Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Η DARPA Χρησιμοποιεί Πολεμική Τεχνολογία για τον Μαζικό Νοητικό Έλεγχο των αμάχων.

Αφήστε στην άκρη τις βόμβες και τις σφαίρες ή άλλα συμβατικά όπλα, και κοιτάξτε τη χρήση της υψηλής τεχνολογίας με κρυφά όπλα. Αυτά χρησιμοποιούνται όχι μόνο για πόλεμο, αλλά και για άλλους παράνομους σκοπούς. Ένας αριθμός πληροφοριοδοτών μας λέει ότι κυβερνητικές υπηρεσίες, όπως η DARPA (Defense Advanced Research Projects Οργανισμού) χρησιμοποιούν κάποια από αυτά τα hi-tech stealth όπλα σε ανυποψίαστους πολίτες για μαζικό έλεγχο του νου.


Η σημερινή τεχνολογία λειτουργεί με κατευθυνόμενα ραδιοσήματα σε συγκεκριμένα πρόσωπα για τον επιρρεασμό συγκεκριμένων περιοχών του εγκεφάλου τους. Αυτές οι χαμηλής πυκνότητας διακριτικές ενέργειες έχουν σαν αποτέλεσμα να προκαλούν αναστάτωση στην φυσιολογική ακεραιότητα του σώματος, προκαλώντας μεταβολές της διάθεσης, όπως υψηλό άγχος. Τα καυθυνόμεναι ραδιοσήματα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να αλλάξουν τη λήψη αποφάσεων, προκειμένου να έχουν ένα επιθυμητό αποτέλεσμα συμπεριφοράς .

Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί επίσης υπηρεσίες όπως η DARPA για την εφαρμογή αυτής της ψυχολογικής τεχνολογίας ώστε να ελέγξει συγκεκαλυμμένα και να χειριστεί ολόκληρο τον άμαχο πληθυσμό.

Σκεφτείτε άλλα παραδείγματα που έχουν κρυμμένους παράνομους σκοπούς, όπως η υγεία και το μυαλό με τους απανταχού απειλητικούς πύργους Wi-Fi με τις εφαρμογές τους, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών υπολογιστών, κινητών τηλεφώνων και την αναγκαστική «έξυπνη» τεχνολογία. Έπειτα, υπάρχουν τεχνικές που ελέγχουν το μυαλό και που περιλαμβάνουν τη χρήση των διαμορφωμένων σημάτων για να χειραγωγήσουν ηλεκτρονικά τον εγκέφαλο μέσω των συστημικών ΜΜΕ και των social media με σκοπό την πλύση εγκεφάλου και την ακραία προπαγάνδα.



Πηγή: