Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΗΣ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΑΙΝΤ ΚΟΝΤΡΟΛ (Βίντεο)

Δεν είναι μόνο η τραγουδίστρια Katy Perry που κατά τη διάρκεια των εμφανίσεων της, αρχίζει να παραμιλαει απο το πολύ Μαιντ Κοντρολ. Είναι και άλλοι πολλοί καλλιτέχνες που ελέγχονται πνευματικά σαν καλές μαριονέτες που είναι.
Η Katy έφαγε τόσο πλύσιμο εγκεφάλου που παραμιλούσε πάνω στην σκηνή...άρχισε να λύνετε η Κρόνια γλώσα της και να φωνάζει το Μεγάλο αφεντικό της:
 «Αφέντη, δεν αισθάνομαι καλά, δεν αισθάνομαι τόσο καλά πια» “Master, I am not feeling, I am not feeling so well anymore” 



 Δεν πάει πολύς καιρός που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια μιας μουσικής εμφάνισης της και τα μάτια της άρχισαν να γυρνάνε ανάποδα, την στιγμή που τραγουδούσε "ΦΙΛΗΣΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ", προοθώντας την ατζέντα των γκει και όλων των "υπαρκτών" φύλων.

 Όλοι αυτοί οι διάσημοι κουρδιστοί μουσικοί καλλιτέχνες πουλάνε κυριολεκτικά την ψυχή τους στο διάβολο. Συχνά εμφανίζονται από το πουθενά στην κορυφή της ποπ, αλλά για να συμβεί αυτό υπάρχει και ένα υψηλό τίμημα.

 Οι λεγόμενες τεχνικές ελέγχου του νου, προγραμματίζουν τις μαριονέτες και τους εκπαιδεύουν σε καλούς σκλάβους, όλα είναι μέρος μιας επίδειξης για τα αφεντικά τους. Φυσικά, τα παιδάκια που τους βλέπουν ψυχ-αγωγούνται χάνωντας την αθωώτητα τους.

 Τα παιδιά σας και τα μάτια σας λοιπόν για τα σκουπίδια της Νέας Τάξης των σατανιστών!!! Όλες οι σατανικές τελετές, τις περνάνε στο μυαλουδάκι των παιδιών σας, οτιδήποτε απόκρυφες σατανικές τελετές, πεταλούδες, αστεράκια, πυραμίδες, ματάκια, κερατάκια, είναι τα σύμβολα γίνονται μέρος του υποσυνείδητου των παιδιών σας.

 Στο βίντεο που θα δείτε κάτι πάει στραβά στον προγραμματισμό του μυαλού της σατανίστριας Κατυ και φαίνεται ότι σαν θύμα ελέγχου του νου της, αρχίζει να "κλατάρει" από το πολύ μάιντ κοντρολ του Μονάρχη! Τυχαία η ονομασία;;; Ποιος θέλει να είναι μονάρχης;

Ο Διαβολέας...

 Η κυρία...καλεί τον αφέντη της τον Μαύρο και πέφτει ξερή στην σκηνή....το σόου όμως χας του γκοου ον! 




Δείτε επίσης:

Λέιντι Γκάγκα: Λυπάμαι που πούλησα την ψυχή μου στις σκοτεινές δυνάμεις των Illuminati (Βίντεο)



Πηγή:
koraks.gr