Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Πούτιν: Η Βόρεια Κορέα έχει μηδέν πυρηνικές, αλλά τρισεκατομμύρια σε σπάνια ορυκτά.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε ότι η πυρηνική κρίση στη Βόρεια Κορέα ενορχηστρώνεται ως ψεύτικη ιστορία από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη με στόχο την έναρξη μιας μεγάλης παγκόσμιας σύγκρουσης που θα κλιμακωθεί γρήγορα στον Γ’ΠΠ.
Καθώς οι εντάσεις συνεχίζουν να αυξάνονται μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βόρειας Κορέας, με απειλές «πυρός και μανίας» που προέρχονται από τις ΗΠΑ, ο Πούτιν προειδοποίησε ότι πρέπει να διαβάσουμε μεταξύ των γραμμών και να δούμε την κρίση για αυτό που πραγματικά είναι – Δημιούργησαν ψεύτικη ιστορία για να προωθήσουν την ατζέντα τους για μια παγκόσμια κυβέρνηση.

«Ο Κιμ λέει ότι θα εκτοξεύσει πυραύλους κοντά στο Γκουάμ, μια αμερικανική επικράτεια στον Ειρηνικό «, δήλωσε ο Πούτιν σε δημόσια εμφάνιση στο Σότσι, αλλά πρέπει να σταματήσετε και να σκεφτείτε γιατί θα το έλεγε αυτό και αν το είπε πραγματικά, Ή αν χρησιμοποιείται ως εργαλείο των παγκοσμιοποιητών.»

Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, υπό την ηγεσία του υπέρ-του-πολέμου «Ουάσινγκτον Ποστ» («Washington Post»), άρχισαν να ισχυρίζονται ότι η Βόρεια Κορέα διαθέτει μικροσκοπικά πυρηνικά όπλα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να χτυπήσουν το Γκουάμ ή την Ιαπωνία ή τη Νότια Κορέα ή ακόμα και τη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η Πόστ δήλωσε την Τετάρτη:
«Θα σας πω τα γεγονότα για τη Βόρεια Κορέα: Δεν έχουν πυρηνικές βόμβες. Δεν διαθέτουν τράπεζες ελεγχόμενες από τη Δύση. Δεν εξαρτώνται από το αμερικανικό δολάριο. Αυτό που έχουν είναι μια γη γεμάτη πλούτο από μη εξορυγμένα ορυκτά.
Όλα αυτά τα έχουμε ξαναδεί. Οι ίδιοι άνθρωποι δήλωναν τα ίδια πράγματα σχετικά με τα όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ. Είπαν ότι θα μπορούσαν να χτυπήσουν μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις μέσα σε 45 λεπτά. Αλλά μετά τον πόλεμο στο Ιράκ, μετά από ανεξάρτητες διεθνείς έρευνες, βρίσκουμε τίποτα. Η κλίκα ήθελε απλά πόλεμο.»
Υπάρχει μια σημαντική ιστορική μάχη προς το παρόν μεταξύ των παγκοσμιοποιημένων κεντρικών τραπεζιτών και εκείνων που αρνούνται να ευθυγραμμιστούν. Ενώ ο Πούτιν δεν πιστεύει ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν (Kim Jong-un) είναι καλός, πιστεύει στην εθνική κυριαρχία και απορρίπτει το παγκοσμιοποιημένο όραμα.
Όταν ο Πούτιν μιλάει για «κλίκα», αναφέρεται στο διεθνές τραπεζικό συνδικάτο υπό την ηγεσία των Ρόθτσαϊλντκαι στα σχέδιά τους για μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η Βόρεια Κορέα είναι μία από τις τελευταίες χώρες που αρνούνται την κεντρική τράπεζα των Ρόθτσαϊλντ. Η Λιβύη δεν είχε μία και κοίταξε τι συνέβη σε αυτούς. Η Συρία δεν έχει μία και η Νέα Παγκόσμια Τάξη εργάζεται υπερωρίες για να καταστρέψει τη χώρα.
Ορυκτός πλούτος Βόρειας Κορέας
Οι ισχυρισμοί του Πούτιν σχετικά με τους πραγματικούς λόγους για πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα ευσταθούν.
Το εθνικό τους τραπεζικό σύστημα δεν ελέγχεται από το ΔΝΤ και δεν διαθέτουν κεντρική τράπεζα ελεγχόμενη από τους Ρόθτσαϊλντούτε εξαρτώνται από το αμερικανικό δολάριο.
Η χώρα έχει επίσης μεταξύ 6-10 τρισεκατομμύρια δολάρια σε ανεκμετάλλευτους ορυκτούς πόρους.
Σύμφωνα με το Κουάρτζ (Quartz), κάτω από την επιφάνεια της χώρας βρίσκονται «τεράστια κοιτάσματα ορυκτών, συμπεριλαμβανομένων του σιδήρου, του χρυσού, του μαγνησίτη, του ψευδαργύρου, του χαλκού, του ασβεστόλιθου, του μολυβδαινίου, του γραφίτη και άλλα – όλα έκαναν λόγο για 200 είδη ορυκτών.»
Η Βόρεια Κορέα επίσης «κάθεται» επάνω σε μεγάλες ποσότητες σπανίων μετάλλων, τα οποία εργοστάσια στις κοντινές χώρες χρειάζονται ώστε να παράγουν έξυπνα τηλέφωνα και άλλα προϊόντα τεχνολογίας για τη δυτική κατανάλωση.
Εκτιμήσεις ως προς την αξία των ορυκτών πόρων του έθνους ποικίλουν σημαντικά με την πάροδο των ετών, καθώς δυσχεραίνονται από την μυστικότητα και την έλλειψη πρόσβασης. Μια εκτίμηση από μια νοτιοκορεατική εταιρεία εξόρυξης τοποθετεί την αξία σε άνω των 6 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Ένας άλλος από ένα ερευνητικό ινστιτούτο της Νότιας Κορέας τοποθετεί την αξία πιο κοντά σε 10 τρισεκατομμύρια δολάρια.