Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Δέκα αρχαίες Ελληνικές πόλεις που έχουν πάψει να είναι υπό Ελληνική κατοχή

Δέκα αρχαίες Ελληνικές πόλεις που έχουν πάψει να είναι υπό Ελληνική κατοχή

Η Ελλάδα είναι γνωστή ως ένας όμορφος τουριστικό προορισμός και ίσως ο καλύτερος προορισμός του κόσμου.

Οι Έλληνες είχαν αποικίσει και κυριαρχήσει στα περισσότερα μέρη του τότε γνωστού κόσμου.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ήταν πλέον ένα από τα πιο σημαντικά έθνη όλων των χρόνων λόγω του συμβολικού της εκπληκτικού πολιτισμού της συμπεριλαμβανόμενων και των διαφόρων επιστημών, την αρχιτεκτονική και τη φιλοσοφία.

«Η ποντιακή διάλεκτος δεν έχει το κουράγιο να πεθάνει»*

Όταν μια αρχαία γλώσσα διαφοροποιείται με το πέρασμα των αιώνων σε νεότερες μορφές διαφορετικές μεταξύ τους, ώστε να μην είναι πια δυνατή η συνεννόηση εκείνων που μιλούν τη μία γλωσσική μορφή με εκείνους που μιλούν την άλλη, τότε λέμε ότι η αρχαία αυτή γλώσσα διασπάστηκε σε νέες γλώσσες – π.χ. η λατινική που γέννησε τις νεώτερες λατινογενείς γλώσσες, την ιταλική, τη γαλλική, την ισπανική ή η γερμανική (τευτονική), που γέννησε τη γερμανική, την αγγλική και τις σκανδιναβικές γλώσσες. Η αρχαία ελληνική Κοινή δεν διασπάστηκε ποτέ σε νεότερες «ελληνογενείς» γλώσσες, αλλά μόνο σε τοπικές γλωσσικές μορφές με σχετικά μικρότερες διαφορές μεταξύ τους, που τις ονομάζουμε διαλέκτους και ιδιώματα.1

Η Πόλη Λάσσα του Ελ Λας, στο Θιβέτ

Lapis (λάπις) στα λατινικά, δάνειο απ’ τη δικιά μας γλώσσα. Σύνθετη λέξη λα-τομείο, ό,τι έφτασε από την αρχαία πέτρα στη νέα ελληνική, μα η πέτρα στα μανιάτικα -κι αλλού στη Λακωνία- παράμεινε λαλούδα. Λας, λοιπόν, σημαίνει πέτρα. Το όνομα αυτό είχε και μια αρχαία λάκαινα πόλη με ιστορία χιλίων πεντακοσίων ετών, που έπειτα ονομάστηκε Πασσαβάς και τώρα Χωσιάρι.

Καταστρέφει καρκινικά κύτταρα και το έχουν οι Έλληνες

Τεράστιας σημασίας ανακάλυψη Έλληνα επιστήμονα

Μελέτη του Έλληνα επιστήμονα, Τομ Καραγιάννη, διευθυντή του Ινστιτούτου Baker της Μελβούρνης, δίνει χτύπημα στην ασθένεια που ταλαιπωρεί εκατομμύρια συνανθρώπους μας σε όλον τον πλανήτη.
Όπως αναφέρει το φάρμακο άμυνας απέναντί του είναι το ελαιόλαδο, διαχρονικό προϊόν και φάρμακο των Ελλήνων.

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ - ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ 2000 ΧΡΟΝΩΝ...

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:
-«Επειδή η ανθρωπότητα καθοδηγείται από τις θρησκείες και διοικείται από τις πολιτικές ηγεσίες των αποστατών με τη βία, το ψέμα, την απάτη, το φόβο και το θάνατο, γι' αυτό δυσκολεύεται να δεχτεί τη νέα πραγματικότητα της ύπαρξης εξωγήινων κοινωνιών, τη σύνδεσή της με τις ουράνιες κοινωνίες, και την αποκατάσταση σχέσεων καλής γειτονίας με τους κατοίκους των πλησιέστερων πλανητών προς τη Γαία που κατοικούνται.


FAZ: Επί Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν υπήρχαν Σλαβομακεδόνες

Γερμανική «σφαλιάρα» στα Σκόπια..

Η Frankfurter Allgemeine Zeitung δημοσιεύει εκτενή ανταπόκριση του Μίχαελ Μάρτενς από την Αθήνα με τίτλο «Η ετοιμόρροπη πύλη του βαλκανικού διαδρόμου». Ο λόγος για την ΠΓΔΜ που έκλεισε τα σύνορα με την Ελλάδα τον Μάρτιο του 2016 για τους πρόσφυγες, πράγμα που ωστόσο δεν εμποδίζει 14.000 το μήνα να φθάνουν ακόμα και σήμερα στη Γερμανία. Η γερμανική εφημερίδα εστιάζει περισσότερο στην εσωτερική κατάσταση στα Σκόπια μετά τις εκλογές του Δεκεμβρίου και την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης που έλαβε ο επί σειρά ετών πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι χωρίς ωστόσο να διαθέτει την πλειοψηφία στη βουλή.


Να γιατί ο Μέγας Αλέξανδρος είναι στρατηγικό είδωλο του West-Point!

Στην περίφημη Στρατιωτική Ακαδημία του West-Point των Ηνωμένων Πολιτειών, το σημείο αναφοράς ως ο μεγαλύτερος στρατηλάτης που υπήρξε ποτέ στην Δύση είναι αναμφισβήτητα ο Μέγας Αλέξανδρος. Ο θαυμασμός για τον Αλέξανδρο από τους αξιωματικούς του Αμερικάνικου Στρατού αλλά και του Σώματος των Πεζοναυτών, φθάνει στο σημείο της ψύχωσης και της μονομέρειας. Σε καμία άλλη Στρατιωτική Ακαδημία στον κόσμο δεν έχει γίνει τέτοια λεπτομερής ανάλυση των εκστρατειών, μαχών, σύνθεσης μονάδων, οπλισμού, επιμελητείας και διάρθρωσης του εκστρατευτικού σώματος του Μ. Αλεξάνδρου όπως στο West-Point.

Greeks Vs Greeks – Έλληνες εναντίον Ελλήνων (ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ)

Μια αναζήτηση στους σκοτεινούς απόηχους της Ελληνικής ιστορίας, οι διαμάχες και οι δολοπλοκίες που πάντα μας έφερναν σε ρήξη πρέπει να λάβουν τέλος εδώ και τώρα!!!
Η αγάπη μεταξύ μας και η αλληλεγγύη με τον συνάνθρωπο μας θα δώσει τέλος στην τυραννία της Νέας Τάξης, το φως το Ελληνικό θα ξαναδοθεί στην Οικουμένη ζητώντας τίποτα ως αντάλλαγμα. Μια παραγωγή από τους Ασυμβίβαστους Έλληνες. Διαδώστε το !!!

Σπουδαία ανακάλυψη Ελλήνων για την τεχνητή νοημοσύνη (Βίντεο)

Ρομποτάκια τα οποία έχουν μια κανονική επικοινωνία με τους ανθρώπους ή ηλεκτρονικοί υπολογιστές οι οποίοι αντιλαμβάνονται συναισθήματα και αντιδράσεις, μέχρι σήμερα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας και μερικές φορές να σκεφτόμαστε ότι ο σεναριογράφος υπερβάλλει.

ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ…

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ; ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ Ο,ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ!!! ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!


Ζητούν από τον Γενικό Εισαγγελέα Κύπρου την καθαίρεση του Ν.Αναστασιάδη λόγω «εσχάτης προδοσίας»

«ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ»

Επιστολή απέστειλε ομάδα δικηγόρων και άλλων νομικών στον Γενικό Εισαγγελέα της Μεγαλονήσου, ζητώντας του να ξεκινήσει όλες τις έννομες διαδικασίες για να παύσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, χαρακτηρίζοντας τον «ακατάλληλο» να διαχειρίζεται την τύχη της χώρα και τον κατηγορούν ευθέως για «εσχάτη προδοσία»

Capital controls και στην Τουρκία – Ξαφνική κινεζική παρέμβαση – Υπό διάλυση η τουρκική οικονομία

H τουρκική Κεντρική Τράπεζα, ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα για την σταθεροποίηση του νομίσματος καθώς η τούρκικη λίρα καταγράφει απώλειες της τάξης του 12%! Ο Ρ.Τ.Ερντογάν μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ κατηγορεί ΗΠΑ, Γερμανία και Moodys για την οικονομική επίθεση που δέχεται η τουρκική λίρα.
Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται ο περιορισμός από την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου του διατραπεζικού δανεισμού στις 11 δισεκατομμύρια λίρες ενώ η Κεντρική Τράπεζα προειδοποίησε ότι θα επιβάλει περιορισμούς και στην διατραπεζική αγορά repos στο χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: 22 ΩΡΕΣ ΑΝΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ SAMSUNG ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ Ν.ΚΟΡΕΑΣ!!!

Οι εισαγγελείς της Νότιας Κορέας έκριναν ύποπτο για δωροδοκία και ψευδορκία τον επικεφαλής του ομίλου της Samsung, Τζέι Λι, τον οποίο ανέκριναν για περισσότερες από 22 ώρες αναφορικά με το σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλονίζει τη χώρα. Για πιθανή εμπλοκή στην ίδια υπόθεση κατηγορείται και η πρόεδρος...

Ρωσία: Δεν την ενδιαφέρει πλέον η συμμετοχή της στο G8 - Έτοιμη για αποχώρηση

Ένα βήμα πριν την οριστική αποχώρησή της από το G8 (την ομάδα των οκτώ ισχυρότερων οικονομικά κρατών) βρίσκεται η ρωσική κυβέρνηση, εξαιτίας των κυρώσεων που της επιβλήθηκαν, σχεδόν δύο χρόνια μετά την ενοποίηση της Κριμαίας με τη ρωσική επικράτεια.

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Αρχαία Ελλάδα και Χημεία

Τους αρχαίους Έλληνες απασχολούσε όχι τόσο το «πώς», αλλά το «γιατί», δηλ. η αναζήτηση της αλήθειας και των αιτίων. Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, η συνεισφορά των Αρχαίων Ελλήνων και διανοητών στις φυσικές επιστήμες ήταν κυρίως οι θεωρητικές έννοιες. Στην αρχαία Ελλάδα πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά η απόδοση των φυσικών φαινομένων σε φυσικά αίτια και η αντικατάσταση των υπερφυσικών δυνάμεων από τους φυσικούς νόμους.

Ο Αιακός και οι Μυρμιδόνες!

Ο Αιακός ήταν γιος του Δία και της Αίγινας, της κόρης του Ασωπού. Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι ήταν ένας από τους πιο τίμιους και θεοσεβούμενους ανθρώπους όλης της Ελλάδας.
Η Ήρα, για να εκδικηθεί το Δία και την Αίγινα, έστειλε στο νησί του Ασωπού τρία πελώρια φίδια. Μέσα σε μια νύχτα τα φίδια έριξαν το φοβερό τους δηλητήριο σε όλες τις πηγές και τα πηγάδια του νησιού κι έτσι όλοι οι κάτοικοι, αφού ήπιαν νερό, βρήκαν τραγικό θάνατο. Γλύτωσε μόνο ο Αιακός που την ημέρα εκείνη έλλειπε από το νησί. Συγκλονισμένος από τη συμφορά αυτή ο Αιακός έτρεξε στη μητέρα του και ανέφερε το λυπητερό συμβάν.


Τι ήταν πραγματικά η Κιβωτός του Δευκαλίωνα

Σιβυλλικοί Χρησμοί - Πρώτος λόγος: Ο Σιβυλλικός αυτός χρησμός είναι μια από τις αρχαιότερες προφητείες του ανθρωπίνου γένους. Προφητεύει τον κατακλυσμό του Νώε - Δευκαλίωνα και θρηνεί για τους ανθρώπους που πρόκειται να χαθούν. Ο πανάρχαιος αυτός Σιβυλλικός χρησμός σε συνδυασμό με την Ερμητική Αποκάλυψη αποτελούν αδιάψευστη μαρτυρία ύπαρξης Ελληνικής προκατακλυσμιαίας γραμματείας, 12.000 χιλιάδες χρόνια πριν την σημερινή εποχή. Το νερό του κατακλυσμού είναι η αιτία της δημιουργίας ενός νέου ιερού γένους στην γη. Είναι το γένος που οικοδομείται από τους λίθινους γόνους της Πύρρας και του Δευκαλίωνα. 

Τι είπαν οι Ρωμαίοι για τους Έλληνες (εκπληκτικό)

(Δεν κάνει κακό να κοιταζόμαστε ενίοτε και στον καθρέπτη της Ιστορίας μας!)
Ο Ρωμαίος συγκλητικός Μενένιος Άπιος που έζησε στην Ελλάδα επί ρωμαιοκρατίας, έστειλε επιστολή στον ανθύπατο Ατίλιο Νάβιο, που τοποθετήθηκε στην Αχαΐα ως διοικητής, στην οποία επιστολή αναλύει τους χαρακτήρες των Ελλήνων για να τον διευκολύνει να τους διοικήσει καλύτερα.

UFO στην Ελλάδα (Ντοκιμαντέρ - Φυγόκεντρος)

Τι ήταν το φλεγόμενο αντικείμενο που έπεσε από τον Ουρανό στη Φρυγία, κατά τον Τρίτο Μιθριδατικό Πόλεμο;
‘Hταν ΑΤΙΑ τα δύο περίεργα σκάφη που εφόρμησαν επανειλημμένα στον στρατό του Μέγα Αλέξανδρου;
Από τι όν ήταν η τεράστια πατούσα που σχηματίστηκε στη Χρυσόπετρα; Τι είδαν πιλότοι της Πολιτικής Αεροπορίας;
Μαρτυρίες για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα υπάρχουν στην Ελλάδα από πολύ παλιά και συνεχίζονται μέχρι σήμερα.
Καμία όμως επίσημη αναφορά. Ίσως γιατί εντάσσονται όλες στη σφαίρα του φανταστικού, ή… γιατί κάποιοι δεν θέλουν να μιλήσουν;

Το Ουράνιο Παρελθόν των Ελλάνιων

Τέκνα του Δία Ελλάνιοι.

-Η ουράνια προέλευση, σας έδωσε το προνόμιο να βρίσκεσθε σε υψηλά νοητικά επίπεδα.

-Πάνω από εσάς βρίσκονται οι υπερβατικές οντότητες του σύμπαντος.

-Πάνω από αυτές βρίσκονται οι θεϊκές οντότητες και πάνω από τα πάντα βρίσκεται το Όλον Φως.


Ιπτάμενες μηχανές vimana σε ανάγλυφες παραστάσεις 1.200 ετών (Βίντεο)

Υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με μύθους, που και αυτοί στηρίζονται με τη σειρά τους σε αρχαίες ανάγλυφες παραστάσεις. Ένα από τα παράξενα της ιστορίας της γήινης εξέλιξης είναι και οι ιπτάμενες μηχανές vimana.
Οι μαρτυρίες μας έρχονται από τη μακρινή Σρι-Λάνκα, σε ανάγλυφες παραστάσεις που έχουν ηλικία 1.200 ετών

Καρκινογόνος η Nutella;

Σάλος έχει ξεσπάσει με τη γνωστή σε όλους μας Nutella, καθώς έκθεση της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων υποστηρίζει ότι το φοινικέλαιο που χρησιμοποιείται στην παρασκευή της, μπορεί να προκαλέσει όγκους.
Η Ferrero, παρασκευάστρια της Nutella, χρησιμοποιεί το φοινικέλαιο για να του δώσει απαλή υφή, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και γεύση.

Εντοπίστηκε το Ασκληπιείο της Κύθνου

Τα αποτελέσματα των ανασκαφικών ερευνών στην αρχαία πόλη της Κύθνου (Βρυόκαστρο) για το 2016, που πραγματοποιήθηκαν από τις 20 Ιουνίου έως τις 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε η ανασκαφική ομάδα, επικεφαλής της οποίας είναι ο Καθηγητής Αλέξανδρος Μαζαράκης Αινιάν.

Πότε κάποιος είναι ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ και πότε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ..

Πρόσφυγας, με βάση τον Διεθνή νόμο, είναι κάποιος μόνον για όσο διάστημα κινδυνεύει η ζωή του και «κινείται» για να σωθεί. Το πρώτο κράτος, το οποίο του παρέχει ασφάλεια, είναι και το τελευταίο μέσα στο οποίο αυτή η ιδιότητα έχει ισχύ.

Αυτό έλεγε πάντα ο Διεθνής Νόμος πριν ο νόμος αυτός γίνει «πατσαβούρα» των έμμισθων «αλληλέγγυων», οι οποίοι είναι πράκτορες και χαφιέδες …Πρόσφυγας, για παράδειγμα, είναι ο Σύριος «μέχρι» την Τουρκία ή την Ιορδανία και τον Λίβανο.Αν φύγει από τις χώρες αυτές, οι οποίες του προσφέρουν ασφάλεια και προστασία, μετατρέπεται αυτόματα σε ...Λαθρομετανάστη.


Ελληνική πατέντα κατά του καρκίνου με άρωμα φουντούκι!

Διεθνής πιστοποίηση μετά την επιβεβαίωση ότι το συμπλήρωμα έχει θαυμαστά αποτελέσματα

Η γιατρός Τατιάνα Μάλιαγκα δημιούργησε από τη φουντουκιά ένα βιολογικό συμπλήρωμα διατροφής με δραστικό συστατικό την ταξόλη και απέδειξε ότι είναι αποτελεσματικό στην θεραπεία του επιφανειακού και διηθητικού καρκίνου της ουροδόχου κύστης!


Ελληνικό βίντεο αφύπνισης! Γροθιά στην ΝΤΠ..

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ - FREE WILL
Η ταινία λαμβάνει χώρα στην Αθήνα του 2020. Η πολύχρονη ευρωπαϊκή οικονομική κρίση επέφερε σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα των ανθρώπων με σημαντικότερη αυτή της έναρξης των ηλεκτρονικών συναλλαγών σε αντικατάσταση του χρήματος όπως το ξέραμε. Ποιες είναι οι νέες παράμετροι που δημιουργούνται, ποιες αλλαγές υπάρχουν στην καθημερινότητα των ανθρώπων και ποιοι οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν πίσω από ένα ολοκληρωτικό σύστημα διαφάνειας;

Τα 7 ευεργετικά οφέλη του μαύρου πιπεριού στην υγεία σου!

Αποτελεί ένα από τα βασικότερα συστατικά μαγειρέματος, και όχι τυχαία, αφού το πιπέρι, όπως και το αλάτι, κατέχει εξέχουσα θέση στις κουζίνες όλου του κόσμου, λόγω της ιδιαίτερης νοστιμιάς που δίνει στα φαγητά. Όμως, η χρησιμότητα του μαύρου πιπεριού, δεν περιορίζεται μόνο εκεί, αφού εκτός από επιπλέον γεύση, μπορεί να σου χαρίσει και περισσότερη... υγεία, και μάλιστα όχι μόνο σε έναν τομέα. Παρακάτω θα βρεις, 7 ευεργετικές ιδιότητές του, που σίγουρα θα σε πείσουν, να βάλεις λίγο παραπάνω... πιπέρι στο φαγητό σου από την επόμενη κιόλας φορά, κάνοντας συνήθειά σου να καταναλώνεις λίγο πιο πικάντικα τα γεύματά σου.

Τραμπ σε CNN: Είστε Ψεύτικες Ειδήσεις!! (Βίντεο)

Το βίντεο αυτό είναι κομμάτι μόνο της τελευταίας Συνέντευξης Τύπου που έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ στις 11 Ιανουαρίου 2017, λίγο πριν γίνει και επίσημα Πρόεδρος των Η.Π.Α.. Σε αυτό επιτίθεται σφοδρά εναντίον του BuzzFeed και του CNN για τα επαίσχυντα και ανυπόστατα άρθρα που δημοσίευσαν μια μόλις ημέρα πριν την Συνέντευξη Τύπου, ενώ μάλιστα εξευτελίζει πλήρως τον Δημοσιογράφο του CNN Jim Acosta, αρνούμενος να δεχτεί ερώτησή του.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ 140.000 ΛΙΤΡΑ! ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΖΑΜΠΑ;

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Ύστερα από αίτημα του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής θα χορηγηθούν άμεσα από τα Ελληνικά Πετρέλαια 140.000 λίτρα πετρελαίου στις Δομές Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών, όπου τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι ανάγκες είναι αυξημένες εξαιτίας του δριμύτατου ψύχους.

Κάλεσαν το ΔΝΤ στη Γενεύη για τις τεχνικές λεπτομέρειες της «επανένωσης» – Παρέδωσαν την Κύπρο και μιλούν για ιστορική ημέρα!

Παραδίδουν όπως όπως τη Κύπρο καλώντας και το ΔΝΤ στη Γενεύη για να παράσχει τεχνική υποστήριξη για το θέμα της επανένωσης της Κύπρου! Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο εκπρόσωπος του Ταμείου, Τζέρι Ράις, στην πρώτη ενημέρωση του χρόνου που παραχώρησε στους δημοσιογράφους στην Ουάσιγκτον.

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Οι δυνατοί άνθρωποι συγχωρούν, ακόμα και αυτούς που δεν το αξίζουν

Όταν είμαστε μικρά παιδιά, αναγκαζόμαστε να συγχωρούμε. Για παράδειγμα, όταν ένα άλλο παιδί έπαιρνε το παιχνίδι μας, τον ανάγκαζαν να ζητήσει συγγνώμη και εμείς ήμασταν υποχρεωμένοι να την δεχτούμε. Στην ενήλικη ζωή συμβαίνει το αντίθετο: πολλές φορές περιμένουμε μια συγγνώμη, αλλά τις περισσότερες φορές μάταια.
Βέβαια, ακόμα και όταν οι άλλοι μας ζητούν συγγνώμη, δεν ξεχνάμε ποτέ τι μας έχουν κάνει και κουβαλάμε το βάρος αυτών των προσβολών για όλη μας την ζωή. Και κάθε επόμενο λάθος κάνει αυτό το φορτίο μεγαλύτερο, αποτρέποντάς μας από το να ζήσουμε μια ευτυχισμένη ζωή.

Το πείραμα της Φιλαδέλφειας (Ντοκιμαντέρ - Φυγόκεντρος)

Ήταν ή δεν ήταν τελικά ταξίδι στο χωροχρόνο το πείραμα της Φιλαδέλφειας το 1943;
Γιατί οι Αμερικανοί τοποθέτησαν τον βαρύ ηλεκτρολογικό εξοπλισμό στο πλοίο;
Πώς ξεκίνησε το πείραμα και πού οδήγησε τελικά.
Ποια η εμπλοκή των Αϊνστάιν και Τέσλα;
Πώς και γιατί το πλοίο αυτό κατέληξε στην Ελλάδα και γιατί κάποιοι το εμπλέκουν με παρεμβάσεις σε ιστορικές μάχες της αρχαιότητας;

Περικλέους Επιτάφιος λόγος (που έχουν βαλθεί να καταργήσουν)

O Mεγάλος Θουκιδίδης, στο βιβλίο “ΘΟΥΚΙΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ Β’” μας περιγράφει τον Επιτάφιο λόγο του Περικλέους, προς τιμήν των πρώτων θυμάτων του Πελοποννησιακού πολέμου.

35. Οι περισσότεροι από εκείνους οι οποίοι έχουν μιλήσει από το βήμα αυτό, επαινούν εκείνον, ο οποίος πρόσθεσε στο έθιμο του ενταφιασμού και την εκφώνηση του επιταφίου λόγου, με την ιδέα ότι είναι ωραίο πράγμα να εκφωνείται ένας τέτοιος λόγος προς τιμή εκείνων οι οποίοι φονεύονται στον πόλεμο και μεταφερόμενοι εδώ κηδεύονται δημόσια. Εγώ όμως θα θεωρούσα ως αρκετό, για άνδρες οι οποίοι εμπράκτως φάνηκαν αγαθοί, εμπράκτως να εκδηλώνονται και προς αυτούς τιμές.

Ποιο είναι το μοναδικό κράτος που μας αποκαλεί ΕΛΛΑΣ!

Η αρχαία ελληνική κουλτούρα και η γλώσσα επηρεάζουν ακόμη και σήμερα την ευρωπαϊκή κουλτούρα… Ο ρωμαϊκός πολιτισμός εμπνεύστηκε από τους ισχυρούς προκατόχους του και στη συνέχεια βοήθησε στην περαιτέρω εξάπλωση της αρχαιοελληνικής ταυτότητας. Δείτε αυτήν την επιρροή πόσο ισχυρή είναι στην σύγχρονη Ευρώπη. Αυτοί που σχεδίασαν τον χάρτη απάντησαν σε ένα σχετικά απλό ερώτημα: με ποια ονομασία αποκαλούν την Ελλάδα οι υπόλοιποι «εταίροι».

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ 13 ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΩΝ ΚΡΑΝΙΩΝ

Ο μύθος των Cherokee για τα κρυστάλλινα κρανία..
Ένας παλιός αμερικανικός θρύλος περιγράφει την ύπαρξη δεκατριών αρχαίων κρυστάλλινων κρανίων, στο μέγεθος των ανθρώπινων κρανίων. Ο θρύλος λέει ότι τα κρυστάλλινα κρανία περιέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικές με ορισμένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ζωής και του σύμπαντος. Περιέχουν πληροφορίες για την ιστορία του ανθρωπίνου είδους σε αυτόν τον πλανήτη, καθώς και πληροφορίες για τον αληθινό σκοπό της ύπαρξης της ανθρωπότητας και το μελλοντικό της πεπρωμένο.

Ευεργετικά βότανα και γιατροσόφια για βήχα και βρογχικά

1) Στις χρόνιες βρογχίτιδες, εξαίρετο φάρμακο είναι το σκόρδο. Πρέπει να τρώγεται ωμό.

2) Σε δύο ποτήρια καυτό νερό, ρίχνουμε 15 γρ. άνθη και φύλλα δεντρομολόχας (αλθαία) και πίνουμε από ένα ποτήρι του κρασιού πρωί και βράδυ.

3) Σ’ ένα ποτήρι καυτό νερό, ρίχνουμε 5 γρ από τα άνθη (όχι τα φύλλα) του φυτού, που είναι γνωστό με τα ονόματα (βηχάνι, γλυκομάνα και χαμαιλεύκη. Είναι ένα θαυμάσιο βότανο για κάθε είδους βήχα, καθώς και για το «ανεμοπύρωμα».


ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΣ… Η ΜΑΓΝΗΣΙΑ… ΚΑΙ ΤΑ 7 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Οι Πλειάδες… είναι ένα κοντινό σε μας και αρκετά χαλαρό ανοικτό σμήνος, περίπου, 500 άστρων στον αστερισμό του Ταύρου. Είναι επίσης γνωστό ως… οι Επτά Αδελφές, αν και οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να δουν με γυμνό μάτι μόνο τα έξι αστέρια, που όλα τους είναι χρώματος ανοιχτού μπλε-λευκού. Το σμήνος αυτό έχει περισσότερα από 100 μέλη και η απόσταση τους από μας είναι 440 έτη φωτός. Η συνολική μάζα τους είναι 800 φορές αυτή του ήλιου μας, η δε ηλικία του σμήνους υπολογίζεται 115 εκατομμύρια χρόνια. Το κεντρικό μέρος του σμήνους είναι σφαιρικό, η δε ακτίνα του πυρήνα του είναι ελαφρώς πάνω από 4,5 έτη φωτός. Εντούτοις το εξωτερικό μέρος είναι εμφανώς ελλειπτικό, με μια ελλειπτικότητα 0. Οι Πλειάδες αναφέρονται σε αστρονομικούς καταλόγους M45, ή NGC 1432. 

Κι όμως είχαμε ταξίδια στο Αιγαίο εδώ και 260.000 χρόνια

Για πολλά χρόνια οι επιστήμονες πίστευαν ότι τα νησιά του Αιγαίου δεν είχαν ιστορία μεγαλύτερη των 10.000 χρόνων. Και μιλάμε κυρίως για αυτά της νησιωτικής Ελλάδας (πλην Κρήτης).. Κι αυτό γιατί θεωρούσαν ότι οι πρώτοι άνθρωποι δύσκολα έμπαιναν σε πλοία λόγω του φόβου στο νερό… Όμως, οι τελευταίες ανακαλύψεις και δη αυτές στη Νάξο αλλά και σε άλλη νησιά είτε του Ιονίου πελάγους είτε στη Κρήτη αλλάζουν τα δεδομένα. Και αποδεικνύεται ότι οι Νεάντερνταλ κυρίως μπορούσαν να κάνουν ταξίδια, όχι με πλοία όπως τα φανταζόμαστε αλλά με κανό..  Χθες, Σάββατο 7 Ιανουαρίου, ο συγγραφέας – αρθρογράφος και ιστορικός Γιώργος Λεκάκης ασχολείται με τα ταξίδια αυτά σε άρθρο του στην εφημερίδα Kontra News (**). Τίτλος του άρθρου «Ταξίδευαν με πλοία στο Αιγαίο, εδώ και 260.000 χρόνια!» και υπότιτλος «Αλλά και σε Ζάκυνθο, Λευκάδα, Κεφαλονιά, Παξούς, Κέρκυρα, Κρήτη»…

Ο Σόρος χρηματοδότησε την εκστρατεία του Αλ Γκορ για να προωθήσει την απάτη του φαινόμενου του θερμοκηπίου

Η The Washington Post αναφέρει.
Ο Σόρος χρηματοδότησε την εκστρατεία του Αλ Γκορ για να προωθήσει την απάτη του φαινόμενου του θερμοκηπίου.

Ο Γκορ έχασε αγώνα του για το Λευκό Οίκο  το 2000 αλλά έχει κάνει μια κερδοφόρα δεύτερη καριέρα ως μετεωρολόγος με μια μόνο πρόβλεψη:
Κλίμα και καταστροφή του!Το 2006 δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ του, «Μια Ενοχλητική Αλήθεια», προειδοποίησε με τρομερές για το κλίμα απο εξ αιτίας του ανθρώπινου πολιτισμού!

Η κακοκαιρία «ξέθαψε» αρχαιολογικό θησαυρό

Ένας ανεκτίμητης αξίας αρχαιολογικός θησαυρός βγήκε στην επιφάνεια μετά τις πρόσφατες νεροποντές που έπεσαν στην Ιεράπετρα. Βρέθηκε στις 4 Ιανουαρίου από νεαρό αγρότη, ο οποίος τον παρέδωσε αμέσως στην Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Πρόκειται για ένα μαρμάρινο γλυπτό μάλλον Ρωμαϊκής περιόδου, που απεικονίζει το κεφάλι νεαρής γυναίκας με ένα εντυπωσιακό χτένισμα.


Η Ουγγαρία θα ‘ξηλώσει’ όλες τις ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος

Η Βουδαπέστη θα χρησιμοποιήσει ‘όλα τα μέσα’ για να σαρώσει όλες τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) που συνδέονται  με τον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος (George Soros), δήλωσε σήμερα ο Σίλαρντ Νέμεθ (Szilard Nemeth) από το κόμμα Fidesz.

EISCAT 3D: Ο Ευρωπαϊκός Βορράς ετοιμάζει το δικό του HAARP

Στα μέσα της δεκαετίας του ’90, είχαν τεθεί στην Ε.Ε. σοβαρά ερωτήματα για τη χρήση του HAARP στις ΗΠΑ, ερωτήματα στα οποία δεν δόθηκαν ποτέ απαντήσεις καθώς οι αρμόδιοι της εγκατάστασης των ΗΠΑ απαξίωσαν να παραβρεθούν στις συναντήσεις και τα έγραψαν στα παλαιά τους υποδήματα…

Υπουργός έδωσε το παρόν στην γιορτή μίσους των Εβραίων κατά του Ελληνισμού!!! Πότε θα ξυπνήσουμε να διώξουμε τους ανθέλληνες από τον σβέρκο μας;;; (Φωτογραφίες)

Που πάει ο κύριος υπουργός; Λέτε να ήταν «περαστικός» από το σημείο ή να είδε φως και σου λέει δεν μπαίνω μωρέ; Σιγά τα λάχανα…
Πως βρέθηκε στην Εβραική Συναγωγή των Αθηνών ο κ.Γαβρόγλου, υπουργός Παιδείας; Την ακούσατε πουθενά την είδηση; Όχι! Την διαβάσατε; ΟΧΙ! Όπως αντιλαμβάνεστε  αυτά δεν γράφονται πουθενά!!!

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ - ΧΟΪΛΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ (Βίντεο)

ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ "ΣΚΑΜΑΝΔΡΟ", ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ.

ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ "ΗΛΙΟΝ". ΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΔΕΣΠΟΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΕΑΝ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ ΔΙΟΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΟΙΑ.


Τα χρυσά έπη του Πυθαγόρα

Τα ΧΡΥΣΑ ΕΠΗ του Πυθαγόρα, είναι εβδομήντα ένας στίχοι, γραμμένοι σε δακτυλικό εξάμετρο – δηλαδή το ποιητικό μέτρο του Ομήρου, καθώς και άλλων φιλοσόφων, όπως ο Εμπεδοκλής και ο Παρμενίδης.
Συνιστούν μία σύντομη εισαγωγή στον τρόπο ζωής των Πυθαγορείων.Είναι άγνωστο ποίος έγραψε τα Χρυσά Έπη. Σίγουρα είναι Πυθαγόρεια, αλλά δεν μπορούμε να δεχθούμε πως τα έγραψε ο ίδιος ο Πυθαγόρας, καθότι γνωρίζομε πως δεν άφησε κανένα γραπτό κείμενο. Απλά εντάσσονται στην παράδοση των Πυθαγορείων.


Tον 1ο Εξωγήινο Αιχμαλώτισαν Ναζί, στο «Ρόσγουελ» της Πολωνίας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκάλυψε ο Γερμανός συγγραφέας John Von Helsing, ένα εξωγήινο σκάφος που συνετρίβει το 1936 σε ένα δάσος κοντά στο Φράιμπουργκ, περισυλλέχθηκε από τους Ναζί με τους εξωγήινους επιβάτες του!
Πολλοί ερευνητές διαφωνούν με τον τόπο της συντριβής και ισχυρίζονται ότι έγινε στη Γερμανική Czernica, (σήμερα έδαφος της Πολωνίας) το καλοκαίρι του 1937, όμως όλοι συμφωνούν με τους τρείς εξωγήινους που βρέθηκαν μέσα στον ιπτάμενο δίσκο, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο ναζιστικό συγκρότημα ‘’Der Riese» στα βουνά Gory sowie (τώρα στη νοτιοδυτική Πολωνία), που υπήρχε ένα εκτενές δίκτυο υπόγειων υπόστεγων, που συνδεόταν με σήραγγες.

ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Στο αμέτρητο πέρασμα των αιώνων, το ανθρώπινο γένος διήλθε πολλά στάδια εξέλιξης, βίωσε καταστάσεις ολέθρου και καταστροφών του πλανήτη. Έχασε τη συνέχεια της ζωής στη Γαία. Λησμόνησε την ουράνια καταγωγή του και τη γνώση. Βυθίστηκε στο σκοτάδι του πνεύματος και το λήθαργο της ψυχής. Έπαψε να θυμάται το παρελθόν του και αδιαφόρησε για το μέλλον του.
Το σύμπαν εμπεριέχει τα πάντα, όσα αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις σας και όσα αδυνατεί να συλλάβει ο νους σας. Υπάρχουν κόσμοι τους οποίους η ανθρώπινη σκέψη δεν μπορεί να πλησιάσει, δε φθάνει να τους εννοήσει.

Τα μυστήρια του Σύμπαντος - Ξενοφών Διον. Μουσάς (Βίντεο)

Οι Φρυκτωρίες παρουσιάζουν την συνέντευξη του καθηγητού Φυσικής Διαστήματος στο Τμήμα Φυσικής του ΕΚΠΑ κου Ξενοφώντος Διον. Μουσά, με θέμα: Τα Μυστήρια του Σύμπαντοςη οποία δόθηκε στην εκπομπή των Χρήστου Παγώνη και Κώστα Λασκαράτου 10 ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και μεταδόθηκε στις 9/1/2017 απο τον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ1.

Κρυπτεία: Η πρώτη μυστική υπηρεσία της αρχαίας Ελλάδας

Η Κρυπτεία είναι ένας από τους αρχαιότερους θεσμούς που μας έρχεται από την Αρχαία Λακεδαιμονία και είναι σύμφυτη με το στρατιωτικό πνεύμα της πόλης και τις μεγάλες απαιτήσεις εσωτερικής ασφαλείας που υπήρχαν.
Ήταν η Μυστική Υπηρεσία της εποχής, επιφορτισμένη με τη Φύλαξη της Λακεδαίμονος από εσωτερικούς στην αρχή εχθρούς, όπως οι είλωτες, και αργότερα και από εξωτερικούς εχθρούς.
Ήταν η ίδια Ομάδα που μετά από χρόνια παρακολούθησης, εκτέλεσε παραδειγματικά τον Εφιάλτη, ή Επιάλτη, τον Γεφυραίο χωλό (κουτσό στην πιο … Μυστική Παράδοση) που πρόδωσε στους Πέρσες το μονοπάτι των Θερμοπυλών, με αποτέλεσμα τη σφαγή των 301 Σπαρτιατών και 700 Θεσπιέων.

Iνσουλίνη, άλλος ενας μύθος καταρρίπτεται;

Τα άτομα με διαβήτη θα πρέπει να κάνουν ενέσεις ινσουλίνης.

Στην περίπτωση των ατόμων με διαβήτη τύπου 1, στην οποία το πάγκρεας δεν παράγει ινσουλίνη, αυτό είναι ίσως αλήθεια.

Ωστόσο, οι σύγχρονοι γιατροί δίνουν συνήθως ινσουλίνη σε άτομα με διαβήτη τύπου 2, απλά επειδή μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.