Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ Η NASA ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΤΟΛΟ

Τα τελευταία δύο χρόνια, πολλοί "πληροφοριοδότες" αποκάλυψαν ότι οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν πρόσβαση σε εξαιρετικά προηγμένη εξωγήινη τεχνολογία..

Γερουσιαστής Daniel K. Inouye: "Υπάρχει μια σκιώδης κυβέρνηση με δική της Πολεμική Αεροπορία, το δικό της Πολεμικό Ναυτικό, τον δικό της μηχανισμό συλλογής κεφαλαίων και την ικανότητα να εφαρμόζει τις δικές της ιδέες περί εθνικού συμφέροντος, απαλλαγμένη από όλους τους ελέγχους και τις ισορροπίες, καθώς και να απολαμβάνει πλήρη νομική ασυλία"..



Ο πρώην Καναδός υπουργός άμυνας Paul Hellye: "Δεκαετίες πριν, οι επισκέπτες από άλλους πλανήτες μας προειδοποίησαν για το που βρισκόμασταν και προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν. Αλλά εμείς, ή τουλάχιστον μερικοί από μας, ερμηνεύονται τις επισκέψεις τους ως απειλή, αποφάσισαν να πυροβολούν πρώτα και μετά να κάνουν ερωτήσεις. Τρισεκατομμύρια, και εννοώ χιλιάδες δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί για έργα για τα οποία τόσο το Κογκρέσο όσο και ο Αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων έχουν σκοπίμως αποκρύψει"..

Αλλά ο Hellyer δεν είναι ο μόνος που έχει αποτολμήσει να μιλήσει για εξωγήινη ζωή και την εξωγήινη παρουσία. Πολλοί νυν και πρώην αστροναύτες έχουν κάνει το ίδιο.

Ο Δρ Brian O'Leary, πρώην αστροναύτης της NASA, και καθηγητής της Φυσικής στο Princeton είπε:

"Υπάρχει πληθώρα ενδείξεων ότι εξωγήινοι πολιτισμοί μας έχουν επισκεφθεί και μας παρακολουθούν για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, η εμφάνισή τους είναι παράξενη από κάθε είδους παραδοσιακή υλιστική δυτική άποψη. Αυτοί οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τις τεχνολογίες της συνείδησης toroids, συν-περιστρεφόμενους μαγνητικούς δίσκους για τα συστήματα πρόωσης τους, που φαίνεται είναι ένας κοινός παρονομαστής του φαινομένου των UFO"..

Ο Gordon Cooper, πρώην αστροναύτης της NASA, Αεροναυπηγός Μηχανικός και πιλότος δοκιμών, ένας από τους επτά πρώτους αστροναύτες στο Project Mercury, το πρώτο επανδρωμένο διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ, δήλωσε ότι:

"Κατά τη γνώμη μου, νομίζω ότι ανησυχούν ότι θα επέλθει πανικός στο κοινό άμα μάθει ότι (οι εξωγήινοι) διαθέτουν σκάφη με τέτοιο είδος επιδόσεων ... έτσι, ώστε άρχισαν να λένε ψέματα γι 'αυτό. Και τότε νομίζω ότι έπρεπε να αρχίσουν να καλύπτουν το ένα ψέμα με άλλο. Τώρα είναι αδύνατο να παραδεχτούν ότι έχουν πει τόσες αναλήθειες ... ότι υπάρχει μια σειρά από εξωγήινα οχήματα εκεί έξω και κόβουν βόλτες".

Και ο κατάλογος συνεχίζεται..

Εκτός από τα παραπάνω, ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους πληροφοριοδότες, ο Gary McKinnon, είναι ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι χάκαρε τα πιο μυστικά αρχεία του Πενταγώνου.

Μετά την παραβίαση της ασφάλειας, ο McKinnon έκανε διάφορες ανακοινώσεις, μιλώντας για το τι βρήκε στην άκρως απόρρητη βάση δεδομένων.

- Ότι το Ναυτικό των ΗΠΑ και η NASA έχουν έναν πλήρως λειτουργικό διαστημικό στόλο.

Ο McKinnon βρήκε πληροφορίες στα αρχεία αυτά για την ύπαρξη μη-επίγειων αξιωματικών και καταχωρήσεις για τον "μυστικό χώρο του στόλου", που αποτελείται από δέκα πολεμικά σκάφη, όλα με πρόθεμα τον τίτλο USS. Ο McKinnon πιστεύει ότι αυτός ο μυστικός στόλος, λειτουργεί υπό την εποπτεία της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Περισσότερα ΕΔΩ


Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ