Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Πρώτα Αναδύθηκε ο Όλυμπος!!! Μετά… Αυτό που Βρήκαν Φαντάζει Απίθανο!!!

Γεωλογικά η πρώτη στέρεα γή που ανεδύθη της χύδην μάζας του πλανήτη ήταν ο ΄Ολυμπος και οι παρολύμπιες περιοχές που έχει και τα αρχαιότερα πετρώματα προσδιορισμένα στα 140.000.000 χρόνια.
Φυσικό ήταν να ακολουθήσουν και άλλα τμήματα. Η ζωή δεν προέκυψε από μετεξέλιξη πρωτόζωων όπως θέλουν να πιστεύουν κάποιοι. Η τεράστια βιοποικοιλότητα δεν μας επιτρέπει τέτοιες υποθέσεις. Ας συμβουλευθούμε τον πάνσοφο Ερμή τον τρισμέγιστο, ο οποίος είναι ξεκάθαρος στο ζήτημα της εξέλιξης.

Τα πάντα μεταφέρθηκαν και αφέθηκαν στον «πειραματικό πλανήτη» που ζούμε να εξελιχθούν. Ειδικά για τον άνθρωπο διατυμπανίζει ότι είναι ιδιαίτερο είδος δημιουργίας, αντίγραφο του υπέρτατου όντος. ¨Ετσι εύκολα τον χαρακτήρισε: Τολμητέον ειπείν ότι ο άνθρωπος είναι θνητός Θεός ο δε Θεός αθάνατος άνθρωπος.
Είναι κάπως βέβηλη η σκέψη αλλά θέλουμε να δείξουμε το μέγεθος των πραγμάτων. Φυσικά όλα εξαρτώνται από το 80% της αχρησιμοποίητης δυνατότητας του νού μας. Κάποια στιγμή που δεν την γνωρίζουμε εμείς και θα απαιτηθεί, θα ενεργοποιηθεί αυτό που πρέπει . και όσο πρέπει.
Γράψαμε λοιπόν ότι η ευλογημένη μας χώρα υπήρξε το πρώτο στερεοποιημένο τμήμα του πλανήτη και το γεγονός αυτό δεν διέφυγε της προσοχής των επιτηρητών.
Πρέπει να ήταν γύρω στα 137.000.000 χρόνια (τόσο είναι χρονολογημένα κάποια ατσάλινα καρφιά που βρέθηκαν σε πετρώματα, και 15.000.000 η ηλικία του αποτυπώματος μπότας αστροναύτη) θα είχαμε την πρώτη επίσκεψη.και ενδεχόμενα την δεύτερη.
Τώρα το πότε μεταφέρθηκαν άνθρωποι δεν γνωρίζουμε ακιριβώς, αλλά το μηριαίο οστούν της Ν. Τρίγλιας στην Χαλκιδική είναι 11.000.000 ετών. Ισως κάπου εκεί κοντά σε αυτή την χρονολογία έχουμε τους Πρωτο-΄Ελληνες.
Ζητώ προκαταβολικά συγνώμην για αυτά που θα ξεστομίσω, αλλά με πνίγει το δίκιο. Λένε ή μάλλον γράφουν οι προοδευτικούληδες για τους κατοίκους της χώρας μας που ήλθαν από την Δυτική Τουρκία!!!!! Τρομάρα τους αλλά φαίνεται να μην γνωρίζουν, ότι περίπου πρίν το 1400 μ.Χ η Μικρά Ασία ήταν Ελληνικότατη, ενώ η ενσαρκωμένη βαρβαρότητα τότε άρχισε να ξεμυτίζει. Επίσης δεν γνωρίζουν πως η Αιγιίδα γεφύρωνε την Δυτική Μικρά Ασία και τον ηπειρωτικό κορμό της χώρας μας. Πιθανόν να μην γνωρίζουν ότι μετακινήσεις πληθυσμών είχαμε από την αυγή της μυθιστορίας, από τα κέντρα προς την περιφέρεια και την επιστροφή τους αργότερα στην μητροπολιτική γή.
Κάτι τέτοια δεν τα χωρούσε ο νούς τους και εφεύραν τους Ινδοερωπαίους και τις …; …; …;καθόδους, Αχαιών Δωριέων κ.λ.π. Τίποτα-τίποτα-τίποτα. Ηταν τα γνωστά πηγαινέλα των πατριών ή φυλών για εξεύρεση τροφής των κοπαδιών ή από υπερπλήρωση (ξεχείλισμα) μιας περιοχής λόγω υπεργεννητικότητας. Οι Πελασγοί ή μάλλον οι Αιγαιοπελασγοί ήταν οι πρωτοΈλληνες οι αυτόχθονες και ανεπανάληπτοι οι οποίοι βελτιώθηκαν αργότερα από Ειδικούς απεσταλμένους (βοηθούς και ακολούθους των Θεοβασιλειάδων) από το άστρο της Αυγής τον Σείριο «ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»
Ας σταματήσουν λοιπόν αυτοί οι πληρωμένοι απάτριδες να κάνουν την ζημιά που κάνουν και να κυττάξουν να ξεστραβωθούν. Η Ελλάδα κατοικείται από Ελληνες και περιστασιακά από άλλες φυλές οι οποίες συνήθως αποροφούνται.
Αστερίων


Επιλογή αποσπασμάτων diadrastika.com από το diaelefsis



Πηγή:
diadrastika.com