Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ…. Στάχτη στα Μάτια του Κόσμου, ο Πυρήνας του είναι η πιο Επικίνδυνη «Θρησκεία» όλων των Εποχών

Κουμμουνισμός: Δημιούργημα μασόνων για εγκλήματα και Νέα Τάξη Πραγμάτων ΝΤΠ
Ο κομουνισμός είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου, ο πυρήνας του είναι η πιο επικίνδυνη θρησκεία όλων των εποχών, μετρημένη σε αντοχή, σκοταδισμό και σε εκατόμβες.
Είσαι διαταραγμένος , είσαι μετριότητα, ζηλεύεις τους άξιους και ικανούς, θες να μην υπάρχει κανένας ανώτερος σου; Θες να μετατρέψεις όλους αυτούς σε δούλους σου;
Πραγματοποίησε κάθε αρρωστημένη φαντασία σου, κάθε ανωμαλία, κλέψε άρπαξε τιμώρησε, κατακρεούργησε ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ γίνε κουμουνιστής σοσιαλιστής.


Αλλά ο κουμμουνισμός ποτέ δεν εφαρμόζετε σε κοινωνίες χορτάτων και ευτυχισμένων ανθρώπων Πρέπει πρώτα να διαλύσεις με απεργίες την οικονομία του κράτους του λαού και κάθε επιχείρησης, οδηγώντας το λαό στην εξαθλίωση στην απόγνωση στον δανεισμό από τις τράπεζες. Κατάστρεψε κατηγόρησε τους επιτυχημένους, όποιον τολμήσει να ξεφύγει από την φτώχια ότι αυτός φταίει για την κατάντια που εσύ έξυπνα δημιούργησες Βάλε ταμπέλες πες φασίστες τους πατριώτες, κατηγόρησε ξεφτίλισε τους για υποτιθέμενα εγκλήματα.
Παίξε το εργατοπατέρας για να χειραγωγήσεις την εργατική τάξη, την ίδια στιγμή κάνε συμφωνίες με τα αφεντικά τοκογλύφους.
Έτσι η εργατική τάξη «εγκλωβίζεται» στα κούφια λόγια σου και δεν θα διεκδικεί τίποτα . Όσο πιο αδίστακτος είσαι τόσο πιο επιτυχημένος αριστερός θα είσαι.
Τα μέσα με τα οποία μπορείς να πετύχεις είναι πολλά, πριν αλλά και μετά που θα πάρεις την εξουσία όπως ο λαϊκισμός ο πόλεμος, τα μεγάλα λόγια, η διχόνοια η οικονομική εξαθλίωση του λαού, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, η τεχνητή σεξουαλική επιλογή, η ισότητα, ο φεμινισμός, ο δήθεν αντιρατσισμός, ο προγραμματισμός όλων από το κράτος, η παραχάραξη της ιστορίας, το ταξικό μίσος.
Ενώ εσύ είσαι η συντριπτική μειοψηφία δημιούργησε τεχνητή πλειοψηφία αναρχικών, αντιεξουσιαστών, οργανώσεις συλλόγους φαντάσματα, ΜΚΟ, ως μοχλό προπαγάνδας για τεχνητή δήθεν κοινωνική κατακραυγή και αντίδραση.
Διέλυσε την φυλετική συνοχή με άλλες εθνότητες κατηγόρησε τους ως ρατσιστές, διέλυσε την οικογένεια , άφησε την εγκληματικότητα ανεξέλικτη, κατέβασε αναρχικούς να καταστρέφουν τις περιουσίες του λαού ταχτικά, κράτα των λαό τρομοκρατημένο μην τον αφήσεις να πάρει ανάσα και αρχίσει να σκέφτεται.
Αυτοθυματοποίησε τον εαυτό σου, κατηγόρησε αδίσταχτα χωρίς έλεος τους πάντες ότι είσαι θύμα ότι σε κυνηγούν σε παρακολουθούν, ότι δήθεν σου κάνουν λογοκρισία, αλλά εσύ μην ανέχεσαι καμία άλλη άποψη Να κοιμίσεις συνειδήσεις με δήθεν φιλειρηνικές μπαρούφες υποτιθέμενη ανθρωπιά και ισότητα ώστε να καταστήσεις το λαό ανίκανο να αντισταθεί την ώρα που εσύ θα εξοπλίζεσαι και συνεχώς θα δυναμώνεις Πάρε δάνεια αλλά μην κάνεις καμία επένδυση και στείλε το λογαριασμό στον λαό
Στο τέλος ο μόνος ίσος να είσαι εσύ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ όλων, ο απόλυτος δικτάτορας με την συναίνεση του λαού, του λαού που θα του έχεις κάνει την ζωή κόλαση





Πηγή:hellasforce.com