Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Ανύπαρκτος ο ιός της Ιλαράς με απόφαση δικαστηρίου! Πώς μας πουλούν λοιπόν εμβόλια με τον ιό εξασθενιμένο..?!! (Βίντεο)

Ο ιός της Ιλαράς στo Ανώτατο Δικαστήριο - Dr. rer. nat. Stefan Lanka 16.02.2016

Τελεσίδικη απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, (συμπερασματικά): Καμία από τις 6 μελέτες (με τις 3360 παραθέσεις-παραπομπές) που προσκόμησε ο Ιατρός Δρ. Μπάρντενς με σκοπό να κερδίσει το βραβείο των 100.000 ευρώ που προσφέρει ο Δρ. Λάνκα, δεν εμπεριέχει την απόδειξη ύπαρξης του ιού της Ιλαράς (βλέπε τα links παρακάτω). Κατά συνέπεια ο Δρ. Λάνκα δεν υποχρεούται να καταβάλει το βραβείο των 100.000 ευρώ στον Δρ. Μπάρντενς.

Ίσως κάποιος άλλος επιστήμονας, πολίτης κτλ να καταφέρει να βρεί την επιστημονική απόδειξη, αν αυτή υπάρχει κάπου δημοσιευμένη και προσκομίζοντάς την, να καταφέρει κερδίσει αυτό το μεγάλο βραβείο των 100.000 Ευρώ, διαφωτίζοντάς μας για το αν και πότε τελικά αποδείχτηκε επιστημονικά, η ύπαρξη του ιού της Ιλαράς. Μερικά από τα ερώτηματα που ανακύπτουν μετά την παρακολούθηση αυτού του βίντεο:
1. Αν η επιστημονική απόδειξη του ιού δεν βρίσκεται σε αυτές τις προσεκτικά επιλεγμένες μελέτες, τότε πού μπορεί να βρίσκεται; 2. Αποδίδεται λοιπόν η Ιλαρά απλώς "υποθετικά" (δηλ. αναπόδεικτα) σε αυτόν τον ιό; 3. Αν δεν αποδείχτηκε η ύπαρξη του ιού, τότε πώς είναι δυνατή η παρασκευή εμβολίου κατά του ιού της Ιλαράς, τη στιγμή που για την παρασκευή (και χορήγηση) του εμβολίου είναι απαραίτητη η απομόνωση και η βιοχημική ανάλυση του ιού; (Σημειώνεται ότι το εμβόλιο κατά της Ιλαράς, παρουσιάζεται ως "Ζων εμβόλιο", πράγμα που σημαίνει πως υποτίθεται ότι περιέχει μέσα του "εξασθενισμένους" ιούς Ιλαράς και εφόσον τους "περιέχει, αυτοί που τους έβαλαν εκεί μέσα, πρέπει προηγουμένως να τους είδαν στο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.) 4. Τί περιέχει τελικά το εμβόλιο, αν όχι "εξασθενισμένους-ζώντες ιούς" της Ιλαράς και ενάντια σε τί γίνεται ο εμβολιασμός με αυτό το εμβόλιο, αν όχι κατά της Ιλαράς; Οι 6 μελέτες με τις οποίες ο Dr. Bardens διεκδίκησε το βραβείο των 100.000 Ευρώ (καμία από αυτές δεν περιέχει την -απαραίτητη- απομόνωση του ιού): 1. https://archive.org/details/EndersPee... 2. https://archive.org/details/BechVonMa... 3. https://archive.org/details/HorikamiM... 4. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/artic... 5. http://citeseerx.ist.psu.edu/viewdoc/... 6. http://www.osaka-med.ac.jp/deps/b-omc... Σχόλια του Dr. Stefan Lanka επί του θέματος: www.wissenschafftplus.de/uploads/article/Dismantling-the-Virus-Theory.pdf? ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ: Ο Στέφαν Λάνκα είναι βιολόγος και ιολόγος. Είναι ο πρώτος επιστήμονας που στην διπλωματική του εργασία απομόνωσε έναν ιό από την θάλασσα (από θαλάσσια άλγη). Η αρμοδιότητα που απέκτησε στην ιολογία, σε συνδυασμό με τις έρευνές του πάνω στην θεωρία των ιών, τον οδήγησε στο συμπέρασμα ότι οι όποιες μελέτες πάνω στην ύπαρξη και παθογένεια των ιών, δεν πληρούν τα επιστημονικά κριτήρια της παραδοσιακής και σύγχρονης βιολογίας-ιολογίας και επομένως η ύπαρξή τους δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά και παραμένει μια υπόθεση σε θεωρητικό επίπεδο. Το 2011, ο Δρ. Στέφαν Λάνκα δήλωσε ότι προσφέρει 100.000 ευρώ, σε όποιον του προσκομίσει μία επιστημονική απόδειξη ύπαρξης του ιού της Ιλαρας και καθορισμού της διαμέτρου του (παρόμοια βραβεία έχουν προσφερθεί και από τρίτους, για διαφορετικούς ιούς). Τότε, ένας Ιατρός ονόματι Ντάβιντ Μπάρντενς, του έστειλε έξι δημοσιεύσεις, οι οποίες, κατά την γνώμη του, πληρούσαν τις προϋποθέσεις του βραβείου. Ο Λάνκα, έπειτα από μακρά μελέτη αυτών των δημοσιεύσεων, απεφάνθη ότι δεν παρέχουν τα ζητούμενα και συνεπώς αρνήθηκε να πληρώσει το χρηματικό βραβείο. Το 2014 ο Μπάρντενς προσέφυγε στην δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει το βραβείο μέσω της νομικής οδού.




Σημείωση ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ: Ο τίτλος είναι συμπερασματικός και όχι παραπλανητικός! 
Αυτός που διεκδικεί το έπαθλο προφανώς θα χρησιμοποιήσει τα καλύτερα στοιχεία που υπάρχουν.. και όμως ήταν ελλιπή με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αποδειχτεί η ύπαρξη του ιού! 
Όταν και αν βρεθεί στο μέλλον κάποιος να αποδείξει το αντίθετο θα το δημοσιεύσουμε επίσης!

Δείτε επίσης:
Εμβολιασμοί. Ωφελούν ή βλάπτουν; - Ομιλία του Γεράσιμου Στουραίτη στην Κρήτη για την ασφάλεια των εμβολίων.

Δεκάδες παιδιά της Συρίας νεκρά μετά από τον εμβολιασμό τους για Ιλαρά υπό την αιγίδα του ΟΗΕ


Ο Iολόγος Δρ.Στέφαν Λάνκα όπου ανακάλυψε την ανυπαρξία του ιού της Ιλαράς εξηγεί..! (3 Βίντεο)

Το παρακάτω ενδιαφέρον και πολύ κατατοπιστικό άρθρο περιγράφει πώς προέκυψε η ιστορία των ιών στην ιατρική, καθώς και για το πώς προέκυψε το όλο θέμα της αναζήτησης επιστημονικών αποδείξεων για την ύπαρξη των ιών, ήδη από το 1994. 

Tο κείμενο, εκ πρώτης όψεως, αν και ολίγον τί καυστικό, δείχνει να ειναι προσεγμένο: eleftheri-epistimi.blogspot.gr


Πηγή:
Proteus Hellene