Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Αυστρία: Σχολικοί ιατροί αρνούνται να εμβολιάσουν παιδιά, επειδή καθίστανται υπεύθυνοι - Η εκφυλιστική επίδραση του υδράργυρου στους νευρώνες (University of Calgary) (2 Βίντεο)

Στην κοινωνία μας υπάρχει μια γενική τάση προς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Είναι όμως πράγματι αποστολή του κράτους, η πρόβλεψη τέτοιων εξαναγκαστικών ιατρικών μέτρων προς τους πολίτες; Στην Αυστρία υπάρχει έξαψη προς τερματισμό των εμβολιασμών. Παρακολουθήστε το γιατί οι ιατροί σε μερικά σχολεία της Βιέννης, αρνούνται πλέον να εμβολιάσουν παιδιά. Στην πηγή κάτω από το 1ο βίντεο, μεταξύ άλλων, υπάρχει κρατικό έγγραφο προς γονείς, το οποίο αναφέρει το εξής: "Η διενέργεια εμβολιασμών, όπως είχε καθιερωθεί στο σχολείο, δεν προβλέπεται πλέον."


Στην επιστολή προς τους γονείς, που λέει ότι «δεν προβλέπεται πλέον η εφαρμογή του εμβολιασμού στο σχολείο, όπως ήταν στο παρελθόν το συνηθισμένο»

Πηγή άρθρου στα γερμανικά:

Η εκφυλιστική επίδραση του υδράργυρου στους νευρώνες (University of Calgary)

Ο υδράργυρος είναι από τα τοξικότερα στοιχεία που υπάρχουν στην φύση. Η παρούσα μελέτη έγινε στο Πανεπιστήμιο της πόλης Calgary στον Καναδά και είναι βασισμένη σε άμεση μικροσκοπική παρατήρηση της επίδρασης του υδράργυρου σε εγκεφαλικούς νευρώνες.




Πηγή:
Βίντεο - Υποτιτλισμός - Proteus Hellene
Σύνθεση - ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ