Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΞΕΚΙΝΗΣΕ..... Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

<<Η Αρχαια Ελλαδα ειχε ενα πολιτισμο ασυγκριτο, ηταν μια κοσμοθεωρια πληρης, ενας τροπος ζωης ολοκληρωμενος και τελειος.
-Οι σημερινοι Ελληνες.... στο δερμα!!! και Εβραιοι.... στα κοκαλα, στο αιμα,στην καρδια, στ'αντερα και στη χολη!!! ..........ιδου το κλειδι, η αιτια και ο λογος της Εθνικης σχιζοφρενειας>> Δημητρης Λιαντινης!!!

-Δυστυχως μας ελειψες.... Φιλοσοφε του αιωνα μας, ομως τα νεα στις μερες μας ειναι οτι κατι αρχισε να αλλαζει, οι Ελληνες αρχισαν να ξανα βρισκουν την ξεχασμενη τους Ιστορια,αρχισαν να αναζητουν τις ριζες τους, να μελετουν την Ιστορικη πορεια τους.

-Ξυπνησαν μνημες ξεχασμενες,παντου μεταφερεται η δαδα της ενημερωσης και δονειται ο παλμος της Εθνικης Αφυπνισης.

-Ο Ελληνισμος αναγενναται και παλι απο τις σταχτες του φοινικα, οι Ουρανιοι Ολυμπιοι Προγονοι μας ειναι εδω, ολα δειχνουν πως το Φως των Θεων φωτιζει παντου το Ελλανιο Πνευμα. 

-Η Νεμεσις πρωτη κυκλοφορει αναμεσα μας ανοιγοντας τον δρομο, οσα θα γινουν θα φερουν Αρμονια,Αρετη, Δικαιοσυνη και ολη η ασχημια θα αποκατασταθει στον πλανητη γη, η Ελληνικη γλωσσα θα επικρατησει και ο Ελληνισμος και παλι θα φωτισει την ανθρωποτητα ως η μοναδικη πηγη ΑΛΗΘΕΙΑΣ. 

-Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ.... ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΚΑΙ ΤΟ...... ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!

Fileas: -Στο πνευμα του ΑΡΙΣΤΑΙΑ!!!
Πηγή: