Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ G20 ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ: Η ΝΤΠ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ.

Αυτό είναι που όλοι περιμένουμε.....Όμως πόσο γρήγορα αυτό θα έρθει όταν οι νεοταξίτες μπορούν με τέτοια ευκολία να παίζουν με το μυαλό μας;. 
Γιατί το λέω αυτό; Πόσοι άνθρωποι στον κόσμο θεώρησαν πως τα έκτροπα στο Αμβούργο προκλήθηκαν από τους "καλούς"; Και οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι από τους άσχετους....είναι άνθρωποι σκεπτόμενοι, υψηλού IQ, άνθρωποι που "ψάχνουν".

Όχι κυρίες και κύριοι! Τα έκτροπα δημιουργήθηκαν από πληρωμένους του Σόρος οι οποίοι παρέσυραν άλλους ανθρώπους οι οποίοι κανονικά θα έπρεπε να γνωρίζουν καλύτερα.......

Σας μεταφράζω μέρος του παρακάτω άρθρου.
"Αλλά ενώ η ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης υπέστη ένα χτύπημα από την εκλογή του Τραμπ τον Νοέμβριο, τα μεγάλα σχέδια των παγκοσμιοποιητών δεν έχουν εγκαταλειφθεί εντελώς. Οι σφαγές στους δρόμους του Αμβούργου αποτελούν απόδειξη αυτού του αναμφισβήτητου γεγονότος. Η ομάδα τραμπούκων του George Soros - Antifa και Black Bloc - ήταν πίσω απ' όλα αυτά, πυρπολώντας αυτοκίνητα και τρομοκρατώντας αθώους ανθρώπους προσπαθώντας να μετατρέψουν την πόλη σε κόλαση επί της Γης."
Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε πως οι "ανάποδοι" έκαναν παν ότι δυνατόν, για να αποτρέψουν την συνάντηση Πούτιν - Τραμπ.
Περισσότερα ΕΔΩ



Πηγή:
Μετάφραση - Γιώργος Βουδούρης