Υ.Γ. Μαϊντάν είναι η Πλατεία στο Κίεβο της Ουκρανίας όπου κατασκευάστηκε και επιβλήθηκε το πραξικόπημα στην Ουκρανία




Πηγή:
tokoutsavaki.blogspot.gr