Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

UFO, Ναρκωτικά, CIA. Πρώην Πράκτορας Αποκαλύπτει τη Στενή Σχέση τους

Ο «Ρόλος» της Περιβόητης «Απαγορευμένης» Περιοχής 51

Με τίτλο UFO και Ναρκωτικά: Αναμνήσεις ενός πράκτορα της CIA, κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία του ο Τζιμ Φράνκλιν. Ο πρώην μυστικός πράκτορας ισχυρίζεται ότι συμμετείχε σε διάφορες επιχειρήσεις λαθρεμπορίου ναρκωτικών για λογαριασμό της Υπηρεσίας, για 17 ολόκληρα χρόνια (από το 1972 έως το 1989).


Ο 91 ετών σήμερα, Φράνκλιν, που ζει στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, υποστηρίζει ότι ο ίδιος έδωσε οδηγίες απογείωσης/προσγείωσης σε περισσότερες από 800 πτήσεις... UFO!

Σύμφωνα με τον πρώην πράκτορα, πολεμικά αεροσκάφη σε σχήμα δίσκου κατασκευάστηκαν από την Canadian Avro Aircraft, εισήχθησαν στις ΗΠΑ το 1958. Συνεργάτες της CIA χρησιμοποίησαν αυτά τα "ασυνήθιστα" οχήματα οχήματα, (φορώντας μάλιστα κοστούμια αστροναυτών έτσι ώστε τυχόν μάρτυρες να βγάζουν ψεύτικα συμπεράσματα) για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών.

Ήταν πανέξυπνη ιδέα. Παίρναμε τα ναρκωτικά από το Μεξικό και τα πηγαίναμε στη Νεβάδα. Οι άνθρωποι που μας έβλεπαν θεωρούσαν ότι είμαστε εξωγήινοι. Ποτέ δεν συνειδητοποίησαν ότι επρόκειτο για μια παράνομη διακίνηση ναρκωτικών με την… υπογραφή της CIA, αναφέρει χαρακτηριστικά.


Οι εκτιμήσεις του Τζιμ Φράνκλιν τοποθετούν τη διακίνηση της CIA σε περισσότερους από 2.000 τόνους κοκαΐνης, στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, το μεγαλύτερο μέρος μέσω της περιβόητης «απαγορευμένης» Περιοχής 51.


Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η CIA κατηγορείται ότι συμμετέχει στο διεθνές εμπόριο ναρκωτικών, αλλά ο Φράνκλιν είναι ο πρώτος που δίνει τέτοια διάσταση. Το βιβλίο του των 618 σελίδων περιέχει πολλές πληροφορίες όπως ημερομηνίες, διαδρομές πτήσεων και... "φορτωτικές".

Εκπρόσωπος της CIA σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα γράφονται στο βιβλίο, χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς του Τζιμ Φράνκλιν ως γελοίες φαντασιώσεις.





Πηγή: