Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Αρχιραββίνος Ραμπίνοβιτς: Η φυλή μας θα πάρει την δίκαια θέση της στον κόσμο με κάθε Εβραίο βασιλιά και κάθε ειδωλολάτρη Χριστιανό δούλο!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ
-Ο Αρχιραββίνος Ραμπίνοβιτς είπε σε ομιλία του στη Βουδαπέστη ενώπιον ομοεθνών του και ομοθρήσκων του “Ο σκοπός δια τον οποίο βάσει σχεδίου αγωνιστήκαμε επί 3000 χρόνια είναι επί τέλους εντός των ορίων της πραγματοποιήσεως, και επειδή η πραγματοποίηση του είναι ήδη φανερή, αυτή μας επιβάλλει ήδη να αυξήσουμε τις προσπάθειες μας και την προσοχή μας στο δεκαπλάσιο.
-Δύναμαι δε ασφαλώς να σας υποσχεθώ ότι πριν περάσουν δέκα χρόνια η φυλή μας θα πάρει την δίκαια θέση της στον κόσμο με κάθε Εβραίο βασιλιά και κάθε ειδωλολάτρη Χριστιανό δούλο”...........!!!



ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:
-Οι αποστάτες του Δράκοντος, του Όφεως, της Σαύρας, του Κήτους και οι Αρκτουριανοί, δίνουν την αίσθηση ότι έχουν κυριαρχήσει αυτή την περίοδο στη Γαία.
-Ασκούν τον έλεγχο του πληθυσμού σε ολόκληρο τον κόσμο με την ίδρυση της χριστιανικής, ισλαμικής και ιουδαϊκής θρησκείας και με διάφορα ιδρύματα κυβερνητικών προγραμμάτων μελετούν τη συμπεριφορά των πληθυσμών, για τη δημιουργία μαζικής συνείδησης και τον καλλίτερο έλεγχό τους.»

ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ

-Fileas: Ειναι κατανοητο πλεον ποιοι και τι ελπιζουν τοσα χρονια,μα οι Ελληνες χαμενοι στον κοσμο του ψεμματος, ελπιζουν οτι γνωριζουν και διαλεγουν Ορθοδοξια ή θανατο....... κλαις, γελας, στενοχωριεσαι ??? Κατι απ'ολα ομως η αληθεια ειναι μια.!!!

Πηγή:
Fileas Fonk
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ