Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ALIMENTARIUS ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ 1992

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ALIMENTARIUS ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ 1992..... ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2012!!....
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ALIMENTARIUS ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΟ DNA....
ΔΗΛ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ: "ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ " ΑΥΤΟ "....

Ο ΑΓΑΘΟΔΑΙΜΩΝ

Θεότητα της Ελληνικής Μυθολογίας, ο Αγαθοδαίμων εθεωρείτο προστάτης των αγρών, των αμπελώνων, αλλά και πνεύμα της γονιμότητας, της ευφορίας και της ευδαιμονίας. Πολλές φορές ταυτίζεται με τον Δία και για σύμβολα του έχει τον φαλλό και τον όφι. Άλλες φορές απεικονιζόταν κρατώντας το Κέρας της Αμάλθειας και άλλες φορές κρατώντας στάχυα.

10 σημάδια ότι είστε ένα βαθιά σκεπτόμενο άτομο που αγαπάει την μοναξιά

Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε στο γιατί σας αρέσει να είστε ένα βαθιά σκεπτόμενο άτομο. Τα βαθιά σκεπτόμενα άτομα καταδύονται στην ψυχή τους και σε κάθε ουσία που τα κάνει να είναι περισσότερο συνειδητά.
Ειπώθηκε κάποτε ότι είμαστε ένα προϊόν  του περιβάλλοντος. Όταν ήμασταν νέοι, η κοινωνία μας εμφύτευσε στο μυαλό πώς πρέπει να είναι η αγάπη, πώς λειτουργεί ο πλανήτης και τι θα κάνουμε όταν γεράσουμε.

Αρχαία Κόρινθος: Περιήγηση στην πλουσιότερη πόλη του αρχαίου κόσμου (Εικόνες)

Σε νευραλγική θέση, ήταν από τους σημαντικότερους εμπορικούς κόμβους της εποχής - Δείτε τις φωτογραφίες

Χτισμένη στους πρόποδες του βραχώδους λόφου νοτιοδυτικά της σύγχρονης πόλης, του Ακροκόρινθου,
η αρχαία Κόρινθος ήταν σημαντική πόλη-κράτος της αρχαίας Πελοποννήσου. Θεωρείτο μάλιστα η πλουσιότερη πόλη του αρχαίου κόσμου....


Ναύπλιος ο γιος του Ποσειδώνα

Πολλά έχουν ακουστεί για τον Ναύπλιο, τον γιο του Ποσειδώνα και της Αμυμώνης, της κόρης του Δαναού. Παλικάρι είχε πάρει μέρος στην Αργοναυτική Εκστρατεία. Πρέ­πει να έζησε πάρα πολλά χρόνια, αν είναι αλήθεια ότι ακόμα και μετά τον Τρωικό Πόλεμο συνέχιζε τη δράση του!.. Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί για διάφορες παραδόσεις που λέγονταν γι’ αυτόν!...

Τα χαμένα αριστουργήματα του Φειδία

Ο Φειδίας (περ. 490 π.Χ. – 430 π.Χ.) ήταν Έλληνας γλύπτης, ζωγράφος και αρχιτέκτονας, ο οποίος έζησε τον 5ο αιώνα π.Χ. και θεωρείται ευρέως ως ένας από τους σημαντικότερους γλύπτες της Κλασικής εποχής. Το Άγαλμα του Ολυμπίου Διός στην Ολυμπία, το οποίο φιλοτέχνησε ο Φειδίας, ήταν ένα από τα Επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου.

Ο Φειδίας σχεδίασε επίσης τα αγάλματα της θεάς Αθηνάς που βρίσκονταν στην Ακρόπολη των Αθηνών, δηλαδή την Αθηνά Παρθένο, που βρισκόταν μέσα στον Παρθενώνα, και την Αθηνά Προμάχο, ένα κολοσσιαίο χάλκινο άγαλμα που βρισκόταν ανάμεσα στο Ερεχθείο και τα Προπύλαια.

ΠΩΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΚΑΤΑ ΠΛΩΤΙΝΟ, ΙΑΜΒΛΙΧΟ, ΠΡΟΚΛΟ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΚΙΟ

Για τον Πλωτίνο η ένωση με το θείο γίνεται με την γνώση μόνο, για τον Πρόκλο με την γνώση αλλά σε τελικό στάδιο με την θεουργία.

Και αυτό διότι επειδή το θείο είναι υπερούσιο - πριν την ουσία - δεν μπορεί να είναι αντικείμενο νόησης από τον άνθρωπο.

Ο Δαμάσκιος φαίνεται αδιάφορος προς το θέμα. Αφήνει το ζήτημα ανοιχτό και άπτεται καθαρά της φιλοσοφίας και της δυναμικής εξέλιξης του ανθρώπου.

Κέρος: Το αρχαιότερο νησιωτικό ιερό στον κόσμο αποκαλύπτει κάποια από τα μυστικά του

Για τα νέα εντυπωσιακά ευρήματα που εντοπίστηκαν στην Κέρο, κάνει λόγο δημοσίευμα των Times μετά από μία δεκαετία έρευνας.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της αγγλικής εφημερίδας, μια από τις πιο αινιγματικές αρχαίες θέσεις στην Ελλάδα αποκαλύπτει νέα επίπεδα πολυπλοκότητας μετά από μια δεκαετία έρευνας. Και αμέσως εξηγεί ότι πρόκειται για την εύρεση μιας εντυπωσιακής κλίμακας κι ενός δρόμου (μονοπατιού) που συνέδεε τον πετρώδη λόφο Κάβο της Κέρου με τη βραχονησίδα Δασκαλιό, περιοχές οι οποίες στην αρχαιότητα συνδέονταν μεταξύ τους με μια λεπτή λωρίδα γης (και τον καταποντισμένο σήμερα δρόμο). Τα ευρήματα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, χρονολογούνται την εποχή των Πυραμίδων της Αιγύπτου.


Ν.Τραμπ προς Γερουσία: «ΨΑΧΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΦΟΡΜΕΣ, θέλετε να ξεκινήσετε έναν πυρηνικό πόλεμο;»

Το αυτονόητο που ποτέ δεν αναφέρουν τα ΜΜΕ δήλωσε σήμερα ο Ν.Τραμπ απευθυνόμενος στους Γερουσιαστές Τζον ΜακΚεϊν και Λίντσεϊ Γκράχαμ ότι επιδιώκουν έναν Γ' ΠΠ και αναζητούν συνεχώς αιτίες να τον ξεκινήσουν καθώς και οι δύο τον επικρίνουν για την φιλειρηνική στάση του απέναντι στη Ρωσία και την προοπτική συνεργασίας εναντίον του ISIS και όλων των ισλαμιστικών οργανώσεων.

Η "χρυσή" Ψωροκώσταινα

190 χρόνια μετά την πενιχρή αλλά ηρωική συνεισφορά της πάμφτωχης Πανωραίας Χατζηκώστα (της επονομαζόμενης Ψωροκώσταινας) υπέρ του αγώνα για την απελευθέρωση του Μεσολογγίου, η εικόνα που ο μέσος Έλληνας έχει για τη χώρα του δεν αποκλίνει και πάρα πολύ από το παλαιό αυτό παρατσούκλι που συστηματικά χρησιμοποιήθηκε επί δεκαετίες για να περιγράψει την πενία και την αδυναμία του Νέο-Ελληνικού Κράτους να καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών του.

Oι Αρχαίοι Έλληνες καταδρομείς

Η ένδοξη ιστορία των Ελλήνων Καταδρομέων χάνεται στα βάθη της αρχαίας μας ιστορίας. Οι Έλληνες ως κατ’ εξοχήν πολεμική φυλή ήσαν οι πρώτοι οι οποίοι αντιλήφθησαν την αναγκαιότητα των καταδρομικών επιχειρήσεων, που συνδυάζουν τον αιφνιδιασμό, την κεραυνοβόλο αντίδραση, το άμεσο χτύπημα κατά του εχθρού, και επιτυγχάνουν την πλήρη εξουδετέρωση του μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Όλα αλλάζουν: Ο Ν.Τραμπ με Τ.Μει και Β.Πούτιν μεταμορφώνουν τον κόσμο όπως τον ξέραμε μέχρι σήμερα

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΝΤΑΟΥΝΙΝΓΚ ΣΤΡΙΤ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως 45ου προέδρου των ΗΠΑ, τελικά φαίνεται ότι θα αποτελέσει ένα κοσμοϊστορικό γεγονός τις προεκτάσεις του οποίου μόλις τώρα αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε, καθώς ο νέος πρόεδρος κάνει 100% πράξη τις προεκλογικές του υποσχέσεις.

"ΑΛΚΥΩΝ ΠΛΕΙΑΔΕΣ - Ειδήσεις από όλον το κόσμο για τον μήνα Δεκέμβριο-Ιανουάριο" (Ντοκιμαντέρ)

Τα βίντεο Αλκυών Πλειάδες είναι ειδήσεις από όλον τον κόσμο με την μορφή μηνιαίου ντοκιμαντέρ για τον μήνα που πέρασε (Δεκέμβριο-Ιανουάριο). Οι πηγές του ποικίλουν από ειδησεογραφικά μέσα, παρουσιαστές, ερευνητές, συνεντεύξεις ειδικών και άλλες. Περιλαμβάνονται θέματα όπως κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά, διαστημικά, συνωμοσίες, ΑΤΙΑ, φυσικές καταστροφές, περίεργα φαινόμενα κτλ. Τα συμβατικά ΜΜΕ σιωπούν για τα περισσότερα από αυτά είτε τα διαστρεβλώνουν είτε τα περνάνε σε "ψιλά γράμματα". Η σειρά μεταφράζεται στις ακόλουθες γλώσσες επίσης: Ισπανικά - Αγγλικά - Πορτογαλικά - Γερμανικά - Γ­αλλικά - Ιταλικά - Ιαπωνικά - Ρωσικά για να ενημερώνεται όλος ο κόσμος στο που οδηγείται και από ποιους!!!

Τραμπ για 11η Σεπτεμβρίου: Οι Δίδυμοι Πύργοι έπεσαν από βόμβες!

Ντόναλντ είσαι πιθανώς ο πιο γνωστός κατασκευαστής ειδικά μεγάλων κτιρίων, σε αυτήν την πόλη.
Υπάρχουν πολλές απορίες σχετικά με το αν οι ζημιές και εν τέλει η καταστροφή των κτιρίων στις 9-11 προκλήθηκε από τα αεροπλάνα,από δομική αστοχία ή πιθανώς από βόμβες και τις ακόλουθες δονήσεις.
-Ποια είναι η άποψή σου Ντόναλντ;
-Σίγουρα δεν ήταν δομική αστοχία....

Ο κρυμμένος καταρράκτης της Αθήνας μισή ώρα από το κέντρο! Εντυπωσιακές εικόνες από drone!! (Βίντεο)

Απολαύστε μια μαγευτική πτήση πάνω από τον Καταρράκτη Βαλανάρη, στο Ντράφι Πεντέλης, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση μόλις 30 λεπτών από το κέντρο της Αθήνας.
Ένας μικρός αλλά όμορφος καταρράκτης της Αττικής που παρότι η φύση γύρω του έχει υποστεί τεράστια καταστροφή, εξακολουθεί να αποτελεί ιδανικό καταφύγιο για διάφορα είδη της πανίδας. Το ρέμα του Βαλανάρη είναι μια από τις τελευταίες άγριες ρεματιές που βρίσκονται κοντά στην Αθήνα.

Θεραπεύστε τα μάτια σας με φυσικό τρόπο! (Ασκήσεις)

Θεραπεύστε τα μάτια σας με φυσικό τρόπο…
Τα μάτια μας είναι τα πιο πολύτιμα αισθητήρια όργανά μας. Για την ακρίβεια είναι η πόρτα που μας επιτρέπει να αντιληφθούμε τον φυσικό κόσμο των αισθήσεων, να απολαύσουμε τα υπέροχα χρώματα της φύσης, να βλέπουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Τα μάτια μας επίσης μας επιτρέπουν να δείχνουμε τα συναισθήματά μας. Τα μάτια χαμογελούν, χαίρονται, θυμώνουν, ψυχραίνονται, νιώθουν ενοχή και φυσικά δακρύζουν.


ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ

Τα Μυστήρια τα υπηρετούσε η σιωπηλή στρατιά
των δοξασμένων μυστών της πατρίδας μας, των
ηρώων, των σοφών και των ημιθέων.

Ο σκοπός των μυστηρίων ήταν:
• Η διδασκαλία θρησκευτικών και φιλοσοφικών
αρχών και η ηθική τελείωση των μυστών.
• Ο έλεγχος του πνεύματος και της ψυχής από
τους μύστες ώστε να κυριαρχήσουν στις υλικές
επιθυμίες και κάθε υλική απόλαυση να τους αφήνει
αδιάφορους.
• Η απόκτηση της άρρητης γνώσης και η εξοικείωση
των μυστών με την ιδέα του θανάτου, για να μπορέσουν
να γίνουν «Υιοί Φωτός» και «Τέκνα Θεού».
• Η γνώση συμπαντικών μυστικών, για να ανοίξουν
τις πύλες των ουρανών και να γίνουν συνομιλητές
των θεών.

ΔΗΜΩΝΑΞ: Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΚΥΝΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ, ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ

Ο Δημώναξ, ένας σπουδαίος Κύπριος Κυνικός Φιλόσοφος, είναι εν πολλοίς άγνωστος σήμερα στα ελληνόπουλα αλλά και στους τουρκολάγνους λάτρεις της τηλοψίας. Κι όμως, ο σπουδαίος αυτός πρόγονός μας έχει πει εκπληκτικά πράγματα, με πρώτο και καλλίτερο το απόφθεγμα που οικειοποιήθηκε πολλούς αιώνες αργότερα ο Νίκος Καζαντζάκης, το οποίο και ζήτησε να του το τοποθετήσουν στον τάφο του, χωρίς βεβαίως να αναφέρει ότι ο δημιουργός ή τουλάχιστον εμπνευστής αυτού υπήρξε ο Δημώναξ.

Η μαλθακοποίηση των αγοριών

Εξαιρετικό άρθρο από το The Mermaid Tavern

Ίσως να ανήκω στη τελευταία γενιά αγοριών όπου έζησε τα παιδικά της χρόνια στην αλάνα, την βρομιά, την αντιπαλότητα και το βουνό. Δεν υπήρχε μέρα που να μην επιστρέφω στο σπίτι βρόμικος και με εκδορές σε όλο το σώμα μου.
Ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο, ξεκινούσαμε από το πρωί τις δραστηριότητες και τελειώναμε αργά το βράδυ, ακούραστοι και ανεξάντλητοι από ενέργεια. Παίζαμε ποδόσφαιρο, ποδήλατο, καλαθοσφαίριση, κρυφτό, κυνηγητό και κάναμε κάθε λογής παιδικές μπαγαποντιές και αταξίες.

Καρότο: ένα «θαυματουργό φάρμακο» της φύσης

Συμπεριλάβετε τακτικά τα καρότα στη διατροφή σας, καθώς πρόκειται για μια εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών, ενώ επίσης είναι η πλουσιότερη φυτική πηγή βήτα-καροτίνης και έχουν σημαντικά οφέλη για την υγεία μας.
Δε χρειάζεται να πούμε πολλά για το καρότο, την αγαπημένη τροφή του Bugs Bunny, καθώς είναι γνωστό και αγαπητό, ακόμη και από τα παιδιά. Τα οφέλη του καρότου είναι πολύ σημαντικά. Θυμάστε τη γιαγιά και τη μαμά σας που σας έλεγαν να τρώτε καρότα για να βλέπετε καλά;

Η Ρωσία εξοπλίζει σαν αστακό τη Σερβία – Οι Κοσοβάροι φοβούνται νέο πόλεμο

Ο Αμπίν Κούρτι, πρώην επικεφαλής του Κινήματος της Αυτοδιάθεσης (Vetevendosje) του Κοσσυφοπεδίου, θεωρεί ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μια νέα σύγκρουση μεταξύ Αλβανών και Σέρβων, όπως αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.
Σε συνέντευξή του στην «Koha Jone» ο Κούρτι δήλωσε ότι η κατάσταση στο Βελιγράδι βρίσκεται στο στάδιο που βρισκόταν στους χρόνους του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς.

Ο Αμερικανός πρόεδρος προειδοποιεί για τα εμβόλια της γρίπης ότι είναι η μεγαλύτερη «απάτη» στην ιστορία της ιατρικής (Βίντεο)

«Το εμβόλιο της γρίπης είναι μια απάτη, που δημιουργήθηκε από  φαρμακευτικούς  κολοσσούς  για να κερδίσουν χρήματα από ευάλωτα άτομα και  αρρώστους‘‘, φέρεται να προειδοποιεί ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ .
Σε μια συνέντευξη του ο Τραμπ φέρεται να μίλησε για τα εμβόλια της γρίπης, τονίζοντας  ότι είναι «εντελώς αναποτελεσματικά» και δήλωσε ότι δεν είχε κάνει ο ίδιος, διότι απλά τα θεωρούσε ως μη απαραίτητα .

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Νίτσε - «Κανένας νικητής δεν πιστεύει στην τύχη»

Τι είναι καλό; –Οτι δήποτε αυξάνει το συναίσθημα της δύναμης, η θέληση στη δύναμη, η ίδια δύναμη, στο άτομο.
Τι είναι κακό; –Ο, τι δήποτε που προερχετε από την αδυναμία.
Τι είναι ευτυχία; –Το συναίσθημα ότι η δύναμη αυξάνεται–και όταν ενα εμποδιο υπερνικιέται.

Όχι ικανοποίηση, αλλά περισσότερη δύναμη όχι ειρήνη σε οποιαδήποτε τιμή, αλλά πόλεμος όχι αρετή, αλλά αποδοτικότητα (αρετή υπό την έννοια αναγέννησης, virtu, αρετή χωρίς ηθικό οξύ).

ΕΙΣΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

- Ο ΜΕΝ ΕΛΛΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ
ΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΛΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩ

- Ο ΔΕ ΚΑΖΑΡΟΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ
ΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΣΙΜΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ


ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! - Οι τρεις ιεράρχες του "σκότους"!

«Είναι εχθροί οι Έλληνες, διότι διασκεδάζουν καταβροχθίζoντας με ορθάνοιχτο στόμα τον Ισραήλ. Στόμα δε λέγει εδώ ο προφήτης (βλ. Ησαΐας Θ΄11) την σοφιστική του λόγου δύναμη η οποία τα πάντα χρησιμοποίησε για να παραπλανήσει τους εν απλότητι πιστευσάντων.»
Βασίλειος Καισαρείας, εις Προφήτην Ησαϊα 9.230

«Προσταγή: Μη δειλιάζετε από των Ελληνικών πιθανολογημάτων ...; τα οποία είναι σκέτα ξύλα, μάλλον δε δάδες που απώλεσαν και του δαυλού την ζωντάνια και του ξύλου την ισχύ, μη έχοντας δε ούτε και του πυρός την φωτεινότητα, αλλά σαν δάδες καπνίζουσες καταμελανώνουν και σπιλώνουν όσους τα πιάνουν και φέρνουν δάκρυα στα μάτια όσων τα πλησιάζουν. Έτσι και (των Ελλήνων) η ψευδώνυμος γνώση σε όσους την χρησιμοποιούν.» -

Βασίλειος ο Μέγας, (330-379 μ.Χ.) εις τον Προφήτην Ησαΐαν Προοίμιον 7.196.3


Ποιος ήταν ο εωσφόρος στην Αρχαία Ελληνική Μυθολογία;

Το Ελληνικό όνομα «Προμηθεύς»
σημαίνει τον προ της μάθησης - της γνώσης,
αυτόν που προμηθεύεται, τον προνοητικό κι επιμελή.
Αδέλφια είχε τον Επιμηθέα,
τον Άτλαντα και τον Μενοίτιο.
Ο Επιμηθεύς ετοιμολογικά συμβολίζει αυτόν
που δεν έχει προνοήσει (το επί είναι χρονικό),
συνεπώς αυτόν που σκέφτεται κατόπιν εορτής.
Ο Άτλας, αυτόν που δεν υποτάσσεται επιχειρώντας
πράγματα που δεν τολμούν οι άλλοι, και ο Μενοίτιος
αυτόν που πράττει από την επιθυμία,
τον φλογερό παρορμητισμό....


Η "Βάπτιση" στους αρχαίους ΄Ελληνες!

Πανελληνίως το ιερώτερο μέρος της οικίας, όπως και της πόλεως-κράτους, ήταν ο εγκαθιδρυμένος βωμός της παρθένου θεάς Εστίας, της οποίας το εξαγνιστικό πύρ έπρεπε να παραμένη άσβεστο.
Εθεωρείτο, μαζί με τους λοιπούς εφέστιους θεούς του ευρύτερου οίκου της φράτρας (σώι) ως η άγρυπνη προστάτιδα της ηθικής συνοχής και του αδιάσπαστου συνδέσμου τών μελών της οικογένειας. Όλες οι σημαντικές για την οικογένεια στιγμές, από την είσοδο της νύφης στον οίκο του συζύγου μέχρι και του θανάτου τών γεναρχών, «αφ” Εστίας» άρχιζαν.


ΔΙΟΝ (Ολύμπου) Η ιερή πόλη τών αρχαίων Μακεδόνων! (Βίντεο)

ΔΙΟΝ (Ολύμπου) Η ιερή πόλη τών αρχαίων Μακεδόνων!


Σαπωνοποίηση: Ότι χρειάζεται να γνωρίζεις για να φτιάξεις το δικό σου Μοναδικό Φυτικό Σαπούνι!

Το βασικό λάδι διατροφής στην Ελλάδα είναι πολύ κατάλληλο για σαπούνι όπως γνωρίζουν οι παλαιότερες γενιές. Το ελαιόλαδο φαίνεται κερδίζει σε δημοτικότητα και σε πολλές άλλες χώρες όπως οι ΗΠΑ, Αυστραλία, Βρετανία, Γερμανία.
Τι είναι λοιπόν το ελαιόλαδο; Είναι το έλαιο της ελιάς που παράγεται με την μέθοδο της ψυχρής πίεσης. Τα πρώτα κλάσματα όταν πιέζονται οι ελιές λέγονται έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και είναι η καλύτερη ποιότητα για φαγητό. Το δεύτερο κλάσμα λέγεται γνήσιο και είναι χαμηλότερης ποιότητας λόγω μεγαλύτερης περιεκτικότητας σε ελεύθερα οξέα.

«Χρυσοθήρας» η Άννα Κορακάκη και στο Μόναχο - πάλι πρώτη η Ελληνίδα αθλήτρια

Καλή εμφάνιση και από τον 18χρονο αδελφό της Διονύση

Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο. Σε αγώνα στο Μόναχο ήρθε πρώτη στο αεροβόλο πιστόλι των γυναικών και με εντυπωσιακή επίδοση (242.9).

Τραμπ προς στρατηγούς: Έχετε ένα μήνα καιρό για το πώς θα ηττηθεί το Ισλαμικό Κράτος

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έδωσε προθεσμία ως τα τέλη του Φεβρουαρίου στους στρατηγούς του προκειμένου να καταρτίσουν και να του παρουσιάσουν ένα σχέδιο για το πώς θα «ηττηθεί» το Ισλαμικό Κράτος (ISIS).
Το σχέδιο θα πρέπει να περιέχει «μια διεξοδική στρατηγική για να νικηθεί το Ισλαμικό Κράτος», κατά το κείμενο του διατάγματος που υπέγραψε το βράδυ του Σαββάτου ο Τραμπ και δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Λευκό Οίκο.

Διδάσκουν τα παιδιά να γίνουν από τα 15 ομοφυλόφιλα (Βίντεο)

Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση διαστροφής στα δημοτικά σχολεία

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι θα μαθαίνουν τα παιδιά στα δημοτικά, καθώς οι οδηγίες για την Παιδεία είναι παγκόσμιες, από τον Ο.Η.Ε., την UNICEF, την UNESCO και αφορούν όλες τις χώρες επιρροής της Νέας Τάξης.
Μετά τα σεμινάρια για τρανσέξουαλ και γκέι στα ελληνικά σχολεία, το επόμενο στάδιο θα είναι η πρακτική εισαγωγή στην διαστροφή.

H EMAK απεγκλώβισε 20 άλογα από τα χιόνια στα βουνά της Πίνδου (Βίντεο)

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ κατάφερε να απεγκλωβίσει 20 άλογα της φυλής της Πίνδου μετά από 15 ημέρες παραμονής στα χιόνια.
Γάβρογο... Είναι το βουνό που ορθώνεται πάνω από την Σκουληκαριά Άρτας, στο Δήμο Γεωργίου Καραισκάκη. Κατάφυτο από έλατα και κέδρους.. Λίγο μετά τους οικισμούς το χιόνι ξεπερνά το ένα μέτρο.
Σε κάποια από τις πλαγιές του βουνού, είναι εγκλωβισμένα εδώ και δεκαπέντε ημέρες, είκοσι άλογα, που ανήκουν στην φυλή της Πίνδου.

Πανικός επικρατεί σε Τίρανα και Πρίστινα λόγω της Ρωσικής βοήθειας στo Βελιγράδι

Πανικός επικρατεί σε Τίρανα και Πρίστινα λόγω της ενίσχυσης των Σερβικών Ενόπλων δυνάμεων, που με την βοήθεια της Ρωσίας το Βελιγράδι είναι πανέτοιμο να αντιμετωπίσει την αλβανική προκλητικότητα και εάν χρεαστεί, λόγω και της αλλαγής στο γεωπολιτικό status quo, να απελευθερώσει το Κόσοβο από τους Αλβανούς κατακτητές.
Ο Πρεσβευτής της Αλβανίας στην Πρίστινα Ćemalj Mindžozi είπε ότι οι Αλβανοί στην Αλβανία ανησυχούν για τα πρόσφατα γεγονότα στο Κοσσυφοπέδιο.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Ένα βίντεο αφιερωμένο στους άθεους - «Δαρβινιστές»!!!


Η Αστυνομία και ο Ρόλος της στην Αρχαία Ελλάδα

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Η Ιστορία της Ελληνικής Αστυνομίας αρχίζει ουσιαστικά από τον 5ο αιώνα Π.Χ, κατά τον οποίο ιστορικές έρευνες αποδεικνύουν την ύπαρξη διακεκριμένων αστυνομικών Αρχών, την περίοδο αυτή στη πόλη των Αθηνών.
Νωρίτερα και μέχρι τον 7ο π.χ αιώνα δεν υπήρχαν ιδιαίτερες αστυνομικές Αρχές στην Αθήνα, αφού η άσκηση αστυνομικών δικαιωμάτων υπαγόταν στο βασιλιά. Άγνωστη παραμένει η Αστυνομική Αρχή στη μυθική εποχή των Αθηνών, τη περίοδο δηλαδή που περιλαμβάνει την ιστορία της Αττικής από τους αρχαιότατους βασιλείς μέχρι του Θησέα (1.300π.χ.).

Πώς η στρατηγική ιδιοφυΐα του Επαμεινώνδα έδωσε τη νίκη στη Θήβα με τη «λοξή φάλαγγα» και τον «Ιερό λόχο». Η μάχη των Λεύκτρων το 371 π.Χ. που τερμάτισε την ηγεμονία της Σπάρτης

Η Θηβαϊκή νίκη στη μάχη των Λεύκτρων το 371 π.Χ. τερμάτισε την ηγεμονία της Σπάρτης επί των ελληνικών πόλεων-κρατών και άνοιξε τον δρόμο για τη άνοδο του Φιλίππου της Μακεδονίας και του γιου του, Μεγάλου Αλεξάνδρου. Τα Λεύκτρα είναι επίσης σημαντικά λόγω των νεωτερισμών στη χρησιμοποίηση του ιππικού και της πολεμικής τακτικής.

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ!!.....
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ / ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ DNA....
ΜΕ ΤΗΝ ΦΘΟΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ.....
ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.....
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΛΙΚΟ.....

Η εικόνα του κακού αποκαλύπτεται πλήρως.

Πολιτική Έκθεση Πληροφοριών για τους Πολίτες του Κόσμου.
Από τους ανώνυμους πατριώτες. Η Ιδιαίτερη έκθεση της χιλιετίας
Η εργασία για την εξάλειψη της CIA και την εξάλειψη του κακού της από το πρόσωπο της γης είναι θέμα τόσο σημαντικό για τον Πρόεδρο Trump ώστε κάλεσε τον οργανισμό σε συνάντηση μαζί του μία ημέρα μετά την ορκωμοσία το Σάββατο (2017-01-21). Ήταν πολύ σημαντικό να συναντήσουν οι βαθμοφόροι της CIA το νέο τους αφεντικό.

Οι αρχαίοι Έλληνες στην χώρα των Ίνκας

Το 1850 έφτασε στο Περού ο Ιταλός ερευνητής-περιηγητής Αντόνιο Ραϊμόντι. Για σαράντα ολόκληρα χρόνια έμεινε εκεί, ερευνώντας κάθε σπιθαμή της μακρινής και «περίεργης» -ιστορικά- αυτής χώρας και είναι οι δικές του περιηγήσεις και έρευνες πάνω στις οποίες βασίσθηκε ο φυσικομαθηματικός- ερευνητής συμπατριώτης του Ενρίκο Μάτιεβιτς, ώστε να φτάσει στο συμπέρασμα ότι οι ναυτικοί του Αιγαίου πολλές χιλιετίες προ του Κολόμβου έφτασαν στην Κεντρική και Νότιο Αμερική.

Μάνος Δανέζης - Επιστημονική επανάσταση και πολιτισμός

«…Η πεμπτουσία μιας Επιστημονικής Επανάστασης δεν ενέχει μόνο τη μεγάλη αύξηση της γνώσης αλά είναι μια συγκεκριμένη ανατροπή των επιστημονικών γνώσεων που έχει σαν άμεσο αποτέλεσμα τη ρήξη με την πολιτική και τη θεολογική κοινωνία του παρελθόντος…»
Μάνος Δανέζης, Καθηγητής Αστροφυσικής (Συνέντευξη στον Αντώνη Περιβολάκη)

Με ακτίνες Χ οι επιστήμονες θα διαβάσουν τους καμένους παπύρους του Φιλόδημου

O Φιλόδημος ο Επικούρειος έχει αφήσει πλούσιο φιλοσοφικό έργο, αποτυπωμένο σε παπύρους που καλύφθηκαν από τη λάβα του Βεζούβιου πριν από 2.000 χρόνια.
Ήρθε τώρα η ώρα να μάθουμε κι άλλο μέρος του έργου του, αφού 265 χρόνια μετά την αρχαιολογική ανακάλυψή τους, οι επιστήμονες βρήκαν τρόπο να τους ξετυλίξουν.

Με καθυστέρηση 2.500 ετών ένας Αθηναίος καλλιτέχνης αναγνωρίζεται μέσα από μια μεγαλειώδη έκθεση

Ο "Ζωγράφος του Βερολίνου" για πρώτη φορά αποκαλύπτεται σε όλη του την αίγλη μέσα από μία αφιερωματική έκθεση του Πανεπιστημιακού Μουσείου Τέχνης του Πρίνστον



Χρειάστηκε να μείνει ανώνυμος και αφανής για περισσότερα από 2.500 χρόνια, για να βρει τελικά τη θέση στο παγκόσμιο στερέωμα της Τέχνης: ο λόγος για τον αθηναίο καλλιτέχνη, που έγινε γνωστός ως Ζωγράφος του Βερολίνου, έργα του οποίου εκτίθενται για πρώτη φορά φέτος τον Μάρτιο σε μία μεγαλειώδη έκθεση υπό την αιγίδα του Πανεπιστημιακού Μουσείου Τέχνης του Πρίνστον και υπό τον τίτλο "Ο Ζωγράφος του Βερολίνου και ο Κόσμος του". Στην έκθεση αναζητούνται τα ίχνη του επιδραστικού αγγειογράφου που έζησε στην Αθήνα του 5ου αιώνα π.Χ.

Το σούπερ σιτάρι της Bayer

Το γερμανικό τέρας προσπαθεί να επιβάλλει τα γενετικά μεταλλαγμένα γεωργικά προϊόντα παγκοσμίως, καθώς επίσης να μονοπωλήσει τον κλάδο, μεταξύ άλλων με τη βοήθεια της κυβέρνησης της χώρας – με καταστροφικές συνέπειες για εκατομμύρια μικρούς γεωργούς, στα κράτη του Νότου.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ!

Αναλογιστήκατε ποτέ πόσο βαρύνει στους ώμους του Έλληνα ο απροσμέτρητος πλούτος της αρχαίας κληρονομιάς;
Στο κείμενο που ακολουθεί επιδιώκεται μια πρώτη προσέγγιση του τεράστιου θέματος η οποία άπτεται σίγουρα κάποιων εξαιρετικά ευαίσθητων χορδών του ψυχισμού μας.
Γεννήθηκα ‘Ελληνας. Τι σημαίνει αυτό; Έλληνας σημαίνει βέβαια πολλά, αλλά εδώ θα εξετάσουμε την έννοια από την οπτική του φυσικού αποδέκτη μιας γιγάντιας κληρονομιάς. Της σημαντικότερης πολιτισμικής κληρονομιάς της παγκόσμιας ιστορίας.


Η Κρήτη στα ψηφιδωτά της αρχαίας πόλης Ζεύγμα στην Τουρκία

Η Πασιφάη παρακολουθεί το Δαίδαλο και Ίκαρο να φτιάχνουν ομοίωμα αγελάδας



ΙΜΙΑ 1996: ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΓΝΟΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ!

Το απόρρητο τηλεγράφημα της ΕΥΠ Αλεξανδρούπολης που προέβλεπε τις εξελίξεις αλλά αγνοήθηκε από την κυβέρνηση !

Η μερική επιστράτευση που κηρύχθηκε σε μονάδες του Έβρου χωρίς να υπάρξει προηγούμενη απόφαση του ΚΥΣΕΑ.


ΙΜΙΑ: Οι τρεις ήρωες «οδηγήθηκαν εσκεμμένα στην θυσία» – Συγκλονιστική Μαρτυρία (Βίντεο)

ΙΜΙΑ: Ο απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας που έζησε τις ώρες που η Ελλάδα ήταν έτοιμη για όλα, συγκλονίζει. Στο φως έρχονται άγνωστες ηρωικές στιγμές.


Με διάταγμα ο Ν.Τραμπ έβαλε τέλος στην είσοδο μουσουλμάνων στις ΗΠΑ: «Εξαιρούνται οι Ελληνορθόδοξοι της Συρίας»!

Ο ΝΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΑΞΕΩΝ

Eκπλήσσει ευχάριστα τους πάντες ο νεός Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ καθώς τηρεί στο ακέραιο όλες τις προεκλογικές του δεσμεύσεις (πρωτοφανές για δυτικό πολιτικό) και πριν λίγες ώρες υπέγραψε διάταγμα με το οποίο προσωρινά αναστέλλεται η είσοδος προσφύγων από επτά μουσουλμανικές χώρες με μόνη εξαίρεση τους Ελληνορθόδοξους της Συρίας!

Την έφερε ο Τραμπ στους Μεξικανούς – Έτσι θα καλυφτεί το κόστος του τείχους

Νωρίς την Πέμπτη ακυρώθηκε η συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον πρόεδρο του Μεξικού, αξιολογώντας ως «περιττή» την επίσκεψή του Ενρίκε Πένια Νιέτο στη Ουάσινγκτον, εφόσον δεν είχε διάθεση να πληρώσει το… μερτικό του για το τείχος στα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών, πριν ο Μεξικανός ανακοινώσει και επισήμως ότι δεν θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ.