Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Έρχεται η "εξυπνάδα" με 5G... καθώς η ανθρωπότητα αποβλακώνεται (Βίντεο)

Τη στιγμή που οι άνθρωποι έρχονται σε αντιπαράθεση πάνω στον πλανήτη Γη, για οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς, ακόμα και για το σχήμα της γης, απλώνονται αθόρυβα και γρήγορα γύρω μας τα πλοκάμια του δικτύου 5G.

 Το δίκτυο 5G είναι μια τεραστίων διαστάσεων ψηφιακή σύνδεση των πραγμάτων ή αλλιώς το ίντερνετ των πραγμάτων, όπως ίσως το γνωρίζετε.

 Πολλοί δεν το έχουν αντιληφθεί, αλλά το δίκτυο αυτό μας περικυκλώνει και αναπτύσσεται τόσο γρήγορα, που ήδη άρχισε να κυριαρχεί στην ψηφιακή μας επικοινωνία με αναβαθμίσεις 5ης γενιάς. Μέσω αυτού του νέου είδους επικοινωνίας  ερχόμαστε σε επαφή, όχι μόνο με φυσικά πρόσωπα, με ταχύτητες που τώρα φαντάζουν εξωπραγματικές, αλλά και με αντικείμενα, όπως με συσκευές του λεγόμενου "έξυπνου" σπιτιού, με το "έξυπνο" αυτοκίνητό μας και φυσικά, με το "έξυπνο" κινητό μας.
 Αυτού του είδους η "εξυπνάδα" προωθείται ως κάτι πρωτοποριακό και καλό για την ευκολη και άνετη ζωή της ανθρωπότητας, ώστε να το αναμένουν με μεγαλύτερη προσμονή οι ψηφιακοί καταναλωτές. Κανείς όμως δεν μας λέει, σε τι είδους επικίνδυνη ακτινοβολία θα εκτίθεται ο καθένας από εμάς με τη χρήση του και ποιες συχνότητες θα σκοτώνουν το σώμα μας. Διότι αποδεδειγμένα, αυτές τις συχνότητες επικοινωνιών που ήδη χρησιμοποιούνται στον στρατό, προκαλούν ζημιά στους ζωντανούς οργανισμούς, όχι μόνο στους ανθρώπους, αλλά στα φυτά και τα ζώα, αλλάζοντας την κυτταρική τους δομή. Κάτι παραπλήσιο με αυτό που κάνει η ακτινοβολία του φούρνου μικροκυμάτων στη δομή των τροφίμων.
 Πέρα από την ακτινοβολία και τις επικίνδυνες συχνότητες, ο στρατός χρησιμοποιεί αυτο το δίκτυο νέας γενιάς, για να αναπτύξει θανατηφόρα όπλα ψηφιακής τεχνολογίας, που θα χρησιμοποιούνται είτε για παράκολούθηση, είτε για καταστολή κι επίθεση.
Υπάρχει μαρτυρία του επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών των ΗΠΑ ο οποίος ισχυρίζεται ότι προχωρούν μαζικά στην εγκατάσταση του δικτύου 5G χωρίς να λαμβάνουν υπ'όψιν τους τα στάνταρ που πρέπει να τηρηθούν. "Ο,τιδήποτε μπορεί να συνδεθεί, θα συνδεθεί" με αυτό το δίκτυο. "Εκατοντάδες δισεκατομμύρια μικροτσιίπ συνδεδεμένα" μεταξύ τους κι όλα αυτά πάνω "σε προϊόντα, από μπουκάλια χαπιών έως ποτιστήρια".
Προσθέτει επίσης ότι το δίκτυο αυτό θα επεκταθεί σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ (και του κόσμου μετέπειτα) και πως οι τοπικές κυβερνήσεις πρέπει να εγκταστήσουν πολύ περισσότερες κεραίες, περιορίζοντας τις προθεσμίες των αξιολογήσεων τοποθέτησής τους (!) χαρακτηρίζοντας το έργο αυτό ως εθνική προτεραιότητα! Θεωρεί πλέον σίγουρο ότι ακόμα κανείς δεν καν φανταστεί τις δυνατότητες του ίντερνετ των πραγμάτων.
 Ακούστε τον:


 Μπορούμε όλοι να φανταστούμε τις επιπτώσεις αυτού του δικτύου πάνω στους οργανισμούς μας και στο περιβάλλον μας. Όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους κι εμείς στη μέση αποχαυνωμένοι θα είμαστε τελικά το αντικείμενο παρακολούθησης όλης αυτής της σύνδεσης, αφού θα μας έχουν πείσει ότι εμείς ελέγχουμε τα πράγματα.
Τίποτα δε θα μένει κρυφό ή ιδιωτικό. Ακόμα και μέσα από τους τοίχους μπορεί να σε δει το 5G και να σε ακινητοποιήσει, χρησιμοποιώντας επιθετικά drones ή ακόμα και θανατηφόρες συχνότητες πάνω στο σώμα σου, αν σε θεωρήσει απειλή!
Ο κόσμος μας θα αλλάξει και η ελευθερία μας θα παραχωρηθεί στον ψηφιακό έλεγχο, κάνοντάς μας δούλους του επερχόμενου παγκόσμιου ηγέτη και πιο ηλίθιους από ποτέ εξαρτώμενους από το "έξυπνο" Δίκτυο. Αυτός ο ηγέτης πολύ εύκολα θα μας συνδέσει με όλα τα πράγματα του δικτύου, μέσω των τσιπ που θα εισάγει ακόμα και στο σώμα μας και τότε πλέον θα είναι πολύ αργά.






Πηγή:
el.gr