Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Οι πιο εντυπωσιακές μάχες του Αχαιού Γιώργου Χαραλαμπόπουλου για το 2017! (Βίντεο)

Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, κορυφαίος εκπρόσωπος της χειροπάλης για λογαριασμό της Ελλάδας στον κόσμο, ακόμα μία χρονιά χάρισε ένα παγκόσμιο τίτλο επιβεβαιώνοντας την δυναμική του ίδιου αλλά του σπορ γενικότερα στην χώρα μας.

Ο Αχαιός παγκόσμιος πρωταθλητής Γιώργος Χαραλαμπόπουλος το 2017 κατέκτησε για δεύτερη φορά το χρυσό παγκόσμιο μετάλλιο, σε αυτο το βίντεο θα δείτε τους 7 πιο συναρπαστικούς αγώνες του απο όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε για την χρονιά που φεύγει σε λίγες μέρες.


Απολαύστε το:



Με καταγωγή από το ιστορικό χωριό Σελιάνα Αχαΐας - Αρχαία Φελλόη, ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος μπήκε στον χώρο του αθλητισμού σε ηλικία μόλις οκτώ 8 ετών και στο άθλημα της ελληνορωμαϊκής πάλης στον Ατρόμητο Περιστερίου έως το ενδέκατο έτος της ηλικίας του.

Στη συνέχεια στα δεκατρία του χρόνια, γράφεται στον αθλητικό σύλλογο του Θησέα Περιστερίου στο τμήμα της Άρσης Βαρών όπου περίμενε να κλείσει τα 14 (λόγω βαρέου αθλήματος) ώστε να συμμετάσχει σε αγώνες όπου εκεί είχε μεγάλες επιδόσεις.

Στα 15 τον πήρε η Εθνική ομάδα παίδων στην άρση βαρών, όπου εκεί το 1992 σπάει το πανελλήνιο ρεκόρ παίδων (το οποίο ακόμα και σήμερα δεν έχει καταρριφθεί).

Έκτοτε ακολούθησαν πολλά πανελλήνια κύπελλα, διεθνές τουρνουά, πρωτάθλημα Ν. Ελλάδος και πολλοί διασυλλογικοί αγώνες.

Όλα αυτά τα χρόνια μέχρι και σήμερα δουλεύει σκληρά για το άθλημα της χειροπάλης σε όλους τους τομείς και το αποτέλεσμα είναι τα πολλά βραβεία και οι διακρίσεις του.

Το 2017 κατέκτησε για δεύτερη φορά το χρυσό παγκόσμιο μετάλλιο και στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τους 7 πιο συναρπαστικούς αγώνες του από όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε για την χρονιά που φεύγει σε λίγες μέρες.

George Charalampopoulos, Greece's top armwrestling champion and representative, has once again dedicated another world title to the people of the country. Showing once again not only his own physical excellence and determination but also that of armwrestling in Greece.
As it continues to gather momentum and interest throughout the country.

The Achaeus World Champion, George Charalampopoulos, won the Gold Medal for the second time in 2017, in this video you will see his 7 most exciting races of all the events that he participated in for the year he leaves in a few days.

Βίντεο / Μοντάζ / Επιμέλεια: Χονδρός Άρης ©2017 - George Charalampopoulos #ArmWrestling #Χειροπάλη


Πηγή:
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ