Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΖΕΥΣ

- Ζευς για τον Σείριο
- Ζην για τις Πλειάδες
- Δίας για την Αργώ και
- Ιερός Άρχων Φωτός για την Μεγάλη Ανδρομέδα (Μ 31)

Το αθάνατο άφθαρτο τμήμα του Όλου Φωτός, ο πανίσχυρος αρχηγός όλων των ουράνιων αποστολών. Των Ανδρομεδίων Δραβίδων, των Ανδρομεδίων Αρείων του Σειρίου, των Ανδρομεδίων Μινύων των Πλειάδων, των Ανδρομεδίων Γαραμάνων του Κάνωπος.



Η Άρχουσα δύναμη της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας (Μ-31), εκπροσωπείται από τον πατέρα θεό των Ελλήνων Δία, σύμβολο της συμπαντικής κυριαρχίας, τάξεως και αρμονίας, αδιαφιλονίκητος αρχηγός των πάντων, ο εξουσιάζων τους ουρανούς.

Με την δεξιά, πότε κρατούσε τον πανίσχυρο κεραυνό και πότε τον Αετό και την Νίκη. Με την αριστερά, κρατούσε το σκήπτρο της συμπαντικής παντοδυναμίας του.

- Απόλυτος κυρίαρχος 7 Συμπάντων και 13 Γαλαξιών! Ο ζων θεός και γεννήτορας των Ελλήνων, η πηγή και η έκφραση του παγκόσμιου νου και της ουράνιας κυριαρχίας..

Το χρυσελεφάντινο άγαλμα του Διός φιλοτεχνήθηκε από τον Φειδία και είχε ύψος 13 μέτρα. Ήταν τοποθετημένο στο βάθος του ναού του ύπατου των θεών στην Ολυμπία και στολιζόταν από πολύτιμους λίθους. Στα τέλη του 4ου αιώνα μ.Χ. μεταφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη και καταστράφηκε..

Δείτε επίσης:



Πηγή: