Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.....

ΜΗΝ ΑΠΑΤΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΝΑ`ΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ.......

EINAI H ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ - Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΟΠΕΣ..... ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΤΩ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ..... ΔΗΛ: ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.........


Ποιά ήταν η Θεά Περσεφόνη; (Βίντεο)

Νεαρή και κοκκινομάλλα. Φοράει έναν λευκό χιτώνα και έχει μία τραγική μορφή. Αυτή είναι η Περσεφόνη όπως απεικονίζεται στο εντυπωσιακό ψηφιδωτό με τον γενειοφόρο αρματηλάτη και τον ψυχοπομπό Ερμή που αποκαλύφθηκε στον τύμβο Καστά της Αμφίπολης. Ποια ήταν η Περσεφόνη στη μυθολογία;

Ο συμβολισμός του Διπλού Πέλεκυ

Ο διπλός Πέλεκυς
¨Κάθε νίκη πάνω στον εαυτό μας είναι ένα χτύπημα για τον Μινώταυρο και ο μεγάλος θάνατός του είναι η τελική νίκη πάνω στον εαυτό μας.

Συμβολισμός:
Ο διπλός πέλεκυς είναι έμβλημα των Ουρανίων θεών, σύμβολο δύναμης και κατανίκησης του λάθους. Αντιπροσωπεύει την ιερή ένωση του Ουράνιου θεού και της Γήινης θεάς, σύμβολο ιερογαμίας.

Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ

Στα τρία κακά της μοίρας μας, τον φόβο, την βαρβαρότητα και τις προλήψεις, μας οδηγεί η άγνοια.
Αν οι άνθρωποι γνώριζαν, δεν θα ήσαν κακοί, μας λέει ο Σωκράτης. Κανένας δεν θέλει να δυστυχεί. Όλοι θέλουν να ευδαιμονούν. Η ευδαιμονία του ανθρώπου είναι να μην αδικεί, συνεπώς να μην είναι κακός.
Η κακία θέλει πολύ κόπο. Έχει πολύ κούραση να είσαι κακός.
Υπάρχει όμως και η άποψη ότι κάποιοι γνωρίζουν την κακή πράξη και την πράττουν.


ΞΕΚΙΝΗΣΕ..... Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

<<Η Αρχαια Ελλαδα ειχε ενα πολιτισμο ασυγκριτο, ηταν μια κοσμοθεωρια πληρης, ενας τροπος ζωης ολοκληρωμενος και τελειος.
-Οι σημερινοι Ελληνες.... στο δερμα!!! και Εβραιοι.... στα κοκαλα, στο αιμα,στην καρδια, στ'αντερα και στη χολη!!! ..........ιδου το κλειδι, η αιτια και ο λογος της Εθνικης σχιζοφρενειας>> Δημητρης Λιαντινης!!!

ΚΛΗΡΩΣΙΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑ 5 ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από σήμερα μέχρι και τις 30/3 για την κλήρωση 5 βιβλίων «Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ» του ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥ ΑΝΑΣΤ. ΘΕΟΛΟΓΟΥ αξίας 33.00€!!

Η Ναζιστική προέλευση της NASA

Η πλήρη κυριαρχία του φάσματος: Η Αμερικανο-Ναζιστική κούρσα για τον έλεγχο του διαστήματος.

Ερευνητές καταλήγουν στο συμπέρασμα: Ένα άγνωστο είδος εκτρέφονταν με αρχαίους ανθρώπους

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ένα άγνωστο είδος εκτρέφονταν με τους πρώιμους προγόνους του ανθρώπου, δεδομένου ότι μετανάστευσαν από την Αφρική στην Αυστραλασία.
Με βάση τη νέα μελέτη, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν τμήματα DNA που δεν ταιριάζουν με κανένα από τα προηγούμενα είδη ανθρωποειδών που έχουν εντοπιστεί.

Ο μεγάλος ποιητής Γιώργος Σεφέρης

Στις 20 Σεπτεμβρίου 1971 φεύγει από τη ζωή ο νομπελίστας ποιητής Γιώργος Σεφέρης. Χιλιάδες λαού συγκεντρώνονται δυο μέρες αργότερα για να συνοδεύσουν τον μεγάλο λογοτέχνη στην τελευταία του κατοικία, συγκέντρωση η οποία τελικά εξελίσσεται σε αντιδικτατορική διαδήλωση, με νέους, φοιτητές και μαθητές επικεφαλής. «Ο Γ. Σεφερης έθεσε τη βάση για την ελεύθερη ποίηση», θα πει γι’ αυτόν ο Οδυσσέας Ελύτης.

Νερό Κανέλας με Μήλο και Λεμόνι: Πολύ Οφέλιμο για την Υγεία!

Το νερό κανέλας με μήλο και λεμόνι μπορεί να γίνει σε λιγότερο από 20 λεπτά και μπορεί να βελτιώσει την υγεία σας. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμα, τώρα είναι η ευκαιρία να το ανακαλύψετε.

Κάτι που όλοι γνωρίζουν ήδη είναι ότι από μόνες τους αυτές οι φυσικές θεραπείες, δεν μπορούν να κάνουν θαύματα. Στις μέρες μας, οι δίαιτες αποτοξίνωσης είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και παρόλο που αυτό το ρόφημα περιλαμβάνει αυτές τις ιδιότητες, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας μερικά πράγματα.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

ΔΙΟΝΥΣΟΣ - ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ

Ο Διόνυσος ήταν προπάντων θεός του κρασιού. Όμως κατά τους πρώτους χρόνους η εξουσία του απλώνονταν σ' ολόκληρη τη φύση. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της λατρείας του είναι κάτι σαν εκστατικό παραλήρημα που κυριεύει τους πιστούς του, που φαντάζομαι μέσα στο μεθύσι τους πως και οι ίδιοι συμμετέχουν στη θεϊκή φύση του γιου της Σεμέλης και του Διός. 

Το παλάτι της Κνωσού σε μια εκπληκτική τρισδιάστατη απεικόνιση (Βίντεο)

Οι πρώτες ανασκαφές έγιναν το 1878 από τον Ηρακλειώτη Μίνωα Καλοκαιρινό.
Ακολούθησαν οι ανασκαφές που διεξήγαγε ο Αγγλος Sir Άρθουρ Έβανς (1900-1913 και 1922-1930) και που αποκάλυψαν ολόκληρο το ανάκτορο.
Το ανάκτορο αναπτύσσεται γύρω από τη μεγάλη Κεντρική Αυλή, χώρο δημόσιων συγκεντρώσεων.

Δρ. Rath: Ένας "τρελός" που ξεσκεπάζει τα φαρμακευτικά καρτέλ....

Ο διάσημος Γερμανός γιατρός που στηλιτεύει τα λόμπι των φαρμακευτικών εταιρειών.

Συνέντευξη με τον κ. Μιχαήλ Μαυροβουνιώτη από τον Χρήστο Κόντη | ©TherapyWave.eu
Κάπου μέσα Απρίλη, ανάμεσα στα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου, έλαβα και ένα που έγραφε «πολύ ενδιαφέρον, κοίταξέ το». Εμπιστευόμενος τον φίλο που μου το έστειλε, τα άνοιξα, μπήκα στη σελίδα όπου παρέπεμπε και είδα ότι πρόκειται για το βίντεο της ομιλίας κάποιου Dr. Rath στο Βερολίνο. Την παρακολούθησα και, όσο κράτησε, δεν κινήθηκα από τη θέση μου, ούτε για να σηκώσω το τηλέφωνο που χτυπούσε. Έμεινα άναυδος.

Λιγότερα κονδύλια για το περιβάλλον επιβάλλει ο Τραμπ – Τέλος στην απάτη της υπερθέρμανσης

Έτοιμος για μεγάλες τομές στην οικονομική διαχείριση του Αμερικανικού κράτους είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, έχοντας σαν όπλο την μείωση του χρέους κατά 12δισ. δολάρια μόνο κατά τον πρώτο μήνα διακυβέρνησης.

Το προσχέδιο προϋπολογισμού που ήδη ετοιμάζεται να στείλει ο Λευκός Οίκος στις αρμόδιες υπηρεσίες, προβλέπει μεγαλύτερες δαπάνες για τη ναυπήγηση πλοίων, την αγορά πολεμικών αεροσκαφών αλλά και την επακόλουθη περικοπή κονδυλίων σε Υπουργεία όπως του Περιβάλλοντος.

H αυτοψία αποκαλύπτει ότι ο ρώσος πρέσβης στον ΟΗΕ δηλητηριάστηκε

Μια πρώτη έκθεση της αυτοψίας που έγινε από ιατρικούς ειδικούς αποκάλυψε ότι ο ρώσος πρέσβης στα Ηνωμένα Έθνη ο Vitaly Churkin  είχε δηλητήριο στα νεφρά του.Το έγγραφο που είδε με τα μάτια του ρεπόρτερ του liveMonitor αναφέρει:
H ιατροδικαστική εξέταση καθόρισε το χρόνο του θανάτου του ως τη Δευτέρα το πρωί περίπου 10 ώρες  μετά τη χώνευση του ύποπτου γεύματος.

Η ΜΟΣΧΑ «ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ» ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ

Μια απόφαση των Ρώσων κυριολεκτικά έχει εξοργίσει την τουρκική πλευρά, γατί στις διεθνείς συνομιλίες για το συριακό που γίνονται στην Γενεύη της Ελβετίας υπό την αιγίδα του ΟΗΕ η Μόσχα απαίτησε να μετάσχουν σαν ισότιμο ενδιαφερόμενο μέρος και οι Κούρδοι της Συρίας.

Η ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΡΧΙΣΕ!!

Τα παγκοσμια δολοφονικα ληστρικα ζωα,η αλλοιως Νεοταξιτικα Τουρκομογγολικα ανθρωποειδη αποβρασματα,εχουν ηδη χασει ενα μεγαλο μερος της κυριαρχιας τους αλλα και το συνολο των στοχων τους!

Βεβαιως,καποιοι παπαγαλοι τους,που αρνουνται την πραγματικοτητα,ακομα ονειρευονται ποταμους αιματος!
Αλλα ονειρευονται ξυπνιοι,γιατι οταν κοιμουνται βλεπουν ειρηνικους εφιαλτες!


Νομίζετε ότι τα παιδάκια… «χάνονται»; Ξανασκεφτείτε το (Βίντεο)

Σας κάνουν αδιανόητα όλα αυτά; Δε γίνονται αυτά στην Ελλάδα είπατε; Για σκεφτείτε πόσα παιδιά έχουν χαθεί και στον Ελλαδικό χώρο χωρίς να βρεθεί ίχνος τους ποτέ…
Όλα απαγωγές για εκμετάλλευση, πορνεία ή δωρεές οργάνων; Ή μήπως και για άλλα…; Μήπως η υπόθεση της μικρής Άννυ έχει περισσότερη λογική τώρα;

Τον λαό με το μέρος του έχει ο Τραμπ …Οι δημοσκοπήσεις μίλησαν …

…και δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης.

Αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ είναι πρωτόγνωρο, με τον Ντόναλντ Τραμπ να είναι ένας από τους προέδρους που έχει πολεμηθεί όσο κανένας άλλος, ακόμη και από τους παλιούς του συμμάχους.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ - ΤΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΟΥΡΓΙΑ

H ΘΕΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ

Ο Ιάμβλιχος είναι αυτός που ίδρυσε την πρώτη σχολή πρακτικής θεουργίας (θεός + έργον) μαζί με άλλους Αλεξανδρινούς Πλατωνιστές.
Η Θεουργία ήταν ο τρόπος, η επικοινωνία, για να κατέλθουν τα πλανητικά πνεύματα οι deva , οι Θεοί του Φωτός. Για αυτή την επικοινωνία όμως χρειαζόταν μεγάλη καθαρότητα ψυχής, αγνότητα ζωής και γνώση των ιεραρχιών. Ένας θεουργός έπρεπε να είναι ιεροφάντης και γνώστης της εσωτερικής γνώσης των Ιερών όλων των μεγάλων χωρών.
Οι Νεοπλατωνιστές της σχολής του Ιάμβλιχου ονομάζονταν θεουργοί γιατί, εφάρμοζαν την τελετουργική μαγεία και επικαλούνταν τα πνεύματα αρχαίων ηρώων και θεών, και άλλων θείων πνευματικών οντοτήτων.

Οι θησαυροί του Μαντείου των Δελφών

Το μαντείο των Δελφών δεν ήταν ξακουστό μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον, τότε γνωστό, κόσμο. Απόδειξη αποτελούν τα δεκάδες αναθήματα που έστελναν οι βασιλιάδες της Ανατολής για να πάρουν χρησμό από την Πυθία. Τα πανάκριβα αντικείμενα είναι γνωστά μέσα από περιγραφές του Ηροδότου και χάρη σε μια σπουδαία ανακάλυψη, που έγινε τον περασμένο αιώνα από Γάλλους αρχαιολόγους.

Οργισμένος ο Απόλλων Συμπίεσε τον Χώρο, Έγινε Αόρατος

Art Picture by ArcosArt
Στους στίχους 43-52 της Ιλιάδας, ο Όμηρος περιγράφει την κατάβαση του οργισμένου Απόλλωνα από τον Όλυμπο και το ξέσπασμα της οργής του πάνω στους Αχαιούς. Η εικόνα έχει εκπληκτική δύναμη. Συμπιέζοντας τον χώρο, αφού δεν περιγράφει τη διαδρομή την οποία ακολουθεί ο Απόλλων, ο ποιητής στέκεται στον ηχητικό και οπτικό απόηχο των κινήσεων του θεού.
Με κάθε κίνηση του Απόλλωνα τα βέλη βροντούν πάνω του και ο ίδιος μοιάζει με τη νύχτα καθώς προχωρεί προς το στρατόπεδο των Αχαιών.
Ο ηχητικός και ο οπτικός απόηχος συνεχίζονται ακόμα κι όταν ο θεός σταματάει να βαδίζει και κάθεται «άντικρυ των πλοίων». Βλέπουμε τώρα το πρώτο βέλος να φεύγει και ακούμε τον τρομερό αχό που βγάζει το ασημένιο τόξο.

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: ΤΑ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΟΡΑΤΑ

-Η εξωτερικη μορφη του ανθρωπου ειναι αποτελεσμα κραδασμων και δονησεων.

-Ο ανθρωπινος εγκεφαλος ειναι προγραμματισμενος τι να βλεπει και τι να ακουει.

-Υπαρχουν ομως και πραγματικοτητες που δεν βλεπουμε και δεν ακουμε.

Ένα από τα ωραιότερα σπήλαια στον κόσμο βρίσκεται στην Ελλάδα

Το σπήλαιο Γλυφάδα Διρού με την σπάνια ομορφιά κάτω από τη γη

Αποτελεί ένα από τα διαμάντια της Πελοποννήσου αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Το σπήλαιο Γλυφάδα (ή Βλυχάδα) Διρού βρίσκεται στα δυτικά παράλια της Λακωνικής Χερσονήσου, στον Όρμο του Διρού.

Η Θεωρία της «Κοίλης Γης»

Η κοίλη Γαία είναι επιβεβαιωμένο γεγονός ότι υπάρχει και δεν είναι μόνο θεωρία. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, η Γαία είναι κούφια-κοίλη και περιέχει στο κέντρο της ένα κενό το οποίο είναι διαμπερές και συγκοινωνεί με την επιφάνεια από τους δύο πόλους της.

H γοργόνα και ο Μ.Aλέξανδρος (Λαϊκή παράδοση)

Όταν ο Mέγας Aλέξανδρος πολέμησε κι έκαμε δικό του τον κόσμο, φώναξε τους σοφούς και τους ρώτησε:
«Πώς θα μπορέσω να ζήσω πολλά χρόνια; Ήθελα να κάμω πολλά καλά στον κόσμο».
«Bρίσκεται τρόπος» αποκρίθηκαν οι σοφοί, «μα είναι κάπως δύσκολος».

Η Σχολή που δίδαξε ο Αριστοτέλης τον Μ. Αλέξανδρο, στη Νάουσα

Γνωρίζετε ότι η Σχολή και τα σπήλαια, που δίδαξε ο Αριστοτέλης τον Αλέξανδρο, βρίσκονται στη Νάουσα και μάλιστα πλέον μπορούμε να νιώσουμε με μια επίσκεψη το περιβάλλον και τις συνθήκες της εποχής;


Η Σχολή που δίδαξε ο Αριστοτέλης, στη Νάουσα
Το 343 / 2 π.Χ. ο βασιλιάς Φίλιππος της Μακεδονίας προσκαλεί τον φιλόσοφο Αριστοτέλη στη Μίεζα για να αναλάβει την εποπτεία της αγωγής του δεκατριάχρονου τότε Αλέξανδρου.
Ο μεγάλος στοχαστής, επιστήμονας και φιλόσοφος Αριστοτέλης που έμελλε να αναδειχτεί στη μεγαλύτερη παγκόσμια πνευματική φυσιογνωμία, δεν είχε ακόμη αποκτήσει εκείνη την εποχή ξεχωριστή φήμη, αλλά το όνομάτου ήταν ήδη διακεκριμένο στην Αθήνα και αλλού.

ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ: ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

ΜΟΝΟ Σ`ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΓΕΩΦΥΣΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ: ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ.
ΕΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Η ΠΕΜΠΤΗ "ΜΑΓΕΜΕΝΗ" ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Και όμως φαίνεται πως οι Γάλλοι δεν μας πήραν όλες τις Μαγεμένες. Οι αρχαιολόγοι έχουν βρει ένα τμήμα μιας πέμπτης Μαγεμένης, το 1997 και έχουν εντοπίσει τον χώρο που πιθανόν να βρίσκεται το υπόλοιπo σώμα της, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλες ακόμη.

Διαβάζοντας μια δημοσίευση από το 1997, οπότε και βρέθηκε το μαρμάρινο θραύσμα, επικοινωνήσαμε με τον Αρχαιολόγο και νυν Προϊστάμενο του τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιολογικών Χώρων, Μνημείων, Αρχαιογνωστικής Έρευνας και Μουσείων, κ. Αστέριο Λιούτα, που ταυτοποίησε το θραύσμα το οποίο έχει ήδη αναγνωριστεί από την διεθνή κοινότητα και αναφέρεται επισήμως, ενώ εκτίθεται από το 2006 στο Αρχαιολογικό Μουσείο. 


Σαν σήμερα(27/2) το 1953, η Ελλάδα διέγραψε το χρέος της Γερμανίας

Το χρέος της χώρας είναι υπέρογκο. Ο λόγος όχι για την Ελλάδα, αλλά για τη Γερμανία. Πριν από 62 χρόνια υπογράφηκε στο Λονδίνο η συμφωνία για τη διαγραφή του γερμανικού χρέους.

Η κυριότερη διάταξη του Νόμου N.E.S.A.R.A. μπαίνει σε εφαρμογή: Κατάργηση της Federal Reserve (των Rothschild)!!!

Η κυριότερη διάταξη του Νόμου N.E.S.A.R.A. μπαίνει σε εφαρμογή:

Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ FEDERAL RESERVE ΤΩΝ ROTHSCHILD ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΕΙ ΝΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Ταχίνι: Ιατρός για την καρδιά, την χοληστερίνη, τον διαβήτη, την γήρανση, τον καρκίνο και οχι μόνο!

Το ταχίνι είναι φυσικό προϊόν και παράγεται από σπέρματα διαλεγμένων σπόρων του σησαμιού (Sesamun Indicum), περνώντας από τη διαδικασία της αποφλοίωσης και της ξήρανσης.

Το σησάμι είναι φυτό με ύψος 100-120cm, το οποίο αναπτύσσει απλά ή διακλαδισμένα στελέχη. Τα φύλλα του φύονται στους κόμβους εναλλάξ ή αντικριστά. Ένα σε κάθε τρία άνθη, μήκους 4-5 cm, γονιμοποιείται και αργότερα αναπτύσσεται ο υποδοχέας που φέρει τους σπόρους.

ΜΑΖΙΚΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ ΕΝΩ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ (Βίντεο)

2017-02-26 10.18μμ ώρα Ελλάδος

Μαζική εκκένωση της Ανταρκτικής λαμβάνει χώρα αυτήν την στιγμή. Όλο το πολιτικό προσωπικό και οι επιστήμονες αποχωρούν αεροπορικώς. Μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων και Στρατιωτικών καταφθάνουν.

Αποκαλυπτικό βίντεο και μαρτυρία ότι γερμανική αερογραμμή ψεκάζει στη Μεσόγειο!

Φίλος και συναγωνιστής ακτιβιστής από τις ΗΠΑ ανέβασε στο σάιτ του, chemtrailsplanet.net ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο με μια ακόμα πιο ενδιαφέρουν περιγραφή στα Γερμανικά, του επίσης ακτιβιστή, Jörg Meiring


“Μπορεί κανείς να δει εδώ, αυτό που πάντα υποψιαζόμουν, ότι το υλικό βγαίνει μέσα από την τουρμπίνα  και δεν διοχετεύεται ξεχωριστά όπως πριν. Στην ταινία αυτή μπορείτε να δείτε μόνο την εξωτερική τουρμπίνα λόγω των πάρα πολύ μικρών παραθύρων”-. Jörg Meiring

Μέσα σε 1 μήνα ο Ντ. Τραμπ κατάφερε και μείωσε το αμερικανικό Δημόσιο χρέος κατά 12 δισ. δολάρια

Απόλυτα αισιόδοξος για το μέλλον των ΗΠΑ δηλώνει ο νέος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα, όπως είπε, ήδη το δημόσιο χρέος της χώρας έχει μειωθεί κατά 12 δισ. δολάρια!

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΛΕΚΑΚΗ στον ΕΟΕ. (Βίντεο)

Ο Γιώργος Λεκάκης αποκλειστικά απαντά σε ερωτήματα ιστορίας και οι απαντήσεις του συγκλονίζουν. Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Στέλλα Ταμπάκη βοηθούν στο να ξετυλίξουμε το κουβάρι στην παραχάραξη της ιστορίας μας.

Πήγασος – Ο μύθος του φτερωτού αλόγου σύμβολο της Ελληνικής Κοσμοκρατορίας

Ο Πήγασος ήταν το ιερό φτερωτό άλογο των Ελλήνων και της Ελληνικής Μυθολογίας, ένα μοναδικό και καθαρά Ελληνοπρεπές σύμβολο, για το οποίο υπάρχουν διάφορες παραδόσεις. O ΙΠΠOΣ μυθοποιήθηκε νωρίς, κι αυτό όχι μόνον χάρη στα φυσικά του χαρίσματα, αλλά και στην ανεκτίμητη πρακτική προσφορά του στον άνθρωπο...!

Απαγορευμένη Αρχαιολογία: Η Μυστηριώδης Καταγωγή του Ανθρώπου (Βίντεο)

Απαγορευμένη Αρχαιολογία: Η Μυστηριώδης Καταγωγή Του Ανθρώπου
Ποιες είναι οι πραγματικές ρίζες της ανθρωπότητας; Πώς οι αρχαίοι πολιτισμοί δημιούργησαν τέτοιες περίπλοκες και προηγμένες τεχνολογίες; Υπάρχουν τόσα πολλά αρχαία αντικείμενα από το παρελθόν που εξακολουθούν να προβληματίζουν μέχρι και σήμερα. Υπάρχουν τόσα πολλά μυστήρια που περιβάλλουν την ιστορία της ανθρωπότητας.

Βρέθηκε «Ολογραφική βιβλιοθήκη» από ένα προηγμένο αρχαίο πολιτισμό (Βίντεο)

Το καλοκαίρι του 2003, σε μια ανεξερεύνητη περιοχή των βουνών Bucegi, έγινε μία απίστευτη ανακάλυψη που θα άλλαζε εντελώς την ιστορία και το πεπρωμένο της ανθρωπότητας.
Βαθιά μέσα στη Γη κάτω από τα όρη Bucegi στη Ρουμανία βρέθηκε μια ολογραφική βιβλιοθήκη από ένα προηγμένο αρχαίο πολιτισμό.

Ποιμάνδρης πρός Ασκληπιό: Eκ των προτέρων να γίνονται γνωστά τα μέλλοντα...

… Αγνοείς, λοιπόν, Ασκληπιέ, ότι η Αίγυπτος είναι το αντίγραφο του ουρανού ή πιο σωστά του μέρους όπου μεταφέρονται και προεκτείνονται εδώ κάτω όλες οι ενέργειες που κυβερνάνε και θέτουν σε λειτουργία τις ουράνιες δυνάμεις; Κι ακόμα παραπέρα, αν πρέπει να πούμε την αλήθεια, πρέπει να τονίσουμε ότι η γη μας είναι το ιερό όλου του κόσμου.

Αφού είναι δυνατόν εκ των προτέρων να γίνονται γνωστά τα μέλλοντα, δεν θα έπρεπε και σεις να το αγνοείτε. Θαρθεί κάποιος καιρός που θα φαίνεται ότι οι Αιγύπτιοι μάταια τιμούσαν τους θεούς τους με ευσέβεια και συνεχή λατρεία. Όλη τους η ιερή λατρεία θα αποδειχθεί ανεπιτυχής και δεν θα γευτούν τους καρπούς της.


O αρχαίος Ελληνικός Ποντιακός πολεμικός χορός πυρρίχιος (Βίντεο)

Ο Πυρρίχιος είναι ο αρχαιότερος ελληνικός πολεμικός χορός. Οι χορευτές χορεύαν κρατώντας ασπίδα και δόρυ και φορώντας περικεφαλαία.
Για την δημιουργία του υπάρχουν τρεις μυθικές εκδοχές:

Κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Κρόνου, πριν τις Τιτανομαχίες και ενώ ο Ζευς ήταν ακόμα βρέφος, οι Κουρήτες χόρευαν τον πυρρίχιο γύρω του κάνοντας δυνατό θόρυβο με τα όπλα και τις ασπίδες τους για να μην ακούσει ο παιδοκτόνος Κρόνος το κλάμα του.


Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΒΕΙΡΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ

Κατ’ αρχήν να αναφέρουμε πως το όνομα της η πόλη το οφείλει στον τοπικό ήρωα Ελευσίνα. Να τι αναφέρει σχετικά ο Παυσανίας:

«Ο ήρωας Ελευσίνας, που έδωσε το όνομά του στην πόλη, άλλοι λένε πως ήταν γιός του Ερμή και της Δαείρας, κόρης του Ωκεανού και άλλοι ποιητές θεωρούν πατέρα του Ελευσίνα τον Ώγυγο.»[1]


ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑΣ

<<Μετα την διαλυση και τον διασκορπισμο των δυναμεων της αποστασιας, αρχισε η απροσκοπτη προελαση της Ουρανιας Πανστρατιας της ''8ης Αποστολης'' του Διος προς το ηλιακο σας συστημα.

-Καθ'οδον και πριν οι δυναμεις μας φθασουν στο ηλιακο σας συστημα, ενισχυθηκαν και απο τα στρατευματα της Ανωτερας Ταξης Συμμαχων της Λυρας.


Πλούταρχος στο έργο του «Περί του μη δανίζεσθαι»

«Ο δανεισμός είναι πράξη υπέρτατης αφροσύνης και μαλθακότητας»! Το είπε ο Πλούταρχος τον 1ο μ.Χ. αιώνα και να που έφθασε η στιγμή να εκτιμηθούν οι λόγοι του.

«Εχεις; Μη δανείζεσαι γιατί δεν σου λείπουν. Δεν έχεις; Μη δανείζεσαι γιατί δεν θα ξεπληρώσεις το χρέος σου», προβλέπει ο μεγάλος συγγραφέας της αρχαιότητας και ας βγει κάποιος να αντιπαραθέσει, ότι δεν έχει δίκιο...


Μία ακόμη απόδειξη για το ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων!! (Βίντεο)

Μία ακόμη απόδειξη για το ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Η αριστερή προπαγάνδα έχει κατακλείσει τα σχολεία της Ελλάδας από το νηπιαγωγείο μέχρι το πανεπιστήμιο.
Κυριολεκτικά χιλιάδες καθηγητές και δάσκαλοι διδάσκουν στα παιδιά μας ότι δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων.

Το κοινό πρόσθετο Ε171 ρίχνει τις άμυνες του οργανισμού - Σε ποια προϊόντα βρίσκεται

Η ικανότητα του λεπτού εντέρου να απορροφά θρεπτικά συστατικά και να λειτουργεί ως φραγμός για τους παθογόνους μικροοργανισμούς μειώνεται σημαντικά λόγω της χρόνιας έκθεσης σε νανοσωματίδια διοξειδίου του τιτανίου, ένα συστατικό ευρύτερα γνωστό ως Ε171, σύμφωνα με νέα έρευνα που εκπονήθηκε από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Μπιγκχάμπτον της Νέας Υόρκης.

Ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο από τα «μάτια» ενός drone! (Βίντεο)

Στο ακρωτήριο του Σουνίου, στο νοτιότερο άκρο του νομού Αττικής δεσπόζει ο αρχαίος ναός του Ποσειδώνα.

Αλλωστε η γεωγραφική του θέση προσδίδει ιδιαίτερη αίγλη σε όλη την περιοχή.

Στα νεότερα χρόνια, η ευρύτερη περιοχή λόγω της περιβαλλοντικής αξίας της, ανακηρύχθηκε εθνικός δρυμός ενώ κομμάτια του ναού έχουν μεταφερθεί σε μουσεία αλλά και σε ιδιωτικές συλλογές. Ετσι, 5 σπόνδυλοι από τους κίονες υπάρχουν στην Αγγλία στο Chatsworth όπου στηρίζουν το άγαλμα του 6ου δούκα του Devonshire, 3 στη Βενετία και 3 στη Γερμανία.

Σύνταξη ντροπής στις οικογένειες των ηρώων στην Κίναρο (βίντεο)

Από aeroporiapostratos: Γ.Λ.Κ: Η σύζυγος ΔΕΝ δικαιούται.......... και το παιδί του δικαιούται το ένα πέμπτο (1/5) από την σύνταξη του ήρωα πατρός του.............

Γιατί η διατροφή μου πρέπει να είναι αλκαλική;

Tα αλκαλικά τρόφιμα έχουν πολλά οφέλη για την υγεία μας.  Βελτιώνεται η απόδοση των μυών και αυξάνεται ο μεταβολισμός μας με αποτέλεσμα να μην παίρνουμε κιλά ή ακόμα και να χάνουμε το περιττό βάρος. Επίσης, έχουν αντιοξειδωτική δράση στον οργανισμό. Αυξάνουν την αφομοίωση σε κυτταρικό επίπεδο και επιτρέπουν τα κύτταρα να λειτουργούν όπως πρέπει. Η αλκαλική διατροφή συμβάλλει στον ξεκούραστο ύπνο και προσφέρει ανακούφιση σε αυτούς που υποφέρουν από κρυολογήματα, πονοκεφάλους και γρίπη. Τα αλκαλικά τρόφιμα προωθούν την άφθονη σωματική ενέργεια, ενώ ενδείκνυνται στην πρόληψη και τη θεραπεία της αρθρίτιδας.

ΑΞΙΟΙ!! Φρουροί του Αιγαίου: ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΟΡΑ!! (Βίντεο)

Οι ιπτάμενοι φρουροί του Αιγαίου μίλησαν στον ALPHA για τις καθημερινές μάχες που δίνουν πάνω από το Αιγαίο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΙΛΟΤΩΝ
Φ. Φωτακίδης (Σμηναγός): «Αυτό που γίνετε εδώ στην Ελλάδα με τους Τούρκους, να ξέρει ο Ελληνικός λαός δεν γίνετε σε καμία άλλη χώρα. Να έρχονται οπλισμένοι, οπλισένα αεροσκάφη, να πηγαίνουμε να τους αναχαιτίζουμε, να ερχόμαστε πολύ κοντά σε σημείο που να βλέπουμε και τους χειριστές μέσα… και μετά να σηκώνονται και να φεύγουνε. Αυτό δεν το ζει κανένας ιπτάμενος πιλότος μαχητικού σε καμία άλλη χώρα.»